- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.921
bence gayet iyi oldukca dolu acikman mumkun degil bu siklikta ama ilk gun yuruyus ve hareketi abartma cunku atak devresi seni cook gucsuz birakio soyleyim yani enerjini tasarruflu kullan
oo o ne biçim tanımlama ööleahh haklisin yewrum ya sizin icin pek de erken bi saat degil, benim sapsikligime ver
ben 12 hafta boyunca gunde 400 kalori ile yasadim da olmedim. dukan bana hic koymaz o yuzden.. iste tek sorun cesit azligi idi ama napalim 1 aydir zaten yemedigim sey kalmadi biraz da az cesit oluversin. disimi sikip dayanicam bu sefer. hem dukan olursa annemler gelince diyet bozma zorunda da kalmamis olurum iyi olur dedim. bilmiyorum yani bir kere daha kalkistim bakalim nasil gidecek bu sefer
herkes her diyeti yapamaz bunu biliyorum. dukan olmuyorsa zaten zorlamanin anlami yok. sen senin hayat tarzina daha cok uyacak bir diyetle devam edersin. bana her sey uyuyor cunku cocuk yok, esim desen -ne versem yer, zaten hergun cesit cesit yemek pismez burada her gun 1 porsiyonluk pisirip aninda tuketiyoruz artan yemek hic olmaz. esim sabah kahvalti etmez oglen isyerinde disarida yer bir tek aksam yemegi var o da cok kolay, ozel bir sey istedigi nadirdir yani gece 12de pizza hamuru yogurmuslugum falan var gerci de cogu zaman ne varsa onu yer yazik gik demezbenim vejeteryan yemeklerinden yer mesela. ben dukan yaparken o da dukan yemekleri yiyordu severek hem de. anlayacagin benim mubarek bana uyar her turlu.. o konuda sansliyim.
su kilolar gitsin de bi hamis kalayim artik 2013 yili bitmeden :26: soyle incecik fit bir hamis olayim mesela ne guzel olur, bezelye yutmus solucan gibi gorunenlerden hani
vay vay vay...fadimetoş hanım benim gözümden kaçmadı merak etmeyin..demek öyle hee..tamam, not aldım bir yere.bu gün evde fazla işim yok burdada kimse yoktu
topk topik geziyorum
menü paylaşmıcam bugün p tesi başlarım bugün kaçırdımmmmmmmm
hopiş duymasın
valla bence bisi olmaz gerci ben de atagi bir hafta falan mi yapsam diyordum :26: 5 gun az geldi gozumeben 6 gun atak yapsam 7. gune ikimizin de sebze gunu olmus oluyor o zaman o sekilde de tutturabiliriz mesela. hadi kipatini oku bakalim ben de aynisini yapicam birazdan.
hazir yarin diyete basliyorum bugun bi bira icsem de kutlasam???? (neyi kutlayacaksam) olur mu acaba bugun tesadufen bir yerde efes bira gordumaglayacaktim nerdeyse huzunlendim ve de hemen aldim valla :26: bi tanecik iceyim diyorum simdi mubarekle karsilikli
Biz variz ya burda Fuliscim:118: askolsun bizi arkadastan saymiosun galiba hadi hoppa yallaaaaaa dibini gormeyen sevdigini gormesin
Gece gece canım çekti benimde içmeyeli 1 yılı geçti sanırım :) sevdigim tesrif ederse eğer buralara onla içeriz yine :) tek içmem sıkılırim bende ama dukan için 1bardak en fazla miktar o yüzden en ufak boyundan 1 bardak yeterli :)
oo o ne biçim tanımlama ööle...ıykkk solucan molucan..inşallah zayıflarsında kendin gibi tatlı bir bebeğin olur..tr geldiğinde severiz onu..isteyen herkese Rabbim nasip etsin, o sevgiyi verebilecek başka bir canlı yok çünkü..çocuk sevgisi yaratıcıdan sonra en büyük sevgi bence..eşmiş, kardeşmiş fasa fiso..
