- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.901
Kızım 36 haftalık 2750 Gr doğdu oğlum 39+3 3600 Gr doğdu canım insAllah sağlıkla normal olur canım gönlüne görebebek biraz gürbüz olacakmış. 3600ün üstünde olursa normal önermiyorum dedi doktor.İşkence çekersin dedi. Bakalım bekliyorum ben de 34 haftalık olduk bugün. Senin bebekler kaç kilo doğmuştu?
Sağlıcakla kucağına al ins bebişim canimAy maşallah sana ya. Ben de normal istiyorum ama bebek biraz gürbüz olacakmış. 3600ün üstünde olursa normal önermiyorum dedi doktor.İşkence çekersin dedi. Bakalım bekliyorum ben de 34
Senin minikte ayrı bı başarı idi vala eksiyle doğuma gitmekSağlıcakla kucağına al ins bebişim canim
Hoşgeldin bu arada yazamadım bir türlü.
Benim en büyük 3.900 Gr normal doğum yapmıştım canim. Muayenede sorun görmedi normal doğum dedi doktorum. İlk ikisinde 10 kilo civarı almistim. Son hamileliğimde ise -5 kilo ile doğuma gittim. Doğum sonrası da 5 kilo gitmişti ama sonrasında koruyamadim
Aynen kız onu soracaktım sağlık problemi mi yaşadın diyeSenin minikte ayrı bı başarı idi vala eksiyle doğuma gitmek
Amin canım inşallah. Doktor 3600e kadar çok rahat doğurursun dedi. 36 haftada suyun mu geldi kuzum? Nasıl normal doğurdun?Kızım 36 haftalık 2750 Gr doğdu oğlum 39+3 3600 Gr doğdu canım insAllah sağlıkla normal olur canım gönlüne göre
Maşallah ya nasıl becerdin -5 ile gitmeyi. Ben asla koymuyorumSağlıcakla kucağına al ins bebişim canim
Hoşgeldin bu arada yazamadım bir türlü.
Benim en büyük 3.900 Gr normal doğum yapmıştım canim. Muayenede sorun görmedi normal doğum dedi doktorum. İlk ikisinde 10 kilo civarı almistim. Son hamileliğimde ise -5 kilo ile doğuma gittim. Doğum sonrası da 5 kilo gitmişti ama sonrasında koruyamadim
Yok canım suyum ikisinde de kendiliğinden gelmedi benim hareket etmiyor diye acile gitmiştik bı baktılar açılmam var hemen yatış verdiler acı eşiğim yüksek sanırım birinde 4 birinde 6 cm açıklıkla gayet rahat gittim ağrım oluyor ama dayanılması zor olacak kadar hissetmiyorum doğum anına kadarAmin canım inşallah. Doktor 3600e kadar çok rahat doğurursun dedi. 36 haftada suyun mu geldi kuzum? Nasıl normal doğurdun?
Ben de stres oluyorum azaldı sanki hareketleri diye.Yok canım suyum ikisinde de kendiliğinden gelmedi benim hareket etmiyor diye acile gitmiştik bı baktılar açılmam var hemen yatış verdiler acı eşiğim yüksek sanırım birinde 4 birinde 6 cm açıklıkla gayet rahat gittim ağrım oluyor ama dayanılması zor olacak kadar hissetmiyorum doğum anına kadar
Son haftalar yeri daraldığı için zaten biraz azalıyor canım hareketler hiç stres yapma güzel düşün ki güzel olsun insAllah gönlünce çok kolay bı normal doğum yaparsın hayırlısylaBen de stres oluyorum azaldı sanki hareketleri diye.
Ne güzel normal doğurmuşsun kuzuş. Allah bana da nasip eder umarım. Sezaryen olmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun
Aklına bunu takıp kendini strese sokma canım yeter ki bebeğim sağ salim gelsin de ben de ilkinde normal de normal tutturmuştum kafamda kızım kilo aldıkça strese giriyordum ya normal doğuranazsam diye ikincisinde bi rahatlama geldi aman dedim nasıl oluyorsa olsun ikisi de normal doğum kızım 39+5 3.700 civarı oğlum 38+2 de 3.300 civarı doğduBen de stres oluyorum azaldı sanki hareketleri diye.
Ne güzel normal doğurmuşsun kuzuş. Allah bana da nasip eder umarım. Sezaryen olmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun
Gebeliğin hayırlı olsun canımBen de stres oluyorum azaldı sanki hareketleri diye.
Yok canım 86 ile hamile kalmıştım doğuma 81 le gittim. Ama 75 e kadar düşmüştüm hamileliğin ilk aylarında. Doğum sonrası 75 kilo idimAynen kız onu soracaktım sağlık problemi mi yaşadın diyeUcmelekannesi
Bu bir işaretti ama ben anlayamadimSenin minikte ayrı bı başarı idi vala eksiyle doğuma gitmek
Bende korumadim canim. Ama iştahım baya kesinti ilk aylar. Sonra yedim ama kilo alımı olmadı.Amin canım inşallah. Doktor 3600e kadar çok rahat doğurursun dedi. 36 haftada suyun mu geldi kuzum? Nasıl normal doğurdun?
Maşallah ya nasıl becerdin -5 ile gitmeyi. Ben asla koymuyorumallahtan gece yememeye çalışıyorum.
Selam canım iyidir sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız,bayadir girmedim buraya
Gel canım pek aktif değiliz buyur elbetteMerhaba beni de aranıza alır mısınız ??:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?