- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.681
Benim rekorun 50 zeytin canım, hiç utanma14.01.2022
08.30
Yarım börek
12.45
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 havuç, 3 lokma ekmek, 1 çk kuşburnu,25 zeytin( açıklayabilirim aşırı lezzetliydi ) 1 portakal
16.00 sade kahve
17.30 2 kepçe Kuru fasulye, 4 YK makarna( sade yağsız)
19.00 3 parça çikolata,1 avuç fındık
Şu:2 lt
Bence güzel canım afiyet olsun14 Ocak cuma
10.30
3 yuvarlak dlm sucuk 1 yumurta ile
2 TB ekmek
1 dlm peynir
3 zeytin
16 00
1 dlm kek
1 bardak süt
19.30
5 YK tavuk sote
3 YK bulgur pilavı
Salata
Su 3 litre
Afiyet olsun cnmniye o kadar çok yedin ki zeytini açıkla bakalım
Yani şu şekilde, şimdi bu zeytinleri Bursa'dan getirttiler ve eşim kendisi tuzladi, yani aşırı güzel olmuşhadi açıkla
aklıma geldi benim de
Canım boşver kullanma, bebek buyutmenin kitabında var malesef uykusuzluk, sadece sabret hepsi geçecek, diğer arkadaşların deidigi gibi gece beslenmesini kesmeye calis daha güzel uyurTüm gün çocuk uyusun akşam takıma gireyim diyorum ama gece de uyumuyo 10 dakikada bir uyanıyo yanında yatmazsam. Ben de işlerimi akşama bırakıyorum. O yüzden hiç fırsat bulamıyorum.
Bay bay night diye bir damla var bileniniz var mı? Çocuklar için bitkisel uyku damlası. Ondan mı alsam diyorum ama zararlı mı bilmiyorum. Kullanan veya zararı var mı bilgisi olan varsa yazar mısınız bana
Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin,inşallah güzel geçer sinavinGunaydinnn kizlarr dün yatili misafirim vardi bu sabah gittiler, oğlumda akşama kadar kustu. Çok zor bir gündü. Önümüzdeki haftasonu sınavım var maalesef tek dersten bute kaldim pek çalışamadım da. Bu hafta onu da atlatırsam daha sık gelirim inşallah. Ayrica verdiğim 1 kilo misafirlerden dolayi 2 kilo olarak geri döndüneyse haftaya bomba gibi geleceğinin
Aslında 1 yaşından sonra gece beslenmesini çok öneriyorlar, uyku daha önemli, hem gece beslenmesi mide için de iyi değil, anne sütünü guzduz alacak zaten, gece beslenmesini kesmek anne sütünü birkamak değil ki, bizler gece beslenmesi yapmayız,insan doğasında olmamalı zaten, bebekler için ayrı bir durum ama o artık bebeklikten çıkıyor annesiGece beslenmesini kesmek istemiyorum ya 2 yaştan önce. Anne sütünde çocuğun her derdine çare var. Özellikle diş dönemlerinde ağrı çekerken bundan mahrum kalmasını istemiyorum. Emmeye uyanıyo sonra dalamıyo bi türlü 2 saat uğraşıyorum uyutmaya. Bi de bana temas etmeden uyuyamıyo en büyük problemim o aslında.
Benim de hiç içime sinmedi işte ya. Versem ve o gece iyi uyusa vicdan azabından mahvolurum bi daha da veremem heralde. Doğduğundan beri uykular problem bizde de, bu da onu sürekli huysuz yapıyo işte.
Çok erken geliyo bana şu an yaa kesmek için. Aslında biliyorum kessem çok rahatlarım çünkü bağımlı bildiğin memeye.
Çook geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk? Kiloyu verirsin dert etme ama ipin ucunu da kaçırma
Ay içim rahatladı yaBenim rekorun 50 zeytin canım, hiç utanma
İnşallah cnmÇok güzel canım haftaya bi 900 daha atıp 65i görme vakti
Allah şifa versin canım kolay gelsin inşallah verirsin dersini gelsin artık mezuniyet biraz zorlayacak seni çocuğun hastalığıyla denk gelmesiGunaydinnn kizlarr dün yatili misafirim vardi bu sabah gittiler, oğlumda akşama kadar kustu. Çok zor bir gündü. Önümüzdeki haftasonu sınavım var maalesef tek dersten bute kaldim pek çalışamadım da. Bu hafta onu da atlatırsam daha sık gelirim inşallah. Ayrica verdiğim 1 kilo misafirlerden dolayi 2 kilo olarak geri döndüneyse haftaya bomba gibi geleceğinin
Yok yok zaten emzirmeyi kesme sadece gece uyanmalarında memeyi azalt 4 kere emiyorsa Geceleri 3e düşür ilk hafta Ertesi hafta 2 sonra 1 derken çocuk da çok zorlanmadan alışacak biliyorum insan kıyamıyor ama epey uykuları düzelecektir ben 21 aya kadar direndim gece gündüz emzirdim İnan 10dan aşağı uyanmıyordu geceler geri dalmıyordu gece salla baba salla ne zamanki gece beslenmesi bitti ki kendi topuğuma şıktım o sıra memeyi bıraktık biberonla yarı inek sütü yarı su karıştırıp veriyordum zorlanmasın diye 2-3 ayda biberona uyandı derken 2 yaşında gece beslenmesi bitikten sonra uykular düzeldiGece beslenmesini kesmek istemiyorum ya 2 yaştan önce. Anne sütünde çocuğun her derdine çare var. Özellikle diş dönemlerinde ağrı çekerken bundan mahrum kalmasını istemiyorum. Emmeye uyanıyo sonra dalamıyo bi türlü 2 saat uğraşıyorum uyutmaya. Bi de bana temas etmeden uyuyamıyo en büyük problemim o aslında
