- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.041
günaydın 9.takımın fit melekleri :) :):):):):) nasılsınız bakalım?
buseee çıkarttım menüden tamamdir :) mikrodalga gelemiyor şimdilik eve tuvalete çıkmadan tartıldimatak evresi süresinde +gören ilk insan benim sanırım 69.4 yani düne göre +200 çok çok su ictim ama akşam cips yaptım kendime sanırım su tuttu vücut problem değil ama saat 10 gibi kalkınca tekrar tartıya çıkarım o zaman gelir asıl sonuç. :) şimdi geri yatıyorum uyku şişligide var üstümde.
tırnaklarına limon sür sürekli tatlım o sertlik sağlar kırılmasını önler. olabilir yan etkiler elbette vücudu yeni birşeye alıştırmak istiyorsun ve vücudundan ona ait olan fazlalıkları almak istiyorsun tepki vermesi normal bence.
aaaaaa ne kadar yazmışsın bacım yahu..oku oku bitiremedim..şimdi efendm kulaklarını aç iyi dinle...ikinci bir emre kadar sana gündü , toplantıydı yasaklıyorum..yoksa her an bir kısmet bulup evden pardon topiğmizden uçup gideblrsn..kızım yaşın kaç senin daha??desene ben daha küçüğüm, evlilik için erken falan diye..n'apıcan bu yaşta evlenp..az baba evinin keyfn çıkar , sefasını sür..dur hele bir 25 i gör bakalım..bak ondan sonra hayata bakış açın bile değişecek..
yok tatlim yaa yani benim tirnaklarim zaten hep cok incedir sorunlu yani ama bu donemde ekstra bisey olmadi aslinda biraz da duzeldiii cok hizli uzuyorlar mesela ama bisey var ben artik eskiye nazaran coook saglikli besleniyorum eskiden sadece karbonhidrat agirlikliydi kikızlaar bu sıra benim tırnaklarım hep kırılmaya başladı. özellikle son 1 haftadır :26: normalde hiç kırılmaz, cadı gibi uzatırım hatta uzun uzun. ama dukanın ufak bi yan etkisi sanırım, araştırdım nette olabiliyormuş protein fazlalığından sanırımvitamin takviyesi de yapmak istemiyorum, kilo vermemi engelleyebilir diye. bakalım geçer umarım en kısa zamanda çünkü neredeyse kırılmayan tırnağım kalmadı yahu
sende de var mı emine böyle bi sorun, ya da başka bir şey?
kiz betuuuul o nasil menu ooole yaaa kimine yeme deriz anacim sen de biraz ye o metabolizma denen seyi kusturme yaaa bu kadar zulum olmaz heeeeeoglenden sonra hiiic biisiiii yememmissinki askitomGünaydın beybiler,
bu günkü menümü ben bile bilmiyorum inanın....
sabah 1 kase brüksel lahanası --- bir daha eve sokarsam banada betül demesinler.... 1 avuç fındık
1 b 2 şekerli nescafe
ara 3 kayısı
öğle 2 haşlama yumurta bir parça ğeynir
ara 1 elma
akşam 1elma
kızlar nohut su tutar mı.....
yediklerimi görüyosunuz ne güzel ekilere doğru gidiyordum 2 akşamdır nohut yedim su mu tuttu ne artılara döndü...
ben leblebi dedim nohut vermiş salak adam..... neysee....
aynen katiliyoruuum evlenmis olmak icin evlenilmez ama seviosan ve bu kisi dogru kisi diyebilecegin insani bulursan hiiiiiiic durma botozlama daliosun dogru evlilik kadar guzel ne olabilir ayyyy kocisim, bi de oglum, bi de kopusum allah ayirmasin birbirimize acilarimizi gostermesin ben simdiden uzuluyorum hani bu hayat bitince obur dunyada da esimi bulmak ona kavusmak isterim doyamadim halaaaaaaa 23 sene olduuuuukız dinleme hopişi buldun mu git sonra koca bulamazsın bak :)))
aaaaa Allah senin iyiliğini versin betüş..güldürdün sabah sabah beni..kız dinleme hopişi buldun mu git sonra koca bulamazsın bak :)))
aynen ..kahvaltı yapmadan bakayım dedim..ahanda gidiyorum..Gunaydiiiiiiiin milllllllleeeeeeeeeeeeeeet hadi kahvaltiyaaaaa
ayyy yakin olaydikta beraber yapaydik hopisim yaaaaa ne guzel olurduuuuuu :13:
aynen ..kahvaltı yapmadan bakayım dedim..ahanda gidiyorum..
