- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.021
ay yarım saattir okuyorum herkeşley burdaaaaaaaaaa olleeeyy
kızlaar bugün duada 50 kişi vardı beni tanıyan herkesin gözü şöyle oldu
ay neler neler dediler banaaaa sakın daha fazla verme, kız bu ne bi deri bi kemik gibisin, ay o yuvarlak yüzüne nolmuş üçgen gibi olmuş incelmiş, ay şu belinin kemikleri çıkmış, ay sarılıyorum kemik geliyor, ve daha neler neleeeeeeerrrrrr ne zaman birinin yanında dursam önünden geçsem herkes bu lafları tekrarladı durdu, maşallah falan deyin dedim anneme nazar duası okuttum yahu korktum yaa, hemen ordan çıkınca okuttum :26: millet yeminle gözünü alamadı, dikti de dikti, oglu nişanlı olan bi komşumuz vardı, kadın gelinini pek beğenmiyor, beni de pek sever, böyle de görünce kadının yüzü 5 karış oldu, niye buseyi almadım diye morali bozuldu resmen bi görseniz aayy kızım ne güzel olmuşsun, herkese yakışmaz ama vücudun ne güzel orantılı nasıl böyle kilo verdin, maşallah dedi durdu ama suratı varyaa 5 saat boyunca asıldı eee daha önce gözünüzü açsaydınız kardişiim dimi kızlaaar
valla bu dualarda günlerde birini bulup evlencem böyle giderse ben
ıımmm vallaaaaa
menümü yazayım.
sabah
2 yumurtalı peynirli yağsız omlet
1 hindi füme
1 tavuk jambon
1 çeri domates
ara yok acıkmadım
öğlen
dukan poğaçası ve orda ayran içtim %1,5 yağlıydı kutuda
çay çay çay tabi şekersiz
ara
tatlandırıcılı türk kahvesi
akşam
soya soslu baharatlı tavuk
2 yk yoğurt
bu saatten sonra da acıkırsam minik bi dukan poğaçam var onu yiyeceğim
vaoovv ödemlerin hepsi gidiyor deseneee süpeeer
bak kereviz ve enginar da aynı şekilde kilo verdirir haberin olsun öyleyse hele helee semizotu salatasıııı tabi azıcık yağlı olacak, semizotunu dukan bile kitabında özellikle öneriyor, düşün yani
kız yok mu o mühendislerin arasından şöyle eli yüzü düzgün, "ahlaklı" bir genç banaaaaa
kız ne %10 u valla bundan haberim yok benim. sadece seyirde peynir olarak %7 yğlı peynire izin var o da sadece günde 30 gram. yok yani böyle bi izin fingers mingers varsa da ben bilmiyorum
hareketi yapıyorum hemen, sağ ol büşüm
işte böyleeeeee
vay canınaaaaaaaaa naptın sen yol arkadaşııım aman nazar değmesin, harikasın inşallah yarına tutulup kalmazsın, çok yüklenmişsin birden bire :26:
emineeem valla en önemlisi yüz, aman dikkat et. çirkinleşeceğini farkettiğin gibi bırak bugün herkes yüzün çok güzel olmuş, cildin bi ayrı güzelleşmiş dedi bana hatta cildine bir şey mi yaptın dediler yok dedim hiçbir şey yapmadım :26: bi de durmadan ne yaptın kendine nasıl verdin bu kadar kilo diyolar. ben de dedim boğazımı tuttum, yağlı unlu şekerli yemeyince veriliyor dedim. yahu varya sanki verilemezmiş gibi o kadar kilo, sanki ben zayıflayamazmışım da nasıl böyle olmuşum gibi konuştu bazıları ben de dedim "niye zeyıflanamaz mı, siz de yemeyin zayıflarsınız dedim sonraa baktım soru soru üstüne, herkes dolamış ağzına "nasıl yaa, nasıl, nasıl böyle kilo verdiin " diyor, ben de en sonunda gülüp gülüp tiiye aldım, dedim yağlarımı aldırdım ohh olsun sonra sarkmamışsın hiç dediler, ben de dedim sporla verdim, taş gibiyim hiç bi yerim de sarkmadı valla bi iki tane yakınım popomu kolumu mememi sıktı arada gelip gidip, oohh gördüler işte sarkmadım safam olsun, kıskananlar çatlasın
darısı hepinizin başına kızlar
çok sevindim hopişiiim, hep böyle devam edersin inşallah ve bi an önce şu kilolardan kurtulursuuun
ay başlayalım şu küre hopiiiş, ben varım ama ısırgan almam gerek
menü güzeel ama fish fingers ı bilmiyorum sanırım o bize uygun değil yağ oranı yüzünden büşüm :26:
neğğyy neyseki hiç yemedim
başlayalım fadimetoooss ben varııımm zayıflatacak, arındıracak ve dukana da uygun olan her şeye varım
kızlaar bugün duada 50 kişi vardı beni tanıyan herkesin gözü şöyle oldu
ay neler neler dediler banaaaa
valla bu dualarda günlerde birini bulup evlencem böyle giderse ben
oglen yemgim:tavuk gogus izgraaaa yoguuuurt mmmmmmmm
ıımmm vallaaaaa
menümü yazayım.
