- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.941
yüksek kilolarda vermek daha kolaymış eloşumBendeee tabi kokup.tesi detoksa başlıyorum. 30 kilo veren ben değilim gibi ya bir türlü devamını getiremiyorum.
Basliyalim insallahbaşlayalım inşallah. ben yoldan geldim. yarın menü yazmaya başlıcam inş
Aynennn öyleyüksek kilolarda vermek daha kolaymış eloşum
Sorma bi anda tabak tabak makarna her gün tatlı yemeye başladım 3 hafta kadar sürede aldım son kiloları anlayacağın azıcık kontrolü bıraksan hemen geliyor kilolarhadi birbirimizi dövelim
senin işin almamak kuzum. hamur işi tatlıyı bıraksan işin kolaylaşır aslında. yoksa diyet için daha erken. ama şu emzirme dönemi alınan kilo başa dert oluyor
Haydi bismillah nasıl geçti sınavlar ?Bendeee tabi kokup.tesi detoksa başlıyorum. 30 kilo veren ben değilim gibi ya bir türlü devamını getiremiyorum.
Bırakmak yokBasliyalim insallah
Sınavlar ertelendi canim haftaya Inşallah.Sorma bi anda tabak tabak makarna her gün tatlı yemeye başladım 3 hafta kadar sürede aldım son kiloları anlayacağın azıcık kontrolü bıraksan hemen geliyor kilolar
Haydi bismillah nasıl geçti sınavlar ?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canımSınavlar ertelendi canim haftaya Inşallah.
Mersi bebişimHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım
İnşallah cnmBırakmak yok
sorma ben de 2 haftada 3 kilo almışımSorma bi anda tabak tabak makarna her gün tatlı yemeye başladım 3 hafta kadar sürede aldım son kiloları anlayacağın azıcık kontrolü bıraksan hemen geliyor kilolar
hadi Allah yardımcın olsun inşallahSınavlar ertelendi canim haftaya Inşallah.
günaydın bebişimGünaydın
Aminnn canimsorma ben de 2 haftada 3 kilo almışımartık gözlü almaya başladım. bi dur şart oldu
hadi Allah yardımcın olsun inşallah
günaydın bebişim
Hadii artık bu dönem bu işi bitirelim bence.sorma ben de 2 haftada 3 kilo almışımartık gözlü almaya başladım. bi dur şart oldu
hadi Allah yardımcın olsun inşallah
günaydın bebişim
evet ya birbirimizi gaza getirelim ben fena saldım. dövelim birbirimiziHadii artık bu dönem bu işi bitirelim bence.
Jasminium84
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
E ela_2019
U UcanSupurge
diğerlerinin nickini doğru yazamadım
kimler kilo aldı dökülün günahları
Ben bugün itibariyle 73,5sezeryan yaptım ben 40+2 de gelmedi çünkü
ama 3. gün banyomu kendim yaptım normal doğumdan farksızdı çok şükür. ama ilk gün çok acıdı. baya yürüdüm. genel anestezi olmasam iyidi.ben birtek onda uyanırken sıkıntı yaşadım
hoş geldin tombişinş birlikte veririz
iyi yedim diyorsun hadi bakalım
owew hadi bakalım inşallah
tatil yemeleri bebem
Tertemiz yeniden başlayacağız canını sıkmaBen bugün itibariyle 73,5
Ben bugün itibariyle 73,5
ayy başlayalım evet. noldu bize yaTertemiz yeniden başlayacağız canını sıkma
Tamam bu sefer başlıyoruz. Yarin P.tesi tartı yapıp başlayalımevet ya birbirimizi gaza getirelim ben fena saldım. dövelim birbirimizi
Hoşgeldin canımJasminium84
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
E ela_2019
U UcanSupurge
diğerlerinin nickini doğru yazamadım
kimler kilo aldı dökülün günahları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?