- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.081
sen benim gözlerime baksana :)))
biriyle tanışmıştım bana çamaşır makinası kullanmayı biliyo musun diye sordu yaa.... çift çizgi yapmadan ütü yapabiliyo musun dedierkek deyince aklıma bunlar geliyo
walla bu yemyle veremiosan bu sana metabolizmanin calismadigini gosterir betulcum metabolizmayi hizlandirmak icin gunluk kalori miktarini artirman ve bunu alirken bi defada degil ogunleri siklastirarak yapman gerekio ve tabiii bol suuuuuuuu
saol allah herkese nasip etsin sevdigi ve sevildigi insanla olmayi hayirli esler,cocuklar ne veriosa rabbim hayirlisini versiiiiin...
ben de tavuğu aynı senin gibi yapıyorum her zaman, omlete, krepe hiç yağ kullanmıyorum, tavayı kızdırıp karışımı döktüğümde bi cosluyor sonra kısık ateşte pişiriyorum tavaya da yapışmıyor böylece ve işlem tamam, hem de yağsızama senin yağ koyman iyi çünkü kabızlık sorununu çözer atakta
yahu öyle dediğime bakma, diyelim ki çok acıktın, o zaman avuç içini geçmeyecek şekilde yoğurt tüket ya da yağsız yumurta ye, sonra en az yarım sa bekle uyumak için. ben böyle yapıyorum, çünkü eğer çok acıktıysam bu demektir ki metabolizmam yavaşlayacak, o yüzden onu böyle kandırıyorum. siz de böyle yapın fulyayla çok acıkınca yememezlik yapmayın
az kaldi busracim bak bugun 3.gunun iki gun sonra sen de yersin hadi ii eglenceler piknikteee.hava soguk degil mi piknik icin yaaaaa:2:
bitirmediysen sana aldırdığım 100 grlık yoğurtlardan da mutlaka yanına al büşra, piknik bu uzun sürer, dönüşe yakın karnın acıkabilir. aman dikkatkarnın acıktığında yemek yiyememek demek dukanda kilo verememek demek, artıda çıkmak demek bunu unutma. ben yaşadım çünkü bunları, ne zaman 1-2 saat bile aç kalsam hep artı çıktım :26: aç bırakma kendiniii
biriyle tanışmıştım bana çamaşır makinası kullanmayı biliyo musun diye sordu yaa.... çift çizgi yapmadan ütü yapabiliyo musun dedierkek deyince aklıma bunlar geliyo
gunaydin kizlarrr
bus, 1.5 kg gitmis gibi gorunuyoryuppiiiiee
veremicem diye niyeyse hep bi korku var bende. gecen diyet metabolizmami fena bozdu cunku. neyse, verebiliyormusum :26: yalniz ben cok zorlaniyorum su an cunku gecen dukan yapisimda surekli tarif arar yeni seyler denerdim falan su an sacma saatlerde uzun mesailerim oldugu icin hicbir seye vaktim yok, surekli ayni ic bayici seyleri yersem de bi sure sonra cok sikilicam o yuzden yarin (bos gunum) bi dolu yemek yapmaya karar verdim degisik degisik tarifler denicem tabi hala atak o yuzden yine kisitli olacak ama olsun.
oyy nasi ozendim ne guzeldir simdi mis gibi cay, simit, cesit cesit peynirler, ev yapimi receller oy oy..oyle guzel bir turk kahvaltisi etmeyeli 1 yil oldu. burada dogru durust ne ekmek var, zaten peynir hic yok (yani cheddar peyniri var cok agir eski kasar gibi bisey, o kadar), salatalik desen kolum kadar, domatesler eh iste... zeytin tek cesit var ve o da tek kelimeyle berbat. recel desen ben hic kendim yapmadim, hazirlar da burada tanesiz tam jole gibi. jole diyorlar zaten neyse kisacasi aglamak istiyorum sayin seyirciler annemler havaaalanindan simit alip getircek nasil dayanicam bilmem dukana uymaya caliscam onlar buradayken de acikcasi simite nasil hayir diyecegimi henuz bilemiyorum :26:
oyyyy fulişim vallahi sırf simit yiyemediğin için bile üzüldüm sana..zira simiti çok severim , ama pastane simiti değil, sokak simiti olacak..annene söyle gelirken sana fazla getirsin, sonra onları dondurucuya at, arada fırında ısıt bak aynısı oluyor..hiç değilse simit özlemi çekmezsin..