Aynen hatırlıyorum tek çeşit besleniyordun da kimse o kısma bakmadı 50 zeytini gördükHiç unutmayacaksınız değil mi
Tek çeşit beslenince haliyle 50 zeytin çokta yekün tutmuyordu
nasıl yaptın eloşum ben hala kesemedim. meme vermedim mi çığlık çığlığa ağlıyorBen de karşıyım bu tarz şeylere bence de kullanma canim. Süpürgemin de dedigi gibi gece beslenmesini kes ben iki çocuğumda da öyle yaptım cok işe yaradi
Allah yardımcın olsun kuzum. son düzlük inşallah. kuzuya da geçmiş olsunGunaydinnn kizlarr dün yatili misafirim vardi bu sabah gittiler, oğlumda akşama kadar kustu. Çok zor bir gündü. Önümüzdeki haftasonu sınavım var maalesef tek dersten bute kaldim pek çalışamadım da. Bu hafta onu da atlatırsam daha sık gelirim inşallah. Ayrica verdiğim 1 kilo misafirlerden dolayi 2 kilo olarak geri döndüneyse haftaya bomba gibi geleceğinin
benim de sinmedi vermedim vallaBenim de hiç içime sinmedi işte ya. Versem ve o gece iyi uyusa vicdan azabından mahvolurum bi daha da veremem heralde. Doğduğundan beri uykular problem bizde de, bu da onu sürekli huysuz yapıyo işte.
Aslında 1 yaştan sonra gece beslenmesini doktorlarda cok tavsiye etmiyor. Birde gelişimi için gece uykusu beslenmeden daha önemli geliyor bana. Yani anne sütünü tamamen bıraktırmak değil sadece gece icmiycek gündüz bizim ki hic ağzından çıkarmıyor neredeyse. Bende 2.5 yaşına doğru tamamen biraktirmayi düşünüyorum bakalim
senceHiç unutmayacaksınız değil mi
afiyet olsun canımYani şu şekilde, şimdi bu zeytinleri Bursa'dan getirttiler ve eşim kendisi tuzladi, yani aşırı güzel olmuş
yarına tamir et o zamanSelam kızlar ben bugün fena bozdum yani öyle böyle değil
Bence güzel olmuş menün canım, afiyet olsun15 Ocak
Kahvaltı 11:00
1 yeşil elma tarçınlı
2 yk yoğurt
2 ceviz
Yeşil çay
Öğle 14:30
1 kase salata (domates, marul, maydanoz)
1 yk tulum peyniri
3 ceviz az zeytinyağı
1 küçük çiğ köfte
Akşam 19:30
3 kepçe arabaşı çorbası
1 yk tavuklu patates yemeği(çoğu tavuktu)
1 dolu kase yoğurtlu brokoli az tereyağı ile
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok
Ya gerçekten çok tebrik ederim, sporu hiç birakmiyorsuncanım kızlar
çok yoğun geçiyor 2 gündür günlerim. yazılılar sınıf işlerim kızım misafirlerim vs bi türlü gelemedim. ama az önce sporumu yaptım
bi arkadaşım var bu daha çok yiyebilmek için spor yapıyor diyorBence güzel olmuş menün canım, afiyet olsun
Ya gerçekten çok tebrik ederim, sporu hiç birakmiyorsun
Süper eksi canım tebriklerGunaydinnn kizlarr misafirim var bugün yatıya hasta cocuklarla cok zor oluyor.
Tartı fotosunu çekemedim.
Cuma 71.9
Bugün 70.6
Fark 1.3
Yüzde 1.8
Tebrikler canım güzel eksiHayırlı cumalar
Gecen hafta 67.800
Bu hafta 66.900
Fark _ 900
Hadi bklm haftaya 6lar gelir insAllah
Sağol canımsağol canım
eksisin, süperrr
Eksi 1 gayet güzel canım tebriklerHayirli cumalar kizlar bugün benim için çok tempoluydu misafir pazar derken bu saate kaldım
Pazar:86
Cuma:85
Olmuşum
Çok fark olmadi nedense spor yapmadığım için galiba ins bundan sonra daha dikkat etmeye çalışırım
Sağol canımEksidesin canım yine tebrik ederim
Sağol canımMaşallah canım
Sağol canımBence güzel olmuş menün canım, afiyet olsun
Katılıyorumbi arkadaşım var bu daha çok yiyebilmek için spor yapıyor diyor
Bence çok haklıbi arkadaşım var bu daha çok yiyebilmek için spor yapıyor diyor
biraz gereksiz kalori almışsın tok tutmaz ama kalorili16.01.2022
11.30
Yarım peynirli pide, 2 çatal helva
14.30 sade kahve, 2 kurabiye
18.30
2 kepçe mercimek çorbası,5 YK pilav,salata
20.00 2 kuru incir, 8 findik
su: 1.5 lt
Ay canım yeni gördüm mesajı gece nasıl uyuduysam hissetmedim eşim çok kötü dedi o uyanıkmış ama beni paniğe sokmak istememişTemelinSafinazi canim geçmiş olsun çok hissettiniz mi depremi nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?