Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim henuz kesin belli degil tam olarak zamani ama agustos sonu eylul gibi orada olacagim gibi gorunuyor
ben de agustos sonun akadar Turkiye de olacagim hazirandan itibaren

simdi Busracim yanlis demiycem ama biraz yogurt miktari biraz dedigin gibi ekmek sikligi ayrica light olsa da kolada degil ama ice tea icinde seker var bunlar benim seyir devremin de nerdeyse sonuna gelmis olmama ragmen yapmadiklarim sana da yapmamani oneririm ya da dikkar et derim

valla ben hic kuculmus gibi hissetmiyorum bus gobegim cikti ahh ah essek kafam niye bozdum ki diyeti de aldim bu kilolari.. nefret ediyorum bazen cidden kendimden

ekmekler sık evet ama hepsi toplam yulaf kepeği hakkım ile canım yoğurt çok seiyorum ben yaa bütün gün yesem hayır demem :) ama şu varki kola yı keşke içmeseydim bu arada benim ıce tea nin içinde şeker yok canım yaa baktım sen yazınca şeker 0 yazıyor busenin tavsiyesi ile almıştım telefonda bi sakınca yok demiştide ondan bundan sonra dikkat edicem :) içmem bende seyir evresine kadar. ama dilim damağım kuruyor suyuda soğuk içemiyorum mecbur bunları yada ayranı içicem. ayranda %1.5 yağlı canım ne yapmalıyım sizin ağız kuruluğunuz oldu mu

valla ben hic kuculmus gibi hissetmiyorum bus gobegim cikti ahh ah essek kafam niye bozdum ki diyeti de aldim bu kilolari.. nefret ediyorum bazen cidden kendimden

olur olur iner şişlik kuzummm.. bak bende aldım verdim aldım verdim ama sonunda doğru yolu bulup dukana başladım :) sende bana yol arkadaşı oldun ve eminim sen daha çabuk vereceksin çünkü senin bünyen bu tarz bir diyete alışık yani :) benim metabolizma ilginç. ki bak ilk günden eminenin seyirde yemediklerini bile yemişim ben çeşit olsun istiyordum o yüzden dukandiyetitariflerm diye bir site var orda atağa uygun olarak gözükenleri yaptım

kuzularım canlarııım, buseniz geldiiiiiii dün kuzenimde kalmıştım, sabah çıktık evden giremedim o yüzden neteee. dışarda ramiz köfte yedim öğlen, akşamda enfes mantarlı levrek yedim yanında da salataaa

şimdiiiiii asıl bombaya geliyorum, yengemlerde aç karnına tartıldım kilom 54.5 ti yarın sabah kendi tartımda tartıldığımda da sonuç böyle olur umarımm

alkol konusuna gelince, bira hiç sevmem, kahveli likör tutkunuyum. aramam ama olursa hayır demem, baileys ya da kahlua meselaa ama sorsanız en son aylar önce içtim

sonracıımaaaaa büşracııım o yediklerin bana fazla geldi. sen normal diyet mantığıyla bir sürü ara yapmışsın ama dukanda ara diye bir şey yoktur, acıktığını hissettiğinde yemek vardır, bunu unutma. zaten bu kadar çok et tavuk yersen, bi süre sonra eti tavuğu alamayacak şekilde iflas edebilirsin ve toplam süt ve süt ürünleri, yani peynir, yoğurt ve sütün toplamı 1lt yi geçmeyecek, hem de sütün miktarı günlük 1 su bardağını geçmeyecek. ayrıca senin atakta hardala iznin olmaması lazım. :26: o sınırlı izinli diye biliyorum ben, sen bir araştır. ve aldığın light ice tea'yi gönül rahatlığıyla tüketebilirsin, çünkü şekersiz, hem asitsiz olduğu için light koladan da daha iyi bir tercih oluyor. cola light bile olsa selülite zemin hazırlıyor

ay çok mutluyum yaaaaaaaaaaa emineeeeeeeeee sonunda 54 leri gördüm tartıda yol arkadaşıııııııımmmmmmmmm nasıl mutluyum anlatamaaam

kendime bugün h&m den 2 pantolon ve bir tane leoparlı kısa üzerime oturan bi hırka aldım eve geldim giydim, annem bayıldıı bu arada pantolonlar yüksek bel ve belim ince olduğu için 34 beden bana oldu

kimse beni tutamaz gariiiiiiii fulyaaaaaaaaa bikinilere göz atmaya başla yavriiiiiiii

sağ ol büşüüm düşünmen yeter

şeymacım seni izinli yazdık zaten. tamamen toparlan ve geldiğinde buraya adapte ol canım. en kısa zamanda bekliyoruz

ağzını burnunu yerim

Kizlaaaaaar missssss Dukan ekmegimi yaptiiim, yaninda pastirmali yumurtaaaaaa ,yagsiz peyniiiir ,domateeeees , caaaaaay mmmmmm sevdiiiiiiiiiiiim
simdi kahvemi iciyoruuuuuum

çok iyiii

atakta spor yapmasan bile oluyor canım tansiyon vs. açısından. kendini kesinlikle yorma.