kızım sen istanbula gel var ya ben seni sabah kahvaltısına alayım..yiyip yiyebileceğin en iyi kahvaltıyı yaparım sana..bütün reçellerimi kendim yaparım (öhhö öhhöö), sonra yumurta gerçek köy yumurtası, peynirim kars peyniri,bizzat köyden geliyor ayağıylasonra efendim sana çemenli pizza yaparım , favorimdir..pizza dediğime bakma ,hamurla değil, ekmekle yapılıyor..sıcak poğaçalar yaparım..off ağzım sulandı şimdi bak ..ayyy ben bu kiloya nasıl geldim sanıyosunuz yaa
o zamaaaaan Turkiye de bulusunca hep berabeeeeer kahvaltiyaoyy nasi ozendim ne guzeldir simdi mis gibi cay, simit, cesit cesit peynirler, ev yapimi receller oy oy..oyle guzel bir turk kahvaltisi etmeyeli 1 yil oldu. burada dogru durust ne ekmek var, zaten peynir hic yok (yani cheddar peyniri var cok agir eski kasar gibi bisey, o kadar), salatalik desen kolum kadar, domatesler eh iste... zeytin tek cesit var ve o da tek kelimeyle berbat. recel desen ben hic kendim yapmadim, hazirlar da burada tanesiz tam jole gibi. jole diyorlar zaten neyse kisacasi aglamak istiyorum sayin seyirciler annemler havaaalanindan simit alip getircek nasil dayanicam bilmem dukana uymaya caliscam onlar buradayken de acikcasi simite nasil hayir diyecegimi henuz bilemiyorum :26:
kiiiz cemenli piza nasil bisey bi deyi ver de kocisime yapayim biz pastirma ve cemeni cook severiz ama sadece hafta sonu yiyoruzzzzoyyyy fulişim vallahi sırf simit yiyemediğin için bile üzüldüm sana..zira simiti çok severim , ama pastane simiti değil, sokak simiti olacak..annene söyle gelirken sana fazla getirsin, sonra onları dondurucuya at, arada fırında ısıt bak aynısı oluyor..hiç değilse simit özlemi çekmezsin..
kızım sen istanbula gel var ya ben seni sabah kahvaltısına alayım..yiyip yiyebileceğin en iyi kahvaltıyı yaparım sana..bütün reçellerimi kendim yaparım (öhhö öhhöö), sonra yumurta gerçek köy yumurtası, peynirim kars peyniri,bizzat köyden geliyor ayağıylasonra efendim sana çemenli pizza yaparım , favorimdir..pizza dediğime bakma ,hamurla değil, ekmekle yapılıyor..sıcak poğaçalar yaparım..off ağzım sulandı şimdi bak ..ayyy ben bu kiloya nasıl geldim sanıyosunuz yaa
kızıııııımm bir günden birşey olmazkiii...senede bir güncük yani..hem şarkısı bilem var bunun..senede bir güüüünn, senede bir güüüüünn..hopiiişşş...o kız dukancı tamam mı bak milletin canını çektirme valla yolarım saçını senin heee.. kahvaltıya gelin dukancılar kahvaltıya gelin diyetçiler diyip bize böyle güzel güzel diyet yemekler saycaına anan sana çok simit getirsin diyorsun. anaa sopalıksın kız sen oldumu ama
emoşum tarif özelden yazayım, sonra büşra yapar maparda kilo alırsa suçlu ben olurum..okiiiz cemenli piza nasil bisey bi deyi ver de kocisime yapayim biz pastirma ve cemeni cook severiz ama sadece hafta sonu yiyoruzzzz
hiç şaşırmadım..zira ben polnezköye çok yakınım ve polenezköy domuz çiftlikleri le ünlüdür..burada kmse polenezköy ürünü yemez..ama namlı yı severek yiyordum..onun içn yorum yapamam..en iyisi aytaç veya çoşkun alın..en güveniliri..kizlaaaaaaarsaglik bakanligi aciklamis 2012 haziran yeni okudum domuz urunu iceren sucuklar salamlar valla polonezkoye ve namliya guveniyodum ama o da bicok marka gibi yamuk yapmis hele izmirde bi donercinin kiyma ve kusbasili pidelerinde domuz eti bulunmasi ööööööghhhhhhh artik vejeteryan olcam yaaaaaaaa
