- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.781
Evde yapabilcegim bi spor programi arastiriyorum fibromiyalji rahatsizligim var yanlis bisey yapmakta istemiyorum baslangic pilates dersleri arastirip baslicam insallahGel canım cuma günü tartı bildirimi yapılıyor günlük menüler sporlar paylaşılıyor bi de sohbete katılırsan tadından yenmez
Hosbuldum cok tsk ederim :)Hoşgeldin o zaman
Evde dura dura oyle bi hantallastimki zaten uc adim at deseler o bile rahatsiz edici olucak gibi geliyo acikcasi :))))
Sorma geçen sağlık ocağına gittim geldim ayaklarımın altı uyuştu 1 saat bile sürmemiştir gidip dönmemEvde dura dura oyle bi hantallastimki zaten uc adim at deseler o bile rahatsiz edici olucak gibi geliyo acikcasi :))))
Sorma geçen sağlık ocağına gittim geldim ayaklarımın altı uyuştu 1 saat bile sürmemiştir gidip dönmem
Evet yaa annemle alt ust oturuyoruz uc bes merdiven inip cikiyorum nefesim kesiliyo kiloda bastikca iyice beter oldumSorma geçen sağlık ocağına gittim geldim ayaklarımın altı uyuştu 1 saat bile sürmemiştir gidip dönmem
Afiyet olsun Cnm güzel menu20 Ocak
Öğle 14:30
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk yoğurt, salata
6 yk patlıcan yemeği
1 dilim tbe
Ara 19:00
1 tk un helvası
Akşam 19:30
1 tabak karnabahar mantı
Salata,1 dilim tbe
1.5 kepçe arabaşı çorbası
Su 2 lt anca olur
Spor yok şimdilik
Geçtin mi sınavı cancağzım ?Iyi akşamlar kizlarr
Sınavım online olduğu için p.tesiyi beklememe gerek kalmadı. Hemen yarin tartı fotosu atıp 58 oluncaya kadar sıkı bir şekilde yola devam insallahhh
20 Ocak
Öğle 14:30
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk yoğurt, salata
6 yk patlıcan yemeği
1 dilim tbe
Ara 19:00
1 tk un helvası
Akşam 19:30
1 tabak karnabahar mantı
Salata,1 dilim tbe
1.5 kepçe arabaşı çorbası
Su 2 lt anca olur
Spor yok şimdilik
Ah şu şekeri de bıraksan çayda harika olacakHayırlı aksamlar
11.00
Yarım h yumurta
Yarım tavada yumurta
İki çatal peynir
Bir zeytin
2 dilim ekmek
14.30
Bir ufak kase kabak çekirdek
2 Şekerli çay
17.30
İki parça haslanis tavuk göğsü
4 soğan dolma
Bir kepçe lebeni
Şekerli çay 2 kupa
Yediklerine aşırı dikkat etmesen de sporla verebiliyorsun canım tatilde spor odaklı gitsen baya ekside olursun tatil dönüşügünaydın canlar +100 g ama normal. bu hafta 0 spor yaptım. hem yoğunluk hem kol ağrısı. dikkat de etmedim. neyse ki dönem bitti. ay hayırlısıyla şu 7 kiloyu verebileydim. sizde durumlar nasıl
inşallah bakalım kuzumYediklerine aşırı dikkat etmesen de sporla verebiliyorsun canım tatilde spor odaklı gitsen baya ekside olursun tatil dönüşü
grup aktif olmayınca böyle oluyor. aktif tutmamız gerekiyorgünaydın kızlar
ben bugün tartı günü olduğunu unuttum kızlar yaa kusura bakmayın
Spor gerçekten seni baya etkiliyor cnm yediklerini eritiyorsun artık daha dikkat edersen gider cnm elbet 7 kg ne kigünaydın canlar +100 g ama normal. bu hafta 0 spor yaptım. hem yoğunluk hem kol ağrısı. dikkat de etmedim. neyse ki dönem bitti. ay hayırlısıyla şu 7 kiloyu verebileydim. sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?