Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizlar sari sactan cooook sikildim 1 saattir google'dan bi de taaz.com'a resmimi yuklemistim oradan kendime yeni sac rengi begenmeye calisiyorum ama nafile var mi soyle aklinda gorup begendigi harika bir sac rengi olan?

Bence sana sarı müthiş yakışıyor ama parıltılı ışıltılı renklerde eminim çok yakışırKahve yana küllü kumral ama parıltılı parıltılı

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 36 beden sevdalısı arkadaşlarım.
Haftasonları evde olunca ne kadar zor oluyor diyete riayet etmek.. Dün annemlerin günü vardı.Bizde gittik anaaaaammmmmmmmmmmm onlar nasıl mamalar öyle:))))Unutmuşum resmen hayatımızda böyle şeyler olduğunu
O kadar eziyet çekiyosun ye şurdan kısırı otur aşşağıya dedim kendime
Şişkolar yemeye devam etti bende en azından yerimde saydımHaftada 1 kg hedefim tutmazsa diye karnıbaharımda yanımda..
Her zaman ki gibi kriz önleyici yoğurt mısır ve sütte var yanımda
Yeşil çayımı aldım çalışmaya koyulayım.Görüşmek üzere kızlar

Hayırlı Haftalaaar beybiler,

Bu günkü menü :

Sabah: 1 kase mantarlı brüksel lahanası (Aslında bunu öğle öğünü yapacaktım ama işe taşımak istemedim)

Ara : special k kraker 1 paket fesleğenli

Öğle : 1 tarçınlı elma

Ara : 1 Greyfurt

Akşam : 1 tarçınlı elma

tabiki lahana suyu ve yeşilçay ve form çayı....

akşama da kalça hareketi bisiklet vs.

diyor ve kaçıyorum işler çok ......

hepinize alıntı yapıp yazmıştım bir tıkladım sayfam kapanmıştı şimdi baştan yazmaya üşeniyorum

bu gün tarı dün yedigim baklavadan sonra fazla gösterdi ama hakkettim

benim eşimde şeytana uyup eve tatlı getirmese bozmadan günü bittircektim

günaydın 9. takım..ennnnn az kalorilisinden mutlu ve keyifli bir hafta dilerim herkese..pazartesi ve iş çook..12 ye kadara hepsini bitirip sonra spora gidecek bu arkadaşınız..haydin sonra görüşürüz..

sabah aceleden saat 6.30 1 bardak yeşil çay 3 k kayısı

saat 7.30 1 k yulaf 1 yumurtadan 3 yemek kaşıgı sütten 2 krep yapıp içine peynir koyup 3 çayla kahvaltı yaptım dukan yapmaya kararlıyım 1 hafta protein agırlıklı beslenim günde 1 porsiyon meyve yerim

ahh o kocalar yok mu o kocalar.kendileri bir gayret göstermezler, gösterenin önünede bin türlü engel..
hayırlı sabahlar hopişim ben sabah spora gidicem diye erkenden kalkıp hazırlandım herşeyimi aldım kapıya çıkmadan anahtarı alayım dedim yanlışlıkla ikizler herbiri 1 anahtarı götürmüşler kaldım evde öglen eşim inşallah gelirde onun anahtarını alıp bari fitnesse giderim ..bu sabah step vardı taytla step yapmaya çekiniyorumama birazdan lesi yapayım en iyisi

Günaydın kızlar.
Bu günlerde fazla aranıza katılamıyorum kusura bakmayın.
Oldukça yoğun ve yorgun oluyorum.
Dün direksiyon sınavım vardı veee ben 60 la kaldım
Morelmen sıfırım yani
normalde çok güzel kullanıyordum.
Iki kere stopettirdim arabayı.
Doğal olarakta bıraktılar.
O sinire epey bişiler yedim .
Başım ağrısı tuttu.sonra eşimle dışarı çıktık,
2 saat falan dolaştık. Iyi geldi bana.
Ama hal aklıma geldikçe üzülüyorum.
Sabah tartıldım hala 64,5 sabitim en azından almamışım.

