Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay yarım saattir okuyorum herkeşley burdaaaaaaaaaa olleeeyy

kızlaar bugün duada 50 kişi vardı beni tanıyan herkesin gözü şöyle oldu

ay neler neler dediler banaaaa sakın daha fazla verme, kız bu ne bi deri bi kemik gibisin, ay o yuvarlak yüzüne nolmuş üçgen gibi olmuş incelmiş, ay şu belinin kemikleri çıkmış, ay sarılıyorum kemik geliyor, ve daha neler neleeeeeeerrrrrr ne zaman birinin yanında dursam önünden geçsem herkes bu lafları tekrarladı durdu, maşallah falan deyin dedim anneme nazar duası okuttum yahu korktum yaa, hemen ordan çıkınca okuttum :26: millet yeminle gözünü alamadı, dikti de dikti, oglu nişanlı olan bi komşumuz vardı, kadın gelinini pek beğenmiyor, beni de pek sever, böyle de görünce kadının yüzü 5 karış oldu, niye buseyi almadım diye morali bozuldu resmen bi görseniz aayy kızım ne güzel olmuşsun, herkese yakışmaz ama vücudun ne güzel orantılı nasıl böyle kilo verdin, maşallah dedi durdu ama suratı varyaa 5 saat boyunca asıldı eee daha önce gözünüzü açsaydınız kardişiim dimi kızlaaar

valla bu dualarda günlerde birini bulup evlencem böyle giderse ben

oglen yemgim:tavuk gogus izgraaaa yoguuuurt mmmmmmmm

ıımmm vallaaaaa

menümü yazayım.

sabah
2 yumurtalı peynirli yağsız omlet
1 hindi füme
1 tavuk jambon
1 çeri domates

ara yok acıkmadım

öğlen
dukan poğaçası ve orda ayran içtim %1,5 yağlıydı kutuda
çay çay çay tabi şekersiz

ara
tatlandırıcılı türk kahvesi

akşam
soya soslu baharatlı tavuk
2 yk yoğurt

bu saatten sonra da acıkırsam minik bi dukan poğaçam var onu yiyeceğim

ben buradayim ama birazdan cikiyorum ise gitcem tuvaletten cikabilirsem tabi. siskinlik gidiyor heralde 10 dkda bir wcye kosuyorum o kadar su da icmemistim ama

vaoovv ödemlerin hepsi gidiyor deseneee süpeeer

bak kereviz ve enginar da aynı şekilde kilo verdirir haberin olsun öyleyse hele helee semizotu salatasıııı tabi azıcık yağlı olacak, semizotunu dukan bile kitabında özellikle öneriyor, düşün yani

kız yok mu o mühendislerin arasından şöyle eli yüzü düzgün, "ahlaklı" bir genç banaaaaa

kız ne %10 u valla bundan haberim yok benim. sadece seyirde peynir olarak %7 yğlı peynire izin var o da sadece günde 30 gram. yok yani böyle bi izin fingers mingers varsa da ben bilmiyorum

hareketi yapıyorum hemen, sağ ol büşüm

şimdi işte çıkıp eve gidiyorum günlük sporumu yapıcam.... başlayınca duramayıp hepsini birden çıkarı veriyom aradan :)

işte böyleeeeee

vay canınaaaaaaaaa naptın sen yol arkadaşııım aman nazar değmesin, harikasın inşallah yarına tutulup kalmazsın, çok yüklenmişsin birden bire :26:

emineeem valla en önemlisi yüz, aman dikkat et. çirkinleşeceğini farkettiğin gibi bırak bugün herkes yüzün çok güzel olmuş, cildin bi ayrı güzelleşmiş dedi bana hatta cildine bir şey mi yaptın dediler yok dedim hiçbir şey yapmadım :26: bi de durmadan ne yaptın kendine nasıl verdin bu kadar kilo diyolar. ben de dedim boğazımı tuttum, yağlı unlu şekerli yemeyince veriliyor dedim. yahu varya sanki verilemezmiş gibi o kadar kilo, sanki ben zayıflayamazmışım da nasıl böyle olmuşum gibi konuştu bazıları ben de dedim "niye zeyıflanamaz mı, siz de yemeyin zayıflarsınız dedim sonraa baktım soru soru üstüne, herkes dolamış ağzına "nasıl yaa, nasıl, nasıl böyle kilo verdiin " diyor, ben de en sonunda gülüp gülüp tiiye aldım, dedim yağlarımı aldırdım ohh olsun sonra sarkmamışsın hiç dediler, ben de dedim sporla verdim, taş gibiyim hiç bi yerim de sarkmadı valla bi iki tane yakınım popomu kolumu mememi sıktı arada gelip gidip, oohh gördüler işte sarkmadım safam olsun, kıskananlar çatlasın

darısı hepinizin başına kızlar

çok sevindim hopişiiim, hep böyle devam edersin inşallah ve bi an önce şu kilolardan kurtulursuuun

kızlar fulyaya ve dolayısıyla size attığım linkteki ısırgan kürü çok dikkatimi çekti..bence faydalı bir uygulama..sizde bir okurmusunuz, belki incelmemizde bir fayda sağlar..

