Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oglumun arkadasi var coook guzel citir citir ispanakli borek yaptiiiim,un kurabiyesi cevizliiii tarcinliiiiii mmmmmm ben bu gece ölmezseeeeeeeemm ölmem ölmeeeeeeeeeem bi dahaaaa ben bugece ölmez.......öl..... ölmeeeemmm bi dahaaaaa oooof ooooffff dukaaaaaaaaaaaan yaktin beniiiiiiiii

1 yk goji berry ye canım, yeşil çayı da ihmal etme tabi ki bi yerde okumuştum süt tozu kabızlık yapabiliyor diye ama nerde hatırlamıyorum :44: seyire geçince yavaş yavaş bu kabızlık sorununda biter büşüm. emine ve bende öyle oldu evet proteinler çok tutuyor insanı, hele tavuukk afiyet olsun dukan aşçısı seniii böyle kaçamaksız devam edersin, oldu bu iş yanlız 65 falan diyorsun ya o rakamı 1 ay sonra falan görürsün çünkü seyirde hafta 1 kg falan gidiyor, bazen 800 gr. , moralini bozma yani, yolumuz biraz uzun gibi görünüyor ama aslında değil, sağlıklı kilo vercez

..emineye attım tarifi, dukana uygun bir tarifti oysa..siz üzülün şimdi hıhh..

ya ama ama amaaaaaaaaaaa

anaa bi ara yoğurda katıp katıp yiyordun ya kızzz o kadar az mı atıyordun yoğurda emineeeeee benim bitmek üzere 500 gr dı benim aldığım, ilk zamanlar hep tatlı yaptım bi de şekersiz pudinge 2 kaşık gidiyor, öyle öyle bitiyor valla şu tarçınlı bahsettiğini ben de yapıyorum süper oluyor, ama benim ki köpüksüz ımmmmmmmmm

amaan dikkaaat, kurabiyelerin üzüntüsünü unutmaaaaa kız kendin yapma emine, hazır al, öyle daha az canın çeker, yapmak insana işkencedir yaaa tadına bile bakamıyorsun yaparken yapma yapma dukan tatlısı yap ondan ver hem sen de yersin en temizi buuu

vah emoşum vah..bana misafir çok gelr, seni çok iyi anlıyorum..

ben daha hiiic tatli yapmadim aaa dur bi kere dukan ekmegime bir yemek kasigi koymustum kek gibi olsun die ama tadi az olmustu gene ekmek niyetine yemistim ben nie hic tatli yapmadim bilmiyorum ya ben bi baslarsam hep ona dayanirim biliyorum o yuzden yapmadim sanirim ama 150 gr.lik yogurtlara 1 cay kasigi ama karistirmiyorum uzerinde birakiyorum ooole yiyorum ben ama onu da hani canim coook tatli cekerde yanlis bisey yerim korkusuyla nefsimi oldureyim die yiyorum bu gece yiyebilirim bak yoksa kurabiyeler yildiz gibi donuyo basimin ustunde yaaa ben mutfak olayini evin icini misss gibi kokularin sarmasini seviyorum ama yaparken de doyuyorum o kokuyla ben yapayim sevdiklerim yesin begensin ben oyle de mutlu oluyorum biraz hopis gibi yedirmek ruhumda var anne olunca booole oldum aslinda evlenmeden pek yoktu bu huy bendeesimde cok sever yemeyi hep bisey yer arkasindan ''hadi emi siradaki ne die ?'' sorar

menüm:

sabah:domates,peynr,zeytin,1 dilm ekmek

ara:1 ayva

öğle:1 kepçe fasulye,1 dilim ekmek

ara:1 cappuccino

akşam:1 kepçe soğanla kavrulmuş lahana

..emineye attım tarifi, dukana uygun bir tarifti oysa..siz üzülün şimdi hıhh..

çemen tarifimi ben yaparım hopişimmm elimden gelir her türlüsü boşuna okuyup yapmıyorum bu mesleği ben :)

emineeee... yemezsinki sen zaten kurabiye yedin diye bissürü bissürü pişmandın sen. hem dukan usulü yap madem öyle kendinde ye bir çok tarif var hemde çok lezzetli yani :)

yok canım benim bozmam şuan 69.0 ım yarın nasipse 68 leri görücem bugün hiçmi hiç kaçamak yada ekstra yok :) misler gibi geçirdim :) şimdi kabızlık sorununu çözmesi umuduyla 1 yemek kaşığından daha az goji yiyiverdim :) merkete gittik annemle inatla en uzağa gidiyorumki yürüyüş yapıp biraz çalıştırayım kaslarımı diye :) ufak cup cake kalıbı aldık :) kağıt vardı mecburen öyle aldım. bi ara netten getirticem kurabiye kalıpları aldım seyirin ilk yarısından sonra yani 65 ten sonra kullanıcam 65 e ulaşmam 1 ayı alsın varsın ben 65 olan vücut tipimi biliyorum kuzum çok hoş oluyorum o zaman :) ama hedef hala 55 / 58 arası istiridye ekmek yapıciiiim şimdik mutfağa girip arada hazır fırın açılmışken farklı tariflerde bulup yapıcam dukan usulü gittiğimiz markette annem mikrodalga fırın sordu amaa maalesef kalmamış dün değil önceki gün indirime girmiş satılmış hepiciği hemde 80 tl den neyse bu bir belirti hatun bana alıcak o fırını birde nasıl olduysa polonez füme gelmiş burdaki markete yalnız fiyatı migrosun 2 katı :18::18: yuh dedim yaaa... uzaktayız tamam ilçe falan ama bu ne yaa..