dur kız sükutu hayale uğramayalım sonra bu kadar 1. yiz diye çığırmayalım hemen dün yengemlerde 54.5 gösteren tartı bu sabah 55.2 gösterdi regl oldum olucam, sivilceler, şişkinlikler, ama henüz olamadım. cuma gelmeden regl olsam da iyice eksileri görsem bari dün balıkla yediğim mantar biraz yağlıydı ondan oldu sanırım bugün de yeni evlenen bi arkim var evinde dua yapcakmış ona gitcez, fix dua menüsü pilav et ayran olur orda sanırm. ben de ayranı içerim. et dana mı diye soramayağım için yiyemem. ama sorada bilirim hee zaten yanıma kıymalı dukan poğaçalarımı alıp gideceğim hayat kurtarıcılarım onlar benim

dur siz şimdi olayı görün herkesler şok olacak. dün aldığım belime oturan hırkamı giyeyim de incecik belimi gösterip milleti şok edeyim

tamam kuzucum ben %1,5 yağlı süt kullanıyorum zaten krep yaparken günde yarım çay bardağı tüketiyorum. sorun olmuyor. merak etme emineyle ben de ilk günler öyleydik çok yiyorduk hep acıkmış gibi hissediyorduk. hatta ben sürekli bu kadar yiyerek yine iyi veriyoruz falan diyordum ama sonra vücut alıştı, zaten midem küçüldü yahu artık pek acıkmıyorum. görürsün eksileri de atakta gördüklerin ödem oluyor, asıl seyir döneminde gidecek kalıcı kiloların, o sebeple atak dönemini gerekenden uzun tutmamakta fayda var

kız büşraaaaaaaa senden korkulur vallahi acıdım şimdiden kızaa

kizlar sari sactan cooook sikildim 1 saattir google'dan bi de taaz.com'a resmimi yuklemistim oradan kendime yeni sac rengi begenmeye calisiyorum ama nafile var mi soyle aklinda gorup begendigi harika bir sac rengi olan?

aman fulyacım sakın saçını büşün dediği gibi kızıl yapma bana kalırsa biliyorsun ki benim saçım kızıldı. 2,5 sene kullandım ama çok sıkıldım ve kuaförler dönüş yapamazsak orielle açmadan diyorlar ve ben saçımı asla açtırmam çünkü bebek teli gibi saç tellerim çok ince, kopar kalır yani açık kumral yaptım tutmadı, dipleri tuttu bi tek. şimdi kahve yapcam sonra her boyamam da yani her ay 1 ton açığını boyayacağım, bu şekilde 7-8 ayda istediğim saça ulaşırmışım. hangi kuaföre gittiysem kızıl en zor dönüş rengidir dedi durdu, aman yani no no nooo bi de sarı sana aşırı derecede yakışıyor, fotoğraflarını gördüğmde türk olduğuna inanamamıştım, süper bence hatta cesaretim olsaydı ben bile yapardım sarı, o derece imrenmiştim sana

hilaaal süper gidiyorsun ama yakında karnabahar kusacaksın, bu ne kız ne zaman menünü okusam karnabahar karnabahar biraz da kereviz ye enginar ye, ıspanak ye, kabak, patlıcan, brokoli ye :26: bak bunlar da aynı karnabahar gibi kalorisi düşük besin değeri yüksek sebzeler haberin olsun

Son düzenleme:
Günaydın 9.takımın fit çıtır 36beden melekleri nasılsınız bakalım?

günaydın dukan fıstığıııııımmmmmmm

canım moralini bozma daha hakkın var, üzülme bi kaybın yok. ehliyete birazcık daha geç kavuşacak olman dışında heyecandan olabilir her şey, bir dahakine geçersin, zaten sürüşümde normalde iyi diyorsun, no problemooooo

bir deee nurcan hanım nurcan hanım o kiloları nelikle verdiğinizi unutmayınız, lokmaları boğazınıza ona göre alınız benden söylemesi

kızlar şimdik krep yapıp ahvltıya oturucam buseee.. ne ödem varmış bende kız 1.2 kg eksik çıktım bugün 70.3 ile başladığım serüvenime 69.2 olarak 2. günde devam ediyorum bir mutluyumki sorma normal diyetle 69.3 görmüştüm en aşağı rakam olarak bunda 1 günde daha altını gördüm 4 gün boyunca her gün tartılıcam ama seyire geçtiğimde ara ara kilo alma olayları oluyıormuş ki sendende biliyorum ama sp günlerinde toparlıyor vücut kendini nasılsa sp den sonrasında topluyor :) o yüzden cumadan cumaya tartılıcam + - farketmez artık ne yapak hadi gelince herbişiciğine cvp yazıcam takımın görüşrüz annem huysuzlandı yine

kahvaltı menüm

1.5 ykepeğinden krep
1 üçgen peynir
lor
yeşilçay
hindi füme 2 adet

kizilmiiii sakiiiin simdi birincisi pisman olursun sevmezsin flana donusun yoook ya da cooook zooor,ikincisi kizil coook sert bi ifade veriyo insana bak degistirmek istiyorsan kumral tonlari ya da kahvenin acik tonlari en guzeliiii

