Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence gayet iyi oldukca dolu acikman mumkun degil bu siklikta ama ilk gun yuruyus ve hareketi abartma cunku atak devresi seni cook gucsuz birakio soyleyim yani enerjini tasarruflu kullan

tamam tamam çok yormadım hafif tempoda 1 saat yürüdüm şimdide haşlama tavuğumu yiycem bu arada oraya yazmamışım köftelerle birlikte busenin dediği ıce tea lerden içtim bir tane :) çorbayıda akşam saat 8 gibi içerim :) sonra tv karşısındada 1 tane danone doğal light ile goji berry lerimin 1 yemek kaşığı hakkını yerim :)

oo o ne biçim tanımlama ööle...ıykkk solucan molucan..inşallah zayıflarsında kendin gibi tatlı bir bebeğin olur..tr geldiğinde severiz onu..isteyen herkese Rabbim nasip etsin, o sevgiyi verebilecek başka bir canlı yok çünkü..çocuk sevgisi yaratıcıdan sonra en büyük sevgi bence..eşmiş, kardeşmiş fasa fiso..

bu gün evde fazla işim yok burdada kimse yoktu

topk topik geziyorum

menü paylaşmıcam bugün p tesi başlarım bugün kaçırdımmmmmmmm

hopiş duymasın
vay vay vay...fadimetoş hanım benim gözümden kaçmadı merak etmeyin..demek öyle hee..tamam, not aldım bir yere..

Biz variz ya burda Fuliscim:118: askolsun bizi arkadastan saymiosun galiba hadi hoppa yallaaaaaa dibini gormeyen sevdigini gormesin

vay vay vay..ayyaşlar keşler sizibir ben mi varım ulen bu topiikte içmeyen

selam kizlarrr atak simdilik berbat geciyor malesef bas agrisi vs ama benim salakligim, sabah sapsal gibi dus aldim islak sacla bu sogukta (kar yagiyordu gece dusunun) disari ciktim pazar gunleri calisiyorum ya . ruzgari da yedim kafam dondu midem de bi tuhaf, tum gun berbat gecti tabi ama olsun yilmak yok
sabah krep yaptim cok ozlemisim dukan krep favorilerimden biriydi zaten, arasina az yagli feta peyniri ogle yok :26: aksam yemegi olarak benim vejeteryan "tavugu"ndan yanina yagsiz yogurt bir kutu da zero. iyi gidiyor yani simdilik. yalniz burada goji berry yok internetten siparis etmem lazim ama simdilik gerek yok, belki sonra.

amiiiiinnn o kadar istiyorum ki artik bebek gorunce gozlerim doluyor resmen o raddeye gelmisim dusun.

Super tamam bulusuyoruz ben elime cicek alirim

tamam anlastik, ben de pankart acarim

Fulyaa bende bende bende buluşmak istiyorum benim için bursa yada ankara farketmiyor malum :) arar bulurum izini bilirsin zırdeliyim :):):):):) emine zamanı kisitli olduğu için ekti tabi beni

sensiz olur mu bebisim ya ayipsin

vay vay vay..ayyaşlar keşler sizibir ben mi varım ulen bu topiikte içmeyen

ihihihi 9. takimin tum keslerine kaldiriyorum kadehimi (icinde kola var)
mubarekle ikimiz evlendigimizden beri ilk kez ictik hoppisim (2 yildir evliyiz dusun dugunumuzde bile herkes sarap icerken biz kola icmistik )
pek ayyas sayilmayiz yani :26:

şimdi çook eskilere gittim ..size alkolle olan ilk ve son maceramı anlatayım..

efendim benim babam tekel de tır şöförüydü (şimdi emekli)..kendisi içmez ama her ne hikmetse eve eş-dost ahbap için rakılar, vitrine koymak için likörler, değişik purolar getirirdi..aslında getirmek zorunda kalıyordu, çünkü herkes adama birşeyle ısmarlıyordu..

neyse..bende kızkardeşimle birlikte onların tadını merak ederdim..likörleri kimsenin anlamayacağı şekilde açıp üstlerinden tadına bakardıkhatırlıyorumda en beğendiğim nane likörüydü..

