Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

14.01.2022
08.30
Yarım börek

12.45
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 havuç, 3 lokma ekmek, 1 çk kuşburnu,25 zeytin ( açıklayabilirim aşırı lezzetliydi ) 1 portakal

16.00 sade kahve

17.30 2 kepçe Kuru fasulye, 4 YK makarna( sade yağsız)

19.00 3 parça çikolata,1 avuç fındık

Şu:2 lt

Ooo papatya 70e inmişsin
Geçen hafta: 78.90
Bu hafta: 78.60
Fark: -300
Maşallah canım
Eki Görüntüle 2988425 kizlar baya geç saate kaldı farkındayım ama fırsat bulamadim
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.8
Sabitim yediklerime göre gayet iyi dikkat etsem daha da iyi olurmuş demek
Aynen valla Haticem
Daha ne olsun kuzu gerisi çorap söküğü inşallah

Afiyet olsun cnm niye o kadar çok yedin ki zeytini açıkla bakalım

hadi açıkla
Bizim adetimizdir takımca zeytin yeme rekoru kırma başı Handandandan kaptanım çekiyor bu konuda
aklıma geldi benim de

Tüm gün çocuk uyusun akşam takıma gireyim diyorum ama gece de uyumuyo 10 dakikada bir uyanıyo yanında yatmazsam. Ben de işlerimi akşama bırakıyorum. O yüzden hiç fırsat bulamıyorum.
Bay bay night diye bir damla var bileniniz var mı? Çocuklar için bitkisel uyku damlası. Ondan mı alsam diyorum ama zararlı mı bilmiyorum. Kullanan veya zararı var mı bilgisi olan varsa yazar mısınız bana

Kullanma canım bana kalırsa bir yıldır sabretmişsin gece beslenmesini azaltarak bitirmeye çalış daha rahat uyur kızımda aile hekimimiz sakın demişti bilmediğin bir alerjisi vs olur çocuğun başına iş açarsın demişti papatya anason Melisa gibi çayları açık şekilde aktardan alıp demle iç sütten geçer demişti

günaydın canlar
benim kızım da uyku promlemli buradakiler iyi bilir 25 aylık oldu ama hala aynı bana da söylemişlerdi o damlayı ama içirmek istemedim ne bileyim

Ben de karşıyım bu tarz şeylere bence de kullanma canim. Süpürgemin de dedigi gibi gece beslenmesini kes ben iki çocuğumda da öyle yaptım cok işe yaradi

Gunaydinnn kizlarr dün yatili misafirim vardi bu sabah gittiler, oğlumda akşama kadar kustu. Çok zor bir gündü. Önümüzdeki haftasonu sınavım var maalesef tek dersten bute kaldim pek çalışamadım da. Bu hafta onu da atlatırsam daha sık gelirim inşallah. Ayrica verdiğim 1 kilo misafirlerden dolayi 2 kilo olarak geri döndü neyse haftaya bomba gibi geleceğinin

Gece beslenmesini kesmek istemiyorum ya 2 yaştan önce. Anne sütünde çocuğun her derdine çare var. Özellikle diş dönemlerinde ağrı çekerken bundan mahrum kalmasını istemiyorum. Emmeye uyanıyo sonra dalamıyo bi türlü 2 saat uğraşıyorum uyutmaya. Bi de bana temas etmeden uyuyamıyo en büyük problemim o aslında.
günaydın canlar

benim kızım da uyku promlemli buradakiler iyi bilir 25 aylık oldu ama hala aynı bana da söylemişlerdi o damlayı ama içirmek istemedim ne bileyim
Benim de hiç içime sinmedi işte ya. Versem ve o gece iyi uyusa vicdan azabından mahvolurum bi daha da veremem heralde. Doğduğundan beri uykular problem bizde de, bu da onu sürekli huysuz yapıyo işte.
Ben de karşıyım bu tarz şeylere bence de kullanma canim. Süpürgemin de dedigi gibi gece beslenmesini kes ben iki çocuğumda da öyle yaptım cok işe yaradi
Çok erken geliyo bana şu an yaa kesmek için. Aslında biliyorum kessem çok rahatlarım çünkü bağımlı bildiğin memeye.
Çook geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk? Kiloyu verirsin dert etme ama ipin ucunu da kaçırma

Aslında 1 yaştan sonra gece beslenmesini doktorlarda cok tavsiye etmiyor. Birde gelişimi için gece uykusu beslenmeden daha önemli geliyor bana. Yani anne sütünü tamamen bıraktırmak değil sadece gece icmiycek gündüz bizim ki hic ağzından çıkarmıyor neredeyse. Bende 2.5 yaşına doğru tamamen biraktirmayi düşünüyorum bakalim.

Cok teşekkürler canım Öksürük krizine giriyor ya kekik ve pekmez şimdilik iyi geldi bakalim. Kiloyu vereceegim ya yaza kadar insallah. Dediğin gibi ipin ucunu kacirmamam lazim

Geçen hafta: 70,55
Bu hafta: 70,15
Fark: 400 gr
Yüzde: 0,57

Eki Görüntüle 2988052

canımlar
geçen hafta :65.3
bugün:64.1
fark:1.2 kg
ama bunlar köpük bence kaç defa 63 e kadar indim. benim direnç noktası 63 bu süreçte

Gunaydinnn kizlarr misafirim var bugün yatıya hasta cocuklarla cok zor oluyor.
Tartı fotosunu çekemedim.
Cuma 71.9
Bugün 70.6
Fark 1.3
Yüzde 1.8

Kızlarr kilo bildirimi yapayım bende
Pazaftesi:86.8
Bugün:84.1
Fark: 2.7
Eki Görüntüle 2988105

Hayırlı cumalar
Gecen hafta 67.800
Bu hafta 66.900
Fark _ 900

Geçen hafta: 78.90
Bu hafta: 78.60
Fark: -300

Eki Görüntüle 2988425 kizlar baya geç saate kaldı farkındayım ama fırsat bulamadim
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 76.8
Sabitim yediklerime göre gayet iyi dikkat etsem daha da iyi olurmuş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…