- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.981
türk kahvesi tüketebbiliyor muyuz canım biz atak evresinde?? şekersiz içiyorum ben kahvemi ama türk kahvesini çok severim ben içmeyee izin varmı bilemedimkiyoksada uzunca bir süre içmem yani ne yapalım dukan ne diyorsa odur kural
aman fulyacım sakın saçını büşün dediği gibi kızıl yapma bana kalırsabiliyorsun ki benim saçım kızıldı. 2,5 sene kullandım ama çok sıkıldım ve kuaförler dönüş yapamazsak orielle açmadan diyorlar ve ben saçımı asla açtırmam çünkü bebek teli gibi saç tellerim çok ince, kopar kalır yani açık kumral yaptım tutmadı, dipleri tuttu bi tek. şimdi kahve yapcam sonra her boyamam da yani her ay 1 ton açığını boyayacağım, bu şekilde 7-8 ayda istediğim saça ulaşırmışım. hangi kuaföre gittiysem kızıl en zor dönüş rengidir dedi durdu, aman yani no no nooo bi de sarı sana aşırı derecede yakışıyor, fotoğraflarını gördüğmde türk olduğuna inanamamıştım, süper bence hatta cesaretim olsaydı ben bile yapardım sarı, o derece imrenmiştim sana
Bence sana sarı müthiş yakışıyor ama parıltılı ışıltılı renklerde eminim çok yakışırKahve yana küllü kumral ama parıltılı parıltılı
valla dun kizillara baktim baktim sonra cesaret edemedim busKızıl dene Fulyaa :) gözlerini ve teninin guzelligini ortaya çıkartacaktır :) birde kızıla dönüş rahat olacaktır sarı dan :) neyse kızlar benden bu kadar sabah günün hareketini paylaşırim telefondan girdim şu anda. İyi geceler hepinize sabah taptgda ---------- görüşürüz inşallah hepimiz :) bb
kızlar şimdik krep yapıp ahvltıya oturucambuseee.. ne ödem varmış bende kız 1.2 kg eksik çıktım bugün 70.3 ile başladığım serüvenime 69.2 olarak 2. günde devam ediyorum bir mutluyumki sorma normal diyetle 69.3 görmüştüm en aşağı rakam olarak bunda 1 günde daha altını gördüm 4 gün boyunca her gün tartılıcam ama seyire geçtiğimde ara ara kilo alma olayları oluyıormuş ki sendende biliyorum ama sp günlerinde toparlıyor vücut kendini nasılsa sp den sonrasında topluyor :) o yüzden cumadan cumaya tartılıcam + - farketmez artık ne yapak hadi gelince herbişiciğine cvp yazıcam takımın görüşrüz annem huysuzlandı yine
kahvaltı menüm
1.5 ykepeğinden krep
1 üçgen peynir
lor
yeşilçay
hindi füme 2 adet
Slm
öüle arası biş yemek yemeyecem.
ızgara türü var.yemek istemiyorum
bisküvi yiyecem.
Az sonrada sirkeli ballı sıcak su içecek.