sonra efendim lisedeyken arkadaşım bira içtiğini ve tadının çok güzel olduğunu söyledi..bende merak ettim dolayısıyla ama babam bira getirmiyordu..anneme " ben biranın tadını çok merak ediyorum" dedim....sonuç malum tabii..sonra arkadaşım dediki " okulu kaytaralım, kadıköye gidelim, orada içeriz,, kimsede anlamaz"...ee ben tabii hemen atladım bu fikre..üç kız tuttuk kadiköy yolunu..17 yaşındayız o zaman ve bize nasıl bira verdiler çözemedim şimdi..şu anda 18 yaşın altına veriyorlarmıki??

baktım tadı iğrenç (bana öyle geldi) ama kızlar götürüyor, zorla içtim bi tane..bi tane daha..sonra doğru wc ye..mide küçüktü tabii o zaman, boşaltma ihtiyacı duydu demekki fazla sıvıyı..geldim , baktım başım dönüyor, gidelim dedik..kalktık ama yolda yürüyemiyorum, devamlı gülüyorum falan..otobüse bindik gülüşüyoruz kızlarla falan, yüksek sesle konuşmalar...bayağı sarhoş olmuşum ben..yarı yolda indik , başladık kusmaya..ıyyyy reziiilk..

neyse..eve geldiğimde iyiydim, birşeyim kalmadı ama olay bundan sonra...otobüsde beni tanıyan bir komşu varmış, benden önce gelip babaneme söylemiş..eve gittim babanem beni bekliyor:18:.."kızım sen bugün böyle böyle şeyler yaptınmı, otobüsde sarhoşmuşsun" ..bende yalan yok, merak ettim , içtim dedim..oyyy bağrışmalar çağrışmalar "seni içirip, tecavüz etselerdi" ler..evde kıyamet koptu..babanem kaygana tabii anneme verdi veriştirdi..bir kıza sahip olamıyorsunda , ne biçim annesinde..

sonra efendim o rezil günden sonra bir daha hiç bira içmedim ,içmek istemedim..korktuğum için falan değil, tadını beğenmedim..sonra alkolün haram olduğunu öğrendim , ondan sonra aklıma bile gelmedi zaten..

işte benim alkolle olan tek hikayemde budur..

Son düzenleyen: Moderatör:
ihihihi 9. takimin tum keslerine kaldiriyorum kadehimi (icinde kola var)
mubarekle ikimiz evlendigimizden beri ilk kez ictik hoppisim (2 yildir evliyiz dusun dugunumuzde bile herkes sarap icerken biz kola icmistik )
pek ayyas sayilmayiz yani :26:
Walla ben zaten icmeden Leylayim ben sevmiyorum tadini hatta size komik gelebilir belki ama ben kola bile icemiyorum asiti yakiyo bogazimi

sorma hopisim bizde de durum ayni biz uc kardesiz en buyukleri benim ben de tadini merak ettigim icin evde ne kadar sarap wiski raki varsa hepsini acip acip annemler yokken tatlarina baktim ama iyice kapattim isin komik yani bunu arkamdan gelen iki kardesim de sirayla denemisler babam bigun farkedince ben buyumustum benden degil ama en kucuk ve biraz daha haylaz olan erkek kardesimden bildi epey firca yedi cocuk biz de diger kardesimle o anda hiiiic ses cikarmadik biz de yaptik diyemedik hatta birbirimize bile itiraf edemedik ama yillar icinde o siseleri ilk acanin ben oldugum ogrenildi yani cibanin basiiiiii ama kabak zavalli kardeslerimin basina patlamisti simdi hala evde masada ne acilsa siseleri Emine ablama verin o seref ona aittir derler guleriz diger mevzuya benzer bi olay da benim basima gelmisti universitede ama ben sevemedim ne ickiyi ne sigarayi cok sukur de sevmemisim

Son düzenleme:

oyy kiyamam ya minik sarhos hoppis benim hic oyle maceralarim olmadi kucukken sigarayi merak etmistim ama icki hic ilgi alanima girmedi niyeyse :44: universitede istisnasiz tum arkadaslarim iciyor diye ben de birkac kere baya bi kendimi zorlayarak icmeye calistim ama yok, kafam guzel olana kadar icebildigim cok nadirdir :26: her hafta bara gidip de ice tea icen yegane insan benimdir heralde e bileyim anneme cekmisim, oldum olasi sevemedim ickiyi. bi zararini da gormedim esim de aynen benim gibidir bu konuda. ben hayatimin "tek" gercek icki macerasini esimle cikarken yasamistim daha yeni sayilir yani 26 yasindaydimmillet universitede cosar ben mezun olduktan sonra... anlatayim