ay başlayalım şu küre hopiiiş, ben varım ama ısırgan almam gerek

menü güzeel ama fish fingers ı bilmiyorum sanırım o bize uygun değil yağ oranı yüzünden büşüm :26:

oyyyyyyy ıkea nın köftelerinde at eti bulunmuş..daha geçen gün yemiştim ya la

neğğyy neyseki hiç yemedim

kızlar dolunaya başlasakmı

ısırgan pazarda vardı geçen gün

başlayalım fadimetoooss ben varııımm zayıflatacak, arındıracak ve dukana da uygun olan her şeye varım

yok canım zırt yeri yokk allaha şükür göremicenizdee ben hopiş öyle diyor diye şeey ettiydim hımm ne güzel sende bendensin sürekli hareket böyle boşluk olsunda hareket etsem diye zaman arıyor insan. spora bir defa başlayan heleki fitness v.s. den ziyade takıma yada yarışa yönelik bir spor dalında bulkunan birisi hayatının hiçbir alanından çıkartamaz sporu illaki bir aktivite arar :) ben ilk okul 2 de başladım voleybola 3 te lisansım çıktı DSİ de oynadım :) liseye kadar öyle devam ettim o dönmde okul takımında oynadım futbol kaleciliği hentbol kaleciliği yaptım ardından lisedeyken vana taşındık ve orda gençlik spora başladım ama yaz kampında 2 defa ayağımı burktum ilk okuldayken taekwondo yapmıştım o dönemde kendime dikkat edemediğim için zatüre başlangıcı oldum ve yaz kampında sakatlanınca ana yüreği taaa ilk okula işi bağlayıp beni takımdan aldı ama ben durmadım her gün hergün bişiler bulup yapıyordum :) okul takımında olduğumu söylemeden devam ettim voleybola tabi anca maç sevinci fotoğraflarımızı görene kadar sürdü bursaya geri döndük büşra dururmu devammm okul takımı falan en son üniversitede takıma girdim klübe geçtim tekrardan ve antrenörlük yaptım falan fişman hala takımlara devam ama antrenörlüğe ara verdimm :) duramam aslaa tek beceremem dediğim spor basketbol her bişi var jimnastikten tut kalecilikten hokeyden masa tenisinden çık :)

şimdi google da baktım, evet, tr et ürünlerini pınardan alıyormuş..yanımda eşim var, ona söyledim mutlu haberi..pek sevindi

aynen tatlışım :) rahat olsun için tüketebilirsin dilediğin gibi :)

canım fish fingers balıktan yapılıyor :) alaska mezgiti avr içerisinde :) bende balık serbest diye yedim ama yağ oranı :) sayfa 68 de etler için % 10 yağ oranı diyor ve balıklar için yağ oranının fark etmediğini söylüyor :) çokta yanlış değilmiş busişim :)

kuzum maşallahhh.. şu komşulardan biri kapıp göttürcek seni varya bi gün hayır biz sensiz kalıcaz ona üzülürüm komşuda sanki fiziğe göre gelin alıo hee otursun derdine yansın seni kaybetti diye yoksaaa bu fiziğe o gelinlik oooo yaniii

şimdi google da baktım, evet, tr et ürünlerini pınardan alıyormuş..yanımda eşim var, ona söyledim mutlu haberi..pek sevindi
kiiz ben hiiic yemedim koftesini ama artik burda yemem de Turkiyeye gelince bi bakiim tadina guzelseeee.

eşim eve gelirse aniden kapatırım

kız kardeşimin eşiyle yemege gitti .kardeşimle araları bozulmuş aralarını düzeltmek için konuşmaya gittiler inşallah düzelir
canim duzelir insallah hadi hayirlisi olsun

niye kapatıyosun kızımm..
kiz nie kapatmasin sen de bi hossun haaa adam demez mi''biz senin kardesin icin ugrasiyoruz senin ugrastigin seye bak yaaaa''

