Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

14 haftalik oldu canim
kaynimin dugunude mayista
ramazanin bayramindan bi kac gun sonra

siz nasilsiniz prenses kardesini kiskaniyomu:)
Şükür canım öyle sıkıntı yapmadı çok ilk başta bi kardeşine ne yapılıyorsa o da istedi (battaniyeye sarılmak, biberondan süt içmek gibi) onu da aştı şükür

Ah ya tesadüfen aklıma geldi takım bi bakayım dedim etiketi gördüm. İnanır mısınız ara ara buradaki paylaşımlarımız aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor. Hele gecelerce o gruplardaki mesajlaşmamız. Cidden özlüyorum. Hepinizi görmeden çok sevmişim
Kilo durumum aynı aylardır. 63-65 arası gidip geliyorum. Hepinizi çok özledim

Ben de hepinizi çok özledim

Ben geldimmmmm ve gördüklerime şok oldum. Tüm takımlar kapanmış inanamıyorum. Tekrar motive olalım hep beraber isteyenlerle yarışalım çok seviyordum ben takımımızı. Hepinizi çoook özledim

Ben geldimmmmm ve gördüklerime şok oldum. Tüm takımlar kapanmış inanamıyorum. Tekrar motive olalım hep beraber isteyenlerle yarışalım çok seviyordum ben takımımızı. Hepinizi çoook özledim
Canım nasılsın iyi misin miniğin nasıl? 1 yaşına girdi zannedersem her şey yolunda mi? Benim bebiş de 3 aylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…