- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.961
kizlar sari sactan cooook sikildim 1 saattir google'dan bi de taaz.com'a resmimi yuklemistim oradan kendime yeni sac rengi begenmeye calisiyorum ama nafilevar mi soyle aklinda gorup begendigi harika bir sac rengi olan?
oo o ne biçim tanımlama ööle...ıykkk solucan molucan..inşallah zayıflarsında kendin gibi tatlı bir bebeğin olur..tr geldiğinde severiz onu..isteyen herkese Rabbim nasip etsin, o sevgiyi verebilecek başka bir canlı yok çünkü..çocuk sevgisi yaratıcıdan sonra en büyük sevgi bence..eşmiş, kardeşmiş fasa fiso..
vay vay vay...fadimetoş hanım benim gözümden kaçmadı merak etmeyin..demek öyle hee..tamam, not aldım bir yere..
şimdi çook eskilere gittim ..size alkolle olan ilk ve son maceramı anlatayım..
efendim benim babam tekel de tır şöförüydü (şimdi emekli)..kendisi içmez ama her ne hikmetse eve eş-dost ahbap için rakılar, vitrine koymak için likörler, değişik purolar getirirdi..aslında getirmek zorunda kalıyordu, çünkü herkes adama birşeyle ısmarlıyordu..
neyse..bende kızkardeşimle birlikte onların tadını merak ederdim..likörleri kimsenin anlamayacağı şekilde açıp üstlerinden tadına bakardıkhatırlıyorumda en beğendiğim nane likörüydü..
sonra efendim lisedeyken arkadaşım bira içtiğini ve tadının çok güzel olduğunu söyledi..bende merak ettim dolayısıyla ama babam bira getirmiyordu..anneme " ben biranın tadını çok merak ediyorum" dedim....sonuç malum tabii..sonra arkadaşım dediki " okulu kaytaralım, kadıköye gidelim, orada içeriz,, kimsede anlamaz"...ee ben tabii hemen atladım bu fikre..üç kız tuttuk kadiköy yolunu..17 yaşındayız o zaman ve bize nasıl bira verdiler çözemedim şimdi..şu anda 18 yaşın altına veriyorlarmıki??
baktım tadı iğrenç (bana öyle geldi) ama kızlar götürüyor, zorla içtim bi tane..bi tane daha..sonra doğru wc ye..mide küçüktü tabii o zaman, boşaltma ihtiyacı duydu demekki fazla sıvıyı..geldim , baktım başım dönüyor, gidelim dedik..kalktık ama yolda yürüyemiyorum, devamlı gülüyorum falan..otobüse bindik gülüşüyoruz kızlarla falan, yüksek sesle konuşmalar...bayağı sarhoş olmuşum ben..yarı yolda indik , başladık kusmaya..ıyyyy reziiilk..
neyse..eve geldiğimde iyiydim, birşeyim kalmadı ama olay bundan sonra...otobüsde beni tanıyan bir komşu varmış, benden önce gelip babaneme söylemiş..eve gittim babanem beni bekliyor:18:.."kızım sen bugün böyle böyle şeyler yaptınmı, otobüsde sarhoşmuşsun" ..bende yalan yok, merak ettim , içtim dedim..oyyy bağrışmalar çağrışmalar "seni içirip, tecavüz etselerdi" ler..evde kıyamet koptu..babanem kaygana tabii anneme verdi veriştirdi..bir kıza sahip olamıyorsunda , ne biçim annesinde..
sonra efendim o rezil günden sonra bir daha hiç bira içmedim ,içmek istemedim..korktuğum için falan değil, tadını beğenmedim..sonra alkolün haram olduğunu öğrendim , ondan sonra aklıma bile gelmedi zaten..
işte benim alkolle olan tek hikayemde budur..