Super tamam bulusuyoruz ben elime cicek alirim
Fulyaa bende bende bende buluşmak istiyorum benim için bursa yada ankara farketmiyor malum :) arar bulurum izini bilirsin zırdeliyim :):):):):) emine zamanı kisitli olduğu için ekti tabi beni
vay vay vay..ayyaşlar keşler sizibir ben mi varım ulen bu topiikte içmeyen
Walla ben zaten icmeden Leylayim ben sevmiyorum tadini hatta size komik gelebilir belki ama ben kola bile icemiyorum asiti yakiyo bogazimiihihihi 9. takimin tum keslerine kaldiriyorum kadehimi (icinde kola var)
mubarekle ikimiz evlendigimizden beri ilk kez ictik hoppisim (2 yildir evliyiz dusun dugunumuzde bile herkes sarap icerken biz kola icmistik)
pek ayyas sayilmayiz yani :26:
sorma hopisim bizde de durum ayni biz uc kardesiz en buyukleri benim ben de tadini merak ettigim icin evde ne kadar sarap wiski raki varsa hepsini acip acip annemler yokken tatlarina baktim ama iyice kapattim isin komik yani bunu arkamdan gelen iki kardesim de sirayla denemisler babam bigun farkedince ben buyumustum benden degil ama en kucuk ve biraz daha haylaz olan erkek kardesimden bildi epey firca yedi cocuk biz de diger kardesimle o anda hiiiic ses cikarmadik biz de yaptik diyemedik hatta birbirimize bile itiraf edemedik ama yillar icinde o siseleri ilk acanin ben oldugum ogrenildi yani cibanin basiiiiii ama kabak zavalli kardeslerimin basina patlamisti simdi hala evde masada ne acilsa siseleri Emine ablama verin o seref ona aittir derler guleriz diger mevzuya benzer bi olay da benim basima gelmisti universitede ama ben sevemedim ne ickiyi ne sigarayi cok sukur de sevmemisimşimdi çook eskilere gittim ..size alkolle olan ilk ve son maceramı anlatayım..
efendim benim babam tekel de tır şöförüydü (şimdi emekli)..kendisi içmez ama her ne hikmetse eve eş-dost ahbap için rakılar, vitrine koymak için likörler, değişik purolar getirirdi..aslında getirmek zorunda kalıyordu, çünkü herkes adama birşeyle ısmarlıyordu..
neyse..bende kızkardeşimle birlikte onların tadını merak ederdim..likörleri kimsenin anlamayacağı şekilde açıp üstlerinden tadına bakardıkhatırlıyorumda en beğendiğim nane likörüydü..
sonra efendim lisedeyken arkadaşım bira içtiğini ve tadının çok güzel olduğunu söyledi..bende merak ettim dolayısıyla ama babam bira getirmiyordu..anneme " ben biranın tadını çok merak ediyorum" dedim....sonuç malum tabii..sonra arkadaşım dediki " okulu kaytaralım, kadıköye gidelim, orada içeriz,, kimsede anlamaz"...ee ben tabii hemen atladım bu fikre..üç kız tuttuk kadiköy yolunu..17 yaşındayız o zaman ve bize nasıl bira verdiler çözemedim şimdi..şu anda 18 yaşın altına veriyorlarmıki??
baktım tadı iğrenç (bana öyle geldi) ama kızlar götürüyor, zorla içtim bi tane..bi tane daha..sonra doğru wc ye..mide küçüktü tabii o zaman, boşaltma ihtiyacı duydu demekki fazla sıvıyı..geldim , baktım başım dönüyor, gidelim dedik..kalktık ama yolda yürüyemiyorum, devamlı gülüyorum falan..otobüse bindik gülüşüyoruz kızlarla falan, yüksek sesle konuşmalar...bayağı sarhoş olmuşum ben..yarı yolda indik , başladık kusmaya..ıyyyy reziiilk..
