- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.881
eveeeeeet fadime ye söz verdiğim üzere bugünkü menüm:
sabaheynir,zeytin, domates, iki -üç parça sucuk, iki çatal kıymalı börek,çay..
ara:bir ayva
öğlen:bir tabak pırasa, bir dilim ekmek
ara:bir tane peynirli milföy
akşamatlıcan mezesi, çay, iki-üç tuzlu kurabiye
bu menüden sonra bir daha bana menü sormazsınız herhalde
canım senin aldığın kutuya oranla çoook düşük..yalan olmasın ama kutuya oranla %80 falan daha az yağlıydı heralde..olsun , bu aldıklarının yağını süz, bir daha alırken lihgt olanını alırsın..hoşgeldin hopişim :) ayy onlarda yağ yokmu kızburda ben dün alırken ton balığını hemen alt sırada duruyordu bende nasılsa aynı diye kutu aldım bilsem ondan alırdım valla neyse dur daha çok günüm var bu tonlar bitsin ondan alırım bende
buradayim hoppisim napiosun nereye kaciosun erkenden.. dukanci olmaya adayim yeniden, duydun mu
dışardaydım ve benim obez kocam halen izinde..son dokuz günü kaldı..o gittikten sonra sabah börekleride gidecek, tereyağlı ekmeklerde, dışarda yemelerde..dışardaymışsın o yüzden birşey demiyorum hopiş..ama her gün menü sorucam sana.. gün gün :)
canım senin aldığın kutuya oranla çoook düşük..yalan olmasın ama kutuya oranla %80 falan daha az yağlıydı heralde..olsun , bu aldıklarının yağını süz, bir daha alırken lihgt olanını alırsın..
erkenmi fully??burada saat 23,25..ve ben evli, mutlu,çocuklu ve bütün gece zırlayan çocuklu bir bayan olduğum için şu an yatmış olmalıyımki uykumu (belki) alabileyim..offff fuly yaa sizi okurken içim gidiyor ama benim en son dukan denemem tam bir fiyaskoydu..atağı bile tamamlayamadım, çok acıkmışdım, ölüyordum açlıktan..daha önce gayet güzel dayanmıştım, hiç etkilenmemiştim halbuki..sana ve böşraya başarılar dilerim , inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırsınız..dayabileceğimi bilsem bende kalkışıcam ama son seferde o kadar gözüm korktuki, bir daha
dışardaydım ve benim obez kocam halen izinde..son dokuz günü kaldı..o gittikten sonra sabah börekleride gidecek, tereyağlı ekmeklerde, dışarda yemelerde..
busracim bana 5 gun atak ve 116 gun seyir cikti :18: ama bu 63 kilo olmak icin.. ben 57 hedefliyorum o yuzden seyir biraz daha uzayacak gibi gorunuyor. seyiri de 1-1 yapicam oyle karar verdim. her halukarda bu yaz hedef kiloya ulasmis oluyorumm gelsin mini sortlar
erkenmi fully??burada saat 23,25..ve ben evli, mutlu,çocuklu ve bütün gece zırlayan çocuklu bir bayan olduğum için şu an yatmış olmalıyımki uykumu (belki) alabileyim..offff fuly yaa sizi okurken içim gidiyor ama benim en son dukan denemem tam bir fiyaskoydu..atağı bile tamamlayamadım, çok acıkmışdım, ölüyordum açlıktan..daha önce gayet güzel dayanmıştım, hiç etkilenmemiştim halbuki..sana ve böşraya başarılar dilerim , inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırsınız..dayabileceğimi bilsem bende kalkışıcam ama son seferde o kadar gözüm korktuki, bir daha
ahh haklisin yewrum ya sizin icin pek de erken bi saat degil, benim sapsikligime ver
