- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.901
Fulyacim sen Turkiyeye derken Ankaraya mi geliosun bak ben de Ankaraliyim bulusalim yaaaatabi canim siz varsiniz iyi ki 2ser sise ictik bitti artik yaza bidaha icerim tr'ye geldigimde zayif zayif oh
Aaaaaaa BUsecim gelmiiiiis ozledim yaaaa gel gel dukandasim bu hafat en az 800 gr diorum Buseeee
Buseeee biz simdi amacimiza ulasinca yazmiycaz mi 9.takimda yaaa bak yer kilo alirim ben ayrilmak istemiorumyaaaa ii oluyo booole
simdi yatcam bnde. kuzenle 2006 yapimi kaynak filmini izledik cok karisikti pek bisi anlamadikayyyyy herkes yatti mi ne :26: ii tmm ben de yatiyorum yarin gorusuruz kizlaaaar iyi geceleeeeeer
Fulyacim sen Turkiyeye derken Ankaraya mi geliosun bak ben de Ankaraliyim bulusalim yaaaa
Ben diyet yapmıyorum ama hala buradayımyani tabi ki gelebilirsiniz :)
eveeeeeet fadime ye söz verdiğim üzere bugünkü menüm:
sabaheynir,zeytin, domates, iki -üç parça sucuk, iki çatal kıymalı börek,çay..
ara:bir ayva
öğlen:bir tabak pırasa, bir dilim ekmek
ara:bir tane peynirli milföy
akşamatlıcan mezesi, çay, iki-üç tuzlu kurabiye
bu menüden sonra bir daha bana menü sormazsınız herhalde
dardenelin yağsız ton balığı var canım , lihgt..kutu yerine poşete koymuşlar, içinede yağ falan koymamışlar..yağı çıkarıcam diye uğraşmana gerek yok yani..ben en son dukan yapmaya çabaladığımda almıştım birkaç paket..
yeeeeeeeeeyyyyy ben de gelrim o zamanBen diyet yapmıyorum ama hala buradayımyani tabi ki gelebilirsiniz :)
Super tamam bulusuyoruz ben elime cicek alirimBursa'ya ve Ankara'ya geliyorum canim her geliste ikisine birden gidiyoruz yani, bulusalim tabi ben de isterim
Hadi yeni diyetin hayirli olsuuuun bu hafta sen ve fulya sayesinde birincilik bekliyo takim ben soyleyim cunku verdiginiz ve verebileceginiz en fazla kilo bu atak haftasinda oluyo hadi goriyim sizi kizlar Go Girls GoooooFulyaa bende bende bende buluşmak istiyorum benim için bursa yada ankara farketmiyor malum :) arar bulurum izini bilirsin zırdeliyim :):):):):) emine zamanı kisitli olduğu için ekti tabi beni
günaydın kızlarnasılsınız 9.takımim :) gün itibariyle dukan diyetine başlamış bulunuyorum :) kahvaltida dukan ekmeği ve füme yiyecegim birde pınar üçgen peynir. Hadi ben kaçtım dershanede ki ders ertelenince gireyim dedim :) bb :):):):):):):):):)
Gecmisler olsun ececiiiimBugün ıngilizce kursum vardı. Ama gitmekten vazgeçmiştim. Dershaneye gidip haftasonu gruplarinin etütüne girecektim. Amaaaa bütün gece diş ağrısı çektim ve ılacında etkisiyle sabah bırakın alarmı duymayi annemin 20 dk süren uyandırma çabalarını bile duymamışim. Biliyor musunuz hayatımda ilk defa diş ağrısı çekiyorum. :/ oncekiler ya cook kısa ya da hafiftı.
