Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi son haftalarda daha mı çok vericez ne dedi buBen bunu sabah yeniden okuyayım.Anlayamadım

incelebilirmişiz ama çabalamamız gerekiyomuş.... çabalarız yaza az kaldı.... bu sene bari şöyle şıkır şıkır bir hatun olalım yahu.... çok pis hırs yaptım.....

Şimdi son haftalarda daha mı çok vericez ne dedi buBen bunu sabah yeniden okuyayım.Anlayamadım
bugünden sonra ay küçülmeye başlıyor, bizde onunla küçülüyoruz demek istedi..

Kız o yabancımız değil kardeş takım.Hoşgeldin şakası yaparız
haddi be!!..ayy rezil oldum kadına..gideyimde mesajımı sileyim bari, tabii silebilirsem..

incelebilirmişiz ama çabalamamız gerekiyomuş.... çabalarız yaza az kaldı.... bu sene bari şöyle şıkır şıkır bir hatun olalım yahu.... çok pis hırs yaptım.....

Dimi ya yaza az kaldı, öyle kalın kıyafetlerle, kabanlarla kiloları da kapatamicez :) yaza kadar bu kiloların çoğunun gitmiş olması gerek.

yahu ben bu ısırganın içine az mısır unu, az sarımsak katsamda blendırdan geçirip adam gibi yemeğini yesem olmamı??bu ne işkence yahu

Aaaa bu arada hemen söliiim öğlen elmamı sabote etttiler beni yemeğe götürdüler sadece çorba içtim... önümde yedilerde yediler.... vicdansızlaar.... ve şuan acaip açım ben yaaa.... notbooğu kemiresim geliyo...... akşam birde yaprak sarma yapıcam yarın için bilemiyorum yani eziyetin daniskası.....

yahu betül hep söyleyecem unutuyorum, sen çok az yiyorsun be gulüm..o kadar az yemekle kilo veremezsin , vücut açlık psikolojise girer, kendini kitler..bence günlük kalori miktarını artırıp , spora ağırlık ver

ne yani, şimdi senin öğle yemeğin elmamıydıbence o ara öğün olmalıydı, şimdi karnın çok açsa lihgt püskevit falan ye , ben öyle yapıyorum netekim...sarma mı dedin sen??

az yemekle verilseydi ben valla zayıf olurdum.... benim tek sebebim çikolata ve hareketsizlik... yoksa yemekle neyim hiç aram yok olmadı olduramadım....

evit öğle menüm elmaydı.... amaa sabote ettiler.... acıkma sebebimide buldum öğleden beri sakız çiğniyom :))) midem gurul grul grulll..... az peynir ve bir etimek yiyim mi acaba....

hee valla sarma yapıcam yanına daha niler niler yapıcam.... ofoofooffooffff....

Büşraaaaaa gördüm seni hadyi günün hareketini ver arkidişlerine

kızlar ben bugün leslie bile yaptım biliyonuzmuhemide 3 mil..

leslie verecektim 1 mile ama vazgeçtim

Karin kasi egzersizleri - KARIN egzersizleri eritme - Floor Wiper - YouTube

buyrun günün hareketi

kızlarrrrr... sonunda anamı ikna edip mikrodalgayı aldırdım hatta bi an kararsız kaldım buseciği aradım pişirme özellikli fırın için marka sordum çnkü kadın tutturdu bir tek fakirde var diye fiyatı pahalı demiyorda yosma.. :) neyse sonunda aldım yaa :) şimdi akşam yemeği yiycem ben :) görürşürz gelirim yine balık yiycemm ımmm

aaa ayni seyi ben de sooooledim ama sakalimiz yokki sozumuz gecsin valla gecen sene hicbisey yemeden 6 ayda 1 gr veremedim surekli hergun yani sporda yapiyodum gunde 9km kosuyodum ama ihhhihhh gr oynamadi bak simdi spor yok ama yiyooooom ve veriyoooooom betul metabolizmayi durdurmus itelim de gitsin betuuuuuuul

ayyy betuuuul vallla agzimda sakiz hem cigniyo hem okuyodum caggidi caggidi bi yandan da midem grul grul yazdiklarini okuyunca asakizi yutasim geldi vallaaaaa sanki beni yazmissin sen
kiz biz cok benziyoz yaaa yoksa senin adinda mi emine ay yoksa sen benmisin ay bende yemeden yasayabilirim ama tatlilar cikolatalaar kurabiye kekleeeer

aaaa hakkaten ben sen miyim acaba

tamam tamam iticez şimdiii.... lahana çorbası ile iticez inşallah....

haydin ben kaçtım gari gidip nevaleyi düzeyim çoook işim var bu gece çoook.... acemi ev sahibesi olarak işleri elime yüzüme bulaştırmam inşalllah.... bir haftadır soruyolar ne yapçan ne yicez diye valla stresten sivilce çıkardım acemiyim ya masus üstüme geliyo sıpalar.... dörtbaşı mamur bir şekilde ağarlamam lazım onları.... bööle kalsınlar istiyorum bööyle gözleri felam seyirisin istiyorum

Öpüldünüz beybiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…