ben 12 hafta boyunca gunde 400 kalori ile yasadim da olmedim. dukan bana hic koymaz o yuzden.. iste tek sorun cesit azligi idi ama napalim 1 aydir zaten yemedigim sey kalmadi biraz da az cesit oluversin. disimi sikip dayanicam bu sefer. hem dukan olursa annemler gelince diyet bozma zorunda da kalmamis olurum iyi olur dedim. bilmiyorum yani bir kere daha kalkistim bakalim nasil gidecek bu sefer
herkes her diyeti yapamaz bunu biliyorum. dukan olmuyorsa zaten zorlamanin anlami yok. sen senin hayat tarzina daha cok uyacak bir diyetle devam edersin. bana her sey uyuyor cunku cocuk yok, esim desen -ne versem yer, zaten hergun cesit cesit yemek pismez burada her gun 1 porsiyonluk pisirip aninda tuketiyoruz artan yemek hic olmaz. esim sabah kahvalti etmez oglen isyerinde disarida yer bir tek aksam yemegi var o da cok kolay, ozel bir sey istedigi nadirdir yani gece 12de pizza hamuru yogurmuslugum falan var gerci de cogu zaman ne varsa onu yer yazik gik demezbenim vejeteryan yemeklerinden yer mesela. ben dukan yaparken o da dukan yemekleri yiyordu severek hem de. anlayacagin benim mubarek bana uyar her turlu.. o konuda sansliyim.
su kilolar gitsin de bi hamis kalayim artik 2013 yili bitmeden :26: soyle incecik fit bir hamis olayim mesela ne guzel olur, bezelye yutmus solucan gibi gorunenlerden hani
benim atak 4 gün seyir 131 gün çıktı :) 58 olabilmek için :) bende 1+1 düşünüyorum fulişim :) atakta 1 gün fazladan yapabilirim senle günlerimiz aynı olsun diye. ama busişe sorayım bi gelsinde emine ve buse cevap versin bize :) 1 gün fazla yaparsam ne olur acep?? :) ben odama geçiyorum kipatımı okuyayım adamcağız yazmış bizede okumak düşer :) o yüzden telefondan girerim şimdi günün hareketini yazıcam :)
aaa verirsin tabiii korkma biz de dukana baslamadan baska diyetler yapiyorduk ama hiiic sorun olmuyor merak etme baslangicta hizli vererek basliyosun ki moral acisindan bu cook iyi oluyo ama kilolari verdikce hiz dusuyo daha yavas vermeye basliyosun ki gecen haftalarda 200 gram zor verdim herseye uymama ragmenevet evet evet benimde dukandaşım olsun aynı anda başlayalımmemineee benim şüphem şu yönde acaba ben hani diyet yaptım ya normal hani bozuldu baştan sardım falan filan o yüzden acaba atakta yeterli miktarda kilo verirmiyimki ?? gerçi 4 gün yani 1.5 2 kg civarında gider umarım.. sonrada 131 gün diyor
İç ama çok değil yarım iç bari :):):) okuyorum bende şimdi kitabımı o yüzden telefondan yaziyorum :) aralarda notlar alıyorum falan :) bende bugün artık veda ediyorum diye meyve yedim ve çiğköfte yedim :):):) malum çok uzunca bir süre yok valla canım 5 gün normal bence de ama bilemedim şimdi bence günler ayrı da olabilir böylece bir gün sonra ne yiyeceğimiz ile ilgili fikir ediniriz ne dersin :):):)
Biz variz ya burda Fuliscim:118: askolsun bizi arkadastan saymiosun galiba hadi hoppa yallaaaaaa dibini gormeyen sevdigini gormesinbi arkadasim olsa burada keske
Gece gece canım çekti benimde içmeyeli 1 yılı geçti sanırım :) sevdigim tesrif ederse eğer buralara onla içeriz yine :) tek içmem sıkılırim bende ama dukan için 1bardak en fazla miktar o yüzden en ufak boyundan 1 bardak yeterli :)
Biz variz ya burda Fuliscim:118: askolsun bizi arkadastan saymiosun galiba hadi hoppa yallaaaaaa dibini gormeyen sevdigini gormesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?