- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.841
İyi tatiller cnmmerhaba ballarım
termal otele tatile geldik. 5 gün kalıcaz yol yerleşme ancak girebildim. sizler nasılsınız
Hg cnmGünaydın kızlar :) öncelikle hepinizi çok özledim. Hiçbir açıklama yapamadan çıktım gittim burdan. Öncelikle hepinizden özür dilerim.
en son Temmuz ayında girmişim. Çok kötü şeyler yaşadım. Eşimle boşanma noktasında olduğumuz dönemde hamile olduğumu öğrendim. Şu an 34 haftalık hamileyim. Bebek bekliyorum. Şimdi yavaş yavaş atlatıyorum gibi kötü günleri. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
U UcanSupurge kaptanım sen doğurdun mu? Aklımdasın kaç gündür bi girip hal hatır sorayım dedim.
Bende aynıyım cnm inan işler bitmiyor gün bitiyor hala yapcaklarim kalıyorSelam kızlar çok merak ediyorum acaba gün sadece bana mı yetmiyor. Ben mi işimi bilmiyorum ya hem cok yoruluyorum hemde sanki hic bir şey yapmıyorum anlamadim gitti
geçmiş olsun bebişimGünaydın kızlar birkaç gündür uykusuzum 4. Ay aşısından bu yana pek uyumuyor bizimki
Valla hem ne yemek kuzum, besili danaya döndüm resmen 1 haftada ya
biliyordumValla hem ne yemek kuzum, besili danaya döndüm resmen 1 haftada ya
ama bugün an itibariyle bitirdim yemeğimi, abur cubur da yemedim henüz, hep beraber dua edelim de bu şekilde gideyim
zaten suçlu psikolojisi, diyeti bıraktığım anda sessizliğe gömülüyorumbiliyordum
Kuzuş çok istiyordum Elçibey koymayı. Azerbaycan cumhurbaşkanıydı kendisi. Kedim var bir de. Onun adı da Bozbey. Scottish gri renkli olunca bozbey koydum adınıelçibey ilk defa duyuyorum ne kadar ilginç bir isim nerden geldi aklına
bu beni çok yıpratıyor biliyor musun eloşum. hiçbir şeye yetemiyorum
ben tatildeyim muhtemelen artı olarak dönerim
ve bundan dolayı mutsuz
Aynen canım çok az kaldı. Hoşbuldum. İnşallah kuzum çok teşekkür ederim.İyi tatiller cnm
Hg cnmbebeğini sağlıkla kucağına alırsın insAllah çok az kalmış
Bende aynıyım cnm inan işler bitmiyor gün bitiyor hala yapcaklarim kalıyor
Ayy uykusuzluk çok zor canım insAllah düzene girer yenidenGünaydın kızlar birkaç gündür uykusuzum 4. Ay aşısından bu yana pek uyumuyor bizimki
Ay MaşAllah kız süper 9 kg hadi insAllah bitirirsin bence en fazla 90laBu arada 76 kilo başladığım hamileliğe 85 kilo devam ediyorum. Doktorum tebrik ediyor da ara sıra çok kaçırıyorum. 1 ay kaldı. Şubatın sonunda doğacak gibi. İnşallah 90a gelmeden doğururumsonra sizinle beraberim inşallah
25 Ocak
Kahvaltı 10:30
3 yk yoğurt
Yarım armut
2 ceviz tarçın
Öğle 14:00
2 kepçe nohut yemeği
2 yk kavurma
Maydanoz
1 sk şehriye salatası
2 çatal kek
Akşam 19:00
3 ince dilim karnabahar graten
2 yk yoğurt
Salata
1 kepçe şehriye çorbası
22:00
1 dilim portakal
1 dilim elma
Su 2.5 lt olmuştur
Spor şimdi yapıyorum yürüyüş
Sağol canım şükür aylar sürdü ama indim şükür bende yememeye çalışıyorum canım listemde de yok aslında meyve gece ama komşumda idim ısrarlara bazen yenik düşüyorumC
Canıııım yetmişlere inmişsinçok sevindim çok.
Arada kaçamak olmuş ama genel olarak iyi. Bir de doktorum söylemişti bana. Meyve ara öğününü en fazla öğlen 3de tüket. Akşam meyve tüketme. Çok acıkırsan salatalık ye sadece.
Kızımda 12-13 kg aldım başlangıç 82 bitiş 95 doğum sonrası ne kadar gitmişti hiç hatırlamıyorum oğlumda 16 kg aldım başlangıç 84 bitiş 100 5kg gitmişti doğum sonrasıCanlar hamile kaldığınızda genel olarak kaç kilo aldınız? Haydi sohbete
Sağ Salim gelsin minnoşun canım çok iyi gidiyorsun maşallah doğumdan sonra 85in altında olursunBu arada 76 kilo başladığım hamileliğe 85 kilo devam ediyorum. Doktorum tebrik ediyor da ara sıra çok kaçırıyorum. 1 ay kaldı. Şubatın sonunda doğacak gibi. İnşallah 90a gelmeden doğururumsonra sizinle beraberim inşallah
İlkinde 25 kilo ikincisinde 15 canımCanlar hamile kaldığınızda genel olarak kaç kilo aldınız? Haydi sohbete
Miktarları az tutarak çok da abartmamışsın sanki ya25 Ocak
3 yk yoğurt
Yarım armut
2 ceviz tarçın
2 kepçe nohut yemeği
2 yk kavurma
Maydanoz
1 sk şehriye salatası
2 çatal kek
2 yk yoğurt
Salata
1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim portakal
1 dilim elma
Su 2.5 lt olmuştur
yani muhtemelenzaten suçlu psikolojisi, diyeti bıraktığım anda sessizliğe gömülüyorum
utancımdan zaar
süper kız sağlıkla doğsun inşallahBu arada 76 kilo başladığım hamileliğe 85 kilo devam ediyorum. Doktorum tebrik ediyor da ara sıra çok kaçırıyorum. 1 ay kaldı. Şubatın sonunda doğacak gibi. İnşallah 90a gelmeden doğururumsonra sizinle beraberim inşallah
her şey dengeli caniko25 Ocak
3 yk yoğurt
Yarım armut
2 ceviz tarçın
2 kepçe nohut yemeği
2 yk kavurma
Maydanoz
1 sk şehriye salatası
2 çatal kek
2 yk yoğurt
Salata
1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim portakal
1 dilim elma
Su 2.5 lt olmuştur
32Canlar hamile kaldığınızda genel olarak kaç kilo aldınız? Haydi sohbete
bi insan akdenizden doğuya gitmeye yeltenip Allahtan cezasını istiyor olmalı. otur oturduğun yerdeU UcanSupurge bu yaz Erzurum'a tayin istemeyi düşünüyordum ama bu soğuklardan sonra vaz caydım
Allah'ın sevgili kuluymuşum diyorum, tayin istemeden bana Erzurum'un havasını gönderdi "sen orada yapamazsın kulum" dedi
Nasıl dayanıyorsunuz soğuklara, ben kitlendim 1 haftadır, kıpırdayamıyorum
Sağol canım bklm cumaya ne diyecek tartıMiktarları az tutarak çok da abartmamışsın sanki ya
Sağol canımher şey dengeli caniko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?