Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın beybi büşra
Uyku nasıl birşey bana bir anlatabilirmisin.Uzun zamandır kendisine hasret yaşıyorum da

Günaydın beybiler,

bu günkü menümü ben bile bilmiyorum inanın....

sabah 1 kase brüksel lahanası --- bir daha eve sokarsam banada betül demesinler.... 1 avuç fındık
1 b 2 şekerli nescafe

ara 3 kayısı

öğle 2 haşlama yumurta bir parça ğeynir

ara 1 elma

akşam 1elma

kızlar nohut su tutar mı.....

yediklerimi görüyosunuz ne güzel ekilere doğru gidiyordum 2 akşamdır nohut yedim su mu tuttu ne artılara döndü...

ben leblebi dedim nohut vermiş salak adam..... neysee....

kız dinleme hopişi buldun mu git sonra koca bulamazsın bak :)))

yok tatlim yaa yani benim tirnaklarim zaten hep cok incedir sorunlu yani ama bu donemde ekstra bisey olmadi aslinda biraz da duzeldiii cok hizli uzuyorlar mesela ama bisey var ben artik eskiye nazaran coook saglikli besleniyorum eskiden sadece karbonhidrat agirlikliydi ki bu hiiic iyi degildi ama simdi hem saglikli besleniyor hem de zararlilari bunyeme hiiic sokmuyorum gercekten cildim aynaya bakip bakip bi daha bakiyorum totomda selulit degil ama o vari seyler vardi simdi bebek gibi oldu yaaa ama tek sorun ki dun acil spora donmemin en buyuk sebebi bu oldu biraz kaslarim azaldi gibi tmm inceldik ama ben boole tayt giyince bisikletci gibi bacak kaslarimi hissederdim ama simdi eser yok gibiben booole sagliksiz bi incelik istemiyorum kas kivrimlarim olmali ama ben sporla hemen toplarim tek derdim karnimdi o bile dumduz yaaa inanilir gibi degil ayyyyy kendi kendime nazarim degecek heeee

kiz betuuuul o nasil menu ooole yaaa kimine yeme deriz anacim sen de biraz ye o metabolizma denen seyi kusturme yaaa bu kadar zulum olmaz heeeeeoglenden sonra hiiic biisiiii yememmissinki askitom bu hiiic iyi degil

aynen katiliyoruuum evlenmis olmak icin evlenilmez ama seviosan ve bu kisi dogru kisi diyebilecegin insani bulursan hiiiiiiic durma botozlama daliosun dogru evlilik kadar guzel ne olabilir ayyyy kocisim, bi de oglum, bi de kopusum allah ayirmasin birbirimize acilarimizi gostermesin ben simdiden uzuluyorum hani bu hayat bitince obur dunyada da esimi bulmak ona kavusmak isterim doyamadim halaaaaaaa 23 sene olduuuuu

Son düzenleme:
sabah şerifleriniz hayr olsun efendim..gününüz güzel geçsin, az kalorili geçsin, "ZIRT" sız geçsin..

menü ortada valla ona rağmen eksilceğime artıyorum... ben nohuta yükledim durumu ( 67.4 e inmiştim ertesi gün 68.3 oldum deli olcam yaa.... o akşam sadece çok nohut yedim... bu mudur yanii....

Maşallah bacıııım Allah ayırmasın.... çocuk az olmuş ama ben sana diyiim.... bi dene yetmez...

kızlaarr günaydııııııınnnnnnnnn

sonunda evde kendi tartımda da 54 leri gördüm ama 54.8 i gördüm henüz, yengemlerdeki tartıda 2 gün öncce 54.5 i görmüştüm. kararlıyım kendi tartımda da görücem bu hafta

tamam canım düzelme olmazsa limon kürüne başlarım, bu arada fish finger yüzünden de olabilir o artı büşra, sonuçta balık da yazsa işlenmiş gıda :26: bir de diyet mantığını da tamamen çıkarma hayatından, öyle yemek cips falan yiyip uyuma hemen kız en az 3 saat geçsin aradan öyle uyu. aşırı su tüketimi de ödem yapıyormuş haberin olsun üzülme ama elbette gidecek kilolar, ben dukanda 1-2 hafta falan kilo veremediğim olmuştu, bir de dukandan öncede devam ediyordu bu hal, yani 3 hafta falan vermediiim ama emineciğimin de desteğiyle pes etmedim ve duraklamayı yendim yanii neymiiş ne olursa olsuuun pes etmek yokmuş çünkü bu kilolar dukan amca sağ olsun er ya da geç gidiyor, hem de ne kadar yiyeceğim derdi olmadaaan