oyy kiyamam ya minik sarhos hoppisbenim hic oyle maceralarim olmadi kucukken sigarayi merak etmistim ama icki hic ilgi alanima girmedi niyeyse :44: universitede istisnasiz tum arkadaslarim iciyor diye ben de birkac kere baya bi kendimi zorlayarak icmeye calistim ama yok, kafam guzel olana kadar icebildigim cok nadirdir :26: her hafta bara gidip de ice tea icen yegane insan benimdir heralde e bileyim anneme cekmisim, oldum olasi sevemedim ickiyi. bi zararini da gormedim esim de aynen benim gibidir bu konuda. ben hayatimin "tek" gercek icki macerasini esimle cikarken yasamistim daha yeni sayilir yani 26 yasindaydim millet universitede cosar ben mezun olduktan sonra... anlatayim
esim ingiltere'deydi ben universiteden en yakin oldugum arkadasimla bulusmustum iki kiz "green devil" diye bi kokteyl icmeye karar verdik (eskiden arkadaslarla hepberaber o bara gittikce birkac tane icerdik bu minik shot bardaklari ile satiliyor sekerli boyle acayip tatli bisey, icki ictigini anlamiyorsun). bu gittigimiz bar da (ankara'lilar bilir) Tunali caddesinde "the edge" diye miniminnacik bir bar. neyse bundan bir sise soyledik (neden sise istedik onu da bilmiyorum) sonra iste sohbet muhabbet eski hatiralar vs ilk sise bitti ama ikimiz de sarhos degiliz ama tatli bi mayhosluk gelmis, muhabbet bile ayri tatli geliyor. ikimiz de sigara icmedigimiz halde bide sigara aldik basladik tutturmeyeikinci sise ne ara bitti, 3. ne zaman soyledik hic hatirlamiyorum. ikinci sisenin sonuna dogru tamamen saftim kaymisti hayatimda hic oyle oldugum bir an olmadi benim yani o bir ilkti ((ama acayip hosuma gitmisti o an :26:)) bir ara esim (o zamanki sevgilim oluyor kendileri ) aradi ben iki ingilizce kelimeyi bir araya getirip konusamadim bile. sonra arkadasim dilek'le sarildik, hungur hungur agladik vs duman olduk yani.. essek yuku ile hesap odeyip ciktik kizilay'a dogru yurumeye basladik ama dilek o kadar sarhos ki onu toparlamaya calisirken ben ayildim neredeyse. biz asagi dogru yururken yol ustunde bir baska barin bahcesinde oturan bir grup universiteli genc gorduk yanlarinda da bir golden retriever cinsi kopek vardi.. dilek tutturdu gidelim sevelim diye. saat 11:30 civari bu arada.. gittik masalarina oturduk kizli erkekli bir grup. kopegi falan seviyoruz bir yandan da tanisma fasli muhabbet falan iyiydi yarim saat onlarla oturduk. sonra bir ara baktim dilek yok, arkadasim nerede dedim masanin altinda kusuyor dediler..... onu oradan kaptigim gibi yuzunu yikayip taksiye bindirdim adresi taksiciye verip yolladim, ev arkadasini arayip 10 dk sonra onu taksiden alip eve sokmasini rica ettim.. kendim bi taksiye binip eve gittim ve yol boyunca inanilmaz cool duruyorum sarhos oldugumu belli etmemeye calisiyorum. cunku sarhos oldugumu anlarlarsa beni kacirip tecavuz edecekler diye inanilmaz bi korku var icimde anlatamam size... tum gucumle otokontrolu saglamaya calisiyorum.. neyse zaten durak taksicisi amca bisey demedi eve gittim iceri girdim, skype actim esimle muhabbet etmeye... ama dilim donmuyor peltek peltek konusuyorum, onu ne kadar sevdigimi falan soyluyorum ama adeta sair olmusum yani o kadar romantigim... o ana kadar hersey iyiydi de.. midem bir anda bir bulandi tuvalete zor kostum, skype hala acikti mikrofondan ses gitti mi bilmiyorum utandigim icin hic soramadim, esim de bir sey demedi ama cok gulmustu o halime :26: bu da tek sarhosluk maceram. o zamandan beri yani 3.5 yildir ayigim
heee ama 9. takimin kesleri olarak bu yaz bulusup kafalari cekelim diye bi teklif gelirse degerlendirebilirim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 36 beden sevdalısı arkadaşlarım.
Haftasonları evde olunca ne kadar zor oluyor diyete riayet etmek.. Dün annemlerin günü vardı.Bizde gittik anaaaaammmmmmmmmmmm onlar nasıl mamalar öyle:))))Unutmuşum resmen hayatımızda böyle şeyler olduğunu
O kadar eziyet çekiyosun ye şurdan kısırı otur aşşağıya dedim kendime
Şişkolar yemeye devam etti bende en azından yerimde saydımHaftada 1 kg hedefim tutmazsa diye karnıbaharımda yanımda..
