- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.141
selam arkadaşım ben dün ugrayamadım dolunay dediniz bende solugu kuaförde aldım bacak komple kollar koltuk altı kaş aldırdım ,faturaları artık ben ödüyorum gittim kuyruk vardı,eve geldim kız kardeşim eşiyle çok kötüler onunla ugraştım bakalım bu gün nasıl olucak,içimden spora gitmek bile gelmiyorkızlar ben bugün gidip ısırgan aradım ama bulamadım..aktardan kurusunu aldım..yarın ısırgan kürüne başlıycam anlayacağınız..kozmetikçi fadimede yaparım demişti ama halihazırda bugün topiğe uğramadı
herkese gunaydin kizlar. telden giriyorum. dunku su culginligimdan sonra bagirsak dayanmadi tabi cir cir olmusumkarnim agriyor yatakta dinleniyorum.
tartildim ve -100 gordum. sebze gununden sonra kendimi eksi de sayili gormusumdur :/ neyse kizlar ben biraz uzanip yatmaya devam edicem. gorusuruz...
selam arkadaşım ben dün ugrayamadım dolunay dediniz bende solugu kuaförde aldım bacak komple kollar koltuk altı kaş aldırdım ,faturaları artık ben ödüyorum gittim kuyruk vardı,eve geldim kız kardeşim eşiyle çok kötüler onunla ugraştım bakalım bu gün nasıl olucak,içimden spora gitmek bile gelmiyor
olabilir..tecrübe ile sabittir efendim, banada olmuşluğu vardır..bu günden sonra ay küçülmeye başlayacak, dolayısıyla kilo vermemiz hızlanacak..diyetine devam et canım..Günaydııııınnnnnnnnnnnnn..
Bu sabah tartımın ekranında 94,4 yazıyorduTuvalet yüzünden bu kadar ağırlaşabilirmiyim yaw
moral bozuk olunca tabii insanın hiçbirşey yapası gelmiyor..kendini zorla ve git fadimetoşum, hem ortamdan uzaklaşıp kafanı dağıtırsın , senin için iyi olur..ohhh yarasın epilasyon , şimdi nasıl hafiflemiştirsin sen demi kızselam arkadaşım ben dün ugrayamadım dolunay dediniz bende solugu kuaförde aldım bacak komple kollar koltuk altı kaş aldırdım ,faturaları artık ben ödüyorum gittim kuyruk vardı,eve geldim kız kardeşim eşiyle çok kötüler onunla ugraştım bakalım bu gün nasıl olucak,içimden spora gitmek bile gelmiyor
geçmiş olsun canım , dün ne yemiştin hatırlamıyorum:26:sebze gününde çok mu sebze yedin??öyle olsa ben hep sebze ile besleniyorum, benim olmam gerek ama tık yok vallahi..başka birşey dokunmuş olmasın..herkese gunaydin kizlar. telden giriyorum. dunku su culginligimdan sonra bagirsak dayanmadi tabi cir cir olmusumkarnim agriyor yatakta dinleniyorum.
tartildim ve -100 gordum. sebze gununden sonra kendimi eksi de sayili gormusumdur :/ neyse kizlar ben biraz uzanip yatmaya devam edicem. gorusuruz...
olabilir..tecrübe ile sabittir efendim, banada olmuşluğu vardır..bu günden sonra ay küçülmeye başlayacak, dolayısıyla kilo vermemiz hızlanacak..diyetine devam et canım..
aaaaa fully ne zaman yazdın bunu ve ben neden görmedim..senin burcun neydi hoppisim?
ben inanilmaz tipik bir basagim... yukselenim de balik ama fazla etkiledigini dusunmuyorum.
Geçmiş olsun Busecim.Bende artı görünce üzülüyorum ama tartı gününde hep sürpriz yapıyor.Bakalım bu hafta ne olacak
geçmiş olsun canım , dün ne yemiştin hatırlamıyorum:26:sebze gününde çok mu sebze yedin??öyle olsa ben hep sebze ile besleniyorum, benim olmam gerek ama tık yok vallahi..başka birşey dokunmuş olmasın..
Sen ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnn
Senin ağzın diyet bal yesin hoppiş.
Günaydııııınnnnnnnnnnnnn..
Bu sabah tartımın ekranında 94,4 yazıyorduTuvalet yüzünden bu kadar ağırlaşabilirmiyim yaw
Selam kızlar.
Bende bu nasıl bir uykudur anlamadım.
çok yoruluyorum gün içerisinde .
Dün akşam yine 9,30 da uyumuşum ,
makinede perdeler güzelce sabaha kadar kalmış.buruşmuş,
dün akşam yarım tabak makarna,yarım tabak sulu köfte ve çiğ köfte yedim
ara öğün yok.
Bu arada biri beni şu goji berr hakkında aydınlatabilir mi.
Kabızlık için mi kullanıyorsunuz.ve kuru olarak mı tüketiyorsunuz.
kusmamak için kendimi zor tutuyorumsu yüzünden zehirlendim sanırım kızlar. midem bulanıyor kahvaltı edemedim. annem yoğurt ye iyi gelir dedi küçük bi kase yoğurt yedim. şimdi de türk kahvesi iyi gelir diye onu içiyorum
bana iyi gelecek şeyler pirinç ve patates ama bunların hiçbiri yok dukanda bir an önce atlatırım umarımbol bol su tüketmeliymişim, zaten su yüzünden böyle oldum sanırım ay kafam karıştı uuff
geçmiş olsuun..... vücudunun ayarlarıyla çok oynama bak bozulacan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?