- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.981
Kesinlikle haklısın cnm. Yarından yemin edecem tatlıya.vira bismillah
abur cubur oldukça kilo verme süreci uzuyor canım. bi süre ara vermek zorundayız. kendime de söylüyorum tabi
Bende 15 tatilde 82 yi buldum@Jasminium84
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@ela_2019
U UcanSupurge
diğerlerinin nickini doğru yazamadım
kimler kilo aldı dökülün günahları
Cok memnum oldum Zehra, birlikte super sonuclar alacagiz hic merak etme. Ben tam bir enerji kekiyimdir. Motivasyona ihtiyac oldugunda direk bana gelebilirsinizNe tatlı kadınsın öyle maşallahben de Zehra 33 yaşındayım öğretmenim ücretsiz izindeyim 4 aylık bebeğim var kızım da 4 yaşında ben de senin gibi evdeyim şimdilik her şey gönlünce olur inşallah canım
Hos bulduk Deniz, benim esimin adi da Deniz o yuzden sana simdiden isindimvira bismillah
hoşgeldin canım. ben de Deniz. 37 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var. öğretmenim. hadi başlayalım inşallah
abur cubur oldukça kilo verme süreci uzuyor canım. bi süre ara vermek zorundayız. kendime de söylüyorum tabi
Simdi bugun ilk gun diye bir sey demiyorum yediklerine, ama gelecege yonelik yardimci olmasi icin genel birkac tavsiyede bulunmak istiyorum nacizane. Bir de hormonal sorunlardan oturu diyetisyenlerle cook uzun sure zaman gecirmis olmaktan, onlarin bana tavsiyelerine dayali bir kac bilgi paylasmak isterim.Hayırlı aksamlar hanimlar
12.00
7,8 tane çiğ fındık
7.8 tane çiğ badem
Bir dilim ekmek
Bir kaşık kadar salçalı yumurta
16.00
Bir kepçe ekşili etli yuvarlama
Bir ufak muz
Bir dilim tiramisu
20.00
İki adet kakaolu bisküvi
Çay
09.00
1 fincan 2 si 1 arada
12.00
2 haşlanmış yumurta
14.00
4 tane kaşık dökmesi
17.00
çeyrek simit
1 armut (küçüklerden)
19.00
2 fırın tavuk pirzola
1 kaşık erişte
1 tb ekmeği
1 armut
suyu çok az içtim 1 lt olmamıştır
bugün nelere hayır dedim inanamazsınız. en sevdiğim tatlılar kaymaklar gözümün önündeydi bütün günyemedim tabi. bi yola girdik sonuçta
Tamam cnm. Teşekkür ederim tavsiyelerin için memnun olurum.Simdi bugun ilk gun diye bir sey demiyorum yediklerine, ama gelecege yonelik yardimci olmasi icin genel birkac tavsiyede bulunmak istiyorum nacizane. Bir de hormonal sorunlardan oturu diyetisyenlerle cook uzun sure zaman gecirmis olmaktan, onlarin bana tavsiyelerine dayali bir kac bilgi paylasmak isterim.
Birincisi eger eksili etli yuvarlamada sebze yoksa menunde hic sebze yok. Sebzesiz gun gecirmek kabizligi tetikleyebilir, boyle gunlerde bir ana ogunde en azindan bi salatalik bi domates yiyerek hem daha cok doygunluk hissedip hem de sindirimine yardimci olabilirsin.
Meyve olarak muz diyetlerde genellikle yasaktir, onun yerine baska meyveler tercih edebilirsin. Tatli cok seviyorsan 2 hurma yaninda 1 cay bardagi tarcinli sut seker istegini dengelemende yardimci olur
kasik dokmesi ne? onu hic duymamistim daha once.
Menun genel olarak uygun ama sende d3 pek bir yesillik gormedim, yagsiz salata, ya da duz salatalik domates bile is gorur. biraz yesillendirelim menulerimizk hep birlikte
bu arada yorumlarimi hepimiz birbirimizden ogrenelim diye yapiyorum. Yoksa herkes yetiskin ve yemek istediginde ozgur
kaşık dökmesi bi nevi pankek yumurta yağ yoğurt peynir ve kabartma tozuyla yapıyorum. okula götürdüm. ama şimdi hazırladım yemeğimi. daha düzgün beslenicem inşasik dokmesi ne? onu hic duymamistim daha once.