Hoppiş bılıyon mu bende daha 2 hafta önce yedim hiçbirşeye guvenmeyecez mi biz yaa :/ neyse ölmedik yaşıyoruz

Buseeeeeeeem ,arkadasiiiim,dukandasiiiim ooole sevindim ki sanki bana demisler gibi sirittikca sirittim haaaa oooh gorsunler ne kolaymis kilo vermek,oglu olanlarin da surati botokslu gibi sisip sisip kalsin ooole o keyifle hic acikmadigini anlayabiliyorum benim de keyfim yerindeyse hiiiic karnim acikmaz,
ben bugun abartmis gibi gorunsem de iyi bi baslangicti ben cunku 9-10 km yuruyus degil kosarim normalde ama bugun coook hafif tempoda yurudum yururken guzel bi film seyrettim nasil gecti hiiic anlamadim bile sonra aletlerle biraz terledim ama saunaya girince dinlendim, sayet saunaya girmeseydim yarina kotu olurdum ama butun teri atinca saunada bisey olmuyo ne hamliyorum ne de bisey kus gibi yumusadim yaaaa ben saunadan cikinca hep bi tane yesil elma yerdim bugun 1,5 lt suyu dikince ne elma ne de bisey istedi canim biara orda saunadan cikinca tartilayim dedim ama korktum:18:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.
eve az önce girdim.benim kız babannesiyle yattı
bende namaz kılıp yatacam.daha erken ama gözümü açamıyorum
her kese iyi geceler.
yarın görüşürüz.

obezligin yararlari kismina koptum gerci fransiz mutfagi da cok cesitlidir iyidir yani.

sorulara geliyorum:

tartilmadim persembeye kadar tartilmayi dusunmuyorum verememissem moralim bozulmasin diye bu 111111
dun az su ictim evet :26: nerden bildin? bugun bol bol ictim ama. surekli sise tasidim isyerindeyken valla kac kere tuvalete gittim orada da bu 222222222

evet sislik iniyor hissediyorum oh cok sukur bu da 333333333

ilahi büüş biliom kız balıktan yapıldığını ama içeriği saf balık mı onu bilmiyordum :26: ben unutmuşum demekki o %10 kısmını :26: yalnız balık dediği saf balık, işlenmiş balık değil. sen yine de yeme bence bir daha :26:

evet ya bu kaynanalara nolmuş böylee, hepsi fiziğe falan bakıyor sanki kilolu insan da zayıflayamazmış, kilo bi özürmüş gibi oh olsun ooh oohh oohhh, kendi oğlunun göbeğine baksın yok kapamazlar daha gitmiom bi yere, bulamadım henüz gönlüme göre birini bulsam gitmem 1 seneyi bulur rahat korkmayın

eveeet aynen öyle emineem hiç acıkmadım vallaaa sevindim kendini zorlamamış olmana bir de boşver eminem iyi ki tartılmamışsın, sabah aç karnına ve saf protein gününden sonra tartıl tartılacaksan, aksi taktirde moralinin bozulma olasılığı %90 ama merak etme kesin güzel bi kilo kaybı yaşıyacaksın bu hafta, içime öyle doğuyor

ay bu hafta hepimiz süperiz hopişin bile bugün zurnası zırt demedi kızlaaaaarrrrrrrr

gelince pc görünce sevmiyor hele birde böyle sohbet ettigimi duyarsa yandım
tövbe ya rabbm..insanın fikri neyse , zikride o olurmuş..adamceğizne benden selam söyle, hopiş senin için böyle dedi de..olmadı bi ara geleyim döveyim ben onu..valla bak..göbeğimle döverim ben onu..yeterki sen gel de..

aaaaaa ne kadar yazmışsın bacım yahu..oku oku bitiremedim..şimdi efendm kulaklarını aç iyi dinle...ikinci bir emre kadar sana gündü , toplantıydı yasaklıyorum..yoksa her an bir kısmet bulup evden pardon topiğmizden uçup gideblrsn..kızım yaşın kaç senin daha??desene ben daha küçüğüm, evlilik için erken falan diye..n'apıcan bu yaşta evlenp..az baba evinin keyfn çıkar , sefasını sür..dur hele bir 25 i gör bakalım..bak ondan sonra hayata bakış açın bile değişecek..