evden çıkmadan bi kaçıp gireyim dedim anacım ben çıkıncamı konuşuyonuz siz yaa :S bak bak küserim hee :S ben yokken toplaşıp muhabbet ediyonuz hep
yok kuzum aç kalamam kii :) bu arada ben tauğa biraz köri bbiraz pul biber ekledim ımmmm nefis oldu yaaa :) zaten köriyi tavuğa çok yakıştırıyorum ben o yüzden çok sevdim bunuda
canım ben 5 gün yapacağım sanırım atak evresini yaa..sanki öylesi daha makbul gibi geldi bana bilemedim :)hem fulya ile aynı dönem sebze yaparık yerik diyorum :)
aç kalırmıyım kız benaldım aldım daha ilk defa tüketicem o yğurtlardan tatlışım :) yanıma 2 bardakta yeşil çay aldım millet çay içerken bakmayayım diye sevmiyorum öyle normal çayı ben:S karnım acıkır acıkmaz yiyorum bişiler merak etme sen :) çünkü dukan amca diyor ki ne kadar çok protein almak yemek yemek o kadar çok kilo kaybı onuda geçtim zaten sınırsız izinli bir sürü besin maddem var yani neden yiyebileceğim şeyler varken aç kalayımkii :)):):))
hönnnkk?? pardon canım iş görüşmesi miydi bu ???
eyy maşalllaaahhh :) kilo veremiyorum dersen veremezsin kuzummm.. benimde toplamda 13000 oldu :) ama geçen cumaya göre şuan -600 deyim :) olsun oda birşey daha bunun yarını öbür günü var fulllyyy ben 5 gün atak yapıcam en ideali oymuş falan die bahsetmişti kitapta bende kararımı verdim 5 gün yapıcam :) valla cancazım atak matak ama kısıtlıda olsa bissürü bissrü tarif var simla sağolsun vermiş binbir çeşit tarif :) bugün benim mübareğin yanında çalıştığı bir doktor abla var o aradı oda dukan istiyormuş kitabı okudum falan dedi tarifler yok yoğurtla kepeği yiyemedim dedi bend başladım anlatmayayaklaşık 15 dk tarif verdim kadına sonra da sitenin adını sanını verdim girip bakıcak bir dua ettiki sorma. ve ben şunu anladım benim mübarek dukan diyeti yapmama ciddi ciddi destek oluyormuş meğersem kadına anlatmış abla bak büşra yapıyor hem doğal besleniyor hemde 2 günndür maşallah morali yerinde 2 günde 1.5 kiloya yakın kilo verdi falan diye :) anam ben bir mutlu oldum bir mutlu oldum sormaaa benimde tarif gününm bugün :) akşama kendime ekmek yapıcam mikrodalgayı aldıramadık maalesef ama yinne devam ediyor yarış annem yarına madem öyle 68.0 ol alıcam dedi kadının derdi 1 kg de alıcakta bana şartı var işte karar verdide
kızz annen sana getirmesin simit... SİMLA sağolsun simit tarifi vermiş onu yapta yesimit özlemin gitsin kuzummm :) kıyamam sana benn
hopiiişşş...o kız dukancı tamam mı bak milletin canını çektirme valla yolarım saçını senin heee.. kahvaltıya gelin dukancılar kahvaltıya gelin diyetçiler diyip bize böyle güzel güzel diyet yemekler saycaına anan sana çok simit getirsin diyorsun. anaa sopalıksın kız sen oldumu ama
aytaç güzel marka bende pınarı seviyorum şimdi polonez in fümesini falan yiyorum namet in de pastırmasini :) inşallah birşey yoktur valla. kızlar karşımda çekirdek yiyorlar bir kokuyor ki sormayın ama yemeyeceğim :) patates ezmesine bile hayır dedim allahim çok değişiyorum :)
Kızlar perişanım yorgunluktan hepinize iyi akşamlar.
