Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

26 Ocak
Kahvaltı 10:30
Domates, salatalık, maydanoz
1 dilim peynir
2 yumurtadan omlet
1 dilim kızarmış tbe

Öğle 13:30
1 kepçe tarhana çorbası
Salata, yarım dilim tbe
6-7 yk pırasa yemeği

16:20
1 kase incir uyutması

Akşam 19:00
1 kepçe tarhana çorbası
El kadar lahana yahnisi
(Tahin, yoğurt, maydanozlu sosla)
2 yk salata
1 tavuk pirzola(fırında)
1 halka dilim patates (fırında)

Su 2 lt anca olur
Spor yok şimdilik

En soğuk havada 300 gelmiyor derkendaha mı az geliyor yani...
Elektrik bizde genelde o ayarda canım, yazında klima kaynaklı

Çok fazla almamışsın aslında kuzum ya. Sadece kilolu hamile kalmışsın sen de benim gibi hamile şekeri filan çıkmadı değil mi canım?
Bir de normal doğum mu yaptın?
Ay ucu kaçıyor asla doymuyorum nasıl bir hismiş çok ilginç zayıf hamile kaldığın için esnek davranmışsındır diye düşünüyorum.
Pasa Pasa 26 kilo aldim :))) son ay bebem 100 gr aldi ben 7 kilo o kadar diyim yani
Son ay zaten dikkat edilmesi gereken bir aymış. Asla doymuyorum. En önemlisi gece bir şeyler yememek. Onu da tutabilirsem inşallah hastaneden eksi kaç kilo ile çıktın canım?

Ay ucu kaçıyor asla doymuyorum nasıl bir hismiş çok ilginç zayıf hamile kaldı
evet 57 kiloydum hep doktorumun b.k yemesi aman ye verirsin nolucak. bi daha böyle özgürce yiyemezsin dedi ben de dünyayı yedim 89 la gittim doğuma

Çok fazla almamışsın aslında kuzum ya. Sadece kilolu hamile kalmışsın sen de benim gibi hamile şekeri filan çıkmadı değil mi canım?
Bir de normal doğum mu yaptın?
Aynen canım yok çok şükür hiç bı rahatsızlığım olmadı normal kan değerlerime bakıldı benim genelde şeker için şeker yüklemesi istemedi doktorlar hiç onunla falan mı belli oluyordur gerçi bilmiyorum ikisi de normal doğum oldu

10 kilo gitti ilginc bi sekilde cok sasirmistim cunku sezeryanla dogum yaptim.O gidenle kaldim iste 4 senedir ugrasiyorum

evet 57 kiloydum hep doktorumun b.k yemesi aman ye verirsin nolucak. bi daha böyle özgürce yiyemezsin dedi ben de dünyayı yedim 89 la gittim doğuma
Ay benim de şey diyo : “ Türk toplumunda 2 kişilik yemek gibi bir algı var yediği hiçbir şey çocuğa yaramıyor halbuki” diye diye beni yemek yemekten soğuttu. Kadın şeker düşmanı. 2 tane portakal yesem kızıyor. Ne gerek var şekere diye
Hangi şehir canım
Ankara canım. Geceleri aşırı soğuk oluyor
Ay maşallah sana ya. Ben de normal istiyorum ama bebek biraz gürbüz olacakmış. 3600ün üstünde olursa normal önermiyorum dedi doktor. İşkence çekersin dedi. Bakalım bekliyorum ben de 34 haftalık olduk bugün. Senin bebekler kaç kilo doğmuştu?
10 kilo gitti ilginc bi sekilde cok sasirmistim cunku sezeryanla dogum yaptim.O gidenle kaldim iste 4 senedir ugrasiyorum
Doktor da bana 10 kilo gider dedi ya sonra emzirirken çok kolay verirsin dedi bakalım
Ahaha aynen en iyi süt yapan şey “su” imiş. Bol bol içince umarım veririz kiloları
İlkine göre daha kontrollü idim canım yazın bir ay kadar kayınvalidemlerde kaldık o ara biraz ipin ucu kaçtı
Benim de annem kaçırtıyor ipin ucunu yemediğim zaman kızıyor falan. Arada lazım onlar da kaptancım. Hep diyet de psikoloji bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…