Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlarr ben anacuuuumla yürüyüşe gidiceum şimcik önce sağlık ocağına ordan göl kenarına yürüyüşe ardındanda yoğurt bitti yoğurt almaya markete gidicez en aşağı 1.5 saat üstelik hava güzelken yanıma dukan kitabımı alıp okuycam göl kenarında güneşe karşı birer bardakta yeşil çay içeriz günün 3. bardak yeşil çayını içmiş olurum gelince görürşüz

gunaydin kizlar, 3 gecedir acayip kabuslar goruyorum neden bilmiyorum. dun ruyamda birilerine laf anlatmaya calisiyorum ama dogruyu soyledigim halde kimse beni dikkate almiyor. anlatmaya calisiyorum gosteriyorum kimse inanmiyor. kafayi yiyorum ruyamda resmen sinir kupune dondum. sonra da uyandim o sinirle... ondan once bir tane daha kotu ruya gormustum sabah 5te uyandirdi beni, ama onu hic hatirlamiyorum. neyse hayir olsun...
diyete tam gaz devam, ama bu sabah canim hicbir sey yapmak istemiyor yulaf kepegi ile. kahvaltida peynirli omlet, yulaf hakkimi aksam kullanirim artik. bayadir yumurta yememistim aslinda kendimi suclu hissediyorum :26: su diyet isleri biter bitmez vegan olcam kizlar.

vardir tabi niye olmasin canim ya oralarda turk kahvesi olmadigi icin adam ozel olarak yazmamistir tabi. benim de canim istedi bak simdi ama turk kahvesi yok tabi bende :26: annem gelirken getirecek ama cezve, fincan takimi, kahve falan hepsini siparis ettim

tesekkur ederim kizildan donus zor evet cok eskiden ben de kizila boyuyordum sonra sariya donmek istemistim 1 sene ugrastim hala kizilimsiydi kestirene kadar kurtulamadim illallah etmistim. ama simdi kizil kahve tonlarini yine begenmeye basladim hafiften ama yemiyor, cunku kendimi biliyorum bir sure sonra o renkten de sikilip yine degistirmek isteyecegim ama kizil oldugu icin mumkun olmayacak.. neyse arastirmam suruyor bakalim

Bence sana sarı müthiş yakışıyor ama parıltılı ışıltılı renklerde eminim çok yakışırKahve yana küllü kumral ama parıltılı parıltılı

sacim su an kullu sari oldugundan eger kullu ve daha koyu bir tonda boyarsam sacim yesil olacak o yuzden once ara renk yapmam gerekiyormus kahveye donebilmek icin. icinde hafif kizil olan biyayi kafamda biraz tutup once dogal tonlara donup sonra da asil renge boyayacakmisim. korkuyorum

valla dun kizillara baktim baktim sonra cesaret edemedim bus kahve tonlari olacak heralde biraz daha dusuncem erken karar vermek istemiyorum bu sefer (genelde bi anda gaza gelip yaparim sonra pisman olurum da o yuzden bu kez agirdan almaya calisiyorum)

menü gayet güzel. atakta genelde ilk 2 gün bütün ödem gidiyor, sonra kilo vermen yavaşlayacak buna hazır ol ve sakın moralini bozma. seyirde de çok tartılmak istersen saf protein günlerinin ertesi sabahı tartıl, sebze yediğin günün sabahı tartılma, artıda çıkarsın çünkü, bu normal ve 5+5 yaparsan anca kendine eziyet edersin, çünkü bikaç hafta sonra 1+1 yapanlar 5+5 yapanların kilo kaybına yetişiyor ve vücut sürekli şaşırmadığı için duraklama 5+5 te daha sık oluyor. 1+1 en temizi kızlar

Slm
öüle arası biş yemek yemeyecem.
ızgara türü var.yemek istemiyorum
bisküvi yiyecem.
Az sonrada sirkeli ballı sıcak su içecek.
Kendime gelmem lazım

aaaaaaaaa nurcaaaaaaaaaaannnnnnnn napıyorsun bakim sen iyice azıttın vallaaa ne kadar kalorili o bisküvi haberin var mııı hem de mis gibi ızgara dururken bisküvi heee, böyle mi kendimize geliyoruz, hiç yakıştıramadım onun yerine güzel bi türk kahvesi içip kendine gelsen çok daha iyiydi, yanında da hadi çok moralin bozuk diye bi parça bitter çikolata olabilirdi, ama bisküviii no no noooooooo

allah iyiliğini versin nasıl dolmuşsun yoruldum okurken büşraaaaaaa keşke bu diyete sen de bizle başlasaymışsın valla, ben meyve tutkunu, çikolata müptelası olmasan sana 50 kere önermiştim dukanı, fulya da vejateryan diye hiç ses etmedim :26: bu motivasyonun hiç düşmez dilerim çünkü dukanın çetin geçen günleri olacak, ama biz burdayız ve destekçiniz, bırakmak, pes etmek asla yok

doğru diyorsun tezgahtar için, hatta zayıf bile olsa insanlara böyle davranmaya hakkı yok yazın görür o, çıtır kızlar olarak toplaştığımızda dalarız o mağazaya burnundan getiririz, hatta ben derim ki siz de biraz kilo verseniz yüzünüz güzelmiş aslında deriiiimmmmmmm görsün benim arkadaşımı üzmek neymiş

