- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.121
küstüm sana ben..birde büşraya..alın bu da benden size ..daha büyük ceza olamaz heralde nihahahahahaben bularım yaparım bananesiama yemem niye dukandayım ataktayım yasakkk D:
yaaa ben burclara inaniyorum yani gunluk burc fali degil ama her burcun karakteristik ozelliklerine inaniyorum benim heeep en yakin arkadaslarim en iyi anlastiklarim esim de dahil akrep bu tesaduf olamaz yaa ikizleri de severim cok eglenceli olurlar,iyi vakit gecirmeyi severler.
oiy oiy o coook tatlidiiiir sac sakal birbirine girdi bembeyaz kardan yumak ne agzi ne burnu hicbiyeri gorunmuyo o da bayginlik gecirio suana uykuda sabah kadar da kalkmaz artik cise de ciktiii:111:
evet ikimizin de ayni gun olmasi cook iyi oldu Busecim yaaa 1+1 yapmaklada iyi yapmisiz hic sikilmadan diyette oldugumuzu anlamadan epey yol aldik bu diyet gercekten cok keyifli gecti seninle benim sevgili dukandasim umarim busra ile fulya da en az bizim kadar iyi bi diyet sureci gecirirler
kızlar ben bugün gidip ısırgan aradım ama bulamadım..aktardan kurusunu aldım..yarın ısırgan kürüne başlıycam anlayacağınız..kozmetikçi fadimede yaparım demişti ama halihazırda bugün topiğe uğramadı
merak etme canım 65 i de göreceksin 55 i de dukanlaşuan sen benim ilk dukana başladığım zaman gibisin, yeni yeni tarifler, tatlılar kekler, poğaçalar çok da iyi oluyor ama ben uğraşmaktan sıkıldım artık yapmıom. sadece poğaça yapıom. inanır mısın yulaf hakkımı poğaça yapmadığımda yani haftanın 5 günü falan krepte kullanıyorum. ekmek bile yemiyorum yahu ben 1 aydır resmen ekmek hayatımdan çıktı böylece tamamen. diyeti bırakınca da pek yiyeceğimi sanmıyorum, öyle bi alıştım ki annem hayret ediyor, hatta kardeşim ekmeksiz nasıl yiyorsun sen yaa diyor
mikrodalga alcak canım annen eve inşallah uyguna bi tane bulursunuz indirimden. aslında eminenin dediği gibi bir şey pişirmek için iyi bir şey değil, daha çok acil ısıtmak için iyi bence. zaten kanserojen madde yayıyor :26: ben ilk 2 hafta falan mikrodalgada ekmek yaptım sonra da ekmeği de kestim zaten
kız dur daha yeni aldıydın bitirdin mi yoksa fümeyiiibenim de füme almam lazım, yarın bitiyor ama daha jambon var neyseki hemen alamasam da en azından jambon var
yampiri yampiri dukandaşııım pek güldürdün beniiiben ikizler burcuyum, yükselenim bile ikizler. burcumdan da pek memnunum eskiden sevmezdim iki yüzlü burç derlerdi, okudum anacım kitaplarını, iki yüzlü değil, çift karakterli, onun manası daaa bi anda çok duygusal, bi anda değil, bi anda çok neşeli, bi anda durgun işte buu
küstüm sana ben..birde büşraya..alın bu da benden size ..daha büyük ceza olamaz heralde nihahahahahaNİHAT DOĞAN KIRDIN KALBİMİ - ORJİNAL KLİP - YouTube
ay bu ne böyle yaa sabahtan beri 3 lt yi geçmiştir içtiğim suuu :26: ağzım sürekli kuru, su içiyorum yine kurunedir bu yaa :26: gün boyu su içip içip wc ye gittim. bugün sebze günüm ama bu wc ile ben sanırım yarın sebze günü ertesi olmasına rağmen ekside çıkacağım. çok şaşkınım yani. su içmeden duramıyorum, içince de wc ye koşuom :26:
