Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biriyle tanışmıştım bana çamaşır makinası kullanmayı biliyo musun diye sordu yaa.... çift çizgi yapmadan ütü yapabiliyo musun dedi erkek deyince aklıma bunlar geliyo

kız betüüüş sen de bekardın dimiii bak ben onu unutmuşuuum o adamda cidden sıyrıkmış, sanki söylediği şeyler olmayacak, öğrenilemeyecek şeylermiş gibi ay pees diyorum yaniiii, kafadan arızalıymış bence o, huyuna suyuna bakacağına gelmiş neler sormuş

valla bana böyle bir şey sorarsa birisi "hesabı alabilir miyiz" diye yanıt alır benden ve ciddi diyorum bunu

su konusunda çok haklısın yahu.... su içmiyorum hiç öööfffff..... metabolizmam evet çok yavaş....

.

evden çıkmadan bi kaçıp gireyim dedim anacım ben çıkıncamı konuşuyonuz siz yaa :S bak bak küserim hee :S ben yokken toplaşıp muhabbet ediyonuz hep

yok kuzum aç kalamam kii :) bu arada ben tauğa biraz köri bbiraz pul biber ekledim ımmmm nefis oldu yaaa :) zaten köriyi tavuğa çok yakıştırıyorum ben o yüzden çok sevdim bunuda

az kaldi busracim bak bugun 3.gunun iki gun sonra sen de yersin hadi ii eglenceler piknikteee.hava soguk degil mi piknik icin yaaaaa:2:

canım ben 5 gün yapacağım sanırım atak evresini yaa..sanki öylesi daha makbul gibi geldi bana bilemedim :) hem fulya ile aynı dönem sebze yaparık yerik diyorum :)

aç kalırmıyım kız ben aldım aldım daha ilk defa tüketicem o yğurtlardan tatlışım :) yanıma 2 bardakta yeşil çay aldım millet çay içerken bakmayayım diye sevmiyorum öyle normal çayı ben:S karnım acıkır acıkmaz yiyorum bişiler merak etme sen :) çünkü dukan amca diyor ki ne kadar çok protein almak yemek yemek o kadar çok kilo kaybı onuda geçtim zaten sınırsız izinli bir sürü besin maddem var yani neden yiyebileceğim şeyler varken aç kalayımkii :)):):))

biriyle tanışmıştım bana çamaşır makinası kullanmayı biliyo musun diye sordu yaa.... çift çizgi yapmadan ütü yapabiliyo musun dedi erkek deyince aklıma bunlar geliyo

hönnnkk?? pardon canım iş görüşmesi miydi bu ???

eyy maşalllaaahhh :) kilo veremiyorum dersen veremezsin kuzummm.. benimde toplamda 13000 oldu :) ama geçen cumaya göre şuan -600 deyim :) olsun oda birşey daha bunun yarını öbür günü var fulllyyy ben 5 gün atak yapıcam en ideali oymuş falan die bahsetmişti kitapta bende kararımı verdim 5 gün yapıcam :) valla cancazım atak matak ama kısıtlıda olsa bissürü bissrü tarif var simla sağolsun vermiş binbir çeşit tarif :) bugün benim mübareğin yanında çalıştığı bir doktor abla var o aradı oda dukan istiyormuş kitabı okudum falan dedi tarifler yok yoğurtla kepeği yiyemedim dedi bend başladım anlatmaya yaklaşık 15 dk tarif verdim kadına sonra da sitenin adını sanını verdim girip bakıcak bir dua ettiki sorma. ve ben şunu anladım benim mübarek dukan diyeti yapmama ciddi ciddi destek oluyormuş meğersem kadına anlatmış abla bak büşra yapıyor hem doğal besleniyor hemde 2 günndür maşallah morali yerinde 2 günde 1.5 kiloya yakın kilo verdi falan diye :) anam ben bir mutlu oldum bir mutlu oldum sormaaa benimde tarif gününm bugün :) akşama kendime ekmek yapıcam mikrodalgayı aldıramadık maalesef ama yinne devam ediyor yarış annem yarına madem öyle 68.0 ol alıcam dedi kadının derdi 1 kg de alıcakta bana şartı var işte karar verdide