esim ingiltere'deydi ben universiteden en yakin oldugum arkadasimla bulusmustum iki kiz "green devil" diye bi kokteyl icmeye karar verdik (eskiden arkadaslarla hepberaber o bara gittikce birkac tane icerdik bu minik shot bardaklari ile satiliyor sekerli boyle acayip tatli bisey, icki ictigini anlamiyorsun). bu gittigimiz bar da (ankara'lilar bilir) Tunali caddesinde "the edge" diye miniminnacik bir bar. neyse bundan bir sise soyledik (neden sise istedik onu da bilmiyorum) sonra iste sohbet muhabbet eski hatiralar vs ilk sise bitti ama ikimiz de sarhos degiliz ama tatli bi mayhosluk gelmis, muhabbet bile ayri tatli geliyor. ikimiz de sigara icmedigimiz halde bide sigara aldik basladik tutturmeye ikinci sise ne ara bitti, 3. ne zaman soyledik hic hatirlamiyorum. ikinci sisenin sonuna dogru tamamen saftim kaymisti hayatimda hic oyle oldugum bir an olmadi benim yani o bir ilkti ((ama acayip hosuma gitmisti o an :26:)) bir ara esim (o zamanki sevgilim oluyor kendileri ) aradi ben iki ingilizce kelimeyi bir araya getirip konusamadim bile. sonra arkadasim dilek'le sarildik, hungur hungur agladik vs duman olduk yani.. essek yuku ile hesap odeyip ciktik kizilay'a dogru yurumeye basladik ama dilek o kadar sarhos ki onu toparlamaya calisirken ben ayildim neredeyse. biz asagi dogru yururken yol ustunde bir baska barin bahcesinde oturan bir grup universiteli genc gorduk yanlarinda da bir golden retriever cinsi kopek vardi.. dilek tutturdu gidelim sevelim diye. saat 11:30 civari bu arada.. gittik masalarina oturduk kizli erkekli bir grup. kopegi falan seviyoruz bir yandan da tanisma fasli muhabbet falan iyiydi yarim saat onlarla oturduk. sonra bir ara baktim dilek yok, arkadasim nerede dedim masanin altinda kusuyor dediler..... onu oradan kaptigim gibi yuzunu yikayip taksiye bindirdim adresi taksiciye verip yolladim, ev arkadasini arayip 10 dk sonra onu taksiden alip eve sokmasini rica ettim.. kendim bi taksiye binip eve gittim ve yol boyunca inanilmaz cool duruyorum sarhos oldugumu belli etmemeye calisiyorum. cunku sarhos oldugumu anlarlarsa beni kacirip tecavuz edecekler diye inanilmaz bi korku var icimde anlatamam size... tum gucumle otokontrolu saglamaya calisiyorum.. neyse zaten durak taksicisi amca bisey demedi eve gittim iceri girdim, skype actim esimle muhabbet etmeye... ama dilim donmuyor peltek peltek konusuyorum, onu ne kadar sevdigimi falan soyluyorum ama adeta sair olmusum yani o kadar romantigim... o ana kadar hersey iyiydi de.. midem bir anda bir bulandi tuvalete zor kostum, skype hala acikti mikrofondan ses gitti mi bilmiyorum utandigim icin hic soramadim, esim de bir sey demedi ama cok gulmustu o halime :26: bu da tek sarhosluk maceram. o zamandan beri yani 3.5 yildir ayigim

heee ama 9. takimin kesleri olarak bu yaz bulusup kafalari cekelim diye bi teklif gelirse degerlendirebilirim

Buseeeee baligi tutupta mi :104: yiyosunuuuuz gel artik yaaaaaa ne balikmis buuuuu
sabah pastirmali yumurta peynir,domates
ara yogurt
oglen kofte biber kozleme
aksam ton balikli salata

aynı ortak geçmişe sahibiz emine..ama bizimkini kimse anlamamıştı , belkide anlamışlardıda ses çıkarmamışlardı..bir ara anneme sorayım..sigarayı yakın bir tarihe kadar kullanıyordum , paket alıyordum ama şu an ı-ıhh..ama yanımda içen biri olursa veya öyle keyifte muhabbetde hiç hayır demem....

oooooo dökülün bakalım dökülün ...demek insanlar hayatlarının bir bölümünde muhakkak aynı deneyimleri yaşıyorlar, yaşamayanda vardır muhakak..benim gençlik anılarım çokdur böyle, hep merak , farklı şeyler arayışı, özgür olma hayalleriyle geçmişdir ergenliğim..sonuçta güzel bir noktaya ulaştım şükür..