Sabah görüşürüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet hoppiiş büşraya %1000 katılıyorum, o kız dukancı, hala senede bir gün diyorsunlütfen zurnaları zırt ettirtme bize
büşraa annen alcak bence kesin mikrodalgayııı çok belli yaniiişimdiden hayırlı olsuuun
ayyy pınarın sosisini kullanmışlığım var bayaa :26: bizim büşrayla kullandığımız polonez hindi fümede ve jambonda bi sorun yoktur umarım :18:
büşraaa yüzümü kara çıkarıyorsuuun
olleeey hep böyle devaam eett
noo kaçamak nooooooo
yes 36 beden yeeeeeesssss
kızıııııımm bir günden birşey olmazkiii...senede bir güncük yani..hem şarkısı bilem var bunun..senede bir güüüünn, senede bir güüüüünn..
emoşum tarif özelden yazayım, sonra büşra yapar maparda kilo alırsa suçlu ben olurum..
hiç şaşırmadım..zira ben polnezköye çok yakınım ve polenezköy domuz çiftlikleri le ünlüdür..burada kmse polenezköy ürünü yemez..ama namlı yı severek yiyordum..onun içn yorum yapamam..en iyisi aytaç veya çoşkun alın..en güveniliri..
Hopiiiiiis ver bana cemen pizzasiniiiii cabuuuk yok yaaa burdan yaz sen Busra akilli kiz yapmaz o ooole seyler,Neeee polonez koyde domuz ciftlikleri miiii daha almanyada bile gormedim heee domuz ciftligi
Busraaa koka koka orda durmaaa uzaklas cekirdekten bak bi bulsirsan seni kimse kutaramaz diyiiiim bi de bosver mikrodalgayi yaaa hiiic saglikli bisey degil ben hiiic sevmiyorum kullanmiyorum daaa tarif oole die ekmegi bi kerecik yaptim ama baktim normal firinda daha guzel oluyo artik hep normalde yapiyoruuum
kızlaaaarrrrrrr dukan hakkında yeni bilgiler edindiiim
gojiberry sadece kabızlık zamanların 1 yk kadar öneriliyormuş, sınırlı izinli olmasına rağmen her gün kullanmamak lazımmış, duraklama olmaması içiiinben zaten her gün kullanmıyordum ama neredeyse hergün kullanıyordum :18:
bizim kullandığımız pınar süt tozunu da günde 2 yk kullanmaya izin varmış, 2 yk pınar süttozu 1 bardak süt ediyormuş çünkü, hatta arkasında yazıyormuş, bilgin olsun büüüş
tatlandırıcı kilo vermemizi engelleyebiliyormuş, günde 2 yk kadar izin varmış sanırım ve hergün kullanmamak duraklama yaşamamak için iyi olurmuş
vee şunu da unutmayalım ki günde sadece 2 tane sınırlı izinli kullanma hakkımız var. ben mesela bugün 1 tatlı soya sosu hakkımı ve %7 yağlı peynir hakkımı kullandım. 30 gr izin var ben 20 gr kullandım hatta, bizim şu karper light olanı diyorum büşraa ince dilim olan
sut tozundan nefret ederiiiiim goji berry ben de hergun kullanmadim haftada iki en fazla 3 olmustur tatlandirici ise toplam diyete basladigimdan beri 5 kasigi gecmemistir oldugu gibi duruyo kutu ben sutu iyice makinada kopurtuyorum bir parmak sut oluyo yarim bardak hem de kahvenin uzerine sadece koyuyorum kopurunce de biraz tatlilasio sanki mmmmmmmkızlaaaarrrrrrr dukan hakkında yeni bilgiler edindiiim
gojiberry sadece kabızlık zamanların 1 yk kadar öneriliyormuş, sınırlı izinli olmasına rağmen her gün kullanmamak lazımmış, duraklama olmaması içiiinben zaten her gün kullanmıyordum ama neredeyse hergün kullanıyordum :18:
bizim kullandığımız pınar süt tozunu da günde 2 yk kullanmaya izin varmış, 2 yk pınar süttozu 1 bardak süt ediyormuş çünkü, hatta arkasında yazıyormuş, bilgin olsun büüüş
tatlandırıcı kilo vermemizi engelleyebiliyormuş, günde 2 yk kadar izin varmış sanırım ve hergün kullanmamak duraklama yaşamamak için iyi olurmuş
vee şunu da unutmayalım ki günde sadece 2 tane sınırlı izinli kullanma hakkımız var. ben mesela bugün 1 tatlı soya sosu hakkımı ve %7 yağlı peynir hakkımı kullandım. 30 gr izin var ben 20 gr kullandım hatta, bizim şu karper light olanı diyorum büşraa ince dilim olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?