Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buseeee biz simdi amacimiza ulasinca yazmiycaz mi 9.takimda yaaa bak yer kilo alirim ben ayrilmak istemiorum yaaaa ii oluyo booole

Aaaaaaa BUsecim gelmiiiiis ozledim yaaaa gel gel dukandasim bu hafat en az 800 gr diorum Buseeee

yol arkadasiiim vallahi seni de seninle muhabbet etmeyi de ozledim yahuu cok iddialisin bakiyoruuum sevdim bu isi sevdim ama gecen hafta artida ciktigimdan iddiali olamiyorum yine tam 55 kiloyum, 54 leri goremedim bi turluuu :26: bugun kuzenlerde kaldim yulaf kepegim de yok yanimdaaa, ogleden sonra eve gecicem, o zaman tuketcem hakkimi. yarin kuzenle balik yicez disarda mis gibi. yaninda da salata dusunuom yagsiiz

Buseeee biz simdi amacimiza ulasinca yazmiycaz mi 9.takimda yaaa bak yer kilo alirim ben ayrilmak istemiorum yaaaa ii oluyo booole

mezun oluruz ama yine ugrariz tabi. birakmayiz arkadaslarimizii

ayyyyy herkes yatti mi ne :26: ii tmm ben de yatiyorum yarin gorusuruz kizlaaaar iyi geceleeeeeer
simdi yatcam bnde. kuzenle 2006 yapimi kaynak filmini izledik cok karisikti pek bisi anlamadik

hadin iyi sabahlar gunaydinlar kuzucanlar

Fulyaa bende bende bende buluşmak istiyorum benim için bursa yada ankara farketmiyor malum :) arar bulurum izini bilirsin zırdeliyim :):):):):) emine zamanı kisitli olduğu için ekti tabi beni

günaydın kızlar nasılsınız 9.takımim :) gün itibariyle dukan diyetine başlamış bulunuyorum :) kahvaltida dukan ekmeği ve füme yiyecegim birde pınar üçgen peynir. Hadi ben kaçtım dershanede ki ders ertelenince gireyim dedim :) bb :):):):):):):):):)

Merhaba kızlar giremiyorum uzun zamndır çeşitli problemlerden ve internetimin olmayışından ötürü bir sürede giremeyeceğim düzenli bir şekilde o yüzden hepinizden özür diliyorum tekrar haber vermem gerekirdi ama dedim imkanlarım yoktu.O yüzden diskalifiye edilmediysem bir süre ara vermek istiyorum.

Selam beybiler,

Bu gün 200 gr daha gitmiş.... akşam yememek ve şu yaptığımız hareketler ve tabiki lahan işe yarıyor... rüyamda avuç avuç çukulata yiyiyodum :))

Bu günkü menüm ;

Sabah : 2 yumurtaya acı pulbiber ve kekik katıp çırptım üzerine şöyle ta iki parmağım kadar kaşarı doğradım....

- 4-5 tane közleme sivri biber

- 1 tan közleme kırmızı yağ biberi nam namm nammm....

ara yok maşallah kahvaltıyı 11 de yaptım......

öğlen mantarlı brüksel lahanası.... nette bir tarif bulmuştum dur şuraya da yapıştırayımda daha sonrada yaparız.... Mantarlarda bayadır bekliyo zehirlenir miyim acaba...

- Fasulye Pilaki

ara : 1 Greyfurt

Akşam : mantarlı brüksel lahanası.... közlenmiş patlıcan salatası

ve sporr

hem börek hem kurabiye hem milföy hem ekmek..... no nooo...

çok enteresaan kesin alıcam denicem...

Bugün ıngilizce kursum vardı. Ama gitmekten vazgeçmiştim. Dershaneye gidip haftasonu gruplarinin etütüne girecektim. Amaaaa bütün gece diş ağrısı çektim ve ılacında etkisiyle sabah bırakın alarmı duymayi annemin 20 dk süren uyandırma çabalarını bile duymamışim. Biliyor musunuz hayatımda ilk defa diş ağrısı çekiyorum. :/ oncekiler ya cook kısa ya da hafiftı.

