- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.061
Tünaydın kızlar...
Dün akşam epey bi erken yatıım,iyice uykumu almışım,
sabahtadan da vergi dairesi banka işlerini hallettim.
Katıldım aranıza
sabah çok az bir kahvaltı yaptım.
Cıssss bisküvi yemeyecem bu gün
ama ızgaradan başka bişi de yok
öğle arasınıı sadece yoğurtla geçirebilirim.
Karnım iyice düzleşti bu arada
kendime güvenim gelmeye başladı ama bu hafta regl olacam
2 gün sonra şişkinliğim başlar:44:
aaaaa Allah senin iyiliğini versin betüş..güldürdün sabah sabah beni..
gel buseeeem gel sensiz olur mu kiiiiiz cibik krakerim benim
aaaaaaa ben de sabah domates biber ve yumurtali menemen yaptiiim ayni seyi yemisiz eee bi de beraber olaymisiz cok super olurmus kiiiiz afiyet seker olsun menunun sevdim
maşallah menüye bak yaa :) ben en çok karnabahar ve ıspanağı özlemiş durumdayım sebze olarak.hatta öyleki şu simlanın sitesinde gökkuşağı salata varya ilk sebze günümde onu yemek istiyorumkırmızı lahana ve beyaz renk yapıcam ama çok fazla havuç tüketmek istemiyorum ilk yarıda :) atak evresinin ilk günü ben çorba yaptım zati kızz bu arada evet canım kiloda şişlikte gidiyor ben zaten tahmin etmiştim uyku şişliğiydi çnkü :) şimdi bende menümü yazayım :)
sabah
1 yumurta tavada ( 1 çay kaşığı yağ ile)
lor peyniri
üçgen peynir
2 dilim çemensiz pastırma
dukan ekmeği
öğlen
tavuk göğüs tava ( kendi yağında suyunda 0 yağ ile )
ıce tea
akşam
ızgara köfte
yoğurt
bu arada busişim hani bana demişin ya yatmadan en az 3 saat öncesi birşey yeme diye kız ben en son 9 da yeddim cipsimi saat 12 1 2 gibi ancak yattım
az kaldi busracim bak bugun 3.gunun iki gun sonra sen de yersin hadi ii eglenceler piknikteee.hava soguk degil mi piknik icin yaaaaa:2:kızlarrr bende geçeyim seyiree bende yapıcam menemen bananesii.. özenddim beee :)bugün apartmandaki hatunlar toplandı pikniğe gidiyoruz gölbaşınaa herkes kek pasta poğaça yiyecek ben yanıma tavuğumu ve ıce tea mı alıcamm ve hiççç birşey yemiycemm onlarda ısrar etmesinler diye onlardan öçnce yiyip onlar yerken kalkıp gidip yürüyüş spor yapıcammm nihahahahah
aaaa ne alsak ki hmmmmm dusunuyorum ama bulamiyoruuum esin neyi seviosa,neyle mutlu olursa ooole bisiii al benceYaaa bu arada eşimin doğum günü var güzel bir
hediye almak istiyorum ama aklıma bişi gelmiyor.
Biraz değişik ve azcıkta muzip bişi olsun istiyorum
fikri olan varsa yardımcı olabilir mi
oo benle kahvaltı yapsan dukan falan kalmaz anacım..kahvaltıya gelenler her zaman mutlu mesut ayrılırlar, yedirmeden yollamam..ayyy yakin olaydikta beraber yapaydik hopisim yaaaaa ne guzel olurduuuuuu :13:
ya 10 senelik evliyim artık alacak bişi bulamıyrumaz kaldi busracim bak bugun 3.gunun iki gun sonra sen de yersin hadi ii eglenceler piknikteee.hava soguk degil mi piknik icin yaaaaa:2:
Aaaa ne alsak ki hmmmmm dusunuyorum ama bulamiyoruuum esin neyi seviosa,neyle mutlu olursa ooole bisiii al bence
Tünaydın kızlar...
Dün akşam epey bi erken yatıım,iyice uykumu almışım,
sabahtadan da vergi dairesi banka işlerini hallettim.
Katıldım aranıza
sabah çok az bir kahvaltı yaptım.
Cıssss bisküvi yemeyecem bu gün
ama ızgaradan başka bişi de yok
öğle arasınıı sadece yoğurtla geçirebilirim.
