- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.761
Evet ya kimse menü paylaşmıyor, yarışma olmayınca saliyoruzgünaydın canlar
çarşamba gelmiş bile ben şok
zaman resmen uçuyor. epey yorucu 2 haftaydı benim için. dün sanırım 10 da sızmışım
sizler napıyorsunuz
farkında mısınız aşırı abur cubura düşmüşüz hepimiz. buna bi çare bulmamız lazım
aslında herkesin hayatı çok yoğun bence. saçma bi yoğunluk var. ama birbirimizi dürtüp canlanmamız lazımEvet ya kimse menü paylaşmıyor, yarışma olmayınca saliyoruz
Kesinlikleee katılıyorum. Pazar günü sınavımı vereyim p tesi bomba gibi başlıyorumaslında herkesin hayatı çok yoğun bence. saçma bi yoğunluk var. ama birbirimizi dürtüp canlanmamız lazım
hadi inşallahKesinlikleee katılıyorum. Pazar günü sınavımı vereyim p tesi bomba gibi başlıyorum
sevabı günahı biliyorsundur senSlmlar kızlar
Vallahi inanın yapacaklarımı yapamadan akşam oluyo anlayamiyorum şu sıra kendimi yine kötü hissediyorum kötü hissettikçw evin düzeni kaçıyor düzen kaçtıkca kötü hissediyorum yarın ya da cuma diyetisyenw gidicem bklm sevabımı günahımı gorucez
Hadi ver de şu sınavı gel canımKesinlikleee katılıyorum. Pazar günü sınavımı vereyim p tesi bomba gibi başlıyorum
Hadi bakalım güzel sonuçlar olur inşallah canımSlmlar kızlar
Vallahi inanın yapacaklarımı yapamadan akşam oluyo anlayamiyorum şu sıra kendimi yine kötü hissediyorum kötü hissettikçw evin düzeni kaçıyor düzen kaçtıkca kötü hissediyorum yarın ya da cuma diyetisyenw gidicem bklm sevabımı günahımı gorucez
sevabı günahı biliyorsundur sen
Şifa olsun canım ben olmadığım için bilmiyorum canım ama kol ağrısı oluyor diyorlarkızlar 3. biontech aşımı oldum kokum pert kımıldatamıyorum resmen. sizin nasıldı
insAllah cnmHadi bakalım güzel sonuçlar olur inşallah canım
Bugün öyle bı aburcubur canım çekti ki.farkında mısınız aşırı abur cubura düşmüşüz hepimiz. buna bi çare bulmamız lazım
Kaç bardak her bardakta kaç şeker gardaş ?Hayırlı aksamlar
11.30
1,5 h. Yumurta
Şekerli çay
16.00
Şekerli çay
Avuç içi leblebi
Türk kahvesi Orta şekerli
18.00
Bir küçük kase lebeni
10 y.k bulgur pilavı
5 y.k döner
Salata
20.30
2 Şekerli çay
Züpürge beğendi zipor da olsa dadından yenmez19 Ocak
Kahvaltı 12:00
2 ince dilim kızarmış az yağlı ekmek
Domates
Öğle 14:30
5 yk patlıcan yemeği
2 yk pirinç pilavı, 2 köfte
Salata
Akşam 19:00
1 kepçe yoğurt çorbası
2 yk yoğurt,1 küçük kabak dolması
3 yk patlıcan yemeği
2 köfte, salata
Su 2 lt olur
Spor yok
insAllah yatmadan yapabilirim canımZüpürge beğendi zipor da olsa dadından yenmez
2 bardak her bardak ta Çay kaşığıyla toz şeker gardasKaç bardak her bardakta kaç şeker gardaş ?
ben de çok kötü oldum 3. aşıdan sonra ilk 2 aşıda azıcık bi ağrı olmasına rağmen 3. aşıdan sonra 1 hafta üstüne yatamadımkızlar 3. biontech aşımı oldum kokum pert kımıldatamıyorum resmen. sizin nasıldı
benim de kötüben de çok kötü oldum 3. aşıdan sonra ilk 2 aşıda azıcık bi ağrı olmasına rağmen 3. aşıdan sonra 1 hafta üstüne yatamadım
geçmiş olsun kuzum, şifa olsun inşallah
Ay henuz baslayamadim ya havada cok soguk ankara ayazi sporu erteledim evde biseyler yapmaya calisicamyediklerini paylaş gün sonunda spor yap su iç mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?