Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydııııınnnnnnnnnnnnn..
Bu sabah tartımın ekranında 94,4 yazıyordu Tuvalet yüzünden bu kadar ağırlaşabilirmiyim yaw

selam arkadaşım ben dün ugrayamadım dolunay dediniz bende solugu kuaförde aldım bacak komple kollar koltuk altı kaş aldırdım ,faturaları artık ben ödüyorum gittim kuyruk vardı,eve geldim kız kardeşim eşiyle çok kötüler onunla ugraştım bakalım bu gün nasıl olucak,içimden spora gitmek bile gelmiyor

herkese gunaydin kizlar. telden giriyorum. dunku su culginligimdan sonra bagirsak dayanmadi tabi cir cir olmusum karnim agriyor yatakta dinleniyorum.

tartildim ve -100 gordum. sebze gununden sonra kendimi eksi de sayili gormusumdur :/ neyse kizlar ben biraz uzanip yatmaya devam edicem. gorusuruz...

Geçmiş olsun Busecim.Bende artı görünce üzülüyorum ama tartı gününde hep sürpriz yapıyor.Bakalım bu hafta ne olacak.

Fadimecim inşallah sıkıntılarını kolay atlatırlar.Eşler arasında yaşanan bu sıkıntılar insanın bütün düzenini bozuyor.Hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Günaydııııınnnnnnnnnnnnn..
Bu sabah tartımın ekranında 94,4 yazıyordu Tuvalet yüzünden bu kadar ağırlaşabilirmiyim yaw
olabilir..tecrübe ile sabittir efendim, banada olmuşluğu vardır..bu günden sonra ay küçülmeye başlayacak, dolayısıyla kilo vermemiz hızlanacak..diyetine devam et canım..

moral bozuk olunca tabii insanın hiçbirşey yapası gelmiyor..kendini zorla ve git fadimetoşum, hem ortamdan uzaklaşıp kafanı dağıtırsın , senin için iyi olur..ohhh yarasın epilasyon , şimdi nasıl hafiflemiştirsin sen demi kız

geçmiş olsun canım , dün ne yemiştin hatırlamıyorum:26:sebze gününde çok mu sebze yedin??öyle olsa ben hep sebze ile besleniyorum, benim olmam gerek ama tık yok vallahi..başka birşey dokunmuş olmasın..

senin burcun neydi hoppisim?

ben inanilmaz tipik bir basagim... yukselenim de balik ama fazla etkiledigini dusunmuyorum.
aaaaa fully ne zaman yazdın bunu ve ben neden görmedim....bende diyorum fully telden giriyor herhalde, okuyup okuyup gitti..

ben boğayım canım..bütün boğalar gibi yaşamak için değilde, yemek yemek için yaşayanlardanyani genetiğimde var bu yemek işi, Allah beni ve bütün boğaları yiyip, içip yatsınlar diye yaratmış ben n'apim...başakla iyi anlaşırım, aramızdaki elentrik o yüzden işte..benim yükselenim aslan canım, ben etkilerini çok fazla hissediyorum..

kizlar uyandin tabi yine wc gittim yine tartildim -200 daha gitmis. kilom suan 54.5 yengemlerde 3 gun once gordugum rakami kendi tartimda da gordum sonunda ben kahvaltiya gidiyoruum

Geçmiş olsun Busecim.Bende artı görünce üzülüyorum ama tartı gününde hep sürpriz yapıyor.Bakalım bu hafta ne olacak

sabah sabah mide sancimdan tartida gordugum eksiye bile sevinenedim valla. sen uzulme bak bn hic uzulmuyorum resmen tartiyla savas halindeyim. sen mi yamam bn miii gorursun sen deyip tartidan iniyorum iyice inatci keci oldum kilo konusunda asla durmam. sen de boyle yap hilalcim

geçmiş olsun canım , dün ne yemiştin hatırlamıyorum:26:sebze gününde çok mu sebze yedin??öyle olsa ben hep sebze ile besleniyorum, benim olmam gerek ama tık yok vallahi..başka birşey dokunmuş olmasın..

kiz hopicn dun cigirdim durdum ya agzim hep kuyuyo su iciom paso duramiyorum agiz kurulugundan demistim. dun 4 ltre belki de daha fazla su ictim. bagirsak iflas etti sonunda ve agiz kurulugum da devam ediyo

Selam kızlar.
Bende bu nasıl bir uykudur anlamadım.
çok yoruluyorum gün içerisinde .
Dün akşam yine 9,30 da uyumuşum ,
makinede perdeler güzelce sabaha kadar kalmış.buruşmuş,
dün akşam yarım tabak makarna,yarım tabak sulu köfte ve çiğ köfte yedim
ara öğün yok.
Bu arada biri beni şu goji berr hakkında aydınlatabilir mi.
Kabızlık için mi kullanıyorsunuz.ve kuru olarak mı tüketiyorsunuz.

Günaydın beybileer,

Kilom : 67.6 bu günü perşembe sandım bi an :)))

beyazleblebi bende su tutuyor kesinlikle uzak durulacaklar listesine aldım beybiler....

Son düzenleme:
perşembe misafirlerim vaaar... bir sürü mama hazırlıcam.... çalıştığım için bazılarını bu akşamdan hazırlıcam.... onlarla yicez mecbur... cumaya duba çıkmamam lazım yaaa.....

bak ben peşinen zayıflıyayım sonraki günler aç durayım olmuyo mu öylee..... hemen olayım 55 sonra hiç yemiyeyim...

kusmamak için kendimi zor tutuyorum su yüzünden zehirlendim sanırım kızlar. midem bulanıyor kahvaltı edemedim. annem yoğurt ye iyi gelir dedi küçük bi kase yoğurt yedim. şimdi de türk kahvesi iyi gelir diye onu içiyorum

bana iyi gelecek şeyler pirinç ve patates ama bunların hiçbiri yok dukanda bir an önce atlatırım umarım bol bol su tüketmeliymişim, zaten su yüzünden böyle oldum sanırım ay kafam karıştı uuff

hayır canım ama dukanda başka meyve olmadığı için kabızlık zamanı kullanımına izin varmış. yani özellikle kabızlık için bi besin değil ama dukanda yediklerimiz sınırlı olduğu için, bizde işe yarayacaklardan biri sanırım :26: sen yine de bir araştır netten

geçmiş olsuun..... vücudunun ayarlarıyla çok oynama bak bozulacan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…