Bugün ıngilizce kursum vardı. Ama gitmekten vazgeçmiştim. Dershaneye gidip haftasonu gruplarinin etütüne girecektim. Amaaaa bütün gece diş ağrısı çektim ve ılacında etkisiyle sabah bırakın alarmı duymayi annemin 20 dk süren uyandırma çabalarını bile duymamışim. Biliyor musunuz hayatımda ilk defa diş ağrısı çekiyorum. :/ oncekiler ya cook kısa ya da hafiftı.
yeeeeeeeeeyyyyy ben de gelrim o zaman
Super tamam bulusuyoruz ben elime cicek alirim
Hadi yeni diyetin hayirli olsuuuun bu hafta sen ve fulya sayesinde birincilik bekliyo takim ben soyleyim cunku verdiginiz ve verebileceginiz en fazla kilo bu atak haftasinda oluyo hadi goriyim sizi kizlar Go Girls Gooooo
Aaaaa buse ooole ekti falan deme ne olur buralarda oraya kavusma heyecaniyla yasiyoruz e kavusuncada sureleri ayarliyamiyoruz ki hele bu son gelisim 4 guncuktu zaten inan hicbiseye yetmedi tatlim eker miyim hiiiic
Gecmisler olsun ececiiiim
Buseeeeee bu hafta 3'e girmek degil birinciyiiiiiiiiiiiz bak ben azimliyim ama azmimin kaynagi sensiiiiiin seeeeeen ayrica fulya ve busradan da atak nedeniyle iyi bi skor bekliyorum sen de gecen hafta veremediysen bak bu hafta bi skor da sen yapacaksin bence hadi kizlaaaaar Betuuuuuuuuul, Hilaaaaaaal hepinizden ayri ayri umitliyiiiiim
Hopiiiiiiiiiis seni unuttum sanmaaaaa hadi gunun hareketi malum napiyoruuuuuz bogazimizi tutuyoooorrrrrrr eveeeeeet totolari kaldiriyoruz bir.......ki.....bir.....kiiiiii evet aynen booole devam kizlar :118::118:
bence gayet iyi oldukca dolu acikman mumkun degil bu siklikta ama ilk gun yuruyus ve hareketi abartma cunku atak devresi seni cook gucsuz birakio soyleyim yani enerjini tasarruflu kullangeçmiş ola gadınımkıyamam sana çay çorba da yapılmaz ki diş ağrısına ne edem bilemedim er başıma
senin çiçeğini sevsinler bizde fulyayla buluşuruz elinde çiçek olan 36 beden hatun ararız sokaklarda kısacık şortumuzla
hop ki üç dörttemineeee bak bakayım bi yediklerimee :)
dün gece 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkımla dukan kıymalı ekmeği yaptım sabah 2 tanesini ısıttım ve onla birlikte 1 üçgen peynir yedim busenin dediklerinden aldım :) 3 adet hindi füme ( 1 ini annem özendi ısırdı sonra önüme koydu mecbur yedim:) ) 1 bardak yeşilçay ve yoğurt yedim yine busişin söylediğinden yaklaşık 2 saat sonra falan kıyma kavurmuştum dün gece ekmek için fazladan kaldıydı o yoğurt ve yine 2 tanecik dukan ekmeğimi yedim 1 bardakta yeşil çay içtim :) şimdide 2 köfte yedim yağsız pişirip hardal ile yedim çok az 1 tatlı kaşığı kadar. birde 1 yemek kaşığı nı tam doldurmadan lor yedim ( yine busenin söylediklerinden) şu ana kadar 1 litre sıvı tükettim birazdan annemle yürüyüşe gidicem gölesonrcığıma akşam için dukan atakta yenile bilen çorba buldum sütlü köfte çorbası ( bu adresten aldım dukandiyetitariflerim: ÇORBALAR ) yanındada tavuk haşlama yiyeyim diyorum :) yanında belki 2 kornişon yerim :) nasıl menü eksişk gedik fazla var mı?? belki tavuğu saat 5e doğru yürüyüş sonrasıda yerim belli olmaz akşamada sadece çorba içerişm maksat sürekli besin tüketmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?