Buseeeee baligi tutupta mi :104: yiyosunuuuuz gel artik yaaaaaa ne balikmis buuuuu
sabah pastirmali yumurta peynir,domates
ara yogurt
oglen kofte biber kozleme
aksam ton balikli salata

lutfen lutfeeeeen bulusaliiiim 9.takiiiiiiim hatta simdiden kararlastiralim zamani ve yeriiiii

ben de varıııııııımmmm

ay hopişcan sen de çok güzelsin zırtında yahu. nasıl güldürdün beni varyaaaaa zırt olmasaymış daha iyiymiş tabi

aaaaa buseciiiim gelmiiiis balik kiz buseeeee balik kiz buseeeee

emineeeeeemmmmmm yol arkadaşım geldim yettim gariiiiiii

evet inecek cumaya kadar zaten o kesin de, su an hala sisko hissediyorum :26: o siteyi uzun zamnadir takipteyim ben de canim harika tarifler var dukan yapmazken bile oradan cok yararlandigim oldu simdi de ara ara bakicam fikir almak acisindan. tek sorun cogu seyin icinde et, sut vs oldugundan bana uymuyor. neyse bakicaz artik

Busracim simdi tatlandirici bile olsa aldigin her seker senin seker istegini devam ettircek daha fazlasini isteyeceksin ama kalorisi yoksa kolaya gore daha masum iceceksen de onu ic evt agiz kurulugu bizde de oldu ama cay ic ozellikle yesil cay bak bugun hiiic icmemissin su kadar onemli yesil cay yogurt olayina gelince benim de yedikce yiyesim gelen ama asla hayir diyemedigim oooooo neler var ama dukan diyetinin ozelligi bu atak devresi yani nefsini terbiye etme sevdigin seylerden kendini uzaklastrip sinirlar koymayi ogrenmek suyu soguk icmek zorunda degilsin ben de ilik iciyorum ayran da icebilirsin ama daha evvel dedigim gibi sut urunlerinin de siniri var gunde aldigin sut urunu 1lt yi gecmeyecek.Bence cok panik yapma surekli ne yesem die de dusunme 3 ana ogunu yap yapabiliosan ya da acikip biseyler atistirmak istiosan ara ogunu de yap.Simdi benim icin dukan kolay oldu nie mi ben zaten butun gun yemek yemesem de hiiic acikmam yani yemek aklima gelmezdi beni mahveden aradaki tatlilardi kahve cay yanina aldiklarim ben onlarin artik hayatimda olmadigini kafama koydum onun icin ogunler bana yetio aralarda hic acikmiyorum genelde 3 ana ogun yetio bana ama bazen bir ara da oluyo.

oyy nasılda mutlu olurmuş nasılda sevinirmişşş :) yerim yerimmm :) maşallah busecim.. ayy sanırım ben o mantıkla gittim yaa birde ne bileyim bugün ilk gün heyecanıyla karnımda oynama olsa acıktım hssediyorum sanırım yarın çok daha dikkatli olucammm bak şimdik sıkıldı moralim sinirlendi ıce tea için içimi rahatlattın valla canım :) birde kola ya ben içmiyorum normalde fazla öyle dolapta görünce serin serin yudumlamak geldi içimden yarın ki menümü yazayım o zaman şimdi planlayıp sen bi kontrol ediver emine ile birlikte kuzum bende dışına çıkmayayım :)

sabah:
dukan krep
1 üçgen peynir
2 füme

öğlen:
sütlü köfteli çorba

akşam:
ızgara tavuk
yoğurt

akşam atıştırmalık olarak füme cips yapmayı düşünüyorum canım. çünkü böyle oturunca canım atıştırmalık istiyor cips yapıcam fümeden atak evresinde yeniliyormuş.

