- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.921
Olsun canım detoksla yeniden 6ları göreceksin inanıyorumgünaydın kızlar
bugün 3 günlük bi detoksa başladım bakalım sonunu getirebilecek miyim
tartımla da yüzleştim 72,70im
İnşallah canımOlsun canım detoksla yeniden 6ları göreceksin inanıyorum
Neden aktif değilsinizGel canım pek aktif değiliz buyur elbette
Slm canım hadi h hayırlısı canım güzel bı eksi görürsün bence çok iyigünaydın kızlar
Slm hg canım su sıra 15 tatilde olunca pek fırsat olmuyor girmeye foruma 90 kg üzerindekiler zayıflıyor topiğinde yaz istersen bı de orası daha aktif buraya göreNeden aktif değilsiniz(
inşallah canımmSlm canım hadi h hayırlısı canım güzel bı eksi görürsün bence çok iyi
Pek diyet modunda değil çoğunluk zannedersemNeden aktif değilsiniz(
Çok sağol canmSlm hg canım su sıra 15 tatilde olunca pek fırsat olmuyor girmeye foruma 90 kg üzerindekiler zayıflıyor topiğinde yaz istersen bı de orası daha aktif buraya göre
sezeryan yaptım ben 40+2 de gelmedi çünküBen de stres oluyorum azaldı sanki hareketleri diye.
Ne güzel normal doğurmuşsun kuzuş. Allah bana da nasip eder umarım. Sezaryen olmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun
hoş geldin tombişMerhaba beni de aranıza alır mısınız ??:))
iyi yedim diyorsun hadi bakalımgünaydın kızlar
owew hadi bakalım inşallahİnşallah canım
detoks sonrasında da 14 günlük bi program var ona başlamayı planlıyorum
yani önümüzdeki 3 hafta içinde 67-68i görebilmeyi istiyorum
sonrasındaki planımda Nisan 15'e kadar abur cubur ağzıma sürmeden sıkı bi şekilde devam edip ideal kiloma erişmek istiyorum inşallah
tatil yemeleri bebemNeden aktif değilsiniz(
Bdv yerine duvara laf anlatsan daha iyi aman hadi başlayalımmerhaba canım kızlar
okul kapanınca bdv de zaman geçirmeye başladım ama saçma sapan bi konunun içinde bazı g.zekalıların lafı totosundan anlamasından mütevellit banlandım sonra da girmedim.
an itibariyle kilo almış olarak evime döndüm.
inşallah vermeye başlıcam. yarın diyete başlıyorum inş
grup da aktif olmamış hiç
Tabi ki benJasminium84
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
E ela_2019
U UcanSupurge
diğerlerinin nickini doğru yazamadım
kimler kilo aldı dökülün günahları
Yemin ederim eğitimliyiz vs diye geçiniyor büyük kısmı zeka fukarası. hayret ediyorum bazen. neyse. biz yağlarımıza bakalımBdv yerine duvara laf anlatsan daha iyi aman hadi başlayalım
aldın mı çokTabi ki ben
Benim de artık kış da bitiyor kalın kıyafetler incelecek dışarı çıkacağız bolca umarım tabiYemin ederim eğitimliyiz vs diye geçiniyor büyük kısmı zeka fukarası. hayret ediyorum bazen. neyse. biz yağlarımıza bakalım
sağlam diyet yapmam lazım yalnız. çok pis saldım.
dün gece düğün videolarımı izledik annemle Allahım incecikmişim. acilen erimem lazım
3 kilo kadaraldın mı çok
hadi birbirimizi dövelim3 kilo kadar
senin işin almamak kuzum. hamur işi tatlıyı bıraksan işin kolaylaşır aslında. yoksa diyet için daha erken. ama şu emzirme dönemi alınan kilo başa dert oluyorBenim de artık kış da bitiyor kalın kıyafetler incelecek dışarı çıkacağız bolca umarım tabi
Başlayalım cnm. Bende sizleri bekliyorum. Arada baktım kimse yazmamış . kendi başıma kilo veremiyorum.Jasminium84
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
E ela_2019
U UcanSupurge
diğerlerinin nickini doğru yazamadım
kimler kilo aldı dökülün günahları
başlayalım inşallah. ben yoldan geldim. yarın menü yazmaya başlıcam inşBaşlayalım cnm. Bende sizleri bekliyorum. Arada baktım kimse yazmamış . kendi başıma kilo veremiyorum.
Bende tabi kilo aldım. Verdiklerim geri döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?