sabah
2 yumurtalı peynirli yağsız omlet
1 hindi füme
1 tavuk jambon
1 çeri domates
ara yok acıkmadım
öğlen
dukan poğaçası ve orda ayran içtim %1,5 yağlıydı kutuda
çay çay çay tabi şekersiz
ara
tatlandırıcılı türk kahvesi
akşam
soya soslu baharatlı tavuk
2 yk yoğurt
bu saatten sonra da acıkırsam minik bi dukan poğaçam var onu yiyeceğim
ben buradayim ama birazdan cikiyorum ise gitcemtuvaletten cikabilirsem tabi. siskinlik gidiyor heralde 10 dkda bir wcye kosuyorum o kadar su da icmemistim ama
vaoovv ödemlerin hepsi gidiyor deseneee süpeeer
Kız kalorisi yok gibi dedin aklıma girdinHaftada bir yapıyorum.İki gün yiyorum neredeyse öğle yemeklerinde.Ama her hafta bir kilo vermemi dsağlıyor hemde fazla zorlanmadan
Kuru baklagiller,salatalariızgara etler herşeyi yiyerek zayıflıyorum geri gelmeyecek bu kilolar
Ayrıca o mühendis ççocuk seni alacaksa dikkat...Bir tane evde 26 tanede ofiste mühendis arkadaşım var.Erkek cinsinden olanlarımız Ot değil et seviyorlar dikkat et
bak kereviz ve enginar da aynı şekilde kilo verdirir haberin olsun öyleyse
kız yok mu o mühendislerin arasından şöyle eli yüzü düzgün, "ahlaklı" bir genç banaaaaa
merhaba hatuncanlar ben geri geldim yürüyüşten yürüyüşte bir acıktım bir acıktımki sormayıneve gelirken ne yesem öğlen diye baktım çnkü bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. hiç birşeyin yağ oranı uygun değildi maalesef. bende fish finger aldım 1 2 damla zeytin yağını tavaya döktüm onuda peçeteyle yaydım zaten peçete çekti yağı pişirdim yedim. kimisinin üstündeki tabakayı temizledim kimisini öyle yedim. suyum şu aşamada dahi 1.5 litreyi aşmış durumda :) akşama kadar kesin 3 olur o akşam yemeğinde yoğurt ve tavuk ızgara var. :) bu arada birazda lor yedim :) bu gün süt limitimi akşamki yoğurtla doldururum heralde :)
***** ( not ) fish finger için yağ oranı %7.89 yazıyordu biz %10 a kadar yiyebiliyoruz diye biliyorum birde şeker yoktu içerisinde baktım arkasına
bu arada biraz geç oldu ama
Kalça kasının esnetilmesi - diz bükük - YouTube
buyrun bayanlar günün hareketi çalıştırın ufaltın popolarıbusecim bu senin içinde uygun olur tatlım :) çnkü diz kapağına yükleniyorsun birde dirseklerine istediğin gibi yapabilirsin canımcım bilekle ilgili sıkıntı yaratmaz :)
kız ne %10 u valla bundan haberim yok benim. sadece seyirde peynir olarak %7 yğlı peynire izin var o da sadece günde 30 gram. yok yani böyle bi izin fingers mingers varsa da ben bilmiyorum
hareketi yapıyorum hemen, sağ ol büşüm