Kendime gelmem lazım
benim derdimi anladım ben :) dolabı açıyorum en üst rafta sadece benm yediklerim varalt raflar annemin ve o kadar yiyeceği bir arada görünce ister istemez ay şunuda deneyeyim bak bunun tadına bakmadım diyip diyip aldıklarımın hepsini denemek istiyorum :) ilk günün şeysiydi yani o ama ona rağmen 1100 gram eksideyim daha ne isterim ödemimi atıyorum hatta şişliğim öylesine indi ki dün komşum bile fark etti 4 günde 1.5 kg diyordu ama sanırım ben 2.5 3 kg arası bir rakam kaybı yaşayacağım. cuma kg.sine göre 400 gram ama başlamadan önceki güne göre 1100 gram :) ciddi fark ödem bunlar biliyorum illaki yağda parçalanmıştır ancak ödemden kurtulduğum için çok mutluyum. seyirdede asıl kilomu kaybedicem onunda farkındayım :) bu arada hızlı oluyormuş ya 5+5 mi denesem diyorum 10 15 kg verirken iyi olur mu ki acaba yada 1+1 mi olsa karar veremedim o 5+5 lerin ps günlerinde + ları görüp moral bozma ihtimalimde var ve pek sağlıklı değilmiş ya 1+1 yaparım illaki :) hem sizde öyle yapıyorsunuz fulyada öyle yapacak :) sabah çeşitli şeyler yiyebildiğim için bir sürü bana uygun tarif lezzetli onca yemek olduğu için bırakılmaz bu dukan yaa.. kaçamakta yapmıycam zaten dukan amca yediklerim yiyebildiklerim için izinli yada sınırlı izinlilerde neye ihtiyacım varsa vermiş :) kaçamak yapmak niye olsunki :) birşeye özenirsem eve gelene kadar sabrederim evde dukan usulüne çevirir kendim pişiririm mutfakta olmayı yemekler yapmayı çok seviyorum zaten o yüzden tam da bana göre bu diyet kıymalı poğaçalar cidden harikalar ben yerken ısıtıp yiyordum onları çok lezzetli oluyorlar bugünde kreplerimden 1 ufak birde orta boy yaptım kendime orta boyun içine füme ve lor koydum sardım yedim çok lezzetli oldu ve dukanın sağlıksız diyet olduğunu savunanlara artık inanmıyorum. neden dersen çünkü evde herşeyin en doğalını en yağsızını ve tamamen kendi mutfağında içine neler girdiğini bilerek yapıp yiyorsun. içine neler koyduğunu bildiğin bir yemek yemek varken dışarıda neyle piştiği ne eti kullanıldığı bilinmeyen bir sürü yiyecek tüketiyormuşuz da haberim yokmuş. sağolasınız kızlar bana ciddi manada doğru yolu gösterdiniz. önümde canlı canlı örnek oldunuz. sen ve emine ile diyete başlamış olsam belki bu derece inancım olmayacaktı. ama şiuanda hem sizin tecrübelerinizden yararlanıyorum hemde bu geen zaman içerisinde dukana inancımı tam anlamıyla sağladım. amma çenem düştü heee... sustum ağlıycam birazdan yoksa duygusala bağladım.
evet evet korkmalı benden busecim. bu tarz davranışa gelemiyorum kilolu olduğum için değil allaha şükür fiziki bir problemim yok orantılı hoş bir vücudum var ama kendini görmeden başkasını aşağılayan insana tahammülüm yok. çok rahatsız olurum bu gibi durumlardan.
türk kahvesi tüketebbiliyor muyuz canım biz atak evresinde?? şekersiz içiyorum ben kahvemi ama türk kahvesini çok severim ben içmeyee izin varmı bilemedimkiyoksada uzunca bir süre içmem yani ne yapalım dukan ne diyorsa odur kural
gunaydin kizlar, 3 gecedir acayip kabuslar goruyorum neden bilmiyorum. dun ruyamda birilerine laf anlatmaya calisiyorum ama dogruyu soyledigim halde kimse beni dikkate almiyor. anlatmaya calisiyorum gosteriyorum kimse inanmiyor. kafayi yiyorum ruyamda resmen sinir kupune dondum. sonra da uyandim o sinirle... ondan once bir tane daha kotu ruya gormustum sabah 5te uyandirdi beni, ama onu hic hatirlamiyorum. neyse hayir olsun...
diyete tam gaz devam, ama bu sabah canim hicbir sey yapmak istemiyor yulaf kepegi ile. kahvaltida peynirli omlet, yulaf hakkimi aksam kullanirim artik. bayadir yumurta yememistim aslinda kendimi suclu hissediyorum :26: su diyet isleri biter bitmez vegan olcam kizlar.