yok kız bitmedi bugün öyle gözüme çarptı sadece canımcım. görürüm tatlım inşallah dikkatli davrandıkça diyetim çok uzun sürmez yani :) çok kısa olmasınıda beklemiyorum tabi sonuçta bu bir sihir değil hoooop bi anda incecik falan olamıyorsun :)ama incelerek zayıflamak bambaşka birşey olacak. çekirdeğin kokusu hala burnumda yaa
anammm kızz bende ikizlerim :) yükselene falan takmam pek burçlarla aram yoktur ama ikizlerin pek çok karakterini taşırım :)gayette severim burcumu kararsızlıiğını pek sevmesemde güzeldir sevecendir ikizler :) konuşkandır zekidir hazır cevaptır :)
buseee ya bende wc ye çok çıkıyorum ama kabızlık yaşıyorumsuyu içiyorum henüz şişe bitmeden hooop tuvalete ama yok anacım kabızlık hat safhada normal demii goji de yedim iyi gelir diye bu arada ufak bir tatlı sendromu atlatıyorum şu anda yememk için su ve kola içtim 1 bardak
Kiz sen cozmussun olayi evettttt ayrintiyi cok severim ama son zamanlarda gayret gosteriyorum pek ayrintilara girmeyim die bu gayret gostermis halim dusun yani.Kafamda planlar yapiyorum yok sunu dememeliyim su kadarini soolemeliyim ama agzimi acinca ne var ne yok dokuyorum insanin biraz gizlisi saklisi olmazmi benim herseyim ortada yaaa gicik oluyorum bu huyumabilmem mi yewrum??kızkardeşim ve kızım yengeç.yengeç ve boğalar ev, yemek, misafir severler ..biraz daha ayrıntılı cevap vermenden tahmin ettim yengeç olduğunu..boğalar biraz ketumdur, çok fazla anlatmazlar...
anaaaaaam adamin dibiiiii nihat dogaaaan.....küstüm sana ben..birde büşraya..alın bu da benden size ..daha büyük ceza olamaz heralde nihahahahahaNİHAT DOĞAN KIRDIN KALBİMİ - ORJİNAL KLİP - YouTube
caniiim sansimiz varmis iyi bi ikili olduk iste hersey icin saol Busecimben de günlük burç fallarına inanmam hiçeveet çok eğlenceliyim kız bulunduğum ortamda kimse sıkılmaz bıcır bıcır konuşurdum eskiden ama artık duruldum, yine konuşuyorum ama biraz daha dinlemeyi seviyorum artık. yaşla da alakalı sanırım bu
evet çok keyifli geçiyor inaan, hayretler içindeyimve şunu biliyorum ki sen olmasan, olmazdı yapamazdım ben bu diyeti, yalnız olmamak çok önemli bence bu diyette, yanında bi destek, seninle aynı şeyleri yapıp kilo veren başka biri olunca insanın kendine güveni hiç gitmiyor, inancı hiç bitmiyor. iyi ki seninle başlamışım emineciiim, daha öncede söylemiştim gerçekten doğru söylüyorum tüm kalbimle dukandaşım
ben inanıyorum fulya ve büşra da başaracak, iki de kaçamaksız devam ediyor
ben unuttum ısırganııı :18:
ay bu ne böyle yaa sabahtan beri 3 lt yi geçmiştir içtiğim suuu :26: ağzım sürekli kuru, su içiyorum yine kurunedir bu yaa :26: gün boyu su içip içip wc ye gittim. bugün sebze günüm ama bu wc ile ben sanırım yarın sebze günü ertesi olmasına rağmen ekside çıkacağım. çok şaşkınım yani. su içmeden duramıyorum, içince de wc ye koşuom :26:
aaaa ne guzel ben bugun cok su icmedim hep cay kahvee hataliyim su icmeliydim yaaa ama hala cay iciyorumseksenler i izliyorum. ne güzel dizidir bu yaa