kiz betuuuul o nasil menu ooole yaaa kimine yeme deriz anacim sen de biraz ye o metabolizma denen seyi kusturme yaaa bu kadar zulum olmaz heeeeeoglenden sonra hiiic biisiiii yememmissinki askitombu hiiic iyi degil
aynen katiliyoruuum evlenmis olmak icin evlenilmez ama seviosan ve bu kisi dogru kisi diyebilecegin insani bulursan hiiiiiiic durma botozlama daliosun dogru evlilik kadar guzel ne olabilir ayyyy kocisim, bi de oglum, bi de kopusum allah ayirmasin birbirimize acilarimizi gostermesin ben simdiden uzuluyorum hani bu hayat bitince obur dunyada da esimi bulmak ona kavusmak isterim doyamadim halaaaaaaa 23 sene olduuuuu
günaydın 9.takımın fit melekleri :) :):):):):) nasılsınız bakalım?
buseee çıkarttım menüden tamamdir :) mikrodalga gelemiyor şimdilik eve tuvalete çıkmadan tartıldimatak evresi süresinde +gören ilk insan benim sanırım 69.4 yani düne göre +200 çok çok su ictim ama akşam cips yaptım kendime sanırım su tuttu vücut problem değil ama saat 10 gibi kalkınca tekrar tartıya çıkarım o zaman gelir asıl sonuç. :) şimdi geri yatıyorum uyku şişligide var üstümde.
tırnaklarına limon sür sürekli tatlım o sertlik sağlar kırılmasını önler. olabilir yan etkiler elbette vücudu yeni birşeye alıştırmak istiyorsun ve vücudundan ona ait olan fazlalıkları almak istiyorsun tepki vermesi normal bence.
Hmmm hala 20 şer 20 şer mi yapıyoruz kızlar..Hafta sonu kaçırdım ben bütün hareketleri:18:
Yok yok kesin sizin yediğinizde yoktur merak etmeHep böyle haberler çıkıyor insanların içini bulandırıyorlar
Ayy kadına çok güldüm..İlahi Buse..Zaten bu kadınlar oğullarının beğendiği kızları hiç beğenmezlerBizde mi böyle olucaz yahu..
Bizimkilere gelincede olmaz mı hiç maşallah hepsi kımıl kımıl:))))))))))))))))
Gençlerin önünü açmak lazım tabi belki birgün tanıştırırız belli mi olur
Ayrıca eklemek isterim.25 i geçersem evlenmem diyorsun ya düşündüm de bende hep aynı şeyi söylerdim.'' Ne evlencem yaw bu rahat bırakılır mı fln''Tam 27 de evlendimHakikaten o rahat bırakılmazmış Kıymetini bilemedim
kız dinleme hopişi buldun mu git sonra koca bulamazsın bak :)))
yok tatlim yaa yani benim tirnaklarim zaten hep cok incedir sorunlu yani ama bu donemde ekstra bisey olmadi aslinda biraz da duzeldiii cok hizli uzuyorlar mesela ama bisey var ben artik eskiye nazaran coook saglikli besleniyorum eskiden sadece karbonhidrat agirlikliydi kibu hiiic iyi degildi ama simdi hem saglikli besleniyor hem de zararlilari bunyeme hiiic sokmuyorum gercekten cildim aynaya bakip bakip bi daha bakiyorum totomda selulit degil ama o vari seyler vardi simdi bebek gibi oldu yaaa ama tek sorun ki dun acil spora donmemin en buyuk sebebi bu oldu biraz kaslarim azaldi gibi tmm inceldik ama ben boole tayt giyince bisikletci gibi bacak kaslarimi hissederdim ama simdi eser yok gibi ben booole sagliksiz bi incelik istemiyorum kas kivrimlarim olmali ama ben sporla hemen toplarim tek derdim karnimdi o bile dumduz yaaa inanilir gibi degil ayyyyy kendi kendime nazarim degecek heeee
kiz betuuuul o nasil menu ooole yaaa kimine yeme deriz anacim sen de biraz ye o metabolizma denen seyi kusturme yaaa bu kadar zulum olmaz heeeeeoglenden sonra hiiic biisiiii yememmissinki askitombu hiiic iyi degil
aynen katiliyoruuum evlenmis olmak icin evlenilmez ama seviosan ve bu kisi dogru kisi diyebilecegin insani bulursan hiiiiiiic durma botozlama daliosun dogru evlilik kadar guzel ne olabilir ayyyy kocisim, bi de oglum, bi de kopusum allah ayirmasin birbirimize acilarimizi gostermesin ben simdiden uzuluyorum hani bu hayat bitince obur dunyada da esimi bulmak ona kavusmak isterim doyamadim halaaaaaaa 23 sene olduuuuu
Gunaydiiiiiiiin milllllllleeeeeeeeeeeeeeet hadi kahvaltiyaaaaa
ayyy yakin olaydikta beraber yapaydik hopisim yaaaaa ne guzel olurduuuuuu :13:
Günaydın beybi büşra
Uyku nasıl birşey bana bir anlatabilirmisin.Uzun zamandır kendisine hasret yaşıyorum da
BUSEEEE
sabahki cidden tuvalet eksikliği ve uyku şişliğiymiş :) tartı 69.0 ı gösterdi :) yani +200 değil -200 :) + da olsa dert etmeyecektim yılmak yok. çünkü zaten dukan amca bana 4 günde 1.5 kg verebileceğimi söylemişti :) şimdiden 1.3 ü gittiben şimdik kahvaltıya uçuyorum :) geç kaldım :) yumurta ve dukan ekmeği lorla falan kahvaltı yapıcam yanındada 2 füme yerim sanırım kahvaltının vazgeçilmezi yaa füme harika gidiyor sabah sabah :) ( gerçi sabah mı kaldı yaa)
walla bu yemyle veremiosan bu sana metabolizmanin calismadigini gosterir betulcum metabolizmayi hizlandirmak icin gunluk kalori miktarini artirman ve bunu alirken bi defada degil ogunleri siklastirarak yapman gerekio ve tabiii bol suuuuuuuumenü ortada valla ona rağmen eksilceğime artıyorum... ben nohuta yükledim durumu( 67.4 e inmiştim ertesi gün 68.3 oldum deli olcam yaa.... o akşam sadece çok nohut yedim... bu mudur yanii....