emineeeciiim büşra daha yeni ve biliyoruz ki büşra tatlı konusunda iradesi kuvvetli bi insan değil. diyabetik çikolata çılgınlıklarını hatırla dukan amca da tatlandırıcıya müsade ediyor. büşranın aldığı tatlandırıcı takita formtat60. tüketmesinde sakınca yok. bizim yaptığımız gibi yoğurduna toz tatlandırıcı katıp yiyebilir yahu. sonuçta yoğurda tepeleme toz tatlandırıcı atıyoruz da ice tea nın içindeki mi sorun

tatlandırıcı bazen diyet kurtarıyor söyliyeyim. en azından benimkini kurtarıyor arada söyle bakim tatlandırıcıyı da mı kestin yoksa sen

büşüm moral bozacak bir şey yok, yani yanlış bir şey yapmış sayılmazsın, yediklerin zaten doğru şeyler. sadece ben dukan mantığını hatırlattım sana o kadar çok ara görünce anladım çünkü kola içinde üzülme. hergün tüketme ve günde 1 bardağı geçme yeter.

menünü beğendim. arada acıktığında bir kase yoğurt ya da varsa bi tatlı kaşığı goji berry tüketebilirsin ya da ikisini bir arada karıştıra da bilirsin. kafana göre takıl. ya da 1 bardak süt hakkını kullanıp süt içebilirsin, ya da ayran yapar içersin. ben böyle yapıyorum genelde aralarımı

Ya kesinlikle haklisin ama inan bna benim kadar kimse tatli duskunu olamaaaaaaz olamaz ama ben bile tatlandiriciya ataktan sonra basladim suana nerdeyse yemio gibiyim yedigimde surekli tatlandiricili yiyesim gelio ama kesersem unutuyorum haftada bi kere anca yiyorumdur hardala izin var bu arada ben hatirliyorum ama hiiic yemedim walla benim kilo vermenin disinda cildim de coook guzellesti yuzumu kastetmiyorum vucudumda bebek gibi pambik gibi oldu bunu da asitli iceceklerin hayatimdan cikmasina bagliyorum mesela gercek maden suyuna sozum yok ama almanyada sular bile karbonatli yani soda(ama maden suyu degil)artik onlarida icmiyorum dedigin gibi bu asitler seluliti azdiriyoooo

Hosgelmis benim yol arkadasiiiim afiyet seker olsun yok yok seker olmasiiiiin protein olsuuuuun guzel menuu neeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaa 54,5 muuuuu gel sarilacaaaaamdedim ben sana bu hafta kopucaaaaaaz ayyy ben de mi tartilsam yaaaaa dur sabah tartiliyim ya da yok yok tartilmayim :18: yok yaa biz bu hafta birinciyiz demedi demeyin bak 4 dukanci hem de ikisi atak diger takimlarin hiiiic sansi yok gidin soyleyin hepsine bosa ugrasmasinlar bu hafta, ama dogru yaaaa birinci belli deeee ikinci belli degil iyi bozmasinlar diyeti belki ikinci olabilirler
cicilerini de gule gule kullan al iste bi adama kirk gun deli dersen 34 diye diye 34 oldun muuuuu ben de dun kendime deri elbise aldim(bu sira taktim deriye haaaa) ama eve gelince hosuma gitmedi bi beden kucuk olmaliydi ama yoktu yaaaa hatta keske kilo vermeseydim dedim

tatlandırıcıyı günde 2 yk dan fazla tüketmemeyi öneriyorlar, bu da aklımızda bulunsun yeri gelmişken vay pambık vaaaaayyyyyy pek güzeeel benim de reglim yaklaşıyor sanırım sivilce bastı beni tatlandırıcıyı ben de çok azalttım haftada 1 ya da 2 kez kullanıyorum olleey bizeeeee alkııışş

sarıl yavri sarıııl bana da bu hafta 1. olacakmışız gibi geliyor. olursak ne güzel olur yahuuu 1. olamasak bile ilk 3 e gireceğiz mutlaka ama bana yine de 1. olacağız gibi geliyor. sonuçta fulya ve büşra atakta ve ben yengemlerin tartısı benimkiyle çok farklı değilse şimdiden 1 kg verdim nazar değmesin bizzeee moralim bozulur motivasyonum düşer diyorsan tartılma kuzucum biliyorsun dukanın sağı solu belli olmaz. ama benim moralimi biliyorsun ki tartı bozamıyor uzun süredir kendimi artıda görürsem sorun etmiyorum, ekside görürsem çok mutlu oluyorum.