kızz annen sana getirmesin simit... SİMLA sağolsun simit tarifi vermiş onu yapta ye simit özlemin gitsin kuzummm :) kıyamam sana benn

hopiiişşş... o kız dukancı tamam mı bak milletin canını çektirme valla yolarım saçını senin heee.. kahvaltıya gelin dukancılar kahvaltıya gelin diyetçiler diyip bize böyle güzel güzel diyet yemekler saycaına anan sana çok simit getirsin diyorsun. anaa sopalıksın kız sen oldumu ama

o zamaaaaan Turkiye de bulusunca hep berabeeeeer kahvaltiya gidioruz ya bak ben de Turkiye ye giderken en cok ondan korktum simitten yani ama anneme dedimki lutfen alma anne o da sagolsun almadi yemeden geldim ama isin kotu yani gelirken esime 6 tane getirdim 4 tanesinin muhtelif gunlerde yedi 2 tanesi buzlukta halaaa yemiyecegini kafana koy yermiyim die tereddutedersen yersin.

kiiiz cemenli piza nasil bisey bi deyi ver de kocisime yapayim biz pastirma ve cemeni cook severiz ama sadece hafta sonu yiyoruzzzz

kizlaaaaaaar saglik bakanligi aciklamis 2012 haziran yeni okudum domuz urunu iceren sucuklar salamlar valla polonezkoye ve namliya guveniyodum ama o da bicok marka gibi yamuk yapmis hele izmirde bi donercinin kiyma ve kusbasili pidelerinde domuz eti bulunmasi ööööööghhhhhhh artik vejeteryan olcam yaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızıııııımm bir günden birşey olmazkiii...senede bir güncük yani..hem şarkısı bilem var bunun..senede bir güüüünn, senede bir güüüüünn..

okiiiz cemenli piza nasil bisey bi deyi ver de kocisime yapayim biz pastirma ve cemeni cook severiz ama sadece hafta sonu yiyoruzzzz
emoşum tarif özelden yazayım, sonra büşra yapar maparda kilo alırsa suçlu ben olurum..

hiç şaşırmadım..zira ben polnezköye çok yakınım ve polenezköy domuz çiftlikleri le ünlüdür..burada kmse polenezköy ürünü yemez..ama namlı yı severek yiyordum..onun içn yorum yapamam..en iyisi aytaç veya çoşkun alın..en güveniliri..

aytaç güzel marka bende pınarı seviyorum şimdi polonez in fümesini falan yiyorum namet in de pastırmasini :) inşallah birşey yoktur valla. kızlar karşımda çekirdek yiyorlar bir kokuyor ki sormayın ama yemeyeceğim :) patates ezmesine bile hayır dedim allahim çok değişiyorum :)

evet hoppiiş büşraya %1000 katılıyorum, o kız dukancı, hala senede bir gün diyorsun lütfen zurnaları zırt ettirtme bize

büşraa annen alcak bence kesin mikrodalgayııı çok belli yaniii şimdiden hayırlı olsuuun

ayyy pınarın sosisini kullanmışlığım var bayaa :26: bizim büşrayla kullandığımız polonez hindi fümede ve jambonda bi sorun yoktur umarım :18:

büşraaa yüzümü kara çıkarıyorsuuun
olleeey hep böyle devaam eett

noo kaçamak nooooooo
yes 36 beden yeeeeeesssss

Hopiiiiiis ver bana cemen pizzasiniiiii cabuuuk yok yaaa burdan yaz sen Busra akilli kiz yapmaz o ooole seyler,Neeee polonez koyde domuz ciftlikleri miiii daha almanyada bile gormedim heee domuz ciftligi
Busraaa koka koka orda durmaaa uzaklas cekirdekten bak bi bulsirsan seni kimse kutaramaz diyiiiim bi de bosver mikrodalgayi yaaa hiiic saglikli bisey degil ben hiiic sevmiyorum kullanmiyorum daaa tarif oole die ekmegi bi kerecik yaptim ama baktim normal firinda daha guzel oluyo artik hep normalde yapiyoruuum

