- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.881
Bir zayiflama urunu aldim bi akrabamizin kullanmasi uzerine ama isim vermiyim cok saglikli oldugunu dusunmuyorum cunkune kullanıyorsun k, canım
Kesinlikle katiliyorum ama hizlandirilmis kurs gibi bi toparlasamda sonra duzeltsem dedim yaşu zayıflama ürünlerini kullanmayın bacım. çok sakat işler. dengeli ve düzenli beslenme ve spor başka güvenli ve kalıcı bir yolu yok
Sen de kullanma canım senin de sağlıklı bir bedene ihtiyacın var kendin için bebeğin içinBir zayiflama urunu aldim bi akrabamizin kullanmasi uzerine ama isim vermiyim cok saglikli oldugunu dusunmuyorum cunku
En soğuk havada 300 gelmiyor derkenbizim ısı yalıtımı iyi her yeri yakıyoruz evde ısı kaybı yok en soğuk havada bile 300 gelmiyor. iç anadoludayız çok soğuk. ama elenktirik 600 geldi bu ay
başlatsın canım inş hepimiz saldık eşeği çayıra bu ara
Bizim ev de dış cepheli ara kat ama Erzurum soğuğuna ne faydaEn soğuk havada 300 gelmiyor derkendaha mı az geliyor yani...
Elektrik bizde genelde o ayarda canım, yazında klima kaynaklı
evet canım daha azEn soğuk havada 300 gelmiyor derkendaha mı az geliyor yani...
Elektrik bizde genelde o ayarda canım, yazında klima kaynaklı
Çok fazla almamışsın aslında kuzum ya. Sadece kilolu hamile kalmışsın sen de benim gibiSağol canım şükür aylar sürdü ama indim şükür bende yememeye çalışıyorum canım listemde de yok aslında meyve gece ama komşumda idim ısrarlara bazen yenik düşüyorum
Kızımda 12-13 kg aldım başlangıç 82 bitiş 95 doğum sonrası ne kadar gitmişti hiç hatırlamıyorum oğlumda 16 kg aldım başlangıç 84 bitiş 100 5kg gitmişti doğum sonrası
Ay ucu kaçıyor asla doymuyorum nasıl bir hismiş çok ilginçyani muhtemelen
süper kız sağlıkla doğsun inşallah
her şey dengeli caniko
32çocuğu da yemiştim sanırım dicem ama çocuk 3700 doğdu artık be yediysem
bi insan akdenizden doğuya gitmeye yeltenip Allahtan cezasını istiyor olmalı. otur oturduğun yerde
Son ay zaten dikkat edilmesi gereken bir aymış. Asla doymuyorum. En önemlisi gece bir şeyler yememek. Onu da tutabilirsem inşallahPasa Pasa 26 kilo aldim :))) son ay bebem 100 gr aldi ben 7 kilo o kadar diyim yani
Kaptanıım ikincisinde çok iyi gitmişsiniz.Sağ Salim gelsin minnoşun canım çok iyi gidiyorsun maşallah doğumdan sonra 85in altında olursun
İlkinde 25 kilo ikincisinde 15 canım
680 geldi bizimSahi kaç geliyor, ben geçen ay 300 TL ödedim
evet 57 kiloydumAy ucu kaçıyor asla doymuyorum nasıl bir hismiş çok ilginçzayıf hamile kaldı
Hangi şehir canım680 geldi bizimüşütmeyeyim diye 50-55 yakıyorum hastalanmamak için
Aynen canımÇok fazla almamışsın aslında kuzum ya. Sadece kilolu hamile kalmışsın sen de benim gibihamile şekeri filan çıkmadı değil mi canım?
Bir de normal doğum mu yaptın?
10 kilo gitti ilginc bi sekilde cok sasirmistim cunku sezeryanla dogum yaptim.O gidenle kaldim iste 4 senedir ugrasiyorumÇok fazla almamışsın aslında kuzum ya. Sadece kilolu hamile kalmışsın sen de benim gibihamile şekeri filan çıkmadı değil mi canım?
Bir de normal doğum mu yaptın?
Ay ucu kaçıyor asla doymuyorum nasıl bir hismiş çok ilginçzayıf hamile kaldığın için esnek davranmışsındır diye düşünüyorum.
Son ay zaten dikkat edilmesi gereken bir aymış. Asla doymuyorum. En önemlisi gece bir şeyler yememek. Onu da tutabilirsem inşallahhastaneden eksi kaç kilo ile çıktın canım?
Oglum benden cikti sukur 4 yasindaSen de kullanma canım senin de sağlıklı bir bedene ihtiyacın var kendin için bebeğin için
İlkine göre daha kontrollü idim canım yazın bir ay kadar kayınvalidemlerde kaldık o ara biraz ipin ucu kaçtıKaptanıım ikincisinde çok iyi gitmişsiniz
Şimdi kaç kilosun canım, ben 79-80 bandındayım ama hiç dikkat etmiyorumİlkine göre daha kontrollü idim canım yazın bir ay kadar kayınvalidemlerde kaldık o ara biraz ipin ucu kaçtı
Kaç gündür tartılmıyorum ama 80 küsürüm kesinŞimdi kaç kilosun canım, ben 79-80 bandındayım ama hiç dikkat etmiyorum
Ay benim de şey diyo : “ Türk toplumunda 2 kişilik yemek gibi bir algı var yediği hiçbir şey çocuğa yaramıyor halbuki” diye diye beni yemek yemekten soğuttu. Kadın şeker düşmanı. 2 tane portakal yesem kızıyor. Ne gerek var şekere diyeevet 57 kiloydumhep doktorumun b.k yemesi aman ye verirsin nolucak. bi daha böyle özgürce yiyemezsin dedi ben de dünyayı yedim 89 la gittim doğuma
Ankara canım. Geceleri aşırı soğuk oluyorHangi şehir canım
Ay maşallah sana ya. Ben de normal istiyorum ama bebek biraz gürbüz olacakmış. 3600ün üstünde olursa normal önermiyorum dedi doktor.Aynen canımyok çok şükür hiç bı rahatsızlığım olmadı normal kan değerlerime bakıldı benim genelde şeker için şeker yüklemesi istemedi doktorlar hiç onunla falan mı belli oluyordur gerçi bilmiyorum ikisi de normal doğum oldu
Doktor da bana 10 kilo gider dedi ya10 kilo gitti ilginc bi sekilde cok sasirmistim cunku sezeryanla dogum yaptim.O gidenle kaldim iste 4 senedir ugrasiyorum
Ahaha aynen en iyi süt yapan şey “su” imiş. Bol bol içince umarım veririz kilolarıHamile arkadaslara bide uyari aklima gelmisken hamilelikteki neyse de aman dogumdan sonrakilere dikkat.Aman sutun olsun onu ye bunu ye diyen cok olur sakin kanmayin.Doktorumun bana hastaneden cikarken tek dedigi tatli kilo yapar su sut yapar aman dikkat
Benim de annem kaçırtıyor ipin ucunuİlkine göre daha kontrollü idim canım yazın bir ay kadar kayınvalidemlerde kaldık o ara biraz ipin ucu kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?