- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.741
Yarışmalar kapandı canım biz de bu topiğin eski üyeleriyiz kendi aramızda sohbet muhabbet ederek diyet motivasyonu sağlamaya çalışıyoruz istersen gelebilirsin elbetteHerkese merhaba foruma zayiflama gruplari icin uye oldum.Gecen sene kendi yontemlerimle 14 kilo vermistim.İpin ucunu bayadir kacirdim ve bugun tartiya ciktigimda ne hale geldigimi daha net gorunce tekrardan baslamam gerektigini anladim cunku verdiklerimin hepsini geri almisimBenim gibi cabalayan insanlarla birlikte motive olabilmek icin burdan destek almak istedim fakat yarisma ve gruplardan bakindim ama pek bisey anlayamadim banada bi el atarsaniz cok memnun olurum
neyse hal olurAynen öyle canım su sıra sardım ben ilk haftalar sıfır kaçamak ilerliyordum son hafta cozutuyorum ben takımlar varken de perşembe hep saçmalardim
Neler kaçırmışım ben böyleeeKuzum Pınar tatilde Almanya’da ailesinin yanında dönünce gelir
Nazlı da işe başlayınca çok uğramaz oldu
Ekim abla da buralardadır arada uğrar selam verir de takımlar kapanınca buraya kimse uğramadı topiğin açık olduğunu bilmiyordur zannımca
Mefkurem (Zühal Abla) ile takımda kaptanlık adına sorun yaşandı o olaydan sonra takımdan ayrıldı
Evet ya diyetisyenin avantajı kontrolü olması, insan çekiniyorTabiki bırakmadik bu hafta kontrolüm var bi -5 görmek için elimden geleni yapacağım
Valla en iyisini sen yapiyorsun, sporu hiç birakmadinonu bıraktık canım 1 defa net görelim diye
kafada bırakmadım tabi en azından spora devam
Güzel canım, sanki başlarda daha iyiydin, hiç kcamak yapmiyordun17 Ocak
Kahvaltı 10:00
1 dilim peynir
2 dilim tbe
Domates, maydanoz
Öğle 14:30
Kahve ile 2 kurabiye 2 fiyonk kraker
Akşam 19:00
1 kepçe soğan çorbası
1 avuç fırında kızarmış kıtır ekmek
6 yk tavuklu mantar sote
3 yk cacık
Su 2.5 lt geçer
Spor yok şimdilik
Şişkinlik yapacak bir menü canım, yine de çok kötü degilHayırlı aksamlar
İftar 18.00
Bir tabak tavuklu bulgur pilavı
Bir y.k kuru fasulye
Bir kase lebeni
Salata
20.00
İki y.k kuru üzüm ( tatlı canım çekti en masum bu diye)
Tabi kesmedi 3 y.k çikolatalı fındıklı yulaf.
Cay
hoşgeldin biz de kör topal ilerliyoruz ama bırakmıcaz inşallahHerkese merhaba foruma zayiflama gruplari icin uye oldum.Gecen sene kendi yontemlerimle 14 kilo vermistim.İpin ucunu bayadir kacirdim ve bugun tartiya ciktigimda ne hale geldigimi daha net gorunce tekrardan baslamam gerektigini anladim cunku verdiklerimin hepsini geri almisimBenim gibi cabalayan insanlarla birlikte motive olabilmek icin burdan destek almak istedim fakat yarisma ve gruplardan bakindim ama pek bisey anlayamadim banada bi el atarsaniz cok memnun olurum
Su ara bı saldım gibi ama yeniden kontrol sonrası toparliycam canım incelmeler aşırı mutlu ediyor beni devamını kesinlikle getirmeliyimGüzel canım, sanki başlarda daha iyiydin, hiç kcamak yapmiyordun
Tesekkur ederim hosbuldum.Bugun bi destek urunu satin aldim pek inancim ve umidim olmasada denicem yarinda spor salonuyla gorusmeye gidicem ama suan son gunum diyerek oturdum yiyorum :)))hoşgeldin biz de kör topal ilerliyoruz ama bırakmıcaz inşallah
Cok tesekkur ederim bende forumu kurcaladim bulamadim burayi buldum insallah cok isterim araniza katilmayi :)Yarışmalar kapandı canım biz de bu topiğin eski üyeleriyiz kendi aramızda sohbet muhabbet ederek diyet motivasyonu sağlamaya çalışıyoruz istersen gelebilirsin elbette
İnsallah cok tesekkur ederim yarin basliyorum insallah.Normalde iradem cok gucludur ama bu sefer cok zayif ciddi bir motivasyona ihtiyacim varMrb hg takımlar kapandı artık yarışlar yok ama her takımın bı diyet günlüğü var hemen hemen kendini tanıtıp burda kalıp motivasyon sağlayabilirsin herkes kendisi için yarışıyor hepimizin hedefi ortak mutlu olduğumuz kilolara dönmek insAllah yeniden fazlasıyla eksiye geçersin
Hoşgeldin o zamanCok tesekkur ederim bende forumu kurcaladim bulamadim burayi buldum insallah cok isterim araniza katilmayi :)
Gel canım cuma günü tartı bildirimi yapılıyor günlük menüler sporlar paylaşılıyor bi de sohbete katılırsan tadından yenmezCok tesekkur ederim bende forumu kurcaladim bulamadim burayi buldum insallah cok isterim araniza katilmayi :)
yediklerini paylaş gün sonunda spor yap su iç misTesekkur ederim hosbuldum.Bugun bi destek urunu satin aldim pek inancim ve umidim olmasada denicem yarinda spor salonuyla gorusmeye gidicem ama suan son gunum diyerek oturdum yiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?