Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa emineee sizin menüleriniz azıcık ama :S benimki büssürü :S bende 55 58 istiyordum kilomu dukan amca 58 dedi orda bırakıcam yarında 1 kg vermiş çıkarsam 10 kg kalmış olacak geriye bu arada dur da bende yeni çizelge yapayım dukana başlamamı izleriz birliktee

ey maşallah sporunada bak sen bizim hatunun çok sportifsin canımcım :)

..eveeeeeett ..gelelim menümüze..bugün zurnalık bir durum yok şükür Allahım..

sabaheynir,zeytin,domates,kıymalı yumurta(iki çatal)

ara:2 tane mavi-yeşil elmalı püskevit

öğlen:1 tabak ıspanak, yarım kase yoğrt

ara:elma,ananas (bir iki dilim)

akşam:tavuk göğsü (çok az yağla,teflonda) , salata

su:2 litreden fazla..

ben buradayim ama birazdan cikiyorum ise gitcem tuvaletten cikabilirsem tabi. siskinlik gidiyor heralde 10 dkda bir wcye kosuyorum o kadar su da icmemistim ama
fully ve takımın diğer su tutmuş elemanları..işte size süper bir uygulama..inceleyin, benimle birlikte yapın.....Kozmik Bakım: Arınma Zamanı!

irkek dediğin ot yemez , et yer..bendede var aynısından..

vay vay vay emoşş süpersin bebeem..kıskandım vallahi...hadi bakalım görelim seni, spor ve dukanla fırtına gibi eseceksin..

kızlar fulyaya ve dolayısıyla size attığım linkteki ısırgan kürü çok dikkatimi çekti..bence faydalı bir uygulama..sizde bir okurmusunuz, belki incelmemizde bir fayda sağlar..

evet kızlar gegelim hopişin tabiri ile zurnanın zırt dediği yere :)

sabah
2 hindi füme
1.5 y.k. yulaf kepeği ile dukan krep
yeşil çay ( 2 bardak )
lor peyniri
1 adet üçgen peynir

ara
2 dilim çemensiz pastırma
1/2 kupa yeşil çay

öğlen
fish figer ( %7 yağlı)
1 tatlı kaşığından daha az hardal
lor peyniri

akşam
tavuk ızgara
1 bardak ayran ( % 1.3 yağlı)

su:
2.5 litre

spor:
yürüyüş 1 saat + belediye spor aletlerinde 15 dk çalışma

birazdan hindi füme cips yapıcammm yanındada ıce tea ile açıp atalay demirci izliycemm :)

kızlar dolunaya başlasakmı

ısırgan pazarda vardı geçen gün
pazarda olmasada aktarda kurutulmuş halde bulabiliriz fadime..ben yarın alıcam..

anam sen at etimi yedin belki bende başka yerlerde yemişimdir
ayy ıyyyyyy yemin ederim midem kalktı haberi okuyunca..kimbilir nerelerde neler yiyoruz haberimiz yok..birde komik olan eşim o köfteyi beğeniyor ve daha bugün ıkeaya gitmekten bahsediyordu..

oyyyyyyy ıkea nın köftelerinde at eti bulunmuş..daha geçen gün yemiştim ya la

hopişş.. türkiyedeki ikea o genel dağıtım şirketlerinden almıyor etini :) türkiyede olan markaların ürünlerini alıyor. :) he ama ne kadar sağlıklı bilemiyceeeemmm :)

emine buseee aşağıda gördüm sizi hemen koşun yukarı çıkın :)

bu arada ecenin kota problemi olmuş yine okuyor ama giremiyormuş

oh oh ohh ...gelin bebeklerim gelin..Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
hoppidicik,
bsrmhmmt+,
marti,
fadime02+,
buseb+

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sen bosver azicik mazicik onemli olan serbest olanlari istedigin kadar yiyor olabilmen bosveeer canin cektigi kadar sinirlari asmiosan ye dert etmeee ayyy ben hic cizelge yapmadim ama baslangici biliyoruz Buseyle ayni gun basladik sanki dun gibi walla
aaaaa benim hayatimda spor hiiic eksik olmazdi bakma bi 8 ay araya girdi ama uyeligimi hiiic iptal etmeyi dusunmedim cunku sporsuz bi hayat dusunemiyorum ben coook severim hareketi ortaokul lise yillarinda takimda ritmik jimnastikciydim ben sonra univ.biraktim ama univ sonrasi hemen evlenince duzenli olarak hep biseylerle ugrastim 4 yil kanadada yasadim mesela bu donemde haftada uc gun duzenli kayak yaptim sonra bi spinning cilginligi arkasindan pilates geldi ama en son gozdem power pilates oldu kisa yoldan coook mesafe almak isteyenlere (dukan gibi bisey) siddetle tavsiye ederim ama ben hep bi kocla yaptim power pilatesi yaklasik 4 ay yaptim istedigim gibi bi vucuda sahip oluncada bi biraktim ogun bugundur salona ugramadim ama sahalara donuyoruuum

seninkinde zirt diyen yer yok amaaaaa

evet bebaaaaaaam gidisim suskundu ama donusum muhtesem olduuuu

oyyyyyyy ıkea nın köftelerinde at eti bulunmuş..daha geçen gün yemiştim ya la
kiz yok icin rahat olsun turkiyedeki ikealarda sorun yok o avrupadakiler neyse ben ikeada hep somon yerim sorun yooook afiyet olsun kofteler hem at eti markette satiliyo ve coook pahali biliyo musun burda sorun icerik kisminda belirtmeden at eti kullanmis olmalariymis yoksa normal diolar hopisim

şimdi google da baktım, evet, tr et ürünlerini pınardan alıyormuş..yanımda eşim var, ona söyledim mutlu haberi..pek sevindi

oh oh ohh ...gelin bebeklerim gelin..Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
hoppidicik,
bsrmhmmt+,
marti,
fadime02+,
buseb+
eşim eve gelirse aniden kapatırım

kız kardeşimin eşiyle yemege gitti .kardeşimle araları bozulmuş aralarını düzeltmek için konuşmaya gittiler inşallah düzelir

pahalımı??ooo almayayım, alanada mani olmayayım..somonda güzel , ben en son zeytinyağlı tabağı ve soğan halkası yemiştim , küçük aşkitomun köftelerindende aşırmıştım tabiihaberi okuyunca kendimden çok çocuğuma üzüldüm ama Allahtan doğru değilmiş..daha doğrusu tr için doğru değilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…