vardir tabi niye olmasin canim ya oralarda turk kahvesi olmadigi icin adam ozel olarak yazmamistir tabi. benim de canim istedi bak simdi ama turk kahvesi yok tabi bende :26: annem gelirken getirecek ama cezve, fincan takimi, kahve falan hepsini siparis ettim
tesekkur ederimkizildan donus zor evet cok eskiden ben de kizila boyuyordum sonra sariya donmek istemistim 1 sene ugrastim hala kizilimsiydi kestirene kadar kurtulamadim illallah etmistim. ama simdi kizil kahve tonlarini yine begenmeye basladim hafiften ama yemiyor, cunku kendimi biliyorum bir sure sonra o renkten de sikilip yine degistirmek isteyecegim ama kizil oldugu icin mumkun olmayacak.. neyse arastirmam suruyor bakalim
sacim su an kullu sari oldugundan eger kullu ve daha koyu bir tonda boyarsam sacim yesil olacako yuzden once ara renk yapmam gerekiyormus kahveye donebilmek icin. icinde hafif kizil olan biyayi kafamda biraz tutup once dogal tonlara donup sonra da asil renge boyayacakmisim. korkuyorum
valla dun kizillara baktim baktim sonra cesaret edemedim buskahve tonlari olacak heralde biraz daha dusuncem erken karar vermek istemiyorum bu sefer (genelde bi anda gaza gelip yaparim sonra pisman olurum da o yuzden bu kez agirdan almaya calisiyorum)
kızlarr ben anacuuuumla yürüyüşe gidiceum şimcikönce sağlık ocağına ordan göl kenarına yürüyüşe ardındanda yoğurt bitti yoğurt almaya markete gidicez en aşağı 1.5 saat üstelik hava güzelken yanıma dukan kitabımı alıp okuycam göl kenarında güneşe karşı birer bardakta yeşil çay içeriz günün 3. bardak yeşil çayını içmiş olurum gelince görürşüz
wala kahvede 0 kalori oldugu icin karbonhidrat ve yag olmadigi icin sorun yok die biliyorum ama ben kafeinsiz nescafe iciyorum turk kahvesinin kokusunu seviorum ama icmesini sevmiorumtürk kahvesi tüketebbiliyor muyuz canım biz atak evresinde?? şekersiz içiyorum ben kahvemi ama türk kahvesini çok severim ben içmeyee izin varmı bilemedimkiyoksada uzunca bir süre içmem yani ne yapalım dukan ne diyorsa odur kural
wala kahvede o kalori oldugu icin karbonhidrat ve yag olmadigi icin sorun yok die biliyorum ama ben kafeinsiz nescafe iciyorum turk kahvesinin kokusunu seviorum ama icmesini sevmiorum
off hiç sorma yaa..herkes geliyo taytla ben eşofmanla..hayırlı sabahlar hopişim ben sabah spora gidicem diye erkenden kalkıp hazırlandım herşeyimi aldım kapıya çıkmadan anahtarı alayım dedim yanlışlıkla ikizler herbiri 1 anahtarı götürmüşler kaldım evde öglen eşim inşallah gelirde onun anahtarını alıp bari fitnesse giderim ..bu sabah step vardı taytla step yapmaya çekiniyorumama birazdan lesi yapayım en iyisi
36 bedenmi ??40 olsam şükrederim bacımGünaydın 9.takımın fit çıtır 36beden melekleri nasılsınız bakalım?
hilaaal süper gidiyorsun ama yakında karnabahar kusacaksın, bu ne kızne zaman menünü okusam karnabahar karnabahar biraz da kereviz ye enginar ye, ıspanak ye, kabak, patlıcan, brokoli ye :26: bak bunlar da aynı karnabahar gibi kalorisi düşük besin değeri yüksek sebzeler haberin olsun
gunaydin kizlar, 3 gecedir acayip kabuslar goruyorum neden bilmiyorum. dun ruyamda birilerine laf anlatmaya calisiyorum ama dogruyu soyledigim halde kimse beni dikkate almiyor. anlatmaya calisiyorum gosteriyorum kimse inanmiyor. kafayi yiyorum ruyamda resmen sinir kupune dondum. sonra da uyandim o sinirle... ondan once bir tane daha kotu ruya gormustum sabah 5te uyandirdi beni, ama onu hic hatirlamiyorum. neyse hayir olsun...
diyete tam gaz devam, ama bu sabah canim hicbir sey yapmak istemiyor yulaf kepegi ile. kahvaltida peynirli omlet, yulaf hakkimi aksam kullanirim artik. bayadir yumurta yememistim aslinda kendimi suclu hissediyorum :26: su diyet isleri biter bitmez vegan olcam kizlar.