Menun genel olarak uygun ama sende d3 pek bir yesillik gormedim, yagsiz salata, ya da duz salatalik domates bile is gorur. biraz yesillendirelim menulerimizk hep birlikte
bu arada yorumlarimi hepimiz birbirimizden ogrenelim diye yapiyorum. Yoksa herkes yetiskin ve
ben dün 30 dk eliptic yaptım. 2 güne bir yapmayı planlıyorum. süpersin canımEki Görüntüle 3002718
Hadi size biraz spor motivasyonu olsun :) son bir haftadir her gun en az 30 dk Leslie yaptim. Bir haftanin ortalamasinda gunluk 7500 adim atmisim, iste ispati :) Ben normalde gunde 2bin adim ancak atan bir insanim. Cunku evden cikmam hic gerekmeden her seyimi halledebiliyorum. Bu da maalesef hareketsizligimi tetikliyor.
Ama kiracagim bu donguyu, gordugunuz gibi kararliyim :) birlikte yapacagiz
hadi bakalım
owww babyCok memnum oldum Zehra, birlikte super sonuclar alacagiz hic merak etme. Ben tam bir enerji kekiyimdir. Motivasyona ihtiyac oldugunda direk bana gelebilirsiniz
Hos bulduk Deniz, benim esimin adi da Deniz o yuzden sana simdiden isindimbirlikte 9. takim olarak 2022'ye adimizi altin harflerle yazdiracagiz. Arkamizdan ahh bu Deniz de, Berrin de Zehra da nassiiiilill kilo verdi incecik oldu, nasil fitler ve verdiklerini de geri hic almadilar diye dedikodumuzu yapacaklar
yeşil çatı hatırlattığın iyi olduSelamlar 2022 nin basari oykuleri
sabah kilomu yazmistim sanirim ama yine yazayim 73.15 ile basladim bugun haftaya.
Ben aralikli oruc yapiyorum ve bugunku menum soyle:
10.00: sekersiz americano (filtre kahvenin yandan yemisi)
12.30: 1 haslanmis yumurta 2 dilim (1 unk ekmegi eslenigi) karisik peynir (beyaz, tulum, kasar), 5 zeytin, 1 dilim tam tahilli ekmek, sekersiz cay, 7-8 mini domates
14.00: 2 ceviz
15:00: 2 fincan yesil cay (demleme)
20:00: 8 yk (1 tabak) sebzeli et yemegi firinda pismis, 1 bardak tuzsuz ev yapimi ayran, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
su 3 lt den fazladir, ben gece uyurken 750 ml su icen bir insanim
bugun is cok yogundu o yuzden 30 dakika yapabildim sporumu 30 dakika Leslie yaptim. Normalde 40 dk yapmaya calisiyorum.
Menumdeki en temel sorun aksam yemeginin gec saate kalmasi... Maalesef esim ve ben biraz yogun calisiyoruz, evden calissak bile aksam gunu gec kapatiyoruz. Elimden geldigince aksam 7.30 oncesinde kapatmaya gayret edicem ama her zaman olmuyor maalesef. Yarin diyetisyenim ile tarti gunumuz sizinle sonuclari da paylasirim yarin sabah
Himm peynir yogurt falanda var arada yense cok sorun degil.kaşık dökmesi bi nevi pankek yumurta yağ yoğurt peynir ve kabartma tozuyla yapıyorum. okula götürdüm. ama şimdi hazırladım yemeğimi. daha düzgün beslenicem inş
yorum yap lütfen elini korkak alıştırma
Ohh sahanesin, sen muhtemelen ise giderken de yuruyorsundur, 2 gunde bir gayet ideal.ben dün 30 dk eliptic yaptım. 2 güne bir yapmayı planlıyorum. süpersin canım
Ben bitki caylarini 2-3 haftada bir degistirerek iciyorum genelde, diyetisyenim farkli sekilde tavsiye etmediyse. Ictiklerim genelde yesil cay, beyaz cay, kirmizi cay (roybos/roibos), hibiskus. Odem atmak icin kesinlikle cok faydasini gorsum bitki caylarinin ama tabiki bir tek cayla olmaz. Bitki cayi ve kahve tuketirken aklinizda olsun bol su da icin o ghnlerde. Cunku kahve, cay, aslinda vucuttan su atilmasini sagliyor, fazladan attiginiz suyu takviye etmek icin de ekstradan su icmekte fayda var :)hadi bakalım
owww baby
yeşil çatı hatırlattığın iyi oldu
Burada eksik yazmisim, buyuk bir kismini karbondioksit olarak, kalani da su olarak atiyoruz aslinda. Yani zayiflarken suyun bir suru farkli yerde etkisi var.Himm peynir yogurt falanda var arada yense cok sorun degil.
