Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gel canım cuma günü tartı bildirimi yapılıyor günlük menüler sporlar paylaşılıyor bi de sohbete katılırsan tadından yenmez
Evde yapabilcegim bi spor programi arastiriyorum fibromiyalji rahatsizligim var yanlis bisey yapmakta istemiyorum baslangic pilates dersleri arastirip baslicam insallah

20 Ocak
Öğle 14:30
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk yoğurt, salata
6 yk patlıcan yemeği
1 dilim tbe

Ara 19:00
1 tk un helvası

Akşam 19:30
1 tabak karnabahar mantı
Salata,1 dilim tbe
1.5 kepçe arabaşı çorbası

Su 2 lt anca olur
Spor yok şimdilik

Hayırlı aksamlar
11.00
Yarım h yumurta
Yarım tavada yumurta
İki çatal peynir
Bir zeytin
2 dilim ekmek

14.30
Bir ufak kase kabak çekirdek
2 Şekerli çay

17.30
İki parça haslanis tavuk göğsü
4 soğan dolma
Bir kepçe lebeni

Şekerli çay 2 kupa

E ela_2019 un da var aynı rahatsızlıktan leslie rahatsız edici olmaz herhalde
Aynen aksine fibromiyaljiye egzersiz çok iyi gelir. Rahatsızlık kaslarla ilgili olduğu için kaslari güçlendirmek lazim egzersiz yada leslie yaparken ağırlık kullanmaya da başladım ben. O ozzlemms bu arada hoşgeldin aramiza

Ah şu şekeri de bıraksan çayda harika olacak

günaydın canlar +100 g ama normal. bu hafta 0 spor yaptım. hem yoğunluk hem kol ağrısı. dikkat de etmedim. neyse ki dönem bitti. ay hayırlısıyla şu 7 kiloyu verebileydim. sizde durumlar nasıl

Eklentiler

• A3E26DB6-9AD1-4AA3-8A5F-EC389455AE11.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 36
günaydın canlar +100 g ama normal. bu hafta 0 spor yaptım. hem yoğunluk hem kol ağrısı. dikkat de etmedim. neyse ki dönem bitti. ay hayırlısıyla şu 7 kiloyu verebileydim. sizde durumlar nasıl
Yediklerine aşırı dikkat etmesen de sporla verebiliyorsun canım tatilde spor odaklı gitsen baya ekside olursun tatil dönüşü

Spor gerçekten seni baya etkiliyor cnm yediklerini eritiyorsun artık daha dikkat edersen gider cnm elbet 7 kg ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…