Her zaman ki gibi kriz önleyici yoğurt mısır ve sütte var yanımda
Yeşil çayımı aldım çalışmaya koyulayım.Görüşmek üzere kızlar
hepinize alıntı yapıp yazmıştım bir tıkladım sayfam kapanmıştı şimdi baştan yazmaya üşeniyorumHayırlı Haftalaaar beybiler,
Bu günkü menü :
Sabah: 1 kase mantarlı brüksel lahanası (Aslında bunu öğle öğünü yapacaktım ama işe taşımak istemedim)
Ara : special k kraker 1 paket fesleğenli
Öğle : 1 tarçınlı elma
Ara : 1 Greyfurt
Akşam : 1 tarçınlı elma
tabiki lahana suyu ve yeşilçay ve form çayı....
akşama da kalça hareketi bisiklet vs.
diyor ve kaçıyorum işler çok ......
bu gün tarı dün yedigim baklavadan sonra fazla gösterdi ama hakkettim
benim eşimde şeytana uyup eve tatlı getirmese bozmadan günü bittircektim
hayırlı sabahlar hopişim ben sabah spora gidicem diye erkenden kalkıp hazırlandım herşeyimi aldım kapıya çıkmadan anahtarı alayım dedim yanlışlıkla ikizler herbiri 1 anahtarı götürmüşler kaldım evde öglen eşim inşallah gelirde onun anahtarını alıp bari fitnesse giderim ..bu sabah step vardı taytla step yapmaya çekiniyorumama birazdan lesi yapayım en iyisiahh o kocalar yok mu o kocalar.kendileri bir gayret göstermezler, gösterenin önünede bin türlü engel..
Ben damla cikolatali kurabiyeleri yeyince geldi reglmim kurtuldum.Yok oole sivilcem falan simdi.Yap walla hatta aaay yiyorum yiyorum alamiyorum yaaa ne zayifim falan da de benceeee catlasin duyanlaaaaarKiz daha yazimi kaldi olduk bile valla 34 beden giyiyosun nerdeyse 0(sifir) beden olmussun daaa yaza dio tobe tobeeee tutamaz bizi kimseee allahin izniyle 1. 9.takim ahan da burdan ilan ediom tatatatatataaaaaaaaaaaaaaa:118: ohhh yeaahhhhh :118: oh yeaaaaah :118: 1.yiiiiiz
evet yaa ben kitapçık şeklinde çıkarttırıcam tariflerini :) arada bi değiştirir değiştiri yaparım
anladım canımcım :) daha dikkatli olacağım yalnız ben buraya yeşilçayımı yazmadımda bugün 4 bardak içtim :) 2 si yapraktan yeşil çay 2 si poşt yeşil çay :)
evet biraz öyle tatlı konusunda sıkıntım var :) ama tatlandırıcımı aldımmm :)şimdilik sıkıntı yok gibi :)
ohh içimi rahatlattın yaaçok sağol busemmm... yazdığım yoğutlar falan 2 kaşık 2 kaşık zaten alıştım iyice yoğurt yemeye seviyorumda ondan yani. bu arada ben bugün %0 yağlı süt buldum :) bizim burdaki markette varmış :) bugün ilk gün psikolojim vardı canım sanırım bilmiyorum bir doymazlık var gibime geldi. ama açta değildim :) normalde bu kadarı yemek bana zor gelirdi çünkü. neyse sınırların dışına çıkmadıysam yarına hayırlısıyla görürüm eksileri. bu sabah 70.3 çıktım bakalım 4 gün sonunda kaç kg gidecek :) atak döenminde fazla özel tarif falan denemek istemiyorum artık 4 gün verebileceğim kadar kilo vermek istiyorum :) sporda bana sıkıntı yaratmıyor her zaman her daim hazır bünye yeterki atraksiyon olsun :)
evet evet ben özellikle bizim dershanenin orada bizde büyük beden kıyafet bulunmuyor diyen yelloza eziyet edicem. sanki kendisi -2 beden varyaa afrayı tafrayı görsen hatundaki. lan hepitopu 40 38 arası giyiyorum dedik yani neydi o tavrı yaa.. kendiside en az 42 beden yani bana olmayan o kıza haaayaaatttaaa olmaz o derece... tamam kötü bir beden değil belki ama kendisi öyleyken aban afra tafra hava yapması can sıkıcı. 36 34 beden olucaksınki bu tavrına karşılık o fiziğin önünde saygıyla duralım ama yani.. sırf eziyet edicem o kıza her gün gidip üstüme bir sürü şey deniycem sorna aladan çıkıcam
bu arada bu hafta cidden 1.lik hakkımız artık yani.. gerçi benim dukan testinde 4 günde 1.5 kilo çıktı ama olsun bu sabahı baz alırsak 1.5 kilo demek 68 ler demeko yüzden kesinlikle 1. yiz
kizlar sari sactan cooook sikildim 1 saattir google'dan bi de taaz.com'a resmimi yuklemistim oradan kendime yeni sac rengi begenmeye calisiyorum ama nafilevar mi soyle aklinda gorup begendigi harika bir sac rengi olan?
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 36 beden sevdalısı arkadaşlarım.