Ohh menu hazir yarin icin, sahane! Simdiden afiyet olsun
Ohh sahanesin, sen muhtemelen ise giderken de yuruyorsundur, 2 gunde bir gayet ideal.
Ben bitki caylarini 2-3 haftada bir degistirerek iciyorum genelde, diyetisyenim farkli sekilde tavsiye etmediyse. Ictiklerim genelde yesil cay, beyaz cay, kirmizi cay (roybos/roibos), hibiskus. Odem atmak icin kesinlikle cok faydasini gorsum bitki caylarinin ama tabiki bir tek cayla olmaz. Bitki cayi ve kahve tuketirken aklinizda olsun bol su da icin o ghnlerde. Cunku kahve, cay, aslinda vucuttan su atilmasini sagliyor, fazladan attiginiz suyu takviye etmek icin de ekstradan su icmekte fayda var :)
Bu arada bir bilgi, diyet yaparken genel olarak su icmek cok onemli, pek cok sebepten onemli ama bir sebebi de cok bilinmeyen bir gercek. Aslinda verdigimiz kilolari idrar ve terleme ile vucuttan atiyoruz, yani ozunde su olarak. Bu yuzden de su icmek onemli. Bu konuda bir ted konusmasi dinlemistim oradan ogrendim bu bilgiyi de. Ogrendigimde cok sasirmistim ama mantikli da geldi. Video ingilizce ama ilgilenirseniz diye suraya birakiyorum :)
Kilovermenin matematigi
Miktarlar az ama tercihler daha sağlıklı olabilirmiş canımHayırlı aksamlar hanimlar
12.00
7,8 tane çiğ fındık
7.8 tane çiğ badem
Bir dilim ekmek
16.00
Bir ufak muz
Bir dilim tiramisu
20.00
İki adet kakaolu bisküvi
Çay
Bizim okulda da uzatmış müdür millet şikayetçiydimerhaba canikolar
eve 6 da geldim okuldan gereksiz bir toplantı vardı
yemek hazırla ye ve ancak gelebildim
Sana ve ilk güne göre baya hafif hem spor da yapmışsın çok motive gördüm seni hadi bakalım hep beraber kurtulalım09.00
1 fincan 2 si 1 arada
12.00
2 haşlanmış yumurta
14.00
4 tane kaşık dökmesi
17.00
çeyrek simit
1 armut (küçüklerden)
19.00
2 fırın tavuk pirzola
1 kaşık erişte
1 tb ekmeği
1 armut
bugün nelere hayır dedim inanamazsınız. en sevdiğim tatlılar kaymaklar gözümün önündeydi bütün günyemedim tabi. bi yola girdik sonuçta
Gel gel bacım ben de geçtim 80 sınırını
Hadi o zaman hareket vaktiCok memnum oldum Zehra, birlikte super sonuclar alacagiz hic merak etme. Ben tam bir enerji kekiyimdir. Motivasyona ihtiyac oldugunda direk bana gelebilirsiniz
Hos bulduk Deniz, benim esimin adi da Deniz o yuzden sana simdiden isindimbirlikte 9. takim olarak 2022'ye adimizi altin harflerle yazdiracagiz. Arkamizdan ahh bu Deniz de, Berrin de Zehra da nassiiiilill kilo verdi incecik oldu, nasil fitler ve verdiklerini de geri hic almadilar diye dedikodumuzu yapacaklar
Güzel canım spor da yapmışsın üstelikSelamlar 2022 nin basari oykuleri
sabah kilomu yazmistim sanirim ama yine yazayim 73.15 ile basladim bugun haftaya.
12.30: 1 haslanmis yumurta 2 dilim (1 unk ekmegi eslenigi) karisik peynir (beyaz, tulum, kasar), 5 zeytin, 1 dilim tam tahilli ekmek, sekersiz cay, 7-8 mini domates
20:00: 8 yk (1 tabak) sebzeli et yemegi firinda pismis, 1 bardak tuzsuz ev yapimi ayran, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
bugun is cok yogundu o yuzden 30 dakika yapabildim sporumu 30 dakika Leslie yaptim. Normalde 40 dk yapmaya calisiyorum.