iyi akşamlar kızlar.
eve az önce girdim.benim kız babannesiyle yattı
bende namaz kılıp yatacam.daha erken ama gözümü açamıyorum
her kese iyi geceler.
yarın görüşürüz.
Nurcanciiim iyi gecler o zaman sanaaa allah kabul etsin namazlariniii bize de dualarinda yer ver

sen dün ebn şişliğimin indiğini hissetmiyorum dedin su içmezsen gitmez efenim o şişlik.
inan bana hemen fark ediyor mutlaka tartılıp yazıyorsun bana sabah fulyacımm.. bu arada . güne bağlı kiloma göre ben belki 5 gün yapabilirim atakımı
git git heleki eve gidince birazıcık mekik çek bak nasıl lavaboya çıkartıyor snei

kız buse laflarını yerim senin hopişin menü bile zırtlamadı bugün valla evet evet savulun diyet gruplarıııı 9. takım geliyorrr... bu arada bizim evde mikrodalga fırın yok ve dukanda bir sürü mikrodalgalı tarif var annemle anlaştık yarın 68.2 çıkarsam eğer yani 1 kg eksik çıkarsam bana mikrodalga alıceeeekkk.. innnn şalllah 1 kg gitmiş olur yaaa yasaklı bişicikler yemedim aslında ama bilemedim o fish finger sen deyince benide düşündürüverdi :S bir daha yemem zaten canım bnm bundan sonra öğlenleri pastırmalı yumurtayala falan geçiştiricem ki yürüyüşe gidince acıkmayayım

zaten gönlüme göre birini bulsam bile ben evlenene kadar 25 i bulur korkma hopican 25 i falan da geçersem evlenmek istemeyebilirim valla, bekarlık sultanlık moduna girerim iyice, zaten şuan bile o moddayım

ayyy dilerim verirsin 1 kg alırsın mikrodalga fırınını büşcüm ama verememiş olursan da moralini bozma bak :26: hergün 1 kg gidecek olsa zaten diyet 10 günde biter, öyle düşün öğleni falan da geçiştirme geçiştirmek yok yulaf kepeğini spora çıkmadan tüketirsen çok daha tok olduğunu hissedeceksin spor sonrası fingers ı defterinden sil bence de

eceee seni görüyorum alttaaaaaaaa okuyorsun ama yazamıyorsun kota sorunu yüzünden biliyorum büş söyledi

kızlaar bu sıra benim tırnaklarım hep kırılmaya başladı. özellikle son 1 haftadır :26: normalde hiç kırılmaz, cadı gibi uzatırım hatta uzun uzun. ama dukanın ufak bi yan etkisi sanırım, araştırdım nette olabiliyormuş protein fazlalığından sanırım vitamin takviyesi de yapmak istemiyorum, kilo vermemi engelleyebilir diye. bakalım geçer umarım en kısa zamanda çünkü neredeyse kırılmayan tırnağım kalmadı yahu

sende de var mı emine böyle bi sorun, ya da başka bir şey?

günaydın 9.takımın fit melekleri :) :):):):):) nasılsınız bakalım?

buseee çıkarttım menüden tamamdir :) mikrodalga gelemiyor şimdilik eve tuvalete çıkmadan tartıldim atak evresi süresinde +gören ilk insan benim sanırım 69.4 yani düne göre +200 çok çok su ictim ama akşam cips yaptım kendime sanırım su tuttu vücut problem değil ama saat 10 gibi kalkınca tekrar tartıya çıkarım o zaman gelir asıl sonuç. :) şimdi geri yatıyorum uyku şişligide var üstümde.

tırnaklarına limon sür sürekli tatlım o sertlik sağlar kırılmasını önler. olabilir yan etkiler elbette vücudu yeni birşeye alıştırmak istiyorsun ve vücudundan ona ait olan fazlalıkları almak istiyorsun tepki vermesi normal bence.

Hmmm hala 20 şer 20 şer mi yapıyoruz kızlar..Hafta sonu kaçırdım ben bütün hareketleri:18:
oyyyyyyy ıkea nın köftelerinde at eti bulunmuş..daha geçen gün yemiştim ya la

Yok yok kesin sizin yediğinizde yoktur merak etmeHep böyle haberler çıkıyor insanların içini bulandırıyorlar

Ayy kadına çok güldüm..İlahi Buse..Zaten bu kadınlar oğullarının beğendiği kızları hiç beğenmezler Bizde mi böyle olucaz yahu..
Bizimkilere gelincede olmaz mı hiç maşallah hepsi kımıl kımıl:))))))))))))))))
Gençlerin önünü açmak lazım tabi belki birgün tanıştırırız belli mi olur
Ayrıca eklemek isterim.25 i geçersem evlenmem diyorsun ya düşündüm de bende hep aynı şeyi söylerdim.'' Ne evlencem yaw bu rahat bırakılır mı fln''Tam 27 de evlendimHakikaten o rahat bırakılmazmışKıymetini bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…