Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

09.00
1 fincan 2 si 1 arada
12.00
2 haşlanmış yumurta

14.00
4 tane kaşık dökmesi

17.00
çeyrek simit
1 armut (küçüklerden)

19.00
2 fırın tavuk pirzola
1 kaşık erişte
1 tb ekmeği
1 armut

suyu çok az içtim 1 lt olmamıştır

bugün nelere hayır dedim inanamazsınız. en sevdiğim tatlılar kaymaklar gözümün önündeydi bütün gün yemedim tabi. bi yola girdik sonuçta

Cok memnum oldum Zehra, birlikte super sonuclar alacagiz hic merak etme. Ben tam bir enerji kekiyimdir. Motivasyona ihtiyac oldugunda direk bana gelebilirsiniz
Hos bulduk Deniz, benim esimin adi da Deniz o yuzden sana simdiden isindim birlikte 9. takim olarak 2022'ye adimizi altin harflerle yazdiracagiz. Arkamizdan ahh bu Deniz de, Berrin de Zehra da nassiiiilill kilo verdi incecik oldu, nasil fitler ve verdiklerini de geri hic almadilar diye dedikodumuzu yapacaklar

Simdi bugun ilk gun diye bir sey demiyorum yediklerine, ama gelecege yonelik yardimci olmasi icin genel birkac tavsiyede bulunmak istiyorum nacizane. Bir de hormonal sorunlardan oturu diyetisyenlerle cook uzun sure zaman gecirmis olmaktan, onlarin bana tavsiyelerine dayali bir kac bilgi paylasmak isterim.

Birincisi eger eksili etli yuvarlamada sebze yoksa menunde hic sebze yok. Sebzesiz gun gecirmek kabizligi tetikleyebilir, boyle gunlerde bir ana ogunde en azindan bi salatalik bi domates yiyerek hem daha cok doygunluk hissedip hem de sindirimine yardimci olabilirsin.

Meyve olarak muz diyetlerde genellikle yasaktir, onun yerine baska meyveler tercih edebilirsin. Tatli cok seviyorsan 2 hurma yaninda 1 cay bardagi tarcinli sut seker istegini dengelemende yardimci olur

kasik dokmesi ne? onu hic duymamistim daha once.
Menun genel olarak uygun ama sende d3 pek bir yesillik gormedim, yagsiz salata, ya da duz salatalik domates bile is gorur. biraz yesillendirelim menulerimizk hep birlikte

bu arada yorumlarimi hepimiz birbirimizden ogrenelim diye yapiyorum. Yoksa herkes yetiskin ve yemek istediginde ozgur

Selamlar 2022 nin basari oykuleri

sabah kilomu yazmistim sanirim ama yine yazayim 73.15 ile basladim bugun haftaya.

Ben aralikli oruc yapiyorum ve bugunku menum soyle:

10.00: sekersiz americano (filtre kahvenin yandan yemisi)
12.30: 1 haslanmis yumurta 2 dilim (1 unk ekmegi eslenigi) karisik peynir (beyaz, tulum, kasar), 5 zeytin, 1 dilim tam tahilli ekmek, sekersiz cay, 7-8 mini domates
14.00: 2 ceviz
15:00: 2 fincan yesil cay (demleme)
20:00: 8 yk (1 tabak) sebzeli et yemegi firinda pismis, 1 bardak tuzsuz ev yapimi ayran, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
su 3 lt den fazladir, ben gece uyurken 750 ml su icen bir insanim

bugun is cok yogundu o yuzden 30 dakika yapabildim sporumu 30 dakika Leslie yaptim. Normalde 40 dk yapmaya calisiyorum.

Menumdeki en temel sorun aksam yemeginin gec saate kalmasi... Maalesef esim ve ben biraz yogun calisiyoruz, evden calissak bile aksam gunu gec kapatiyoruz. Elimden geldigince aksam 7.30 oncesinde kapatmaya gayret edicem ama her zaman olmuyor maalesef. Yarin diyetisyenim ile tarti gunumuz sizinle sonuclari da paylasirim yarin sabah

Tamam cnm. Teşekkür ederim tavsiyelerin için memnun olurum.