Son düzenleme:
kızlaaaarrrrrrr dukan hakkında yeni bilgiler edindiiim

gojiberry sadece kabızlık zamanların 1 yk kadar öneriliyormuş, sınırlı izinli olmasına rağmen her gün kullanmamak lazımmış, duraklama olmaması içiiin ben zaten her gün kullanmıyordum ama neredeyse hergün kullanıyordum :18:

bizim kullandığımız pınar süt tozunu da günde 2 yk kullanmaya izin varmış, 2 yk pınar süttozu 1 bardak süt ediyormuş çünkü, hatta arkasında yazıyormuş, bilgin olsun büüüş

tatlandırıcı kilo vermemizi engelleyebiliyormuş, günde 2 yk kadar izin varmış sanırım ve hergün kullanmamak duraklama yaşamamak için iyi olurmuş

vee şunu da unutmayalım ki günde sadece 2 tane sınırlı izinli kullanma hakkımız var. ben mesela bugün 1 tatlı soya sosu hakkımı ve %7 yağlı peynir hakkımı kullandım. 30 gr izin var ben 20 gr kullandım hatta, bizim şu karper light olanı diyorum büşraa ince dilim olan

busemmm pınar yine sağlam çıkmış yani dana etinin içinde tavuk v.s. kullanılmış :) sıkıntı olmaz bizim için sonuçta at eti v.s. yok allaha şükür :)

büşraaa yüzümü kara çıkarıyorsuuun
olleeey hep böyle devaam eett

noo kaçamak nooooooo
yes 36 beden yeeeeeesssss

evetevetevetevetevetevet :):):) bugün birşey yemedim ya ben dahada yemem yani... zaten bozarsamda bugünki yiyemediğim çekirdeğe acırımki söz verdim asla ama asla bozmak yok :)

yok öyle senede bir gün falan.. bak çok kızarım sana hopiş deme öyle deme...

yemedim içim gitti valla bi tarafım şişcek yaa

ben hala tuvalete çıkmadım kabızittin oldum yaaa gidip bi goji yiyeyim busiş iyi gelir yazmışsın bnmde aklıma geldi ilk gün yediğim zaman rahat etmiştim ben zaten kabızlık yaşıyorum en ufak birşeyde o yüzden goji tüketeyim bari suyumu falanda içiyorum ama yok yani tatlandırıcı süt tozu falan henüz açılmadı bile :) seyire geçince açıcam ilk haftadan sonra 65 i görmeden yok tatlandırıcı v.s. :) ondanda bi dilim ekmeğimin arasına katmıştım canım ben oda 4 günlük ekmekti yarısını annem yedim ben daha bugün ondan yedim ilk defa :) bugün istiridye ekmek yapıcam yarın yemek için içine kıymalı sos koycamm pikniktede ıce tea yoğurt tavuk yedim köri ile tatlandırdığım için hemencik doygunluk verdi :) şimdi köftemi yiycem 4 5 adet yerim heralde acıkmadım ama o pişene kadar acıkırım :)

sut tozundan nefret ederiiiiim goji berry ben de hergun kullanmadim haftada iki en fazla 3 olmustur tatlandirici ise toplam diyete basladigimdan beri 5 kasigi gecmemistir oldugu gibi duruyo kutu ben sutu iyice makinada kopurtuyorum bir parmak sut oluyo yarim bardak hem de kahvenin uzerine sadece koyuyorum kopurunce de biraz tatlilasio sanki mmmmmmm uzerine de tarcin dokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…