Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim rekorun 50 zeytin canım, hiç utanma

14 Ocak cuma
10.30
3 yuvarlak dlm sucuk 1 yumurta ile
2 TB ekmek
1 dlm peynir
3 zeytin

16 00
1 dlm kek
1 bardak süt

19.30
5 YK tavuk sote
3 YK bulgur pilavı
Salata

Su 3 litre
Bence güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun cnm niye o kadar çok yedin ki zeytini açıkla bakalım

hadi açıkla

aklıma geldi benim de
Yani şu şekilde, şimdi bu zeytinleri Bursa'dan getirttiler ve eşim kendisi tuzladi, yani aşırı güzel olmuş böyle çerez gibi yeniyor tutamiyor insan kendini
Canım boşver kullanma, bebek buyutmenin kitabında var malesef uykusuzluk, sadece sabret hepsi geçecek, diğer arkadaşların deidigi gibi gece beslenmesini kesmeye calis daha güzel uyur
Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin,inşallah güzel geçer sinavin
Aslında 1 yaşından sonra gece beslenmesini çok öneriyorlar, uyku daha önemli, hem gece beslenmesi mide için de iyi değil, anne sütünü guzduz alacak zaten, gece beslenmesini kesmek anne sütünü birkamak değil ki, bizler gece beslenmesi yapmayız,insan doğasında olmamalı zaten, bebekler için ayrı bir durum ama o artık bebeklikten çıkıyor annesi gece beslenmesini azaltarak bitir bak uykusu, guzduz ve guzduz beslenmesi daha düzene girecek
Benim rekorun 50 zeytin canım, hiç utanma
Ay içim rahatladı ya aslında daha çok yerdim de tuttum kendimi

Allah şifa versin canım kolay gelsin inşallah verirsin dersini gelsin artık mezuniyet biraz zorlayacak seni çocuğun hastalığıyla denk gelmesi
Yok yok zaten emzirmeyi kesme sadece gece uyanmalarında memeyi azalt 4 kere emiyorsa Geceleri 3e düşür ilk hafta Ertesi hafta 2 sonra 1 derken çocuk da çok zorlanmadan alışacak biliyorum insan kıyamıyor ama epey uykuları düzelecektir ben 21 aya kadar direndim gece gündüz emzirdim İnan 10dan aşağı uyanmıyordu geceler geri dalmıyordu gece salla baba salla ne zamanki gece beslenmesi bitti ki kendi topuğuma şıktım o sıra memeyi bıraktık biberonla yarı inek sütü yarı su karıştırıp veriyordum zorlanmasın diye 2-3 ayda biberona uyandı derken 2 yaşında gece beslenmesi bitikten sonra uykular düzeldi
Hiç unutmayacaksınız değil mi

Tek çeşit beslenince haliyle 50 zeytin çokta yekün tutmuyordu
Aynen hatırlıyorum tek çeşit besleniyordun da kimse o kısma bakmadı 50 zeytini gördük

Ben de karşıyım bu tarz şeylere bence de kullanma canim. Süpürgemin de dedigi gibi gece beslenmesini kes ben iki çocuğumda da öyle yaptım cok işe yaradi
nasıl yaptın eloşum ben hala kesemedim. meme vermedim mi çığlık çığlığa ağlıyor
Allah yardımcın olsun kuzum. son düzlük inşallah. kuzuya da geçmiş olsun
Benim de hiç içime sinmedi işte ya. Versem ve o gece iyi uyusa vicdan azabından mahvolurum bi daha da veremem heralde. Doğduğundan beri uykular problem bizde de, bu da onu sürekli huysuz yapıyo işte.
benim de sinmedi vermedim valla
Hiç unutmayacaksınız değil mi
sence
Yani şu şekilde, şimdi bu zeytinleri Bursa'dan getirttiler ve eşim kendisi tuzladi, yani aşırı güzel olmuş
afiyet olsun canım

15 Ocak
Kahvaltı 11:00
1 yeşil elma tarçınlı
2 yk yoğurt
2 ceviz
Yeşil çay

Öğle 14:30
1 kase salata (domates, marul, maydanoz)
1 yk tulum peyniri
3 ceviz az zeytinyağı
1 küçük çiğ köfte

Akşam 19:30
3 kepçe arabaşı çorbası
1 yk tavuklu patates yemeği(çoğu tavuktu)
1 dolu kase yoğurtlu brokoli az tereyağı ile

Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok

Bence güzel olmuş menün canım, afiyet olsun
canım kızlar
çok yoğun geçiyor 2 gündür günlerim. yazılılar sınıf işlerim kızım misafirlerim vs bi türlü gelemedim. ama az önce sporumu yaptım
Ya gerçekten çok tebrik ederim, sporu hiç birakmiyorsun

Gunaydinnn kizlarr misafirim var bugün yatıya hasta cocuklarla cok zor oluyor.
Tartı fotosunu çekemedim.
Cuma 71.9
Bugün 70.6
Fark 1.3
Yüzde 1.8
Süper eksi canım tebrikler
Kızlarr kilo bildirimi yapayım bende
Pazaftesi:86.8
Bugün:84.1
Fark: 2.7
Eki Görüntüle 2988105
MaşAllah süper eksi canım
Hayırlı cumalar
Gecen hafta 67.800
Bu hafta 66.900
Fark _ 900
Tebrikler canım güzel eksi
Hadi bklm haftaya 6lar gelir insAllah
sağol canım

eksisin, süperrr
Sağol canım
Eksi 1 gayet güzel canım tebrikler
Eksidesin canım yine tebrik ederim
Sağol canım
Maşallah canım
Sağol canım
Bence güzel olmuş menün canım, afiyet olsun
Sağol canım
bi arkadaşım var bu daha çok yiyebilmek için spor yapıyor diyor
Katılıyorum

16 pazar
09.00
1 yumurta

12.30
peynirli yumurta
2 tb ekmek

14.30
3 sigara böreği
1 dilim kek
1 baklava
4 sarma
1 parça çikolata ( evet oturmadaydım)

20.00
2 sk et yemeği
2 dilim ekmek
1 tk bal

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…