ben görüyorum kızbu arada fulyacım ilk geldiğim zamanlar sanki online gözüküyordun ama 2 aya yakındır online olsan bile aşağıda gözükmüyorsun, ziyaretçi olarak görünüyorsun sanırım adın çıkmıyor yani :26: onu kendin ayarlayıp yapmadıysan haberin olsun yani. senin online olup olmadığını göremiyoruz :26:
tüh bee!!!..olsun ben seni bir ara kandırırım, cıngılı bile seyretsen kafihem bana küsüp hemde bana küstün yani hopişim yerim kız seni ben :) valla hopişcanım açmadım bile nihatıhayır kaaaaaabusuma girer diye ürktüm :26:
:
adamın dibi??Kiz sen cozmussun olayi evettttt ayrintiyi cok severim ama son zamanlarda gayret gosteriyorum pek ayrintilara girmeyim die bu gayret gostermis halim dusun yani.Kafamda planlar yapiyorum yok sunu dememeliyim su kadarini soolemeliyim ama agzimi acinca ne var ne yok dokuyorum insanin biraz gizlisi saklisi olmazmi benim herseyim ortada yaaa gicik oluyorum bu huyuma
anaaaaaam adamin dibiiiii nihat dogaaaan.....
buseeee veeee diğer 9. takım melekleriii...
Pilates egzersiz - Arka kalça kaslarını gerdirme (yatar pozisyonda) - YouTube
buyrunnn günün hareketi yavrular :)o popolar küçülücek tamam mııı :)
caniiim sansimiz varmis iyi bi ikili olduk iste hersey icin saol Busecimsanki veda edioz gibi oldu yaaaa
aaaa ne guzel ben bugun cok su icmedim hep cay kahvee hataliyim su icmeliydim yaaa ama hala cay iciyorumsenin yedigin bisey mi susatti acaba iyi olmus ama ic bol bol ve git wc ye yaglarda gitsiiiiin
ben görüyorum kız
tüh bee!!!..olsun ben seni bir ara kandırırım, cıngılı bile seyretsen kafi
adamın dibi??zevkler ve renkler tartışılmazmış emoş..saygılar ..
kizlaaaaar hepinizi opyor ii geceler diorum yarin gorusuruuuuz
genelde iciyodum ama bugun booole oldu yaaaa ben saf protein gununde cok susuyorum ama yarin icerim simdi yaticam bugun erken geldi uykum ama sen 4 lt cok icmissin yaaa dikkat et o kadar da cok fazla bobreklerini yorabilirsinsen de sağ ol emineciiimkeşke içseydin, çay kahve suyun yerini tutmaz hatta çay ve kahve vücutta tam tersi susuzluğa neden oluyormuş su içmeden gitmesi çok zor bu kiloların hele sebze günlerinde daha çok dikkat etmek gerek bence suya, artıda çıkmamak adınaa bak hala ağzım kuru, bu yağlar da gidiyordur umarım bu kadar wc ye çıkmaya. yarın anlarız tartılınca :26: gerçi reglim yaklaştı benim normalde şişip su tutmam gerek ama tersi bi durum yaşıyorum şuan fos diye sönmüş gibiyim
bilmiyorum ki acaba brüksel lahanası mı böyle yaptı beni :26: olan oldu artık, 4 lt reyi bulacak bu su ben yatana kadar :18:
hahahhahah allah iyiliginizi versin uykulu uykulu guldurdunuz beni simdi okan bayulgen bi gun nihat dogani konuk almisti adam zeki nihat doganla acayip dalga gecti ama nihat anlmadi gercek sanip bi havalara girdi sormayin okan bayulgen dediki sana bi dergi cikaracam nihat adini da AD falan koyariz IQ gibi acilimi ''adamin dibi'' olur dedi o gun bugun ben ona adamin dibi diyor guluyorum ama program superdia aaa ben aylardır göremiyorum nedendir kiiiiii :18:
emine sanırım espri yaptı, yapmadıysa da öyle umuyorum hopican
