Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Büşra bu yakında senmi lapalamıştın sanki :26:
Bi ara pirinç salataları çok popülerdi bizim buluşmalarda aynı şu pirinç lapası gibi bişeydi o ve ben tadını beğenmiştim.Acaba hafta sonu 2 gün lapalasammı bende bi değişiklik olur bana da
Yoksa dengemi bozar kilo kaybımda durma fln olur mu?

Allah tan daha ne isteriz kiii :))))

Kııız yorumlar yıkılıyo kimse beğenmememiş ben pisboğazım yuvarlarız gider yeterki kilo verelim.....

Benim kadar lahana sevn varmıdır bilmiyorum.Sarmasını,yemeğini ve hatta çiğ olarak kendisini salata yapar yerim.Ama gel gelelim o çorba kadar iğrenç birşey görmedim benböğğğğğğğğğğ

Yaaaa o kadar mı kötü.....

Çok motive olduum.....

Noracıım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.... Fitlik yolunda her şey mübahtır..... Yapalım derim ara öğün var mı dur iyice okuyayım şunu ara öğün varsa da elma yeriz.... İki rejimi birleştirmiş oluruz olma mııı....

Okudum ne kaadar çok soğan koyuluyo bu yemeğe efil efil kokarmıyız acaba.... ben bunu yaparıım.... cam şişeme koyarım şarapçılar gibi akşama kadar içer dururum.... misss... ben şu anki menümle açlıktan ölcem yani nerdeyse... ama ite kaka gram gram iniyo çıkıyo gıcık bir şey...... ben buna harfiyen uyucam....7 gün dediğin nedir ki...

cumartesi başlıyalım mı Noraaaa.... Şimdi yarın misafirlerim var (bir sürüüü mama yapçam zorla yedircem onları şişirip öyle göndercem ), cuma ben davetliyim (sırf kısır günü) daha da sittim sene bozmam diyetimi.....

yawrum busebcim bak çok sakin yazıyorum sana yavrum diyorum..ayy yok sakin olamıycam aaaaa bu ne beekızım su zehirlemiş diyosun diyetimi bozamam diyosun, onu yiyemem bunu yiyemem..oldu , öl o zaman senmezar taşına "dukan yapıyordu rahmetli" yazarlar..yahu belki hakkaten ciddi birşey, ne demek onu yemem, bunu yemem..Allah korusun tedbirini almazsan ishal zehirli ishale bile dönüşebiliyo..öyle olması dahamı iyi yani..sağlıktan önemli hiçbirşey yok kızım bir kere bunu kafana sok..

gelelim ikinci meseleye..su zehirledi ise bir kere aynı suyu içip düzelemezsin, başka bir suyu kaynatıp içmen gerekirki içindeki mikroplar ölsün..aynı su sana ilaç değil bilakis zehir olur..artı sadece su içerek düzelirim diyosan o da yanlış, hemen muz, yoğrt yemen lazım..patates yemen lazım..bırak dukanı, bir günden birşey olmaz, duyanda sanarki ben gibi obezde bırakamıyo diyeti..ki ben olsam yerinde diyet miyet sallamazdım yani..

akşam biraz daha az kalori alırsın canım, sorun olmaz bence..

kızım n'oldu???vallahi merak ettim şimdi..nasıl hoş oldun , sarhoş gibimisin yani??bugünden sonra ay küçülüyo evet ama öyle bir hoşluk yaparmı bilemem

bu ay mevzusu nedir vbacılar yaa.... şimdi küçülünce bizde küçülcez büyüüyünce gene mi büyücez en olarak....

Betüşş ben lahana suyuna başlamadan önce sporda da bana çok olumsuz yorum yapanlar vardı 1.günden sonra bırakırsın falan diyorlardı ama bana hiç öyle gelmedi, ben aynı çay gibi sabahları annemle sohbet ederken yudumluya yudumlaya içiyorum :))) ki çok midemi bulandırsaydı bir dikişte içerdim lahana suyundan midem bulanmadıysa çorbasını da içerim diye düşünüyorum çünkü en azından içerisine domates, biber gibi tadını güzel yapabilecek ürünler girecek.

betüş 1.gün çorba+meyve, 2.gün çorba+sebze diye gidiyor.sadece çorba içmiyoruz, bu da güzel :)

yahu betülüm şimdi sen bırak o lahana diyetini, lahanayı şöyle yap bak, aynı sonucu almazsan banada hopiş demesinler:

şimdi al lanayı (aslında kara lahana olsa daha iyi) doğra ve güzelce haşla, inmesine yakın içine pirinç at, pirinç pişince süz..soğuduktan sonra süzdüğün kapta azıcık bastır, fazla suyu aksın..sonra bol soğan kavur tencerede, at lahanayı içine, beş dakika bir dönder , altını kapat..yiyeceğin zaman üzerine pul biber, yanına yoğurt al ye...ohh miss valla..sen sağ ben selamet..

katılıyorumz sadece biraz fazla soğan var gibi ama no problemoo.... götürürüz yaniii.... bir haftada 7 - 8 kg diyo denememiz şart.... 3 kilo versem bile öper başıma koyarım.... dudaklarımı uzattım hatta :)))

pirinç en yasaklı şey değilmi yahu ben pilav yemeyeli yeminlen yıl olmuştur..... ben bir hafta çorba hakkımı kullanayım.... eğer vadedilen olursa bunuda denerim..... olmazsa açlık grevine gidecem kendimi bakanlığın önüne zincirlicem.....

sağlık bakanlığının önüne zincirle ama..olmadı bende geleyim, ikimiz olursa daha fazla etkili bir eylem olur..hatta gelmek isteyen olursa biraz daha eleman toplayalım, öyle gidelim..sloganımızda şu olsun.." obezsin dediler , ekmek vermediler".

Yapalım yapalımmm betüş cumaya kadar lahana suyuna devam o zaman, cumartesı başlayalım

Allah seni var ya betüllllll..kız o kadar okudum o sayfayı kadın hiç dikkatimi çekmedi..aaaaa gözler sağlam netekim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…