Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de günlük burç fallarına inanmam hiç eveet çok eğlenceliyim kız bulunduğum ortamda kimse sıkılmaz bıcır bıcır konuşurdum eskiden ama artık duruldum, yine konuşuyorum ama biraz daha dinlemeyi seviyorum artık. yaşla da alakalı sanırım bu

evet çok keyifli geçiyor inaan, hayretler içindeyim ve şunu biliyorum ki sen olmasan, olmazdı yapamazdım ben bu diyeti, yalnız olmamak çok önemli bence bu diyette, yanında bi destek, seninle aynı şeyleri yapıp kilo veren başka biri olunca insanın kendine güveni hiç gitmiyor, inancı hiç bitmiyor. iyi ki seninle başlamışım emineciiim, daha öncede söylemiştim gerçekten doğru söylüyorum tüm kalbimle dukandaşım

ben inanıyorum fulya ve büşra da başaracak, iki de kaçamaksız devam ediyor

ben unuttum ısırganııı :18:

Son düzenleme:
ay bu ne böyle yaa sabahtan beri 3 lt yi geçmiştir içtiğim suuu :26: ağzım sürekli kuru, su içiyorum yine kuru nedir bu yaa :26: gün boyu su içip içip wc ye gittim. bugün sebze günüm ama bu wc ile ben sanırım yarın sebze günü ertesi olmasına rağmen ekside çıkacağım. çok şaşkınım yani. su içmeden duramıyorum, içince de wc ye koşuom :26:

bu arada fulyacım ilk geldiğim zamanlar sanki online gözüküyordun ama 2 aya yakındır online olsan bile aşağıda gözükmüyorsun, ziyaretçi olarak görünüyorsun sanırım adın çıkmıyor yani :26: onu kendin ayarlayıp yapmadıysan haberin olsun yani. senin online olup olmadığını göremiyoruz :26:

aahaaa büşraaa gelmiiiş, büşraa ver kız şu günün hareketiniii çok geç kaldın bak millet uyudu kız

yok kız bitmedi bugün öyle gözüme çarptı sadece canımcım. görürüm tatlım inşallah dikkatli davrandıkça diyetim çok uzun sürmez yani :) çok kısa olmasınıda beklemiyorum tabi sonuçta bu bir sihir değil hoooop bi anda incecik falan olamıyorsun :) ama incelerek zayıflamak bambaşka birşey olacak. çekirdeğin kokusu hala burnumda yaa

anammm kızz bende ikizlerim :) yükselene falan takmam pek burçlarla aram yoktur ama ikizlerin pek çok karakterini taşırım :) gayette severim burcumu kararsızlıiğını pek sevmesemde güzeldir sevecendir ikizler :) konuşkandır zekidir hazır cevaptır :)

küstüm sana ben..birde büşraya..alın bu da benden size ..daha büyük ceza olamaz heralde nihahahahaha NİHAT DOĞAN KIRDIN KALBİMİ - ORJİNAL KLİP - YouTube

hem bana küsüp hemde bana küstün yani hopişim yerim kız seni ben :) valla hopişcanım açmadım bile nihatı hayır kaaaaaabusuma girer diye ürktüm :26:

buseee ya bende wc ye çok çıkıyorum ama kabızlık yaşıyorum suyu içiyorum henüz şişe bitmeden hooop tuvalete ama yok anacım kabızlık hat safhada normal demii goji de yedim iyi gelir diye bu arada ufak bir tatlı sendromu atlatıyorum şu anda yememk için su ve kola içtim 1 bardak

büşraaaa noluyor böyle çekirdek diye ağlamalar falan hiç yakıştıramadım. şimdi de tatlı krizine girdim diyorsun 3. günden. kendine gelsen iyi edersin, bu dukan yani ona göre psikolojini düzelt hemen silkelen bak biz emineyle hiç böyle olmadık, tatlı istediğimizde yoğurda tatlandırıcı katıp yedik en acil olarak, ya da ice tea içtik işte. sende bunlara başvur. tatlıyı falan da komple unut.

kabızlık normal normal, geçecek o seyire geçince. yeşil çaya yüklen ve yarım sa yürüyüşünü ihmal etme günlük. gojiyi de yemişsin zaten. çıkarsın artık wc ye, öyle umuyorum yani :26: bir de mesela et yeme de beyaz etlerden ye mesela yarın. çünkü kabızlık zamanı beyaz et daha iyi oluyormuş. yarını tavukla geçir bakalım ve varsa balıkla. bir de böyle dene

sakın ama sakın kaçamak yapmıyorsun büşra, bu kiloların sana yapışmasına izin verme.
mini şortunu ve 36 hatta 34 bedeni düşün

Kiz sen cozmussun olayi evettttt ayrintiyi cok severim ama son zamanlarda gayret gosteriyorum pek ayrintilara girmeyim die bu gayret gostermis halim dusun yani.Kafamda planlar yapiyorum yok sunu dememeliyim su kadarini soolemeliyim ama agzimi acinca ne var ne yok dokuyorum insanin biraz gizlisi saklisi olmazmi benim herseyim ortada yaaa gicik oluyorum bu huyuma

küstüm sana ben..birde büşraya..alın bu da benden size ..daha büyük ceza olamaz heralde nihahahahaha NİHAT DOĞAN KIRDIN KALBİMİ - ORJİNAL KLİP - YouTube
anaaaaaam adamin dibiiiii nihat dogaaaan.....

caniiim sansimiz varmis iyi bi ikili olduk iste hersey icin saol Busecimsanki veda edioz gibi oldu yaaaa

seksenler i izliyorum. ne güzel dizidir bu yaa
aaaa ne guzel ben bugun cok su icmedim hep cay kahvee hataliyim su icmeliydim yaaa ama hala cay iciyorum senin yedigin bisey mi susatti acaba iyi olmus ama ic bol bol ve git wc ye yaglarda gitsiiiiin

ben görüyorum kız

hem bana küsüp hemde bana küstün yani hopişim yerim kız seni ben :) valla hopişcanım açmadım bile nihatı hayır kaaaaaabusuma girer diye ürktüm :26:

:
tüh bee!!!..olsun ben seni bir ara kandırırım, cıngılı bile seyretsen kafi

adamın dibi??zevkler ve renkler tartışılmazmış emoş..saygılar ..

buseeee veeee diğer 9. takım melekleriii...