vardir tabi niye olmasin canim ya oralarda turk kahvesi olmadigi icin adam ozel olarak yazmamistir tabi. benim de canim istedi bak simdi ama turk kahvesi yok tabi bende :26: annem gelirken getirecek ama cezve, fincan takimi, kahve falan hepsini siparis ettim
valla dun kizillara baktim baktim sonra cesaret edemedim buskahve tonlari olacak heralde biraz daha dusuncem erken karar vermek istemiyorum bu sefer (genelde bi anda gaza gelip yaparim sonra pisman olurum da o yuzden bu kez agirdan almaya calisiyorum)
menü gayet güzel.atakta genelde ilk 2 gün bütün ödem gidiyor, sonra kilo vermen yavaşlayacak buna hazır ol ve sakın moralini bozma. seyirde de çok tartılmak istersen saf protein günlerinin ertesi sabahı tartıl, sebze yediğin günün sabahı tartılma, artıda çıkarsın çünkü, bu normal ve 5+5 yaparsan anca kendine eziyet edersin, çünkü bikaç hafta sonra 1+1 yapanlar 5+5 yapanların kilo kaybına yetişiyor ve vücut sürekli şaşırmadığı için duraklama 5+5 te daha sık oluyor. 1+1 en temizi kızlar
allah iyiliğini versin nasıl dolmuşsun yoruldum okurken büşraaaaaaakeşke bu diyete sen de bizle başlasaymışsın valla, ben meyve tutkunu, çikolata müptelası olmasan sana 50 kere önermiştim dukanı, fulya da vejateryan diye hiç ses etmedim :26: bu motivasyonun hiç düşmez dilerim çünkü dukanın çetin geçen günleri olacak, ama biz burdayız ve destekçiniz, bırakmak, pes etmek asla yok
doğru diyorsun tezgahtar için, hatta zayıf bile olsa insanlara böyle davranmaya hakkı yokyazın görür o, çıtır kızlar olarak toplaştığımızda dalarız o mağazaya burnundan getiririz, hatta ben derim ki siz de biraz kilo verseniz yüzünüz güzelmiş aslında deriiiimmmmmmm görsün benim arkadaşımı üzmek neymiş
şekersiz ya da tatlandırıcı kullanarak gönül rahatlığıyla içebilirsiniz, serbest kızlaar
büşraaa böyle içmeye devam edersen cır cır olcanyeşil çay için 5 fincanı geçmeyin deniyor bu da dip not. her şeyin fazlası zarar yaniii
wala kahvede 0 kalori oldugu icin karbonhidrat ve yag olmadigi icin sorun yok die biliyorum ama ben kafeinsiz nescafe iciyorum turk kahvesinin kokusunu seviorum ama icmesini sevmiorum
off hiç sorma yaa..herkes geliyo taytla ben eşofmanla..pazular desen benden irisi yok ..fena halimiz fadimetoş..
36 bedenmi ??40 olsam şükrederim bacım
..ama sen bu azimle 36 yı göreceksin inşallah..bütün kalbimle inanıyorum..
ben buradayim ama birazdan cikiyorum ise gitcemtuvaletten cikabilirsem tabi. siskinlik gidiyor heralde 10 dkda bir wcye kosuyorum o kadar su da icmemistim ama
Aaaaa ben kahve ve cayi hiiiiiicay ben seviyorum valla türk kahvesi, sade içince güzel olmuyor ama tatlandırıcıyla gayet iyiiibu arada tatlandırıcım bitti almam gerek, bi de yoğurtdum bitti büşra gibi onu da almalıyım bugün, hatta et ve tavuk da almalıyım, battım yine
ama bugün kadınlar beni görünce şok olcaaak şoooookkk o bana yeteeer
Fulyacim gitmek sorun degil guzel sik sik gitmek ama biz buseyle bi kitlenmistik 4 gun falan tuvalete gidememistik anaaaaaamben buradayim ama birazdan cikiyorum ise gitcemtuvaletten cikabilirsem tabi. siskinlik gidiyor heralde 10 dkda bir wcye kosuyorum o kadar su da icmemistim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?