şekersiz ya da tatlandırıcı kullanarak gönül rahatlığıyla içebilirsiniz, serbest kızlaar

hayrola kabustan kabusa atlamışsın fulim, herhalde stressin bu ara iş, ev vs. :26:

saç olayını aman iyi düşün, ben açık kumral yapmak istiyorum daha önce hiç kahve, kumral vs boyamadım. siyah, mavi siyah, ve kızıl boyadım. nerde zor renk orda ben. şimdi pişmanım dönemiyorum doğal bi saç rengi istiyorum ben de

büşraaa böyle içmeye devam edersen cır cır olcan yeşil çay için 5 fincanı geçmeyin deniyor bu da dip not. her şeyin fazlası zarar yaniii

wala kahvede 0 kalori oldugu icin karbonhidrat ve yag olmadigi icin sorun yok die biliyorum ama ben kafeinsiz nescafe iciyorum turk kahvesinin kokusunu seviorum ama icmesini sevmiorum

Son düzenleme:
wala kahvede o kalori oldugu icin karbonhidrat ve yag olmadigi icin sorun yok die biliyorum ama ben kafeinsiz nescafe iciyorum turk kahvesinin kokusunu seviorum ama icmesini sevmiorum

ay ben seviyorum valla türk kahvesi, sade içince güzel olmuyor ama tatlandırıcıyla gayet iyiii bu arada tatlandırıcım bitti almam gerek, bi de yoğurtdum bitti büşra gibi onu da almalıyım bugün, hatta et ve tavuk da almalıyım, battım yine

ama bugün kadınlar beni görünce şok olcaaak şoooookkk o bana yeteeer

Son düzenleme:
off hiç sorma yaa..herkes geliyo taytla ben eşofmanla..pazular desen benden irisi yok..fena halimiz fadimetoş..

Günaydın 9.takımın fit çıtır 36beden melekleri nasılsınız bakalım?
36 bedenmi ??40 olsam şükrederim bacım
..ama sen bu azimle 36 yı göreceksin inşallah..bütün kalbimle inanıyorum..

Kız kalorisi yok gibi dedin aklıma girdin Haftada bir yapıyorum.İki gün yiyorum neredeyse öğle yemeklerinde.Ama her hafta bir kilo vermemi dsağlıyor hemde fazla zorlanmadan
Kuru baklagiller,salatalariızgara etler herşeyi yiyerek zayıflıyorum geri gelmeyecek bu kilolar
Ayrıca o mühendis ççocuk seni alacaksa dikkat...Bir tane evde 26 tanede ofiste mühendis arkadaşım var.Erkek cinsinden olanlarımız Ot değil et seviyorlar dikkat et

allah hayırlara erdirsin kuzum rüyalarını takma kafana fazla. stressten olabilir. kahveyi ne bilsin elin dukanı mis gibi lezzetlerimiz var ama yiyemiycez bir müddet ne yapak bilseydi eğer böyle bir mutfağın varlığını adam kitabı yazmaktn vazgeçer obezliğin yararları diye kitap çıkartırdı

ben normaldede şekersiz içerim canım çayda kahvede şeekeri sevmem pek ben sanırım en güzel en zorlamayan yanı o :)
kk olarak gidip dövelimmi yaa ama dediğini diicem zayıflayıp gidicem aa sen kilomu aldın diycem sanki daha önce geldiğimde böyle değildin diycemmm :) ve o yanından geçerken vitrinine ekmek banarcasına melül melül baktığım pantalonu alıcam hatta dap dar alıcam giyip çıkıcam :)
evet canım oldukça dolmuşum ebn belliki :) ama sizle başlamamışım iyiki çünkü dukanı etraflıca bilmeden ve yeteri kadar isteğim olmadan başlamış olsaydım ileriki evrelerde + ları görebilir olmak beni çok moral çöküşüne uğratır ve diyeti bırakırdım. fakat şimdi nerede nasıl davranacağımı kestiriyorum. tartım günlerimi SP günlerinden sonrasına ayarlayıp tartılıcam ki moral bozukluğu olmasın :) ve yeri geldiğinde + lardada çıkabilirim bu diyeti bozmama engel olmayacak. :) bende 1+1 yapmaya karar veriverdim :)

büşraaa böyle içmeye devam edersen cır cır olcan yeşil çay için 5 fincanı geçmeyin deniyor bu da dip not. her şeyin fazlası zarar yaniii