Pilates egzersiz - Arka kalça kaslarını gerdirme (yatar pozisyonda) - YouTube

buyrunnn günün hareketi yavrular :) o popolar küçülücek tamam mııı :)

ay büüüş zormuş buuu, dizimi kırmadan bacağım o kadar arkaya gitmiyor beniim :26: yaptım ama popom değil bacağım kasıldı çok fena 20şer saniye beklettim her bacağımı 3 set yaptım yetti 30 da mekik çektim üstüne

sen de sağ ol emineciiim keşke içseydin, çay kahve suyun yerini tutmaz hatta çay ve kahve vücutta tam tersi susuzluğa neden oluyormuş su içmeden gitmesi çok zor bu kiloların hele sebze günlerinde daha çok dikkat etmek gerek bence suya, artıda çıkmamak adınaa bak hala ağzım kuru, bu yağlar da gidiyordur umarım bu kadar wc ye çıkmaya. yarın anlarız tartılınca :26: gerçi reglim yaklaştı benim normalde şişip su tutmam gerek ama tersi bi durum yaşıyorum şuan fos diye sönmüş gibiyim

bilmiyorum ki acaba brüksel lahanası mı böyle yaptı beni :26: olan oldu artık, 4 lt reyi bulacak bu su ben yatana kadar :18:

ben görüyorum kız

tüh bee!!!..olsun ben seni bir ara kandırırım, cıngılı bile seyretsen kafi

adamın dibi??zevkler ve renkler tartışılmazmış emoş..saygılar ..

a aaa ben aylardır göremiyorum nedendir kiiiiii :18:

emine sanırım espri yaptı, yapmadıysa da öyle umuyorum hopican

kizlaaaaar hepinizi opyor ii geceler diorum yarin gorusuruuuuz

gece kuşu tayfası üyesi olarak bugün erkencisin bakıyorum, yoruldun herhalde misafire de hizmet ettin mutfağı da donattın
iyi geceler kuzucuuum

genelde iciyodum ama bugun booole oldu yaaaa ben saf protein gununde cok susuyorum ama yarin icerim simdi yaticam bugun erken geldi uykum ama sen 4 lt cok icmissin yaaa dikkat et o kadar da cok fazla bobreklerini yorabilirsin

hahahhahah allah iyiliginizi versin uykulu uykulu guldurdunuz beni simdi okan bayulgen bi gun nihat dogani konuk almisti adam zeki nihat doganla acayip dalga gecti ama nihat anlmadi gercek sanip bi havalara girdi sormayin okan bayulgen dediki sana bi dergi cikaracam nihat adini da AD falan koyariz IQ gibi acilimi ''adamin dibi'' olur dedi o gun bugun ben ona adamin dibi diyor guluyorum ama program superdi
evet busecim yoruldum yaaaaa bi de gercekten cok yedim agirlik coktukce coktuuuuuu sabahta cok erken kalkmistim 6.45 normalde 7 de kalkiyorum hahahaahhaa cok erken kalkmisim

genelde iciyodum ama bugun booole oldu yaaaa ben saf protein gununde cok susuyorum ama yarin icerim simdi yaticam bugun erken geldi uykum ama sen 4 lt cok icmissin yaaa dikkat et o kadar da cok fazla bobreklerini yorabilirsin

duramıyorum işte ağız kuruluğundan sorun o :26:

aaa bak sen zeki okan aaaaaa ben de adamın dibi diye adamla alay edildiğini biliyorum, adamın dibi, adamın hasısın falan diyorlar adama zaten anlamıştım da hopican şey edince bi şüpheye düşüverdin kusura bakma eminetoş

vee gerçekten erken kalkmışsın emineciim, fark çok yok ama 7 de erken yani hadin iyi geceler, ben de yatıyorum yoksa su içmeye devam etcem bağırsak falan kalmayacak. :26:

iyi geceler kuzucanlarııım

yok yavrummm hiç istemiyorum 36 beden gelicek yani hiçççç... kaçamak yok no kaçamak no kaçamak... şimdi acıktım biraz anneme dedim oda pastırma getirmiş :) yedim bende 1 2 saat sonra yatarım :) çekirdek kokusunu severim yemesemde severim yani :) ama yemiycem busemm sen merak etmeee... yok yani.. sporumuda yapıcam şimdik :)

he zor tabi arka bacak + toto kaslarınızı çalıştırıyorr :)

a aaa ben aylardır göremiyorum nedendir kiiiiii :18:

emine sanırım espri yaptı, yapmadıysa da öyle umuyorum hopican

canım altta 3 üye var diyelim, ikisinin adı yazıyor birisi yazmıyorsa bilki o fullydir ..bir saat önce falan online dı..

hahaaa..emoşa bende inanmıştım ama şükür şakaymış...

kıııııııııııız nasıl kandırdın beni, ben o programı hiç izlemediğim için bayağı inandım..seni gidi seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…