Haftasonları evde olunca ne kadar zor oluyor diyete riayet etmek.. Dün annemlerin günü vardı.Bizde gittik anaaaaammmmmmmmmmmm onlar nasıl mamalar öyle:))))Unutmuşum resmen hayatımızda böyle şeyler olduğunu
O kadar eziyet çekiyosun ye şurdan kısırı otur aşşağıya dedim kendime
Şişkolar yemeye devam etti bende en azından yerimde saydımHaftada 1 kg hedefim tutmazsa diye karnıbaharımda yanımda..
Her zaman ki gibi kriz önleyici yoğurt mısır ve sütte var yanımda
Yeşil çayımı aldım çalışmaya koyulayım.Görüşmek üzere kızlar
Günaydın 9.takımın fit çıtır 36beden melekleri nasılsınız bakalım?
Günaydın kızlar.
Bu günlerde fazla aranıza katılamıyorum kusura bakmayın.
Oldukça yoğun ve yorgun oluyorum.
Dün direksiyon sınavım vardı veee ben 60 la kaldım
Morelmen sıfırım yani
normalde çok güzel kullanıyordum.
Iki kere stopettirdim arabayı.
Doğal olarakta bıraktılar.
O sinire epey bişiler yedim .
Başım ağrısı tuttu.sonra eşimle dışarı çıktık,
2 saat falan dolaştık. Iyi geldi bana.
Ama hal aklıma geldikçe üzülüyorum.
Sabah tartıldım hala 64,5 sabitim en azından almamışım.
kizilmiiii sakiiiin simdi birincisi pisman olursun sevmezsin flana donusun yoook ya da cooook zooor,ikincisi kizil coook sert bi ifade veriyo insana bak degistirmek istiyorsan kumral tonlari ya da kahvenin acik tonlari en guzeliiiikizlar sari sactan cooook sikildim 1 saattir google'dan bi de taaz.com'a resmimi yuklemistim oradan kendime yeni sac rengi begenmeye calisiyorum ama nafilevar mi soyle aklinda gorup begendigi harika bir sac rengi olan?
ben kullu saca bayiliyorum ayni fikirdeyim hilalcimBence sana sarı müthiş yakışıyor ama parıltılı ışıltılı renklerde eminim çok yakışırKahve yana küllü kumral ama parıltılı parıltılı
kiiiiz o nasi dukanmis ooole ben de ondan yapiciiiiiiim iyiymis heeeesabah aceleden saat 6.30 1 bardak yeşil çay 3 k kayısı
saat 7.30 1 k yulaf 1 yumurtadan 3 yemek kaşıgı sütten 2 krep yapıp içine peynir koyup 3 çayla kahvaltı yaptım dukan yapmaya kararlıyım 1 hafta protein agırlıklı beslenim günde 1 porsiyon meyve yerim
canim takma kafana yaaaa basini agrittigina deger miiiii ac muzigi hatta sooole gumbur gumbuuuur atiye mesela ben bi ara telefonuma yuklemistim kizinca ofkelenince aciyodum Atiyeyi basliyodum sallllaaaaaaaa salllaaaaaaaGünaydın kızlar.
Bu günlerde fazla aranıza katılamıyorum kusura bakmayın.
Oldukça yoğun ve yorgun oluyorum.
Dün direksiyon sınavım vardı veee ben 60 la kaldım
Morelmen sıfırım yani
normalde çok güzel kullanıyordum.
Iki kere stopettirdim arabayı.
Doğal olarakta bıraktılar.
O sinire epey bişiler yedim .
Başım ağrısı tuttu.sonra eşimle dışarı çıktık,
2 saat falan dolaştık. Iyi geldi bana.
Ama hal aklıma geldikçe üzülüyorum.
Sabah tartıldım hala 64,5 sabitim en azından almamışım.
tamam kuzucum ben %1,5 yağlı süt kullanıyorum zaten krep yaparken günde yarım çay bardağı tüketiyorum. sorun olmuyor.merak etme emineyle ben de ilk günler öyleydik çok yiyorduk hep acıkmış gibi hissediyorduk. hatta ben sürekli bu kadar yiyerek yine iyi veriyoruz falan diyordum ama sonra vücut alıştı, zaten midem küçüldü yahu artık pek acıkmıyorum. görürsün eksileri de atakta gördüklerin ödem oluyor, asıl seyir döneminde gidecek kalıcı kiloların, o sebeple atak dönemini gerekenden uzun tutmamakta fayda var
kız büşraaaaaaaa senden korkulur vallahi acıdım şimdiden kızaa
kahvaltimi yapiyoruuum
bir kayisi kivamli yumurta,b.peyniiir,somon fume, cay
ustune de kahveee icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?