neyse..eve geldiğimde iyiydim, birşeyim kalmadı ama olay bundan sonra...otobüsde beni tanıyan bir komşu varmış, benden önce gelip babaneme söylemiş..eve gittim babanem beni bekliyor:18:.."kızım sen bugün böyle böyle şeyler yaptınmı, otobüsde sarhoşmuşsun" ..bende yalan yok, merak ettim , içtim dedim..oyyy bağrışmalar çağrışmalar "seni içirip, tecavüz etselerdi" ler..evde kıyamet koptu..babanem kaygana tabii anneme verdi veriştirdi..bir kıza sahip olamıyorsunda , ne biçim annesinde..
sonra efendim o rezil günden sonra bir daha hiç bira içmedim ,içmek istemedim..korktuğum için falan değil, tadını beğenmedim..sonra alkolün haram olduğunu öğrendim , ondan sonra aklıma bile gelmedi zaten..
işte benim alkolle olan tek hikayemde budur..
şimdi çook eskilere gittim ..size alkolle olan ilk ve son maceramı anlatayım..
efendim benim babam tekel de tır şöförüydü (şimdi emekli)..kendisi içmez ama her ne hikmetse eve eş-dost ahbap için rakılar, vitrine koymak için likörler, değişik purolar getirirdi..aslında getirmek zorunda kalıyordu, çünkü herkes adama birşeyle ısmarlıyordu..
neyse..bende kızkardeşimle birlikte onların tadını merak ederdim..likörleri kimsenin anlamayacağı şekilde açıp üstlerinden tadına bakardıkhatırlıyorumda en beğendiğim nane likörüydü..
sonra efendim lisedeyken arkadaşım bira içtiğini ve tadının çok güzel olduğunu söyledi..bende merak ettim dolayısıyla ama babam bira getirmiyordu..anneme " ben biranın tadını çok merak ediyorum" dedim....sonuç malum tabii..sonra arkadaşım dediki " okulu kaytaralım, kadıköye gidelim, orada içeriz,, kimsede anlamaz"...ee ben tabii hemen atladım bu fikre..üç kız tuttuk kadiköy yolunu..17 yaşındayız o zaman ve bize nasıl bira verdiler çözemedim şimdi..şu anda 18 yaşın altına veriyorlarmıki??
baktım tadı iğrenç (bana öyle geldi) ama kızlar götürüyor, zorla içtim bi tane..bi tane daha..sonra doğru wc ye..mide küçüktü tabii o zaman, boşaltma ihtiyacı duydu demekki fazla sıvıyı..geldim , baktım başım dönüyor, gidelim dedik..kalktık ama yolda yürüyemiyorum, devamlı gülüyorum falan..otobüse bindik gülüşüyoruz kızlarla falan, yüksek sesle konuşmalar...bayağı sarhoş olmuşum ben..yarı yolda indik , başladık kusmaya..ıyyyy reziiilk..
neyse..eve geldiğimde iyiydim, birşeyim kalmadı ama olay bundan sonra...otobüsde beni tanıyan bir komşu varmış, benden önce gelip babaneme söylemiş..eve gittim babanem beni bekliyor:18:.."kızım sen bugün böyle böyle şeyler yaptınmı, otobüsde sarhoşmuşsun" ..bende yalan yok, merak ettim , içtim dedim..oyyy bağrışmalar çağrışmalar "seni içirip, tecavüz etselerdi" ler..evde kıyamet koptu..babanem kaygana tabii anneme verdi veriştirdi..bir kıza sahip olamıyorsunda , ne biçim annesinde..
sonra efendim o rezil günden sonra bir daha hiç bira içmedim ,içmek istemedim..korktuğum için falan değil, tadını beğenmedim..sonra alkolün haram olduğunu öğrendim , ondan sonra aklıma bile gelmedi zaten..