Bence sana sarı müthiş yakışıyor ama parıltılı ışıltılı renklerde eminim çok yakışırKahve yana küllü kumral ama parıltılı parıltılı
ben kullu saca bayiliyorum ayni fikirdeyim hilalcim

kiiiiz o nasi dukanmis ooole ben de ondan yapiciiiiiiim iyiymis heeee

canim takma kafana yaaaa basini agrittigina deger miiiii ac muzigi hatta sooole gumbur gumbuuuur atiye mesela ben bi ara telefonuma yuklemistim kizinca ofkelenince aciyodum Atiyeyi basliyodum sallllaaaaaaaa salllaaaaaaa

Slm
öüle arası biş yemek yemeyecem.
ızgara türü var.yemek istemiyorum
bisküvi yiyecem.
Az sonrada sirkeli ballı sıcak su içecek.
Kendime gelmem lazım

benim derdimi anladım ben :) dolabı açıyorum en üst rafta sadece benm yediklerim var alt raflar annemin ve o kadar yiyeceği bir arada görünce ister istemez ay şunuda deneyeyim bak bunun tadına bakmadım diyip diyip aldıklarımın hepsini denemek istiyorum :) ilk günün şeysiydi yani o ama ona rağmen 1100 gram eksideyim daha ne isterim ödemimi atıyorum hatta şişliğim öylesine indi ki dün komşum bile fark etti 4 günde 1.5 kg diyordu ama sanırım ben 2.5 3 kg arası bir rakam kaybı yaşayacağım. cuma kg.sine göre 400 gram ama başlamadan önceki güne göre 1100 gram :) ciddi fark ödem bunlar biliyorum illaki yağda parçalanmıştır ancak ödemden kurtulduğum için çok mutluyum. seyirdede asıl kilomu kaybedicem onunda farkındayım :) bu arada hızlı oluyormuş ya 5+5 mi denesem diyorum 10 15 kg verirken iyi olur mu ki acaba yada 1+1 mi olsa karar veremedim o 5+5 lerin ps günlerinde + ları görüp moral bozma ihtimalimde var ve pek sağlıklı değilmiş ya 1+1 yaparım illaki :) hem sizde öyle yapıyorsunuz fulyada öyle yapacak :) sabah çeşitli şeyler yiyebildiğim için bir sürü bana uygun tarif lezzetli onca yemek olduğu için bırakılmaz bu dukan yaa.. kaçamakta yapmıycam zaten dukan amca yediklerim yiyebildiklerim için izinli yada sınırlı izinlilerde neye ihtiyacım varsa vermiş :) kaçamak yapmak niye olsunki :) birşeye özenirsem eve gelene kadar sabrederim evde dukan usulüne çevirir kendim pişiririm mutfakta olmayı yemekler yapmayı çok seviyorum zaten o yüzden tam da bana göre bu diyet kıymalı poğaçalar cidden harikalar ben yerken ısıtıp yiyordum onları çok lezzetli oluyorlar bugünde kreplerimden 1 ufak birde orta boy yaptım kendime orta boyun içine füme ve lor koydum sardım yedim çok lezzetli oldu ve dukanın sağlıksız diyet olduğunu savunanlara artık inanmıyorum. neden dersen çünkü evde herşeyin en doğalını en yağsızını ve tamamen kendi mutfağında içine neler girdiğini bilerek yapıp yiyorsun. içine neler koyduğunu bildiğin bir yemek yemek varken dışarıda neyle piştiği ne eti kullanıldığı bilinmeyen bir sürü yiyecek tüketiyormuşuz da haberim yokmuş. sağolasınız kızlar bana ciddi manada doğru yolu gösterdiniz. önümde canlı canlı örnek oldunuz. sen ve emine ile diyete başlamış olsam belki bu derece inancım olmayacaktı. ama şiuanda hem sizin tecrübelerinizden yararlanıyorum hemde bu geen zaman içerisinde dukana inancımı tam anlamıyla sağladım. amma çenem düştü heee... sustum ağlıycam birazdan yoksa duygusala bağladım.

evet evet korkmalı benden busecim. bu tarz davranışa gelemiyorum kilolu olduğum için değil allaha şükür fiziki bir problemim yok orantılı hoş bir vücudum var ama kendini görmeden başkasını aşağılayan insana tahammülüm yok. çok rahatsız olurum bu gibi durumlardan.

kahvaltimi yapiyoruuum
bir kayisi kivamli yumurta,b.peyniiir,somon fume, cay
ustune de kahveee icicem

türk kahvesi tüketebbiliyor muyuz canım biz atak evresinde?? şekersiz içiyorum ben kahvemi ama türk kahvesini çok severim ben içmeyee izin varmı bilemedimki yoksada uzunca bir süre içmem yani ne yapalım dukan ne diyorsa odur kural

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…