kızlar valla size de burdan sesleniyorum, şuan takımımızda 4 dukancı var. kendinden emin olan, ben yapabilirim, yanımda yemek taşırım, kaçamak yapmam, gözü kara deliyim diyen varsa buyursun aramızaaa

evet kuzuum hemen hareketine başlaaa 20 şer yapıyoruz tabiki, çünkü hareketlerimiz hep farklı farklı, bi de sayıyı arttırmaya lüzum yok, isteyen daha fazla da yapabiliyor zaten. ama barajımız 20

vallahi şöyle mesleği düzgün, ahlakı düzgün birini bulsam evlencem kız, şaka değil yani zaten evliliğim bulur benim 24-25i, benim aşık olmam lazım olamıyoruuum, çok imrendim eminenin aşkınaaa, bakın kadına halaa aşııık, ben de isteriiiiiiimmmmm hedefime bi ulaşayım fotoğraflarımı size özel paylaşıcam görün beni bi bakiim belki beğenirsiniz zayıf buseyi

valla betüş ne güzel daha yeni yeni evliliğe sıcak bakmaya başladım, bu hopiş garusu beni caydırmaya çalışayiiii

ooyy sen halledersin, kaslarını geri alırsın emineciim, yaparsın sen sporcu hatunsun

ne sevindim senin için anlatamaaam ay ben de böyle koca isterim, nerden bulacağım da aşık olacağım ben yaaaaaaaa allahım bana da böylesini nasip etsin nolur, parası neyse vercem, kredi bile çekmeye razıyım nazar değmesin mutluluğunuzaaaaaaa allah takımımızdaki tüm bekar arkadaşlara nasip etsiiin

Gunaydiiiiiiiin milllllllleeeeeeeeeeeeeeet hadi kahvalti yaaaaa

günaydınnn dukandaşııımmm

ben de kaçıyorum kahvaltıya, geç oldu yine biraz ama olsun

sabah 1 .5 saat spor yapıp geldim daha ev işlerim duruyor az işlerim var .

oriflame arkadaşım birşey sorucaktım 130 liralık sipariş aldım mart katologundan fiatlar hep yüksek çıkıyor mart ayınımı beklemem lazım indirimli almam için

Günaydın beybi büşra
Uyku nasıl birşey bana bir anlatabilirmisin.Uzun zamandır kendisine hasret yaşıyorum da

valla canım uyku güzel hoş birşey kesinlikle vakit ayrılması gereken birşey. bende gece değil ama sabah uyumayı çok seviyorum. gece kaçta yatarsam yatayım isterseilk akşamdan isterse sabah ezanıyla bi böyle sabah 10 11 olacak olmalı uyanmam için :) uyuma süresi değilde uyanma saati önemli yani :) sabah kalkıp benim sevdiceği uyandırıyorum telefonla saat 8 e çeyrek kalak oda arada bir uyuya kalıyor geri işe gitmiyor geç kalıyor diye tamamen kalkıp evden çıkana kadar yatmıyorum sonra zaten uyuya kalıyorum :)

BUSEEEE

sabahki cidden tuvalet eksikliği ve uyku şişliğiymiş :) tartı 69.0 ı gösterdi :) yani +200 değil -200 :) + da olsa dert etmeyecektim yılmak yok. çünkü zaten dukan amca bana 4 günde 1.5 kg verebileceğimi söylemişti :) şimdiden 1.3 ü gitti ben şimdik kahvaltıya uçuyorum :) geç kaldım :) yumurta ve dukan ekmeği lorla falan kahvaltı yapıcam yanındada 2 füme yerim sanırım kahvaltının vazgeçilmezi yaa füme harika gidiyor sabah sabah :) ( gerçi sabah mı kaldı yaa)

büşraaaaaaaaaaaaaa

inmiş şişkinliğin, gitmiş ödemin, kilon ollleeeyyy

evet fümesiz günüm geçmiyor benim de, hatta yarına bitiyor, bugün yarın yine almam gerek

kızlaar menüüüüüümmmmm

sabah
2 yumurtalı, peynirli, domates soslu dukan omlet, 1 tatlı kaşığı yulaf kepeğimle yaptım. kalan y.kepeği hakkımla bügun çorba yapmayı düşünüyorum. dukana başladığımdan beri çorba içmedim, canım çok istiyor 2 gündür
1 dilim hindi füme
1 dilim jambon
yeşil çay

ara yok (kahvaltı bu saate kalırsa, acıkmam tabi )