Maşallah bacıııım Allah ayırmasın.... çocuk az olmuş ama ben sana diyiim.... bi dene yetmez...
gel buseeeem gel sensiz olur mu kiiiiiz cibik krakerim benimkıskanırım, ben de gelcem
aaaaaaa ben de sabah domates biber ve yumurtali menemen yaptiiim ayni seyi yemisiz eee bi de beraber olaymisiz cok super olurmus kiiiiz afiyet seker olsun menunun sevdimbüşraaaaaaaaaaaaaa
inmiş şişkinliğin, gitmiş ödemin, kilon ollleeeyyy
evet fümesiz günüm geçmiyor benim de, hatta yarına bitiyor, bugün yarın yine almam gerek
kızlaar menüüüüüümmmmm
sabah
2 yumurtalı, peynirli, domates soslu dukan omlet, 1 tatlı kaşığı yulaf kepeğimle yaptım. kalan y.kepeği hakkımla bügun çorba yapmayı düşünüyorum. dukana başladığımdan beri çorba içmedim, canım çok istiyor 2 gündür
1 dilim hindi füme
1 dilim jambon
yeşil çay
ara yok (kahvaltı bu saate kalırsa, acıkmam tabi)
öğlen
ızgara tavuk
patlıcan yemeği
dukan çorbası
yoğurt
yeşil çay
ara goji berry olabilir
akşam
ızgara tavuk
brüksel lahanası yemeği
yoğurt ya da ayran
yeşil çay
yatmadan
canım dukana uygun ne isterse
sabah 1 .5 saat spor yapıp geldim daha ev işlerim duruyor az işlerim var .
oriflame arkadaşım birşey sorucaktım 130 liralık sipariş aldım mart katologundan fiatlar hep yüksek çıkıyor mart ayınımı beklemem lazım indirimli almam için
büşraaaaaaaaaaaaaa
inmiş şişkinliğin, gitmiş ödemin, kilon ollleeeyyy
evet fümesiz günüm geçmiyor benim de, hatta yarına bitiyor, bugün yarın yine almam gerek
kızlaar menüüüüüümmmmm
sabah
2 yumurtalı, peynirli, domates soslu dukan omlet, 1 tatlı kaşığı yulaf kepeğimle yaptım. kalan y.kepeği hakkımla bügun çorba yapmayı düşünüyorum. dukana başladığımdan beri çorba içmedim, canım çok istiyor 2 gündür
1 dilim hindi füme
1 dilim jambon
yeşil çay
ara yok (kahvaltı bu saate kalırsa, acıkmam tabi)
öğlen
ızgara tavuk
patlıcan yemeği
dukan çorbası
yoğurt
yeşil çay
ara goji berry olabilir
akşam
ızgara tavuk
brüksel lahanası yemeği
yoğurt ya da ayran
yeşil çay
yatmadan
canım dukana uygun ne isterse
walla bu yemyle veremiosan bu sana metabolizmanin calismadigini gosterir betulcum metabolizmayi hizlandirmak icin gunluk kalori miktarini artirman ve bunu alirken bi defada degil ogunleri siklastirarak yapman gerekio ve tabiii bol suuuuuuuu
saol allah herkese nasip etsin sevdigi ve sevildigi insanla olmayi hayirli esler,cocuklar ne veriosa rabbim hayirlisini versiiiiin...
gel buseeeem gel sensiz olur mu kiiiiiz cibik krakerim benim
aaaaaaa ben de sabah domates biber ve yumurtali menemen yaptiiim ayni seyi yemisiz eee bi de beraber olaymisiz cok super olurmus kiiiiz afiyet seker olsun menunun sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?