Hadi size biraz spor motivasyonu olsun :) son bir haftadir her gun en az 30 dk Leslie yaptim. Bir haftanin ortalamasinda gunluk 7500 adim atmisim, iste ispati :) Ben normalde gunde 2bin adim ancak atan bir insanim. Cunku evden cikmam hic gerekmeden her seyimi halledebiliyorum. Bu da maalesef hareketsizligimi tetikliyor.
Ama kiracagim bu donguyu, gordugunuz gibi kararliyim :) birlikte yapacagiz

kaşık dökmesi bi nevi pankek yumurta yağ yoğurt peynir ve kabartma tozuyla yapıyorum. okula götürdüm. ama şimdi hazırladım yemeğimi. daha düzgün beslenicem inş
yorum yap lütfen elini korkak alıştırma

ben dün 30 dk eliptic yaptım. 2 güne bir yapmayı planlıyorum. süpersin canım

Bende 15 tatilde 82 yi buldum Ucmelekannesi gibi, yarın yumurta diyetine başlıyorum
hadi bakalım
owww baby
yeşil çatı hatırlattığın iyi oldu

Himm peynir yogurt falanda var arada yense cok sorun degil.
Ohh menu hazir yarin icin, sahane! Simdiden afiyet olsun
ben dün 30 dk eliptic yaptım. 2 güne bir yapmayı planlıyorum. süpersin canım
Ohh sahanesin, sen muhtemelen ise giderken de yuruyorsundur, 2 gunde bir gayet ideal.
hadi bakalım

owww baby

yeşil çatı hatırlattığın iyi oldu
Ben bitki caylarini 2-3 haftada bir degistirerek iciyorum genelde, diyetisyenim farkli sekilde tavsiye etmediyse. Ictiklerim genelde yesil cay, beyaz cay, kirmizi cay (roybos/roibos), hibiskus. Odem atmak icin kesinlikle cok faydasini gorsum bitki caylarinin ama tabiki bir tek cayla olmaz. Bitki cayi ve kahve tuketirken aklinizda olsun bol su da icin o ghnlerde. Cunku kahve, cay, aslinda vucuttan su atilmasini sagliyor, fazladan attiginiz suyu takviye etmek icin de ekstradan su icmekte fayda var :)

Bu arada bir bilgi, diyet yaparken genel olarak su icmek cok onemli, pek cok sebepten onemli ama bir sebebi de cok bilinmeyen bir gercek. Aslinda verdigimiz kilolari idrar ve terleme ile vucuttan atiyoruz, yani ozunde su olarak. Bu yuzden de su icmek onemli. Bu konuda bir ted konusmasi dinlemistim oradan ogrendim bu bilgiyi de. Ogrendigimde cok sasirmistim ama mantikli da geldi. Video ingilizce ama ilgilenirseniz diye suraya birakiyorum :)

Kilovermenin matematigi

Burada eksik yazmisim, buyuk bir kismini karbondioksit olarak, kalani da su olarak atiyoruz aslinda. Yani zayiflarken suyun bir suru farkli yerde etkisi var.

Miktarlar az ama tercihler daha sağlıklı olabilirmiş canım
merhaba canikolar
eve 6 da geldim okuldan gereksiz bir toplantı vardı
yemek hazırla ye ve ancak gelebildim
Bizim okulda da uzatmış müdür millet şikayetçiydi
Sana ve ilk güne göre baya hafif hem spor da yapmışsın çok motive gördüm seni hadi bakalım hep beraber kurtulalım
Bende 15 tatilde 82 yi buldum Ucmelekannesi gibi, yarın yumurta diyetine başlıyorum
Gel gel bacım ben de geçtim 80 sınırını
Hadi o zaman hareket vakti
Güzel canım spor da yapmışsın üstelik

Hoşgeldin Berrin . Ben Hatice 31 yaşındayım 3 kızım var. Yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum bende. Hedefler güzel. Kendine küçük ulasilabilecek hedefler koymuşsun ve bu motive eder seni ins. En kısa zamanda istediğin kiloda olursun
Kız menü nerde doyurucu hiç birşey yememissin. Abur cubur kar insanı daha da aciktiriyor. Su miktarını yazmamıştım hiç mi içmedim yoksa
Menü kimin diye tekrar dönüp baktım. Valla süpersin Deniz harikasın bacım

Ama şimdiden bu kadar azaltirsan sonra ne yiyecen. Su tabiki çok az
Ah bacım biz niye böyle olduk. Gel gel daha sık gel buraya. Yumurt diyetini bizimle yap ne kadar verdiğine bakalim
Akşam ekmek olmadığı için sabahki 3 dlm ekmek göze batmıyor. Afiyet olsun canim

Memnum dum Hatice, birlikte vericez cok guzel.

Menumu biraz karisik yazmisim sanirim. sabah aslinda 3 dilim ekmek yok 1 dilim ekmek var. 2 dilim peynir var. orada parantez icinde 2 dilim peynir neye denk onu yazmistim olcu anlasilir olsun diye. yani 1 dilim una ekmegi boyutunda karisik peynir yedim sabah
gun boyunca sadece 1 dilim tam tahilli ekmek yedim, o da kahvaltida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…