gece kuşu tayfası üyesi olarak bugün erkencisin bakıyorum, yoruldun herhalde misafire de hizmet ettin mutfağı da donattın
iyi geceler kuzucuuum
genelde iciyodum ama bugun booole oldu yaaaa ben saf protein gununde cok susuyorum ama yarin icerim simdi yaticam bugun erken geldi uykum ama sen 4 lt cok icmissin yaaa dikkat et o kadar da cok fazla bobreklerini yorabilirsin
hahahhahah allah iyiliginizi versin uykulu uykulu guldurdunuz beni simdi okan bayulgen bi gun nihat dogani konuk almisti adam zeki nihat doganla acayip dalga gecti ama nihat anlmadi gercek sanip bi havalara girdi sormayin okan bayulgen dediki sana bi dergi cikaracam nihat adini da AD falan koyariz IQ gibi acilimi ''adamin dibi'' olur dedi o gun bugun ben ona adamin dibi diyor guluyorum ama program superdi
evet busecim yoruldum yaaaaa bi de gercekten cok yedim agirlik coktukce coktuuuuuu sabahta cok erken kalkmistim 6.45 normalde 7 de kalkiyorum hahahaahhaa cok erken kalkmisim
büşraaaanoluyor böyle çekirdek diye ağlamalar falan hiç yakıştıramadım. şimdi de tatlı krizine girdim diyorsun 3. günden. kendine gelsen iyi edersin, bu dukan yani ona göre psikolojini düzelt hemen silkelen bak biz emineyle hiç böyle olmadık, tatlı istediğimizde yoğurda tatlandırıcı katıp yedik en acil olarak, ya da ice tea içtik işte. sende bunlara başvur. tatlıyı falan da komple unut.
kabızlık normal normal, geçecek o seyire geçince. yeşil çaya yüklen ve yarım sa yürüyüşünü ihmal etme günlük. gojiyi de yemişsin zaten. çıkarsın artık wc ye, öyle umuyorum yani :26: bir de mesela et yeme de beyaz etlerden ye mesela yarın. çünkü kabızlık zamanı beyaz et daha iyi oluyormuş. yarını tavukla geçir bakalım ve varsa balıkla. bir de böyle dene
sakın ama sakın kaçamak yapmıyorsun büşra, bu kiloların sana yapışmasına izin verme.
mini şortunu ve 36 hatta 34 bedeni düşün
ay büüüş zormuş buuu, dizimi kırmadan bacağım o kadar arkaya gitmiyor beniim :26: yaptım ama popom değil bacağım kasıldı çok fena20şer saniye beklettim her bacağımı 3 set yaptım yetti 30 da mekik çektim üstüne
canım altta 3 üye var diyelim, ikisinin adı yazıyor birisi yazmıyorsa bilki o fullydir ..bir saat önce falan online dı..a aaa ben aylardır göremiyorum nedendir kiiiiii :18:
emine sanırım espri yaptı, yapmadıysa da öyle umuyorum hopican
kıııııııııııız nasıl kandırdın beni, ben o programı hiç izlemediğim için bayağı inandım..seni gidi seni..hahahhahah allah iyiliginizi versin uykulu uykulu guldurdunuz beni simdi okan bayulgen bi gun nihat dogani konuk almisti adam zeki nihat doganla acayip dalga gecti ama nihat anlmadi gercek sanip bi havalara girdi sormayin okan bayulgen dediki sana bi dergi cikaracam nihat adini da AD falan koyariz IQ gibi acilimi ''adamin dibi'' olur dedi o gun bugun ben ona adamin dibi diyor guluyorum ama program superdi
evet busecim yoruldum yaaaaa bi de gercekten cok yedim agirlik coktukce coktuuuuuu sabahta cok erken kalkmistim 6.45 normalde 7 de kalkiyorum hahahaahhaa cok erken kalkmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?