ne burcusun??genellkle boğalar yer ve yedirir..birde yengeçler..off kızlar bu aşkitomun laptopu bazı harfler bozukçıkmıyor..tekrar tekrar geri dönüp yazıyorum..

vay canınaaa çok iyi o zamaaaan ben kullanıyorum gayet hatta canım puding istiyor şuan, yarın gidebilirsek migrosa tatlandırıcı alayım da yapayım bari. bu tatlandırıcı yetmez sanırım ya da yetebilir hee ben pek tatlı aramam ama bu diyette de hiç tatlı yok yahu, normal diyetlerde diyetisyenlerin çoğu iki haftada bir ödül olarak sütlü tatlı veriyor, biz de o da yok neyseki böyle çarelerimiz var hatta şuan canım çok tatlı istiyor ben ice tea limon içccem light tabiki ve dukana uygun

bu arada ne güzel yaa, adam biliyor ki karısı hamarat, daha neler neler yapmıştır diyor, ooohh allah daim etsin muhabbetinizi

merak etme canım 65 i de göreceksin 55 i de dukanla şuan sen benim ilk dukana başladığım zaman gibisin, yeni yeni tarifler, tatlılar kekler, poğaçalar çok da iyi oluyor ama ben uğraşmaktan sıkıldım artık yapmıom. sadece poğaça yapıom. inanır mısın yulaf hakkımı poğaça yapmadığımda yani haftanın 5 günü falan krepte kullanıyorum. ekmek bile yemiyorum yahu ben 1 aydır resmen ekmek hayatımdan çıktı böylece tamamen. diyeti bırakınca da pek yiyeceğimi sanmıyorum, öyle bi alıştım ki annem hayret ediyor, hatta kardeşim ekmeksiz nasıl yiyorsun sen yaa diyor

mikrodalga alcak canım annen eve inşallah uyguna bi tane bulursunuz indirimden. aslında eminenin dediği gibi bir şey pişirmek için iyi bir şey değil, daha çok acil ısıtmak için iyi bence. zaten kanserojen madde yayıyor :26: ben ilk 2 hafta falan mikrodalgada ekmek yaptım sonra da ekmeği de kestim zaten

kız dur daha yeni aldıydın bitirdin mi yoksa fümeyiii benim de füme almam lazım, yarın bitiyor ama daha jambon var neyseki hemen alamasam da en azından jambon var

Son düzenleme:
Hopisim bilmissin yaaaaa Ben tam bir yengeciiiiiiiiiiim ve coooook mutluyuuuuuuum yampiri yampiri gideriiiiim

yampiri yampiri dukandaşııım pek güldürdün beniii ben ikizler burcuyum, yükselenim bile ikizler. burcumdan da pek memnunum eskiden sevmezdim iki yüzlü burç derlerdi, okudum anacım kitaplarını, iki yüzlü değil, çift karakterli, onun manası daaa bi anda çok duygusal, bi anda değil, bi anda çok neşeli, bi anda durgun işte buu

Aaaaay Öluyooooom millet yedi kurabiye borek, yemekler bana kaldiiii olacek gibiyiiiim yarina kalmasin die bizimkiler yemio artan yemek hele tavuk hiiic sevmiolar hepsini yedim derisi alinmis 2 tam tavuk but, brokoli, yoguuuuuurt ,suuuuuuuucok da acikmistim Kartopu da kemiklerini yidiiii ölüyoooom sistiiiiim

Son düzenleme:

ay isme bak kartopuu pek ciciii yerim onu been bugün ikimizinde sebze günüydü ne güzzel oleey yaa aynı gün olmasını çok seviom

yaa dukandaşlar benim 2 gündür ağzım çok kuruyor, hep su içiyorum nedendir ki :26:

yaaa ben burclara inaniyorum yani gunluk burc fali degil ama her burcun karakteristik ozelliklerine inaniyorum benim heeep en yakin arkadaslarim en iyi anlastiklarim esim de dahil akrep bu tesaduf olamaz yaa ikizleri de severim cok eglenceli olurlar,iyi vakit gecirmeyi severler.

oiy oiy o coook tatlidiiiir sac sakal birbirine girdi bembeyaz kardan yumak ne agzi ne burnu hicbiyeri gorunmuyo o da bayginlik gecirio suana uykuda sabah kadar da kalkmaz artik cise de ciktiii:111:
evet ikimizin de ayni gun olmasi cook iyi oldu Busecim yaaa 1+1 yapmaklada iyi yapmisiz hic sikilmadan diyette oldugumuzu anlamadan epey yol aldik bu diyet gercekten cok keyifli gecti seninle benim sevgili dukandasim umarim busra ile fulya da en az bizim kadar iyi bi diyet sureci gecirirler

Hopisim bilmissin yaaaaa Ben tam bir yengeciiiiiiiiiiim ve coooook mutluyuuuuuuum yampiri yampiri gideriiiiim
bilmem mi yewrum??kızkardeşim ve kızım yengeç.yengeç ve boğalar ev, yemek, misafir severler ..biraz daha ayrıntılı cevap vermenden tahmin ettim yengeç olduğunu..boğalar biraz ketumdur, çok fazla anlatmazlar...

kızlar ben bugün gidip ısırgan aradım ama bulamadım..aktardan kurusunu aldım..yarın ısırgan kürüne başlıycam anlayacağınız..kozmetikçi fadimede yaparım demişti ama halihazırda bugün topiğe uğramadı

senin burcun neydi hoppisim?

ben inanilmaz tipik bir basagim... yukselenim de balik ama fazla etkiledigini dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…