öğlen
ızgara tavuk
patlıcan yemeği
dukan çorbası
yoğurt
yeşil çay

ara goji berry olabilir

akşam
ızgara tavuk
brüksel lahanası yemeği
yoğurt ya da ayran
yeşil çay

yatmadan
canım dukana uygun ne isterse

Son düzenleme:
walla bu yemyle veremiosan bu sana metabolizmanin calismadigini gosterir betulcum metabolizmayi hizlandirmak icin gunluk kalori miktarini artirman ve bunu alirken bi defada degil ogunleri siklastirarak yapman gerekio ve tabiii bol suuuuuuuu
saol allah herkese nasip etsin sevdigi ve sevildigi insanla olmayi hayirli esler,cocuklar ne veriosa rabbim hayirlisini versiiiiin...

kıskanırım, ben de gelcem
gel buseeeem gel sensiz olur mu kiiiiiz cibik krakerim benim

aaaaaaa ben de sabah domates biber ve yumurtali menemen yaptiiim ayni seyi yemisiz eee bi de beraber olaymisiz cok super olurmus kiiiiz afiyet seker olsun menunun sevdim

canım mart kataloğundan olan siparişlerini 1 mart itibariyle girebilirsin indirimli fiyatlar üzerinden :) sipariş alırken de bekleyeceklerini söyle müşterilerine emi. yoksa niye gelmedi siparişler geç geldi diye laflar ediyorlar onuda geçtim sen getrtmedin diye başkasındanda sipariş veriyorlar bu durumda müşterilerimiz mağdur oluyor

maşallah menüye bak yaa :) ben en çok karnabahar ve ıspanağı özlemiş durumdayım sebze olarak.hatta öyleki şu simlanın sitesinde gökkuşağı salata varya ilk sebze günümde onu yemek istiyorum kırmızı lahana ve beyaz renk yapıcam ama çok fazla havuç tüketmek istemiyorum ilk yarıda :) atak evresinin ilk günü ben çorba yaptım zati kızz bu arada evet canım kiloda şişlikte gidiyor ben zaten tahmin etmiştim uyku şişliğiydi çnkü :) şimdi bende menümü yazayım :)

sabah
1 yumurta tavada ( 1 çay kaşığı yağ ile)
lor peyniri
üçgen peynir
2 dilim çemensiz pastırma
dukan ekmeği

öğlen
tavuk göğüs tava ( kendi yağında suyunda 0 yağ ile )
ıce tea

akşam
ızgara köfte
yoğurt

bu arada busişim hani bana demişin ya yatmadan en az 3 saat öncesi birşey yeme diye kız ben en son 9 da yeddim cipsimi saat 12 1 2 gibi ancak yattım

Tünaydın kızlar...
Dün akşam epey bi erken yatıım,iyice uykumu almışım,
sabahtadan da vergi dairesi banka işlerini hallettim.
Katıldım aranıza
sabah çok az bir kahvaltı yaptım.
Cıssss bisküvi yemeyecem bu gün
ama ızgaradan başka bişi de yok
öğle arasınıı sadece yoğurtla geçirebilirim.
Karnım iyice düzleşti bu arada
kendime güvenim gelmeye başladı ama bu hafta regl olacam
2 gün sonra şişkinliğim başlar:44:

kızlarrr bende geçeyim seyiree bende yapıcam menemen bananesii.. özenddim beee :) bugün apartmandaki hatunlar toplandı pikniğe gidiyoruz gölbaşınaa herkes kek pasta poğaça yiyecek ben yanıma tavuğumu ve ıce tea mı alıcamm ve hiççç birşey yemiycemm onlarda ısrar etmesinler diye onlardan öçnce yiyip onlar yerken kalkıp gidip yürüyüş spor yapıcammm nihahahahah

Yaaa bu arada eşimin doğum günü var güzel bir
hediye almak istiyorum ama aklıma bişi gelmiyor.
Biraz değişik ve azcıkta muzip bişi olsun istiyorum
fikri olan varsa yardımcı olabilir mi

menum
sabah iki yumurta domates biber menemen,b.peynir, dukan ekmegi caaay mmmmmmmmmm
oglen kofte izgara ve kabak patlican biber izgara yogurt
aksam tavuk izgara brokoli haslama yogurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…