Menumdeki en temel sorun aksam yemeginin gec saate kalmasi... Maalesef esim ve ben biraz yogun calisiyoruz, evden calissak bile aksam gunu gec kapatiyoruz. Elimden geldigince aksam 7.30 oncesinde kapatmaya gayret edicem ama her zaman olmuyor maalesef. Yarin diyetisyenim ile tarti gunumuz sizinle sonuclari da paylasirim yarin sabah
evet kuzum. yolu çok uzatmak istemiyorum inş. 2 ay sıkarsam toparlarım inşSana ve ilk güne göre baya hafif hem spor da yapmışsın çok motive gördüm seni hadi bakalım hep beraber kurtulalım
Hoşgeldin Berrin . Ben Hatice 31 yaşındayım 3 kızım var. Yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum bende. Hedefler güzel. Kendine küçük ulasilabilecek hedefler koymuşsun ve bu motive eder seni ins. En kısa zamanda istediğin kiloda olursunTunaydin 2022 yazinin fit hatunlari
Ben biraz kendimi tanitayim. Ben Berrin, 4 senedir Hollanda'da yasiyorum. Burada bir bankada proje yonetim uzmani olarak calisiyorum. Suan icin evden calisiyorum o yuzden diyet ve spor yapmam daha kolay
35 yasindayim, evliyim, cocugum yok pko'm var. Zayiflamayi istememdeki temel sebeplerden biri de pko zaten. PKO ile hamile kalmak biraz zor ama kilo verirsem sansim artiyor.
2012 den bu yana ara ara diyetisyen gozetiminde kilo verdim. Ama tabi Hollanda'ya tasinda ilk 2 sene issiz kalma vs durumlari bu sureci biraz baltaladi. Simdi yeniden motive durumdayim ama cok iyi biliyorum ki bu bir surec ve zaman aliyor. Bu yolda yoruldugum gunler olacak biliyorum ama yanimizda bir yoldas olunca bu surecin ne kadar cabuk ve keyifli gectigini de biliyorum. Gecen sali itibari ile yeniden bir diyetisyen esliginde diyete basladim.
Sanirim yarisma olmasa bile mantik hala ayni. Ne yedik ictik, ne spor yaptik, ne kadar su ictik, saat kacta yedik bunlari yaziyoruz her gun degil mi? ve tabiki birbirimizin menusune yorum yapip, birbirimizi yonlendiriyoruz. Ayrica haftada 1 de kilo bildirimi.
Ben bu sabah itibari ile 73.15 kg im. Boyum 165 hedefim 55-56. Bu hedefi de parcalara boldum. Subat sonu 70 in altinda olmak. Mart sonu 65in, Nisan sonu 60 in altini gormek. 1 temmuz'a kadar da ideal kiloma kavusmak (55-56).
menumu aksam gunu kapatinca ileticem. Hepimize bol sans! sizi kocaman kucakliyorum
Kız menü nerde doyurucu hiç birşey yememissin. Abur cubur kar insanı daha da aciktiriyor. Su miktarını yazmamıştım hiç mi içmedim yoksaHayırlı aksamlar hanimlar
12.00
7,8 tane çiğ fındık
7.8 tane çiğ badem
Bir dilim ekmek
16.00
Bir ufak muz
Bir dilim tiramisu
20.00
İki adet kakaolu bisküvi
Çay
Menü kimin diye tekrar dönüp baktım. Valla süpersin Deniz harikasın bacım09.00
1 fincan 2 si 1 arada
12.00
2 haşlanmış yumurta
14.00
4 tane kaşık dökmesi
17.00
çeyrek simit
1 armut (küçüklerden)
19.00
2 fırın tavuk pirzola
1 kaşık erişte
1 tb ekmeği
1 armut
Ah bacım biz niye böyle olduk. Gel gel daha sık gel buraya. Yumurt diyetini bizimle yap ne kadar verdiğine bakalim
Akşam ekmek olmadığı için sabahki 3 dlm ekmek göze batmıyor. Afiyet olsun canimSelamlar 2022 nin basari oykuleri
Memnum dum Hatice, birlikte vericez cok guzel.Hoşgeldin Berrin . Ben Hatice 31 yaşındayım 3 kızım var. Yıllardır kilo problemiyle uğraşıyorum bende. Hedefler güzel. Kendine küçük ulasilabilecek hedefler koymuşsun ve bu motive eder seni ins. En kısa zamanda istediğin kiloda olursun
Kız menü nerde doyurucu hiç birşey yememissin. Abur cubur kar insanı daha da aciktiriyor. Su miktarını yazmamıştım hiç mi içmedim yoksa
Menü kimin diye tekrar dönüp baktım. Valla süpersin Deniz harikasın bacım
Ama şimdiden bu kadar azaltirsan sonra ne yiyecen. Su tabiki çok az
Ah bacım biz niye böyle olduk. Gel gel daha sık gel buraya. Yumurt diyetini bizimle yap ne kadar verdiğine bakalim
Akşam ekmek olmadığı için sabahki 3 dlm ekmek göze batmıyor. Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?