şimdi işte çıkıp eve gidiyorum günlük sporumu yapıcam.... başlayınca duramayıp hepsini birden çıkarı veriyom aradan :)
işte böyleeeeee
kizlaaaar oluooooom bugun aylardan sonra ilk defa spora gittim 7 km yurudum biraz alet calistim kol,ic bacak ve karin ooooy sonrada saunaya girdiiiim cumaya da yuzmeyeeeee haftaya da eski sporum spinninge basliyoruuum haftada besguuun haftasonu bir gun de pilates, bakalim program tamam uyabilirsem
vay canınaaaaaaaaa naptın sen yol arkadaşııım
menum
sabah kayisi kivamli yumurta,b.peynir somon fume
oglen yogurt,izgara tavuk
aksam izgara balik(somon)
herarada bir kahve ictiim su 4 lt ictim sirf saunadan cikinca 1,5 lt yi kafama dikip bitirdim salondakiler coook sasirdi daha fazla vermeeee kes sporu ya da karbonhidrat al biraz diyolar daha fazla zayiflarsan cirkin olur yakismaz diyolar(rejim yapiyorum demedim)ya hep diyorum ama gercekten sanirim ben 62 de seyiri noktalayip guclendirmeye gecicem zaten dukan da bana ideal kilo 62 demisti adam bilio yaa
emineeem valla en önemlisi yüz, aman dikkat et. çirkinleşeceğini farkettiğin gibi bırak
darısı hepinizin başına kızlar
..eveeeeeett ..gelelim menümüze..bugün zurnalık bir durum yok şükür Allahım..
sabaheynir,zeytin,domates,kıymalı yumurta(iki çatal)
ara:2 tane mavi-yeşil elmalı püskevit
öğlen:1 tabak ıspanak, yarım kase yoğrt
ara:elma,ananas (bir iki dilim)
akşam:tavuk göğsü (çok az yağla,teflonda) , salata
su:2 litreden fazla..
çok sevindim hopişiiim, hep böyle devam edersin inşallah ve bi an önce şu kilolardan kurtulursuuun
kızlar fulyaya ve dolayısıyla size attığım linkteki ısırgan kürü çok dikkatimi çekti..bence faydalı bir uygulama..sizde bir okurmusunuz, belki incelmemizde bir fayda sağlar..
ay başlayalım şu küre hopiiiş, ben varım ama ısırgan almam gerek
evet kızlar gegelim hopişin tabiri ile zurnanın zırt dediği yere :)
sabah
2 hindi füme
1.5 y.k. yulaf kepeği ile dukan krep
yeşil çay ( 2 bardak )
lor peyniri
1 adet üçgen peynir
ara
2 dilim çemensiz pastırma
1/2 kupa yeşil çay
öğlen
fish figer ( %7 yağlı)
1 tatlı kaşığından daha az hardal
lor peyniri
akşam
tavuk ızgara
1 bardak ayran ( % 1.3 yağlı)
su:
2.5 litre
spor:
yürüyüş 1 saat + belediye spor aletlerinde 15 dk çalışma
birazdan hindi füme cips yapıcammmyanındada ıce tea ile açıp atalay demirci izliycemm :)
menü güzeel ama fish fingers ı bilmiyorum sanırım o bize uygun değil yağ oranı yüzünden büşüm :26:
oyyyyyyy ıkea nın köftelerinde at eti bulunmuş..daha geçen gün yemiştim ya la
neğğyy
kızlar dolunaya başlasakmı
ısırgan pazarda vardı geçen gün
başlayalım fadimetoooss ben varııımm