lutfen lutfeeeeen bulusaliiiim 9.takiiiiiiim hatta simdiden kararlastiralim zamani ve yeriiiiiheee ama 9. takimin kesleri olarak bu yaz bulusup kafalari cekelim diye bi teklif gelirse degerlendirebilirim
lutfen lutfeeeeen bulusaliiiim 9.takiiiiiiim hatta simdiden kararlastiralim zamani ve yeriiiii
Walla ben zaten icmeden Leylayim ben sevmiyorum tadini hatta size komik gelebilir belki ama ben kola bile icemiyorum asiti yakiyo bogazimi
sorma hopisim bizde de durum ayni biz uc kardesiz en buyukleri benim ben de tadini merak ettigim icin evde ne kadar sarap wiski raki varsa hepsini acip acip annemler yokken tatlarina baktim ama iyice kapattim isin komik yani bunu arkamdan gelen iki kardesim de sirayla denemisler babam bigun farkedince ben buyumustum benden degil ama en kucuk ve biraz daha haylaz olan erkek kardesimden bildi epey firca yedi cocuk biz de diger kardesimle o anda hiiiic ses cikarmadik biz de yaptik diyemedik hatta birbirimize bile itiraf edemedik ama yillar icinde o siseleri ilk acanin ben oldugum ogrenildi yani cibanin basiiiiii ama kabak zavalli kardeslerimin basina patlamisti simdi hala evde masada ne acilsa siseleri Emine ablama verin o seref ona aittir derler guleriz diger mevzuya benzer bi olay da benim basima gelmisti universitede ama ben sevemedim ne ickiyi ne sigarayi cok sukur de sevmemisim
oooooo dökülün bakalım dökülünoyy kiyamam ya minik sarhos hoppisbenim hic oyle maceralarim olmadi kucukken sigarayi merak etmistim ama icki hic ilgi alanima girmedi niyeyse :44: universitede istisnasiz tum arkadaslarim iciyor diye ben de birkac kere baya bi kendimi zorlayarak icmeye calistim ama yok, kafam guzel olana kadar icebildigim cok nadirdir :26: her hafta bara gidip de ice tea icen yegane insan benimdir heralde e bileyim anneme cekmisim, oldum olasi sevemedim ickiyi. bi zararini da gormedim esim de aynen benim gibidir bu konuda. ben hayatimin "tek" gercek icki macerasini esimle cikarken yasamistim daha yeni sayilir yani 26 yasindaydim millet universitede cosar ben mezun olduktan sonra... anlatayim
esim ingiltere'deydi ben universiteden en yakin oldugum arkadasimla bulusmustum iki kiz "green devil" diye bi kokteyl icmeye karar verdik (eskiden arkadaslarla hepberaber o bara gittikce birkac tane icerdik bu minik shot bardaklari ile satiliyor sekerli boyle acayip tatli bisey, icki ictigini anlamiyorsun). bu gittigimiz bar da (ankara'lilar bilir) Tunali caddesinde "the edge" diye miniminnacik bir bar. neyse bundan bir sise soyledik (neden sise istedik onu da bilmiyorum) sonra iste sohbet muhabbet eski hatiralar vs ilk sise bitti ama ikimiz de sarhos degiliz ama tatli bi mayhosluk gelmis, muhabbet bile ayri tatli geliyor. ikimiz de sigara icmedigimiz halde bide sigara aldik basladik tutturmeyeikinci sise ne ara bitti, 3. ne zaman soyledik hic hatirlamiyorum. ikinci sisenin sonuna dogru tamamen saftim kaymisti hayatimda hic oyle oldugum bir an olmadi benim yani o bir ilkti ((ama