Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buse çok geçmiş olsun tatlım kola iç oda iyi gelir. Light mayt seni kendine getirir tabi boş mideye olmaz şimdi kuzum... Birşeyler yemek için kendini zorla süt urunlerinden uzak durmaya bak. Yağdan da tabiki. Yulaf kepeksiz ekmek tüket biraz da uyu çok üzüldüm tatlım yaa,bir daha içme onca suyu.

Her öğle saatinde yoğurt sebze yoğurt sebze:)
Bugün değişiklik yapayım dedim bakalım iyi mi yaptım kötümü yaptım:26:
Şu dilimli satılan buğday ekmeklerinden aldım.yağsız hindi jambon ve kahvaltılık ezmelerden aldım.
Ezmenin 100 gr mı 178 kcal.
Hindi 138 kcal.
Tabi ben 100 gr hazırlamadım.2 sandwiç hazırladım azıcık ezme sürdüm.birer dilimde hindi..yeşil çayla götürüyorum şu anda.
Sabah kahvaltıda süt içtim.Arada da yoğurt yedim.
Fazla mı oldu bu yemek kızlar:18:

Selamlar kızlar, 1 kaç gündür yoktum, şişkinliğim var kaç gündür 900 gr'dan sonra eksileri göremedim, bir de lahana acaip gaz yapıyor şişkinliğim o yüzden sanırım.

Ama lahanaya devam, bugün biraz daha dişimi sıkıp elma diyetine başlamak istiyorum.

busecim canm geçmiş olsun, aslında muzda iyi gelir ama dukanda yasak tabii.

SABAH
1 bardak lahan suyu
2 yumurta
2 dilim k.ekmeği

Ara: 1 küçük portakal

ÖĞLE
1 kase çorba

Ara: 1 elma

AKŞAM
1 elma

SPOR: 45 DK
YEŞİLÇAY: 3 fincan

çok teşekkür ederim büşracım ama internetten baktım kafeinli içeceklerden uzak durun diyor, emin misin cola konusunda :26: bir de yulaf kepekli krep yaptım sabah yarısını bile yiyemedim, istifra eetim zaten bi süre sonrada. kalan krep dolapta duruyor üçgen peynirle beraber. o zaman yemeyeyim krepi :26: tavuk yapayım kendime. bugün protein günüm, seçeneğim pek yok

hiç isteyerek içmedim, ağzım her dakika kurudu :18: neden oldu bilmiyorum bir daha olmaz umarım. şuan bile kuru ama dünkü kadar değil. :26:

sorun yok canım. güzel bir şey yapmışsın. afiyet olsun.

çok sağ ol tatlım. evet nasıl da severim muzu ama yiyemiyorum.

bu arada bizi hoş muhabbetinden mahrum etme, neden gelmiyorsun bilmiyorum ama seni daha sık aramızda görmek isteriz. burda keyifler yerinde ve motivasyon çok yüksek. mahrum bırakma kendini de bizi de

Günaydııııınnnnnnnnnnnnn..
Bu sabah tartımın ekranında 94,4 yazıyordu Tuvalet yüzünden bu kadar ağırlaşabilirmiyim yaw
aaa sen ne diosun 2 kilo bile fark edeni biliyoruuum su tutmasi cook normal telas yapma

ooooo misss oldun yani aman cikma yaa kardsler bugunler icindir dertles konus koyun bi cay kaynatin iki baci umarim hersey en hayirlisi nasilsa ooole olur.

canim yaaa cok gecmis olsun Busecim simdi biz beyaz et hatta protein cok tuketiyoruz yaa ozellikle tavuk besin zehirlenmesine yol aciyo ki bunun en buyuk belirtisi kusmaaa halsizlik bagirsak bozulmasi benim tavsiyem sen gene ilik ama az az sik su icmeye davet et ki bakteri falan hemen temizlensin ama tavuktan uzak dur yogurtla gecistir acligini cok uzgunum

canim bu meyve cook fazla protein icerdigi icin protein diyeti yapanlara sinirli izinli olarak verlio ama protein disinda ne ozelligi var ne ise yariyo bilmiyorum yaban mersinine benziyo

bak ben peşinen zayıflıyayım sonraki günler aç durayım olmuyo mu öylee..... hemen olayım 55 sonra hiç yemiyeyim...
ooooooolldu

sormaaaaaa olan oldu sonunda istifra ettim sabah zar zor azıcık bi şey yemiştim, ne yediysem çıkardım ve bi sürü de su kustum :26:
suya devam kussan da devam ama ooole surahilerle degil yudum yudum az az ben tavuk v.s den bakteri aldigini dusunuyorum

Sağol canımcımmm daha sık burda olmaya çalışıcam.

Dün kuaförde spor salonundan bir arkadaşımı gördüm kızla nerdeyse aynı kilodaydık aramızda 1-2 kilo vardı kız 6 kilo vermiş görmeyeli süper olmuş tabii, tam da benim hedefim, kızı görünce dedim demekki veriliyormuş, bir de kız tatlı delisi idi yani o tatlılardan uzak durup 6 kiloyu verebildiyse ben de verebilirim sanırım.

Yarın halk günü var yakınımızdaki markette gidip yine lahana alayım bari. betüş lahana çorbası da çok iyiymiş, başlamayı düşünyordum ama kararsızda kaldım.