yok kıız 5 bardağı bulmuyor 3 bardak tamamdır fazlasını içemem onun yerine su içiyorum

wala kahvede 0 kalori oldugu icin karbonhidrat ve yag olmadigi icin sorun yok die biliyorum ama ben kafeinsiz nescafe iciyorum turk kahvesinin kokusunu seviorum ama icmesini sevmiorum

inşallah hopişimm innnşalllahhhh.. 36 lar bol gelicek nasipse :) darısı sanada canım benim sende vericeksin hem bak 40 neymiş sen 38 36 giyeceksin :)

ben buradayim ama birazdan cikiyorum ise gitcem tuvaletten cikabilirsem tabi. siskinlik gidiyor heralde 10 dkda bir wcye kosuyorum o kadar su da icmemistim ama

kızzz fulyaaa
sabah tartıldınmı bu 1111111
sen dün az mı su içtin bu 22222222
tuvalete gitmen normal dün o inmedi dediğin şişlik iniyor buda 333333

merhaba hatuncanlar ben geri geldim yürüyüşten yürüyüşte bir acıktım bir acıktımki sormayın eve gelirken ne yesem öğlen diye baktım çnkü bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. hiç birşeyin yağ oranı uygun değildi maalesef. bende fish finger aldım 1 2 damla zeytin yağını tavaya döktüm onuda peçeteyle yaydım zaten peçete çekti yağı pişirdim yedim. kimisinin üstündeki tabakayı temizledim kimisini öyle yedim. suyum şu aşamada dahi 1.5 litreyi aşmış durumda :) akşama kadar kesin 3 olur o akşam yemeğinde yoğurt ve tavuk ızgara var. :) bu arada birazda lor yedim :) bu gün süt limitimi akşamki yoğurtla doldururum heralde :)

***** ( not ) fish finger için yağ oranı %7.89 yazıyordu biz %10 a kadar yiyebiliyoruz diye biliyorum birde şeker yoktu içerisinde baktım arkasına

bu arada biraz geç oldu ama

http://www.youtube.com/watch?v=4aJ2pLmFgYA

buyrun bayanlar günün hareketi çalıştırın ufaltın popoları busecim bu senin içinde uygun olur tatlım :) çnkü diz kapağına yükleniyorsun birde dirseklerine istediğin gibi yapabilirsin canımcım bilekle ilgili sıkıntı yaratmaz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar bugün spor yalan oldu amcamın gelini düşük yapmıştı kızlarla geçmiş olsuna gittik

menüm 1.kaşık kadar yulaf 1 yumurta 3 yemek kaşıgı sütle yaptıgım 2 krep peynir,3 çay

ara 1 ekşi elma

1 sade kahve

ögle yok

ara 2 si birarada

akşam patlıcan yemegi 2 b diyet kola 2 sarma

sonra 1 greyfurt yeşil çay içerim

yatmadan 1 b y y süt
su 1.5 bittiricem birazdan

şimdi işte çıkıp eve gidiyorum günlük sporumu yapıcam.... başlayınca duramayıp hepsini birden çıkarı veriyom aradan :)

Aaaaa ben kahve ve cayi hiiiiiic sekerli icemeeeeeem benim de bitti herseyim bugun bi alisveriste beni bekler yagsiz kiyma,dana biftek,tavuk,balik,tofu tatlandirici almam daha bi kere aldim yarisi duruyoooo

ben buradayim ama birazdan cikiyorum ise gitcem tuvaletten cikabilirsem tabi. siskinlik gidiyor heralde 10 dkda bir wcye kosuyorum o kadar su da icmemistim ama
Fulyacim gitmek sorun degil guzel sik sik gitmek ama biz buseyle bi kitlenmistik 4 gun falan tuvalete gidememistik anaaaaaam neyse sonra o da duzene girdi

kizlaaaar oluooooom bugun aylardan sonra ilk defa spora gittim 7 km yurudum biraz alet calistim kol,ic bacak ve karin ooooy sonrada saunaya girdiiiim cumaya da yuzmeyeeeee haftaya da eski sporum spinninge basliyoruuum haftada besguuun haftasonu bir gun de pilates, bakalim program tamam uyabilirsem

menum
sabah kayisi kivamli yumurta,b.peynir somon fume
oglen yogurt,izgara tavuk
aksam izgara balik(somon)
herarada bir kahve ictiim su 4 lt ictim sirf saunadan cikinca 1,5 lt yi kafama dikip bitirdim salondakiler coook sasirdi daha fazla vermeeee kes sporu ya da karbonhidrat al biraz diyolar daha fazla zayiflarsan cirkin olur yakismaz diyolar(rejim yapiyorum demedim)ya hep diyorum ama gercekten sanirim ben 62 de seyiri noktalayip guclendirmeye gecicem zaten dukan da bana ideal kilo 62 demisti adam bilio yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…