Karnım iyice düzleşti bu arada
kendime güvenim gelmeye başladı ama bu hafta regl olacam
2 gün sonra şişkinliğim başlar:44:
kızlarrr bende geçeyim seyiree bende yapıcam menemen bananesii.. özenddim beee :)bugün apartmandaki hatunlar toplandı pikniğe gidiyoruz gölbaşınaa herkes kek pasta poğaça yiyecek ben yanıma tavuğumu ve ıce tea mı alıcamm ve hiççç birşey yemiycemm onlarda ısrar etmesinler diye onlardan öçnce yiyip onlar yerken kalkıp gidip yürüyüş spor yapıcammm nihahahahah
Yaaa bu arada eşimin doğum günü var güzel bir
menum
sabah iki yumurta domates biber menemen,b.peynir, dukan ekmegi caaay mmmmmmmmmm
oglen kofte izgara ve kabak patlican biber izgara yogurt
aksam tavuk izgara brokoli haslama yogurt
tabiii kocalar karaborsa valla benden dimesi :)))
valla geçiveriyo yıllar insan rahata alıştımı ne hizmet etcem elin şımarık veledine diyosun.... ayyy bir de burunları havadaaaa.... ıyyy.... kriterleri felam oluyo bey efendilerin.... mıçımın kenarları....
tabiii kocalar karaborsa valla benden dimesi :)))
valla geçiveriyo yıllar insan rahata alıştımı ne hizmet etcem elin şımarık veledine diyosun.... ayyy bir de burunları havadaaaa.... ıyyy.... kriterleri felam oluyo bey efendilerin.... mıçımın kenarları....
ay betüüül çok güldürdün beniiine kriteriymiş bu bu zamanda eli yüzü düzgün bakımlı, kendine sahip, ahlaklı kız bulsunlar da benim gibi öpüp başlarına koysunlar, etrafta görüyoruz gençliğin halini, duraklarda parklarda ulu orta neler yapıyorlar dimi ama, hiiç mütevazi olamam bu konuda
hahaaa..seviyorum seni kız, aynı ben gibisin, takır takır yazıyosun valla..
boşveeeeeer seni kaçıran üzülsün.ne hizmet edicen karrdeşim, seni hizmetçimi alıyo ..baştan kurallarınızı koyun geyşalığı hiç sevmem yani.
kız betül şimdi aklıma geldi benim bir bekar kaynım var, huyu huyuna , suyu suyuna uygun..gel seni ona alıvereyim he..ne dersin bacım??.yalnız şöyle bir durumda var, benim kaygananın üç oğlu var, en kıymetlisi bu oğlan..yani bundan ayrılması, ayrı kalması mümkün değil..eğerki bunu alırsan yanında eşantiyon benim kayganayıda sana vericem..tamammı bacım??.
Kiz dukan deme bak bugun bi kahvalti yaptim varya ben dukandan once o kadar yemiodum haaaa sistim yemek degilde ben muhabbetle cay icmeyide seviyorum yaaa senin muhabbetin yeter hopisiiiiimoo benle kahvaltı yapsan dukan falan kalmaz anacım..kahvaltıya gelenler her zaman mutlu mesut ayrılırlar, yedirmeden yollamam...
[
sorma bak supriz dogum gunu yap yani unutmus gibi yap hic bahsetme d.gununden ama beraber olmaktan hoslandigi bi kac kisiyi cagar eve uzerine, hatta bebise de onun resimlerinin oldugu ya da canim babam bi tanecik kocisim falan yazili t-shirtler giyerek evin girisine takim tutuyosa onun bayragini asip falan bi karsilama yap yani her zaman yapmadigin farkli biseyler yap.ya 10 senelik evliyim artık alacak bişi bulamıyrum
monoton da olmak istemiyorum.
Yaaa bu arada eşimin doğum günü var güzel bir
oo benle kahvaltı yapsan dukan falan kalmaz anacım..kahvaltıya gelenler her zaman mutlu mesut ayrılırlar, yedirmeden yollamam...
[
aaa neden istemiyosun benim kayganayı pardon kaynımı diyecektim..umutlarım bir anda söndü..noo noo ben işin geyiğindeyim harbi istemiyorum..... ben kafamı dinlicem daha.....
