- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.701
Rabbim korusun tekrarını göstermesin insAllah canımAy canım yeni gördüm mesajı gece nasıl uyuduysam hissetmedim eşim çok kötü dedi o uyanıkmış ama beni paniğe sokmak istememiş
Çok şükür iyiyiz ama baya sallanmış
Nasıl olacak bizim bu menüler canım ya. Sana yorum yapmaya yüzüm yok ama mecburiyetten .16 Ocak
Kahvaltı 10:00
1 lokma poğaça
1 dilim peynir
1.5 yumurtadan omlet
2 halka dilim sucuk
Domates, salatalık, marul
Ara 14:00
3 tane elmalı kurabiye
Ara 17:30
1 muz
Yarım elma, yarım mandalina
Akşam 19:00
2 yk yoğurt çorbası
1 kepçe bamya çorbası
1 yk pirinç pilavı
Et kavurma miktarı biraz kaçtı dolu bı kase yemişimdir
1 yk irmik helvası
Ara 21:30
Yarım elma
Yarım mandalina
Yarım portakal
Su 2 lt olmuştur
Spor yok henüz
al birimizi çarp ötekimizeNasıl olacak bizim bu menüler canım ya. Sana yorum yapmaya yüzüm yok ama mecburiyetten .
Kurabiyeler ve en son yediğin meyveler fazla olmuş
Nasıl olacak bizim bu menüler canım ya. Sana yorum yapmaya yüzüm yok ama mecburiyetten .
Kurabiyeler ve en son yediğin meyveler fazla olmuş
o arkadaşına kesinlikle katılıyorumbi arkadaşım var bu daha çok yiyebilmek için spor yapıyor diyor
Şimdi herkes aynı şeyi yazınca bi aklıma yattı aslında. Deniycem canım, keşke 4 kere kalksa hiç şikayet etmem 20 dk yarım saatte bir kalkıyoAllah şifa versin canım kolay gelsin inşallah verirsin dersini gelsin artık mezuniyet biraz zorlayacak seni çocuğun hastalığıyla denk gelmesi
Yok yok zaten emzirmeyi kesme sadece gece uyanmalarında memeyi azalt 4 kere emiyorsa Geceleri 3e düşür ilk hafta Ertesi hafta 2 sonra 1 derken çocuk da çok zorlanmadan alışacak biliyorum insan kıyamıyor ama epey uykuları düzelecektir ben 21 aya kadar direndim gece gündüz emzirdim İnan 10dan aşağı uyanmıyordu geceler geri dalmıyordu gece salla baba salla ne zamanki gece beslenmesi bitti ki kendi topuğuma şıktım o sıra memeyi bıraktık biberonla yarı inek sütü yarı su karıştırıp veriyordum zorlanmasın diye 2-3 ayda biberona uyandı derken 2 yaşında gece beslenmesi bitikten sonra uykular düzeldi
Aynen hatırlıyorum tek çeşit besleniyordun da kimse o kısma bakmadı 50 zeytini gördük
Günaydınn al benden de o kadargünaydın kızlar su sabah yine uykusuz uyandım çok şükür
Bende haftasonunun nasıl geçtiğini anlamıyorum ya, gerçi benim için haftaiçinden bi farkı yok artık çalışmadığım için ama yine de herkes evde olunca hızlı geçiyogünaydın kızlar
haftasonlarım öyle bir yoğun geçiyor ki bildiğiniz nete giremiyorum ya
ve bu haftasonunu hiç ettim resmen, reglim geldi geliyor o yüzden içimdeki canavar ceee dedi yine
Ah bilmez miyim iki sene boyunca canıma okudu kızımŞimdi herkes aynı şeyi yazınca bi aklıma yattı aslında. Deniycem canım, keşke 4 kere kalksa hiç şikayet etmem 20 dk yarım saatte bir kalkıyo
yok yapmayalım yaa, çünkü kendi adıma haftaiçi bir şekilde toparlıyorum ama pazartesi tartıldığımda moralim bozuluyor motivasyonum kaçıyor benimPazartesi kontrol tartısı yapıyorduk kızlar haftasonu girilen günahları görmek içinne dersiniz yine yapalım mı
sorma yaa, oraya koş bunu yap, şunu topla derken 2 gün nasıl geçiyor anlamıyorumŞimdi herkes aynı şeyi yazınca bi aklıma yattı aslında. Deniycem canım, keşke 4 kere kalksa hiç şikayet etmem 20 dk yarım saatte bir kalkıyo
Günaydınn al benden de o kadar
Bende haftasonunun nasıl geçtiğini anlamıyorum ya, gerçi benim için haftaiçinden bi farkı yok artık çalışmadığım için ama yine de herkes evde olunca hızlı geçiyo
Öğleden sonra yediklerin fazla, aslında onlari yedikten sonra akşam salata veya yoğurt yesen sade dengelenirmis16 pazar
09.00
1 yumurta
12.30
peynirli yumurta
2 tb ekmek
14.30
3 sigara böreği
1 dilim kek
1 baklava
4 sarma
1 parça çikolata ( evet oturmadaydım)
20.00
2 sk et yemeği
2 dilim ekmek
1 tk bal
2 lt su
Yani kurabiyeler fazla göründü meyveler de fazla gibi bilemedim16 Ocak
Kahvaltı 10:00
1 lokma poğaça
1 dilim peynir
1.5 yumurtadan omlet
2 halka dilim sucuk
Domates, salatalık, marul
Ara 14:00
3 tane elmalı kurabiye
Ara 17:30
1 muz
Yarım elma, yarım mandalina
Akşam 19:00
2 yk yoğurt çorbası
1 kepçe bamya çorbası
1 yk pirinç pilavı
Et kavurma miktarı biraz kaçtı dolu bı kase yemişimdir
1 yk irmik helvası
Ara 21:30
Yarım elma
Yarım mandalina
Yarım portakal
Su 2 lt olmuştur
Spor yok henüz
Canım iftar çok karbonhidrat olmuş, bir çikolata derken bir tam miHayırlı geceler hanımlar
İftar 18.00
8 sıkım çiğ köfte
1k. Pirinç pilavı
Marul, turp
Bir kase lebeni ( yoğurtlu dövme çorbası)
Çay
Bir çikolata
Bir avuç kabak çekirdek
Yarım nar
Bir portakal
Aynen ya sizlerin menusune yorum yapıyorum ama kendi menüm daha kotual birimizi çarp ötekimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?