acayip hosuma gitmisti o an :26:)) bir ara esim (o zamanki sevgilim oluyor kendileri ) aradi ben iki ingilizce kelimeyi bir araya getirip konusamadim bile. sonra arkadasim dilek'le sarildik, hungur hungur agladik vs duman olduk yani.. essek yuku ile hesap odeyip ciktik kizilay'a dogru yurumeye basladik ama dilek o kadar sarhos ki onu toparlamaya calisirken ben ayildim neredeyse. biz asagi dogru yururken yol ustunde bir baska barin bahcesinde oturan bir grup universiteli genc gorduk yanlarinda da bir golden retriever cinsi kopek vardi.. dilek tutturdu gidelim sevelim diye. saat 11:30 civari bu arada.. gittik masalarina oturduk kizli erkekli bir grup. kopegi falan seviyoruz bir yandan da tanisma fasli muhabbet falan iyiydi yarim saat onlarla oturduk. sonra bir ara baktim dilek yok, arkadasim nerede dedim masanin altinda kusuyor dediler..... onu oradan kaptigim gibi yuzunu yikayip taksiye bindirdim adresi taksiciye verip yolladim, ev arkadasini arayip 10 dk sonra onu taksiden alip eve sokmasini rica ettim.. kendim bi taksiye binip eve gittim ve yol boyunca inanilmaz cool duruyorum sarhos oldugumu belli etmemeye calisiyorum. cunku sarhos oldugumu anlarlarsa beni kacirip tecavuz edecekler diye inanilmaz bi korku var icimde anlatamam size... tum gucumle otokontrolu saglamaya calisiyorum.. neyse zaten durak taksicisi amca bisey demedi eve gittim iceri girdim, skype actim esimle muhabbet etmeye... ama dilim donmuyor peltek peltek konusuyorum, onu ne kadar sevdigimi falan soyluyorum ama adeta sair olmusum yani o kadar romantigim... o ana kadar hersey iyiydi de.. midem bir anda bir bulandi tuvalete zor kostum, skype hala acikti mikrofondan ses gitti mi bilmiyorum utandigim icin hic soramadim, esim de bir sey demedi ama cok gulmustu o halime :26: bu da tek sarhosluk maceram. o zamandan beri yani 3.5 yildir ayigim
heee ama 9. takimin kesleri olarak bu yaz bulusup kafalari cekelim diye bi teklif gelirse degerlendirebilirim
lutfen lutfeeeeen bulusaliiiim 9.takiiiiiiim hatta simdiden kararlastiralim zamani ve yeriiiii
benim henuz kesin belli degil tam olarak zamani ama agustos sonu eylul gibi orada olacagim gibi gorunuyor
selam kizlarrr atak simdilik berbat geciyor malesef bas agrisi vs ama benim salakligim, sabah sapsal gibi dus aldim islak sacla bu sogukta (kar yagiyordu gece dusunun) disari ciktim pazar gunleri calisiyorum ya. ruzgari da yedim kafam dondu midem de bi tuhaf, tum gun berbat gecti tabi ama olsun yilmak yok
sabah krep yaptim cok ozlemisim dukan krep favorilerimden biriydi zaten, arasina az yagli feta peyniriogle yok :26: aksam yemegi olarak benim vejeteryan "tavugu"ndan yanina yagsiz yogurt bir kutu da zero. iyi gidiyor yani simdilik. yalniz burada goji berry yok internetten siparis etmem lazim ama simdilik gerek yok, belki sonra.
tamam anlastik, ben de pankart acarim
sensiz olur mu bebisim ya ayipsin
şimdi çook eskilere gittim ..size alkolle olan ilk ve son maceramı anlatayım..