he yahu 34 beden 2 tane pantalonum oldu suan ama yüksek bel kumaş pantolon ikisi de. kot falan olsa imkansız ama yüksek bel olduğu için oldu cuk diye. 34 olmak istemem zaten yahu, 36 da güzel görünsem yeter amaa kararlıyım hiç olmadığı kadar başarıcam büşranın dediği gibi giricem mağazayaaaa, ay bu büyük geldi bi beden küçüğünü alabilir miyim, tüühh bu da bol, bi beden daha küçüğünü alsam, ay bu da oturmadı sanki tam ben en iyisi bi beden daha küçüğünü alayım diyeceğiiim tadını çıkaracağııım bir de kıyafet için keşke kilo vermeseydim lafını da duymamış olayım daraltı verirsin olur biter iyi günlerde kullan kuzucuum

hepimiz bu yaza çıtır zayıf kızlar olarak gireceğiz, inanıyorum ben. herkes çok iyi gidiyor, hep de böyle olsun ve bu kilolarımızdan bi an önce sağlıklı şekilde kurtulalım dilerim

kimse tutamaz bizi bu haftaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Ben damla cikolatali kurabiyeleri yeyince geldi reglmim kurtuldum.Yok oole sivilcem falan simdi.Yap walla hatta aaay yiyorum yiyorum alamiyorum yaaa ne zayifim falan da de benceeee catlasin duyanlaaaaarKiz daha yazimi kaldi olduk bile valla 34 beden giyiyosun nerdeyse 0(sifir) beden olmussun daaa yaza dio tobe tobeeee tutamaz bizi kimseee allahin izniyle 1. 9.takim ahan da burdan ilan ediom tatatatatataaaaaaaaaaaaaaa :118: ohhh yeaahhhhh :118: oh yeaaaaah :118: 1.yiiiiiz

Son düzenleme:

evet yaa ben kitapçık şeklinde çıkarttırıcam tariflerini :) arada bi değiştirir değiştiri yaparım

anladım canımcım :) daha dikkatli olacağım yalnız ben buraya yeşilçayımı yazmadımda bugün 4 bardak içtim :) 2 si yapraktan yeşil çay 2 si poşt yeşil çay :)

evet biraz öyle tatlı konusunda sıkıntım var :) ama tatlandırıcımı aldımmm :) şimdilik sıkıntı yok gibi :)

ohh içimi rahatlattın yaa çok sağol busemmm... yazdığım yoğutlar falan 2 kaşık 2 kaşık zaten alıştım iyice yoğurt yemeye seviyorumda ondan yani. bu arada ben bugün %0 yağlı süt buldum :) bizim burdaki markette varmış :) bugün ilk gün psikolojim vardı canım sanırım bilmiyorum bir doymazlık var gibime geldi. ama açta değildim :) normalde bu kadarı yemek bana zor gelirdi çünkü. neyse sınırların dışına çıkmadıysam yarına hayırlısıyla görürüm eksileri. bu sabah 70.3 çıktım bakalım 4 gün sonunda kaç kg gidecek :) atak döenminde fazla özel tarif falan denemek istemiyorum artık 4 gün verebileceğim kadar kilo vermek istiyorum :) sporda bana sıkıntı yaratmıyor her zaman her daim hazır bünye yeterki atraksiyon olsun :)

evet evet ben özellikle bizim dershanenin orada bizde büyük beden kıyafet bulunmuyor diyen yelloza eziyet edicem. sanki kendisi -2 beden varyaa afrayı tafrayı görsen hatundaki. lan hepitopu 40 38 arası giyiyorum dedik yani neydi o tavrı yaa.. kendiside en az 42 beden yani bana olmayan o kıza haaayaaatttaaa olmaz o derece... tamam kötü bir beden değil belki ama kendisi öyleyken aban afra tafra hava yapması can sıkıcı. 36 34 beden olucaksınki bu tavrına karşılık o fiziğin önünde saygıyla duralım ama yani.. sırf eziyet edicem o kıza her gün gidip üstüme bir sürü şey deniycem sorna aladan çıkıcam

bu arada bu hafta cidden 1.lik hakkımız artık yani.. gerçi benim dukan testinde 4 günde 1.5 kilo çıktı ama olsun bu sabahı baz alırsak 1.5 kilo demek 68 ler demek o yüzden kesinlikle 1. yiz

kizlar sari sactan cooook sikildim 1 saattir google'dan bi de taaz.com'a resmimi yuklemistim oradan kendime yeni sac rengi begenmeye calisiyorum ama nafile var mi soyle aklinda gorup begendigi harika bir sac rengi olan?

Kızıl dene Fulyaa :) gözlerini ve teninin guzelligini ortaya çıkartacaktır :) birde kızıla dönüş rahat olacaktır sarı dan :) neyse kızlar benden bu kadar sabah günün hareketini paylaşırim telefondan girdim şu anda. İyi geceler hepinize sabah taptgda ---------- görüşürüz inşallah hepimiz :) bb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…