- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.861
İçerde yaşıyoruz kışınU UcanSupurge bu yaz Erzurum'a tayin istemeyi düşünüyordum ama bu soğuklardan sonra vaz caydım
Allah'ın sevgili kuluymuşum diyorum, tayin istemeden bana Erzurum'un havasını gönderdi "sen orada yapamazsın kulum" dedi
Nasıl dayanıyorsunuz soğuklara, ben kitlendim 1 haftadır, kıpırdayamıyorum
Pasa Pasa 26 kilo aldim :))) son ay bebem 100 gr aldi ben 7 kilo o kadar diyim yaniCanlar hamile kaldığınızda genel olarak kaç kilo aldınız? Haydi sohbete
Zorunlu hizmetimi tamamlamamıştım cancağızımbi insan akdenizden doğuya gitmeye yeltenip Allahtan cezasını istiyor olmalı. otur oturduğun yerde
Sesli güldümİçerde yaşıyoruz kışınbaşka türlü olmuyor şükür bu kışı evde geçiriyorum ama yazları harika
İstersen becayiş yapalım ev hazır okul hazır gel sen gel
Doğalgaz faturalarını düşün bi deSesli güldümyok cancağızım yapamazmışım ben, belamı bulmadan aklım başıma geldi
Oooo maşallahHanimlar benim bugun diyetteki 3. gunum ilk iki gun zor gecti aldigim urunu kullandim sabah tartida -2600 gr gorunce zorluguda unuttum
Gezmeye gel yazın özellikle serin serin oralarda yok mu zorunlu hizmet yapabileceğin bi yer gerçi lise olduğu için merkezi yerlerde çalışıyorsun haliyleZorunlu hizmetimi tamamlamamıştım cancağızım
ne kullanıyorsun k, canımHanimlar benim bugun diyetteki 3. gunum ilk iki gun zor gecti aldigim urunu kullandim sabah tartida -2600 gr gorunce zorluguda unuttum
tüh ya şansına 2020 de de af gelmedi. o zaman mecbur gideceksin bi yere. ama daha yumuşak bi yer seç bebem. zira erzurum da kediler damdan dama atlarken donuyormuşZorunlu hizmetimi tamamlamamıştım cancağızım
şu zayıflama ürünlerini kullanmayın bacım. çok sakat işler. dengeli ve düzenli beslenme ve spor başka güvenli ve kalıcı bir yolu yokHanimlar benim bugun diyetteki 3. gunum ilk iki gun zor gecti aldigim urunu kullandim sabah tartida -2600 gr gorunce zorluguda unuttum
Sahi kaç geliyor, ben geçen ay 300 TL ödedimDoğalgaz faturalarını düşün bi de
Var aslında ama ben hazır yer değiştiriyorken il değiştireyim diye düşünüyordumGezmeye gel yazın özellikle serin serin oralarda yok mu zorunlu hizmet yapabileceğin bi yer gerçi lise olduğu için merkezi yerlerde çalışıyorsun haliyle
Benim bahtsızlığımdan gelmedi o aftüh ya şansına 2020 de de af gelmedi. o zaman mecbur gideceksin bi yere. ama daha yumuşak bi yer seç bebem. zira erzurum da kediler damdan dama atlarken donuyormuş
Biz bu ay 700 lira ödeyeceğiz zehragili hiç düşünemiyorumSahi kaç geliyor, ben geçen ay 300 TL ödedim
Çok güzel eksi insAllah sağlıklı ve kalıcı gider canımHanimlar benim bugun diyetteki 3. gunum ilk iki gun zor gecti aldigim urunu kullandim sabah tartida -2600 gr gorunce zorluguda unuttum
300 mü bize sonbaharda o kadar geliyorSahi kaç geliyor, ben geçen ay 300 TL ödedim
Soğuk bacım soğuk çekilmiyor Çocuklarla kış aktivitemiz bir tek avm ye sinemaya gitmekVar aslında ama ben hazır yer değiştiriyorken il değiştireyim diye düşünüyordum
Niyet deyince aklıma apa yaptığımız günler geldiBu arada diyete bir türlü niyet edemiyorum
Sahi kaç geliyor, ben geçen ay 300 TL ödedim
bizim ısı yalıtımı iyi her yeri yakıyoruz evde ısı kaybı yok en soğuk havada bile 300 gelmiyor. iç anadoludayız çok soğuk. ama elenktirik 600 geldi bu ayVar aslında ama ben hazır yer değiştiriyorken il değiştireyim diye düşünüyordum
başlatsın canım inş hepimiz saldık eşeği çayıra bu araBu arada diyete bir türlü niyet edemiyorum
Oooo maşallahHerbalife mı kullanıyorsun ?
Herbalife degil benzer bi urun ama bir ay bitermi bilemiyorum bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?