- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #450.001
Hg canım hatırlıyorum seni insAllah yeniden hep beraber sağlıkla hedef kilolara ulaşırız ben hafize 28 yaşındayım nick değişikliği yaptım eski nickin bı prenses annesi idi belki hatırlarsinHerkese Selam,
Ben eskiden bu gruptaydim 2019'da sonra bir izne ciktim bir daha donemedim. Son durum nedir hala grup aktif mi? Ben simdi yeniden doyete basladim2019 da bu grup sayesinde 10 kiloya yakin kilo vermistim. Simdi yeniden basladim. Eger grup hale devam ediyorsa bende dahil olmak isterim. Bu arada ben Berrin. Suan gecen sali kilom 73.95 idi. Diyetisyen ile online olarak diyet yapmaya basladim gecen sali. O listeye uymaya calisiyorum. Ama bu surecte motivasyonun ne kadar onemli oldugunu da biliyorum. Beni de araniza alir misiniz, hep beraber yaza fit girsek?
aslında çok da bırakmıyorum ama en azından sabit kalmayı beklerken sürekli şişiyorum ne olacak bilmemTertemiz yeniden başlayacağız canını sıkma
yaa enerjimiz düştü galiba bir şekilde toparlanmamız gerekiyorayy başlayalım evet. noldu bize ya
Yasminnnn kız aklima geldi senin şu kızlar ne oldu. Parayı ödediler miaslında çok da bırakmıyorum ama en azından sabit kalmayı beklerken sürekli şişiyorum ne olacak bilmem
yaa enerjimiz düştü galiba bir şekilde toparlanmamız gerekiyor
yok kuzumm, bi tanesi ödedi de ötekisi ödemediYasminnnn kız aklima geldi senin şu kızlar ne oldu. Parayı ödediler mi
Vallahi anlayamamisim demek kusura bakma canim. Süper menü o zaman .Memnum dum Hatice, birlikte vericez cok guzel.
Menumu biraz karisik yazmisim sanirim. sabah aslinda 3 dilim ekmek yok 1 dilim ekmek var. 2 dilim peynir var. orada parantez icinde 2 dilim peynir neye denk onu yazmistimolcu anlasilir olsun diye. yani 1 dilim una ekmegi boyutunda karisik peynir yedim sabah
gun boyunca sadece 1 dilim tam tahilli ekmek yedim, o da kahvaltida
Aa Hafize hatirliyorum seni evet :) tabi nick degisince bilememisimHg canım hatırlıyorum seni insAllah yeniden hep beraber sağlıkla hedef kilolara ulaşırız ben hafize 28 yaşındayım nick değişikliği yaptım eski nickin bı prenses annesi idi belki hatırlarsin
Selam Yasemin, cok memnun oldum tanistigima. Boyumuz ve kilomuz ayniymis, birlikte vericez korksun bizden o kilolargewezebidik hoşgeldin, benim adım Yasemin 1.65 boyunda 73,5 kiloyum hedefim 60 olabilmek
çok mutlu oldum seni tanıdığıma, çok güzel bi enerjin var, maşallah
ahhh ders calisirken atiatirmak benim de en temel kabusum. oncelikle uyku duzenin biraz karisiksa o kilo vermeyi gercekten baltaliyor. yani odem yapiyor dedigin gibi. onu duzene oturtmaya calistigina eminim zaten. fakat ders calisirken atistirmaliga onerim su olur, minik salataliklar, salataligin buyuk bir kismi su, o yuzden ne kadar cok yesen de aslinda cok bir zarari yok. eger canin cok tatli sekerli bir seyler cekerse bir minik elma yanina 1 cay bardagi tarcinli sut yapabilirsin. seker istegini dengeler. Elma hem tok tutar hem tatli istegini de tarcinla beraber koreltir.Bu ara uyku düzenim yok. Çocuklar sabah cok erken uyanıyor akşam onları uyuturken bende uyuyorum. Gece uyanip ders çalışıyor um dolayısıyla ödem de fazla. Gece ders çalışırken de yemeye başladım, neyapsam ya ders çalışırken fikrinizi alayimmm
Ee kardeş degillermiydi neyse yine birinden almışsınızyok kuzumm, bi tanesi ödedi de ötekisi ödemedi
ama öğrenci olarak almıyoruz okula, işledikleri suçu da biliyorlar korkularından sesleri de çıkmaz oldu
Öncelikle hoşgeldin canım. Aynı kilodayız seninle tabi ben 98 lerden geldimAa Hafize hatirliyorum seni evet :) tabi nick degisince bilememisimne guzel yeniden karsilasmak.. o zaman bu kavusmamizi eksi kilolarla taclandiralim hepbirlikte
Selam Yasemin, cok memnun oldum tanistigima. Boyumuz ve kilomuz ayniymis, birlikte vericez korksun bizden o kilolar
ahhh ders calisirken atiatirmak benim de en temel kabusum. oncelikle uyku duzenin biraz karisiksa o kilo vermeyi gercekten baltaliyor. yani odem yapiyor dedigin gibi. onu duzene oturtmaya calistigina eminim zaten. fakat ders calisirken atistirmaliga onerim su olur, minik salataliklar, salataligin buyuk bir kismi su, o yuzden ne kadar cok yesen de aslinda cok bir zarari yok. eger canin cok tatli sekerli bir seyler cekerse bir minik elma yanina 1 cay bardagi tarcinli sut yapabilirsin. seker istegini dengeler. Elma hem tok tutar hem tatli istegini de tarcinla beraber koreltir.
arada birkac tane minik havucta tuketebilirsin ama onu cok yeme icinde seker var onunda. ben salataligi boyle kitir kitir yedigim icin cok seviyorum, ders calisirken stres attiriyorbu arada ne dersi calisiyorsun?