eveeeeeet gelelim zurnananın zırt dediği yer olan menüme:

sabah:yarım simit, peynir,domates,yeşil zeytin,çay

ara:ayva

öğle:1 tabak ıspanak, kola

ara:ananas

akşam:1 dilim kek, 1 dilim pizza (zırt burası)

..Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
hoppidicik,
marti
bebeklerim neden oradan bakıyosunuz, gelsenize..yemeyiz sizi

bensiz tabiki olmaz... bende kafamın üstünde dönerim :)
yavrucanım dikkat et kendine sağlığına falan sonra olmasın bi sakınca baş ağrısını bende çok çekiyorum maalesef lor dan dolayı ama geçer alışırım inşallah. sakın bozmaaa fulyamm nooolur

ay hopiş ay komşu olmayaymış eyiymiş :)

:) ay allahım takımın hikayelere bak yaa :) bende nadir içerim canlar yani hatta oldukça nadir bu güne kadar 5 6 kere içmişliğim var ama ben loby barda çalıştıım vakitte içerdim :) ama biranın tadını sevmem bende hopişte benden :) benim derdim kafam güzel olamıyor maalesef :) ne kadar içsem de yok tek bir belirti sarhoşluk falan 0 yani :) ama bir kaç defa sigara içtim bünyem kuvvetlidir şükür ki başlamam asla yani iradem çok iyidir o konularda :) ama 2 tane üst üste sigara içsem ooo büşra uçuyor 1000000000 fitte hemde :) içki de sarhoşluk yok ama 2 sigara ile sanki bir kasa cin tonik içmiş gibiyim :)

lutfen lutfeeeeen bulusaliiiim 9.takiiiiiiim hatta simdiden kararlastiralim zamani ve yeriiiii

evet evet :) ben kafa üstünde dönücem fulya pankart açıcak sen çiçek taşıycaksın :)

kafanin ustunde don evet rahat buluruz o zaman seni o kalabalikta
yok yewrum bozmak yok inadim tuttu yine, bu kilolar ya gidecek ya gidecek.

komple menümü yazayım bi yaa :) buseee emineee ulyaaa toplaşın buraya dukancılar :)

sabah:
2 dukan ekmeği (kıymalı)
light yoğurt
3 adet hindi füme
light peynir üçgen

ara:
yağsız kavrulmuş kıyma
2 dukan ekmeği ( kıymalı )
yoğurt light

öğlen:
2 köfte
1 ıce tea light limonlu
yoğurt light
hardal ( 1 tatlı kaşığı )

ara:
1 çemensiz pastırma

ara:
haşlama tavuk

akşam:
sütlü köfteli çorba
dukan ekmeği ( kıymalı )
yoğurt light
1 bardak light kola

ara:
1/2 yemek kaşığı goji berry

su:
2 litreyi rahat geçtim :)

spor:
1 saat yürüyüş ve az önce gagnam style :) bundan sonra paso dans edicem yok böyle bir terleme

**** NOT: kızlar o kadar dukan ekmeğini görünce kızmayın bana çünkü gün içerisinde yediğim onca dukan ekmeğinde hepi topu 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği vardı :) yani günlük limitimi yaya yaya kullandım ama yarın öyle yapmayacağım sabah krep yapıp tüketicem hakkımı :)

bu arada ben kendime dukan yemek kitabı hazırlıyorum :) ayrı ayrı kategorilerden bulduğum tüm tarifleri tek tek topluyorum veee çıktı alıp kitap haline getiricem yarın bir gün yine bilgisayar bozulur eder ayrıca anneme lazım böyle bir kitap benim evde olmadığım günlerde yemek yaparsa açsın baksın :) bana göre birşeyler yapsın anneminde çok hoşuna gitti yemekler çorbalar falan :)

kafanin ustunde don evet rahat buluruz o zaman seni o kalabalikta
yok yewrum bozmak yok inadim tuttu yine, bu kilolar ya gidecek ya gidecek.

fulllyyy bu diyette bir kaç saat içerisinde fark ediyorsun farkı hemen yaa karşı komşumuz ile her günnn görüşüyoruz normalde bugün gördü yürüyüşteyken hayırdır kız süzülmüşsün ne bu hal dedi :) ödemi atınca yüzüm bedenim küçüldü kendimde hissediyorum :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…