Selam kizlaaarrr
ayyy canim artan kurabiyelerden istioooo ama hepsini esimle ise yolladim oooh iyi de olduuu
sabah
iki yumurta haslama b.peynir dukan ekmegi cay
ara yogurt yemeyi planliyorum
bugun zor gececek gibi yaaaa
ayyy hadi emine nerdeyse sonuna geldin ben 62 de birakicam yaaaa yoksa diyeti bozacam valla bugun nie booole oldum
hopis kiiiiiz bugun mu ayin etkisinden cikioz ya da ben bugun giriom sanirim ay bi hosum bugun yaaaaa

sağ ol eminecim sorma sabah yediğimi zaten çıkardım. şimdi de tavuğu buzluktan çıkardım çözünmesini bekliyorum. bu sırada da aç kalmamak için bi kase yoğurt koydum kendime onu yiyorum. zaten süt falan olmaz iyi gelmezmiş bu durumlarda

annem dana kıymamı yemeklere kullanmış. şuan tavuk harici inan hiç alternatifim yok ve misafir gelcek diye annem telaşlı, ben de bu haldeyim gidip alamayız da. yine tavuk yiycem ben malesef. ama bu zamana kadar hep yedim zaten bi sorun olmamıştı, o kadar suyla birleşince tetiklemiş olabilir. acaba şimdi haşlanmış yumurta yesem, akşama doğru mu yesem tavuğu :26: evet öyle yapabilirim, hem risk azalmış olur

suyu da dediğin gibi içeceğim. bugün dukanda bi ilk yaşadım ve tartıda gördüğüm eksiye sevinemedim
canım arkadaşım tavsiyelerin için sağ ol

yaa bak işte nasıl veriyor herkes yazdan önce kilolarııı senin neyin eksik gamzecim hadi bozmadan devam et de kurtul şu üzerine yük ettiğin fazlalıklarından

emineeeeeee duymamış olayım bozmak yok asla daha bunungüçlendirmesi var ama o evre rahat neyse ki sakın gevşeme bak az kaldııı çıtır oluyorsun kız iyicee fena mııı hem de temelli bi çıtırlık olacak. yaşanınca bile nebahat çehre gibi olcaksııın

lahanadan sıkıldım çorbasına geçelim bencede

Canım asitli içecek olayıyla ilgili yaşanmışlıgim var tatlım ondan öneride bulundum. Yolculukta yakalandım ben bağırsak bozulmasına ve yapacak birşey olmadığı için çok mağdurdum kola ve muz en iyisi ama kola vardı araçta mecburen onu içtim valla. :):) 2.bardaktan sonra kesti direkt :):)

lahanadan sıkıldım çorbasına geçelim bencede

betüş araştıralım o zaman haftada 4-5 kilo veren bile varmış lahana çorbası ile, ama ben sanırım cuma günü başlıcam çünkü öyle çorba yapacak kadar lahanam yok sağolsun 2 lahanayı da annem dolma yaptı içini de bana ayırmış :)))
akşamdan pişiririz ertesi günde yeriz.

Benim kadar lahana sevn varmıdır bilmiyorum.Sarmasını,yemeğini ve hatta çiğ olarak kendisini salata yapar yerim.Ama gel gelelim o çorba kadar iğrenç birşey görmedim benböğğğğğğğğğğ

kızlarrr :) lahana çorbasını ben denedim :) annemle bilikte yaklaşık 3 kilo verdik bursaya gitmeden önceydi tabi acılı yapıyordumki yenilebilir olsun metabolizma hızlandırsın :) ödem attırıyor ama bıraktığınız anda geri alıyorsunuz kiloyu. ze tavsiyem öbür türlü çokta hoş olmuyor gerçi blanderdan geçirincede görüntüsü berbat şeyler getiriyor akla ama olsun :)

Benim kadar lahana sevn varmıdır bilmiyorum.Sarmasını,yemeğini ve hatta çiğ olarak kendisini salata yapar yerim.Ama gel gelelim o çorba kadar iğrenç birşey görmedim benböğğğğğğğğğğ

Verdiğim linkteki yorumlarda da pek güzel yorumlar yok çorbanın tadı ile ilgili :)) aslında ben değişik birşeyler denemek istiyorum lahana çorbası aklıma geldi, şu 1 kaç gün detoks diyeti gibi elma diyeti yapayım sonrasına da bakıcam artık, bakalım betüş ne yapacak ona da uyarım olmadı :)

hımm hadi sizde dukanlayın yaa :) valal çok etkili kuzum bak ben bile uyuyorum harfiyen ki ben yani tatlıdan meyveden asla ama asla uzak duramam derdim :) buse bile bana o konuda güvensizdi annem sabah gözümün önünde portakal yedi elma yedi hiççç banamısın demedi :) tek özlediğim şey çilek olur diyordum çünkü cidden müptelayım çileğe ama güçlendirmede yani tamda çileğin olgunlaşmış en güzel evresinde serbest olacak bana sınırlı ama serbest oda yeter çileği koklasamda yeter :) bellide olmaz belki çok daha kısa sürede kavuşurum istediğim kiloya :) ama tavsiye ediyor muyum kesinlikle tavsiye ediyorum:)

yok yok bozmak derken guclendirmeye gecerim ancak ama atlattim sok sukur kayinvalidemi aradim taaam 1 saat konusunca kendime geldim yaaa ben Turkiye yi cok ozluyorum yani yemek icin bahane degil tabii ama hani sooole sevdigim insanlarla beraber olunca yemk ikinci planda kalio ama sevdiklerim olmayinca hooop bir numaraya yemek yerlesiooo
Bussse mide bulantin devam ediosa sana nane limon olur bence netice de bitki cayi yaniii bak bi dene istersennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…