emoşum bayılırım sabah kahvaltısına, en sevdiğim öğündürde diyebilirim..heleki şööyle uzun uzun muhabbetle yapacaksın, bir yandanda yiyeceksin tabii..arkadaşlarım gelir kahvaltıya , onlara çeşit çeşit ikramlar yaparım, onlara hizmet etmeyi seviyorum bak..dün ben spor için yola çıktım, telim çaldı..saat olmuş 12.30 arkadaşım bana illaki kahvaltıya gel diyor..dedim naynn, artık öyle uzun kahvaltılar yok, hopiş spora gidiyor..başka zaman gelirim ama durum böyle böyle, artık fakir kahvaltısı yapıyorum dedim..inanmadı arkadaşım , o da ayrı mesele..millet benim az yiyeceğimi bile hayal edemiyor yani..Kiz dukan deme bak bugun bi kahvalti yaptim varya ben dukandan once o kadar yemiodum haaaa sistim yemek degilde ben muhabbetle cay icmeyide seviyorum yaaa senin muhabbetin yeter hopisiiiiimgelenler seninle doyuyordur ymek bahaneeeee sensin sahaneeee
:
yok canım vejeteryan değilim ama iş yerinde yemek konusu sıkıntılı.sürekli de ızgara yemek istemiyorum.kız nurcan sorcam sorcam unutuyorum sen de mi vejetaryensin fulya gibii :26: Regl şişkinliği de geçer üzülme canım, regl zamanı yalnız daha dikkatli beslenirsen kilo almazsın, hatta normalden daha fazla ekside çıkarsın regl bitimi. Regl dönemini pozitife çevirebilirsin yani, üzülme
Yok canım vejeteryan değilim ama iş yerinde yemek konusu sıkıntılı.sürekli de ızgara yemek istemiyorum.
Düzensiz bir öğle arası oluyor.evden aparatif bişiler getirirsem iyi oluyor.
Bitirmediysen sana aldırdığım 100 grlık yoğurtlardan da mutlaka yanına al büşra, piknik bu uzun sürer, dönüşe yakın karnın acıkabilir. Aman dikkatKarnın acıktığında yemek yiyememek demek dukanda kilo verememek demek, artıda çıkmak demek bunu unutma. Ben yaşadım çünkü bunları, ne zaman 1-2 saat bile aç kalsam hep artı çıktım :26: Aç bırakma kendiniii
Hiçbir şey aklıma gelmedi dediklerine uygun :26: Sigara kullanıyorsa zippo çakmak al, tesbih taşımayı seviyorsa, oltu taşı çok şık bi tesbih alabilirsin. Her daim yanında gezmiş olursun bu iki seçenekle deBenden bu kadar
Oohh ne güzel menüler bunlar valla şu ızgara sebzelerden canım çekti, bi dahaki sebze günümde de ben yapayım bari
Ay betüüül çok güldürdün beniiiNe kriteriymiş bu Bu zamanda eli yüzü düzgün bakımlı, kendine sahip, ahlaklı kız bulsunlar da benim gibi öpüp başlarına koysunlar, etrafta görüyoruz gençliğin halini, duraklarda parklarda ulu orta neler yapıyorlar dimi ama, hiiç mütevazi olamam bu konuda
Valla karaborsa değil şuan betüş ama 3 seneye kalmaz karaborsaya düşer belkiDaha çıtır sayılırım ben kız, bir de kilo veriyorum ayıptır söylemesi taş gibi oluyorum. Kv adayları coşuyor bu ara, bakan bi daha bakıyor
aaa neden istemiyosun benim kayganayı pardon kaynımı diyecektim..umutlarım bir anda söndü..
oyy nasi ozendim ne guzeldir simdi mis gibi cay, simit, cesit cesit peynirler, ev yapimi receller oy oy..oyle guzel bir turk kahvaltisi etmeyeli 1 yil oldu. burada dogru durust ne ekmek var, zaten peynir hic yok (yani cheddar peyniri var cok agir eski kasar gibi bisey, o kadar), salatalik desen kolum kadar, domatesler eh iste... zeytin tek cesit var ve o da tek kelimeyle berbat. recel desen ben hic kendim yapmadim, hazirlar da burada tanesiz tam jole gibi. jole diyorlar zaten neyse kisacasi aglamak istiyorum sayin seyirciler annemler havaaalanindan simit alip getircek nasil dayanicam bilmem dukana uymaya caliscam onlar buradayken de acikcasi simite nasil hayir diyecegimi henuz bilemiyorum :26:
gunaydin kizlarrr
bus, 1.5 kg gitmis gibi gorunuyoryuppiiiiee
veremicem diye niyeyse hep bi korku var bende. gecen diyet metabolizmami fena bozdu cunku. neyse, verebiliyormusum :26: yalniz ben cok zorlaniyorum su an cunku gecen dukan yapisimda surekli tarif arar yeni seyler denerdim falan su an sacma saatlerde uzun mesailerim oldugu icin hicbir seye vaktim yok, surekli ayni ic bayici seyleri yersem de bi sure sonra cok sikilicam o yuzden yarin (bos gunum) bi dolu yemek yapmaya karar verdim degisik degisik tarifler denicem tabi hala atak o yuzden yine kisitli olacak ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?