- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.001
menum
sabah kayisi kivamli yumurta,b.peynir somon fume
oglen yogurt,izgara tavuk
aksam izgara balik(somon)
herarada bir kahve ictiim su 4 lt ictim sirf saunadan cikinca 1,5 lt yi kafama dikip bitirdim salondakiler coook sasirdi daha fazla vermeeee kes sporu ya da karbonhidrat al biraz diyolar daha fazla zayiflarsan cirkin olur yakismaz diyolar(rejim yapiyorum demedim)ya hep diyorum ama gercekten sanirim ben 62 de seyiri noktalayip guclendirmeye gecicem zaten dukan da bana ideal kilo 62 demisti adam bilio yaa
kizlaaaar oluooooom bugun aylardan sonra ilk defa spora gittim 7 km yurudum biraz alet calistim kol,ic bacak ve karin ooooy sonrada saunaya girdiiiim cumaya da yuzmeyeeeee haftaya da eski sporum spinninge basliyoruuum haftada besguuun haftasonu bir gun de pilates, bakalim program tamam uyabilirsem
fully ve takımın diğer su tutmuş elemanları..işte size süper bir uygulama..inceleyin, benimle birlikte yapın.....Kozmik Bakım: Arınma Zamanı!ben buradayim ama birazdan cikiyorum ise gitcemtuvaletten cikabilirsem tabi. siskinlik gidiyor heralde 10 dkda bir wcye kosuyorum o kadar su da icmemistim ama
irkek dediğin ot yemez , et yer..bendede var aynısından..Kız kalorisi yok gibi dedin aklıma girdinHaftada bir yapıyorum.İki gün yiyorum neredeyse öğle yemeklerinde.Ama her hafta bir kilo vermemi dsağlıyor hemde fazla zorlanmadan
Kuru baklagiller,salatalariızgara etler herşeyi yiyerek zayıflıyorum geri gelmeyecek bu kilolar
Ayrıca o mühendis ççocuk seni alacaksa dikkat...Bir tane evde 26 tanede ofiste mühendis arkadaşım var.Erkek cinsinden olanlarımız Ot değil et seviyorlar dikkat et
vay vay vay emoşş süpersin bebeem..kizlaaaar oluooooom bugun aylardan sonra ilk defa spora gittim 7 km yurudum biraz alet calistim kol,ic bacak ve karin ooooy sonrada saunaya girdiiiim cumaya da yuzmeyeeeee haftaya da eski sporum spinninge basliyoruuum haftada besguuun haftasonu bir gun de pilates, bakalim program tamam uyabilirsem
anam sen at etimi yedin belki bende başka yerlerde yemişimdiroyyyyyyy ıkea nın köftelerinde at eti bulunmuş..daha geçen gün yemiştim ya la
pazarda olmasada aktarda kurutulmuş halde bulabiliriz fadime..ben yarın alıcam..kızlar dolunaya başlasakmı
ısırgan pazarda vardı geçen gün
ayy ıyyyyyy yemin ederim midem kalktı haberi okuyunca..kimbilir nerelerde neler yiyoruz haberimiz yok..birde komik olan eşim o köfteyi beğeniyor ve daha bugün ıkeaya gitmekten bahsediyordu..anam sen at etimi yedin belki bende başka yerlerde yemişimdir
oyyyyyyy ıkea nın köftelerinde at eti bulunmuş..daha geçen gün yemiştim ya la
oh oh ohh ...gelin bebeklerim gelin..Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
hoppidicik,
bsrmhmmt+,
marti,
fadime02+,
buseb+
ya sen bosver azicik mazicik onemli olan serbest olanlari istedigin kadar yiyor olabilmen bosveeer canin cektigi kadar sinirlari asmiosan ye dert etmeee ayyy ben hic cizelge yapmadim ama baslangici biliyoruz Buseyle ayni gun basladik sanki dun gibi wallaYaa emineee sizin menüleriniz azıcık ama :S benimki büssürü :Sbende 55 58 istiyordum kilomu dukan amca 58 dedi orda bırakıcam yarında 1 kg vermiş çıkarsam 10 kg kalmış olacak geriye bu arada dur da bende yeni çizelge yapayım dukana başlamamı izleriz birliktee
ey maşallah sporunada bak sen bizim hatununçok sportifsin canımcım :)
seninkinde zirt diyen yer yok amaaaaa..eveeeeeett ..gelelim menümüze..bugün zurnalık bir durum yok şükür Allahım..
sabaheynir,zeytin,domates,kıymalı yumurta(iki çatal)
ara:2 tane mavi-yeşil elmalı püskevit
öğlen:1 tabak ıspanak, yarım kase yoğrt
ara:elma,ananas (bir iki dilim)
akşam:tavuk göğsü (çok az yağla,teflonda) , salata
su:2 litreden fazla..
evet bebaaaaaaam gidisim suskundu ama donusum muhtesem olduuuufully ve takımın diğer su tutmuş elemanları..işte size süper bir uygulama..inceleyin, benimle birlikte yapın.....Kozmik Bakım: Arınma Zamanı!
irkek dediğin ot yemez , et yer..bendede var aynısından..
vay vay vay emoşş süpersin bebeem..kıskandım vallahi...hadi bakalım görelim seni, spor ve dukanla fırtına gibi eseceksin..
kiz yok icin rahat olsun turkiyedeki ikealarda sorun yok o avrupadakiler neyse ben ikeada hep somon yerim sorun yooook afiyet olsun kofteler hem at eti markette satiliyo ve coook pahali biliyo musun burda sorun icerik kisminda belirtmeden at eti kullanmis olmalariymis yoksa normal diolar hopisimoyyyyyyy ıkea nın köftelerinde at eti bulunmuş..daha geçen gün yemiştim ya la
şimdi google da baktım, evet, tr et ürünlerini pınardan alıyormuş..yanımda eşim var, ona söyledim mutlu haberi..pek sevindihopişş.. türkiyedeki ikea o genel dağıtım şirketlerinden almıyor etini :)türkiyede olan markaların ürünlerini alıyor. :) he ama ne kadar sağlıklı bilemiyceeeemmm :)
emine buseee aşağıda gördüm sizi hemen koşun yukarı çıkın :)
bu arada ecenin kota problemi olmuş yine okuyor ama giremiyormuş
eşim eve gelirse aniden kapatırımoh oh ohh ...gelin bebeklerim gelin..Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
hoppidicik,
bsrmhmmt+,
marti,
fadime02+,
buseb+
kiz yok icin rahat olsun turkiyedeki ikealarda sorun yok o avrupadakiler neyse ben ikeada hep somon yerim sorun yooook afiyet olsun kofteler hem at eti markette satiliyo ve coook pahali biliyo musun burda sorun icerik kisminda belirtmeden at eti kullanmis olmalariymis yoksa normal diolar hopisim
eşim eve gelirse aniden kapatırım
kız kardeşimin eşiyle yemege gitti .kardeşimle araları bozulmuş aralarını düzeltmek için konuşmaya gittiler inşallah düzelir
gelince pc görünce sevmiyor hele birde böyle sohbet ettigimi duyarsa yandımniye kapatıyosun kızımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?