Ben diyet yapmıyorum ama hala buradayım yani tabi ki gelebilirsiniz :)
yeeeeeeeeeyyyyy ben de gelrim o zaman

Bursa'ya ve Ankara'ya geliyorum canim her geliste ikisine birden gidiyoruz yani, bulusalim tabi ben de isterim
Super tamam bulusuyoruz ben elime cicek alirim

Hadi yeni diyetin hayirli olsuuuun bu hafta sen ve fulya sayesinde birincilik bekliyo takim ben soyleyim cunku verdiginiz ve verebileceginiz en fazla kilo bu atak haftasinda oluyo hadi goriyim sizi kizlar Go Girls Gooooo
Aaaaa buse ooole ekti falan deme ne olur buralarda oraya kavusma heyecaniyla yasiyoruz e kavusuncada sureleri ayarliyamiyoruz ki hele bu son gelisim 4 guncuktu zaten inan hicbiseye yetmedi tatlim eker miyim hiiiic

Gecmisler olsun ececiiiim

Buseeeeee bu hafta 3'e girmek degil birinciyiiiiiiiiiiiz bak ben azimliyim ama azmimin kaynagi sensiiiiiin seeeeeen ayrica fulya ve busradan da atak nedeniyle iyi bi skor bekliyorum sen de gecen hafta veremediysen bak bu hafta bi skor da sen yapacaksin bence hadi kizlaaaaar Betuuuuuuuuul, Hilaaaaaaal hepinizden ayri ayri umitliyiiiiim
Hopiiiiiiiiiis seni unuttum sanmaaaaa hadi gunun hareketi malum napiyoruuuuuz bogazimizi tutuyoooorrrrrrr eveeeeeet totolari kaldiriyoruz bir.......ki.....bir.....kiiiiii evet aynen booole devam kizlar :118::118:

Son düzenleme:
Kizlaaaaaar missssss Dukan ekmegimi yaptiiim, yaninda pastirmali yumurtaaaaaa ,yagsiz peyniiiir ,domateeeees , caaaaaay mmmmmm sevdiiiiiiiiiiiim
simdi kahvemi iciyoruuuuuum

bu gün evde fazla işim yok burdada kimse yoktu

topk topik geziyorum

menü paylaşmıcam bugün p tesi başlarım bugün kaçırdımmmmmmmm

hopiş duymasın

geçmiş ola gadınım kıyamam sana çay çorba da yapılmaz ki diş ağrısına ne edem bilemedim er başıma

senin çiçeğini sevsinler bizde fulyayla buluşuruz elinde çiçek olan 36 beden hatun ararız sokaklarda kısacık şortumuzla

hop ki üç dörtt emineeee bak bakayım bi yediklerimee :)

dün gece 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkımla dukan kıymalı ekmeği yaptım sabah 2 tanesini ısıttım ve onla birlikte 1 üçgen peynir yedim busenin dediklerinden aldım :) 3 adet hindi füme ( 1 ini annem özendi ısırdı sonra önüme koydu mecbur yedim:) ) 1 bardak yeşilçay ve yoğurt yedim yine busişin söylediğinden yaklaşık 2 saat sonra falan kıyma kavurmuştum dün gece ekmek için fazladan kaldıydı o yoğurt ve yine 2 tanecik dukan ekmeğimi yedim 1 bardakta yeşil çay içtim :) şimdide 2 köfte yedim yağsız pişirip hardal ile yedim çok az 1 tatlı kaşığı kadar. birde 1 yemek kaşığı nı tam doldurmadan lor yedim ( yine busenin söylediklerinden) şu ana kadar 1 litre sıvı tükettim birazdan annemle yürüyüşe gidicem göle sonrcığıma akşam için dukan atakta yenile bilen çorba buldum sütlü köfte çorbası ( bu adresten aldım dukandiyetitariflerim: ÇORBALAR ) yanındada tavuk haşlama yiyeyim diyorum :) yanında belki 2 kornişon yerim :) nasıl menü eksişk gedik fazla var mı?? belki tavuğu saat 5e doğru yürüyüş sonrasıda yerim belli olmaz akşamada sadece çorba içerişm maksat sürekli besin tüketmek

bence gayet iyi oldukca dolu acikman mumkun degil bu siklikta ama ilk gun yuruyus ve hareketi abartma cunku atak devresi seni cook gucsuz birakio soyleyim yani enerjini tasarruflu kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…