Evet canım kardeşler, birisi ödemeyi yaptı öteki yapmadıEe kardeş degillermiydi neyse yine birinden almışsınız
Msj im yarim kaldiÖncelikle hoşgeldin canım. Aynı kilodayız seninle tabi ben 98 lerden geldimdoğum sonrası aşırı aldım kızım 2.5 aylıkken başladım burda. Iyide vermiştim ma geri aldim maalesef. Yaza kızkardeşimin düğünü var ve 55 olmam şart
hiiic merak etme, daha once yaptik, bu kez yine yapacagiz, cok daha guzel yapacagiz ve de son kez yapacagiz. Ben size bol bol motivasyon paylasimlari yollicam, hep birlikte motivasyonumuzu dusurmeden sahane sonuclar alacagiz. Kardesinin dugunu ne zaman? yazin bir tarih var mi? ben de esimle iddia ya girdim 1 temmuz a 60 kilonun altinda olucam diyeÖncelikle hoşgeldin canım. Aynı kilodayız seninle tabi ben 98 lerden geldimdoğum sonrası aşırı aldım kızım 2.5 aylıkken başladım burda. Iyide vermiştim ma geri aldim maalesef. Yaza kızkardeşimin düğünü var ve 55 olmam şart
ahh gencler, kac yasinda bu kardesler? yaa cidden uzuluyorum boyle hikayeleri duydukca, hic bir bilincleri yok.. neden aileleri onlar okusun diye bu kadar cabaliyor, hic farkinda degiller... yazik..Evet canım kardeşler, birisi ödemeyi yaptı öteki yapmadı
tahminimiz babalarından okul ödemesi diye alıp bize yatırmadılar kendileri harcadılar, daha doğrusu harcamak için aldılar, birisi yedi parayı ötekisi yemeye fırsat bulamadım yaptıkları iş ortaya çıkınca ödeme yapmak zorunda kaldı
Hadiii o zamannn bol bol enerji bekliyoruz sendennnhiiic merak etme, daha once yaptik, bu kez yine yapacagiz, cok daha guzel yapacagiz ve de son kez yapacagiz. Ben size bol bol motivasyon paylasimlari yollicam, hep birlikte motivasyonumuzu dusurmeden sahane sonuclar alacagiz. Kardesinin dugunu ne zaman? yazin bir tarih var mi? ben de esimle iddia ya girdim 1 temmuz a 60 kilonun altinda olucam diyeama benim hedefim tabiki 1 temmuz a 55-56 falan olmak biraz esneklik payi olsun dedim. Neyse iddia yi kazanirsam beni istedigim bir yere tatile goturecek ve butun tatil planini o yapacak kendisi hic plan yapmaz, ben yaparken dahil olmaz sonra tatile gittigimiz zaman her seye bir kulp takar. bu sefer her seyi ona yaltiricam soylenemeyecek hic bir seye
ahh gencler, kac yasinda bu kardesler? yaa cidden uzuluyorum boyle hikayeleri duydukca, hic bir bilincleri yok.. neden aileleri onlar okusun diye bu kadar cabaliyor, hic farkinda degiller... yazik..
Birisi 23 birisi 24 yaşındaahh gencler, kac yasinda bu kardesler? yaa cidden uzuluyorum boyle hikayeleri duydukca, hic bir bilincleri yok.. neden aileleri onlar okusun diye bu kadar cabaliyor, hic farkinda degiller... yazik..
Zaten eşler bir kulp bulmazlarsa rahat edemezler. Fikrine bayildim. Harika bir tatil olur senin için. Fazladan vermiş olacağın kilolar sayesinde tatilin tadı daha da güzel çıkarhiiic merak etme, daha once yaptik, bu kez yine yapacagiz, cok daha guzel yapacagiz ve de son kez yapacagiz. Ben size bol bol motivasyon paylasimlari yollicam, hep birlikte motivasyonumuzu dusurmeden sahane sonuclar alacagiz. Kardesinin dugunu ne zaman? yazin bir tarih var mi? ben de esimle iddia ya girdim 1 temmuz a 60 kilonun altinda olucam diyeama benim hedefim tabiki 1 temmuz a 55-56 falan olmak biraz esneklik payi olsun dedim. Neyse iddia yi kazanirsam beni istedigim bir yere tatile goturecek ve butun tatil planini o yapacak kendisi hic plan yapmaz, ben yaparken dahil olmaz sonra tatile gittigimiz zaman her seye bir kulp takar. bu sefer her seyi ona yaltiricam soylenemeyecek hic bir seye
ahh gencler, kac yasinda bu kardesler? yaa cidden uzuluyorum boyle hikayeleri duydukca, hic bir bilincleri yok.. neden aileleri onlar okusun diye bu kadar cabaliyor, hic farkinda degiller... yazi
Allah zihin acikligi versin, cooook basarilar diliyorum. Ben de hayatim boyunca surekli bir ders calistim (hep bir gorevde yukselme sinavi, mesleki sertifikasyon, dil ogrenme vs icin) hala da calisiyorum ama suanki artik biraz keyfi :) Hollandacami gelistirmeye calisiyorum bir de çince ogreniyorum. Ama oyle kasmadan kendi ritmimde :)Msj im yarim kalditavsiyelerin için de cok teşekkür ederim. Kışın hiç salatalik almıyorum ama elma ve süt mantıklı
2. Üniversite kapsamında cocukgelişimi okuyorum. Su an da 3 u ve 4 u birlikte alıyorum bute 1 dersim kaldi bu sene mezun olabilmem icin mutlaka vermem gerekkk
Terbiyesizlikk işteBirisi 23 birisi 24 yaşında
aslında bilinçsizlik değil de bu kardeşlerinki canım bile isteye kandırmaya çalıştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?