oyy kiyamam ya minik sarhos hoppisbenim hic oyle maceralarim olmadi kucukken sigarayi merak etmistim ama icki hic ilgi alanima girmedi niyeyse :44: universitede istisnasiz tum arkadaslarim iciyor diye ben de birkac kere baya bi kendimi zorlayarak icmeye calistim ama yok, kafam guzel olana kadar icebildigim cok nadirdir :26: her hafta bara gidip de ice tea icen yegane insan benimdir heralde e bileyim anneme cekmisim, oldum olasi sevemedim ickiyi. bi zararini da gormedim esim de aynen benim gibidir bu konuda. ben hayatimin "tek" gercek icki macerasini esimle cikarken yasamistim daha yeni sayilir yani 26 yasindaydim millet universitede cosar ben mezun olduktan sonra... anlatayim
esim ingiltere'deydi ben universiteden en yakin oldugum arkadasimla bulusmustum iki kiz "green devil" diye bi kokteyl icmeye karar verdik (eskiden arkadaslarla hepberaber o bara gittikce birkac tane icerdik bu minik shot bardaklari ile satiliyor sekerli boyle acayip tatli bisey, icki ictigini anlamiyorsun). bu gittigimiz bar da (ankara'lilar bilir) Tunali caddesinde "the edge" diye miniminnacik bir bar. neyse bundan bir sise soyledik (neden sise istedik onu da bilmiyorum) sonra iste sohbet muhabbet eski hatiralar vs ilk sise bitti ama ikimiz de sarhos degiliz ama tatli bi mayhosluk gelmis, muhabbet bile ayri tatli geliyor. ikimiz de sigara icmedigimiz halde bide sigara aldik basladik tutturmeyeikinci sise ne ara bitti, 3. ne zaman soyledik hic hatirlamiyorum. ikinci sisenin sonuna dogru tamamen saftim kaymisti hayatimda hic oyle oldugum bir an olmadi benim yani o bir ilkti ((ama acayip hosuma gitmisti o an :26:)) bir ara esim (o zamanki sevgilim oluyor kendileri ) aradi ben iki ingilizce kelimeyi bir araya getirip konusamadim bile. sonra arkadasim dilek'le sarildik, hungur hungur agladik vs duman olduk yani.. essek yuku ile hesap odeyip ciktik kizilay'a dogru yurumeye basladik ama dilek o kadar sarhos ki onu toparlamaya calisirken ben ayildim neredeyse. biz asagi dogru yururken yol ustunde bir baska barin bahcesinde oturan bir grup universiteli genc gorduk yanlarinda da bir golden retriever cinsi kopek vardi.. dilek tutturdu gidelim sevelim diye. saat 11:30 civari bu arada.. gittik masalarina oturduk kizli erkekli bir grup. kopegi falan seviyoruz bir yandan da tanisma fasli muhabbet falan iyiydi yarim saat onlarla oturduk. sonra bir ara baktim dilek yok, arkadasim nerede dedim masanin altinda kusuyor dediler..... onu oradan kaptigim gibi yuzunu yikayip taksiye bindirdim adresi taksiciye verip yolladim, ev arkadasini arayip 10 dk sonra onu taksiden alip eve sokmasini rica ettim.. kendim bi taksiye binip eve gittim ve yol boyunca inanilmaz cool duruyorum sarhos oldugumu belli etmemeye calisiyorum. cunku sarhos oldugumu anlarlarsa beni kacirip tecavuz edecekler diye inanilmaz bi korku var icimde anlatamam size... tum gucumle otokontrolu saglamaya calisiyorum.. neyse zaten durak taksicisi amca bisey demedi eve gittim iceri girdim, skype actim esimle muhabbet etmeye... ama dilim donmuyor peltek peltek konusuyorum, onu ne kadar sevdigimi falan soyluyorum ama adeta sair olmusum yani o kadar romantigim... o ana kadar hersey iyiydi de.. midem bir anda bir bulandi tuvalete zor kostum, skype hala acikti mikrofondan ses gitti mi bilmiyorum utandigim icin hic soramadim, esim de bir sey demedi ama cok gulmustu o halime :26: bu da tek sarhosluk maceram. o zamandan beri yani 3.5 yildir ayigim
heee ama 9. takimin kesleri olarak bu yaz bulusup kafalari cekelim diye bi teklif gelirse degerlendirebilirim
bensiz tabiki olmaz...bende kafamın üstünde dönerim :)
yavrucanım dikkat et kendine sağlığına falansonra olmasın bi sakınca baş ağrısını bende çok çekiyorum maalesef lor dan dolayı ama geçer alışırım inşallah. sakın bozmaaa fulyamm nooolur
kafanin ustunde don evet rahat buluruz o zaman seni o kalabalikta
yok yewrum bozmak yok inadim tuttu yine, bu kilolar ya gidecek ya gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?