Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi birbirimizi dövelim

senin işin almamak kuzum. hamur işi tatlıyı bıraksan işin kolaylaşır aslında. yoksa diyet için daha erken. ama şu emzirme dönemi alınan kilo başa dert oluyor
Sorma bi anda tabak tabak makarna her gün tatlı yemeye başladım 3 hafta kadar sürede aldım son kiloları anlayacağın azıcık kontrolü bıraksan hemen geliyor kilolar
Bendeee tabi koku p.tesi detoksa başlıyorum. 30 kilo veren ben değilim gibi ya bir türlü devamını getiremiyorum.
Haydi bismillah nasıl geçti sınavlar ?

Sorma bi anda tabak tabak makarna her gün tatlı yemeye başladım 3 hafta kadar sürede aldım son kiloları anlayacağın azıcık kontrolü bıraksan hemen geliyor kilolar

Haydi bismillah nasıl geçti sınavlar ?
Sınavlar ertelendi canim haftaya Inşallah.

sorma ben de 2 haftada 3 kilo almışım artık gözlü almaya başladım. bi dur şart oldu
Sınavlar ertelendi canim haftaya Inşallah.
hadi Allah yardımcın olsun inşallah
günaydın bebişim

sorma ben de 2 haftada 3 kilo almışım artık gözlü almaya başladım. bi dur şart oldu

hadi Allah yardımcın olsun inşallah

günaydın bebişim
Hadii artık bu dönem bu işi bitirelim bence.

Jasminium84
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
E ela_2019
U UcanSupurge
diğerlerinin nickini doğru yazamadım
kimler kilo aldı dökülün günahları

Ben bugün itibariyle 73,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…