- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.221
Lahana da benim yuzumu gulduren diyet sekillerinden biri sabah aksam ben ikiser yaprak kaynatip suyunu ictim ki ayda 8 kilo vermistim ama ben coook sevmistim yaaa hatta hasladigim lahanayida uzerine limon sikip yiyodum coook guzel oluyodu o zamanlar 68 flandim lahanayla 60 olmustummmmmm hem de tama yaz zamani gorenler bayiliyodu keske birakmasaymisim lahanayi ama neyse simdi de dukan var bunu bari birakmasam yaaa yani insan incecik olunca hah tmmm bi daha almam saniyo kendini saliyo hastayken antibiyotik kullanmak gibi bisey yaa azcik ii hissedince birakiriz hemenaaaa hakkaten ben sen miyim acaba
tamam tamam iticez şimdiii.... lahana çorbası ile iticez inşallah....
yemek mi cay mi?ne yapicaksin tarif paylasalimhaydin ben kaçtım gari gidip nevaleyi düzeyim çoook işim var bu gece çoook.... acemi ev sahibesi olarak işleri elime yüzüme bulaştırmam inşalllah.... bir haftadır soruyolar ne yapçan ne yicez diye valla stresten sivilce çıkardımacemiyim ya masus üstüme geliyo sıpalar.... dörtbaşı mamur bir şekilde ağarlamam lazım onları.... bööle kalsınlar istiyorum bööyle gözleri felam seyirisin istiyorum
Öpüldünüz beybiler.....
Bu ziyaretci kesin Fulya aha da buraya yaziom soracam bak gelince
yok yok bozmak derken guclendirmeye gecerim ancak ama atlattim sok sukur kayinvalidemi aradim taaam 1 saat konusunca kendime geldim yaaa ben Turkiye yi cok ozluyorum yani yemek icin bahane degil tabii ama hani sooole sevdigim insanlarla beraber olunca yemk ikinci planda kalio ama sevdiklerim olmayinca hooop bir numaraya yemek yerlesiooo
Bussse mide bulantin devam ediosa sana nane limon olur bence netice de bitki cayi yaniii bak bi dene istersennnn
geçmiş olsun canım
yawrum busebcim bak çok sakin yazıyorum sana yavrum diyorum..ayy yok sakin olamıycam aaaaa bu ne beekızım su zehirlemiş diyosun diyetimi bozamam diyosun, onu yiyemem bunu yiyemem..oldu , öl o zaman sen mezar taşına "dukan yapıyordu rahmetli" yazarlar..yahu belki hakkaten ciddi birşey, ne demek onu yemem, bunu yemem..Allah korusun tedbirini almazsan ishal zehirli ishale bile dönüşebiliyo..öyle olması dahamı iyi yani..sağlıktan önemli hiçbirşey yok kızım bir kere bunu kafana sok..
gelelim ikinci meseleye..su zehirledi ise bir kere aynı suyu içip düzelemezsin, başka bir suyu kaynatıp içmen gerekirki içindeki mikroplar ölsün..aynı su sana ilaç değil bilakis zehir olur..artı sadece su içerek düzelirim diyosan o da yanlış, hemen muz, yoğrt yemen lazım..patates yemen lazım..bırak dukanı, bir günden birşey olmaz, duyanda sanarki ben gibi obezde bırakamıyo diyeti..ki ben olsam yerinde diyet miyet sallamazdım yani..
katılıyorumz sadece biraz fazla soğan var gibi ama no problemoo.... götürürüz yaniii.... bir haftada 7 - 8 kg diyo denememiz şart.... 3 kilo versem bile öper başıma koyarım.... dudaklarımı uzattım hatta :)))
Yapalım yapalımmm betüşcumaya kadar lahana suyuna devam o zaman, cumartesı başlayalım
Kız o yabancımız değil kardeş takım.Hoşgeldin şakası yaparız
kızlar ben bugün leslie bile yaptım biliyonuzmuhemide 3 mil..
leslie verecektim 1 mile ama vazgeçtim
Karin kasi egzersizleri - KARIN egzersizleri eritme - Floor Wiper - YouTube
buyrun günün hareketi
kızlarrrrr... sonunda anamı ikna edip mikrodalgayı aldırdımhatta bi an kararsız kaldım buseciği aradım pişirme özellikli fırın için marka sordum çnkü kadın tutturdu bir tek fakirde var diye fiyatı pahalı demiyorda yosma.. :) neyse sonunda aldım yaa :) şimdi akşam yemeği yiycem ben :) görürşürz gelirim yine balık yiycemm ımmm
tmm buldum ben yarin dukan kek yapicam ekmek yerine onu yiycem bugun yapsam yulaf kepegi hakkimi ekmekte tukettim ama yarin kek olarak alabilirim
bu tatli kriziyle yarina kadar olmezsem tabii, resmen ellerim titriyo gibitattli verin verin bana bana tatli verin verin diorum sizeeee tatliiiitatliiiiiiiiii
Aaaaa Busecim gelmiiis nasil oldundukandasim ?
ben ziyaretci olarak cikmiyorum zaten canim yani o gordugun ben degildim, simdi geldim zaten
ben ziyaretci olarak cikmiyorum zaten canim yani o gordugun ben degildim, simdi geldim zaten
yahu benim koca yemek hazırlarsa yiyip gelicem,menü ekleyecem canlar..halen mutfakta, bekliyorum..
kızzz bende seni hep offline görüyorum var bak bunda birşeygözükmüyorsun burda online olduğunda
busecim teşekkür ederim kuzum sağol desteklerin için bir an önce toparlan git uyu kendiciğine gel yavrucanım kıyamam sana bendinlenemedinde zaten ateşin için sürekli ölçte ekstra bişi olursa doktora git mutlaka zehirlenmişsin belliki tavuktan olabilir muhtemelen
bak buseb fuyada durum aşağıdaki gibi oluyo..esk mesajımdan alıntı yaptım..o ziyaretç gibi gözükmüyo, üye gözüküyofulyacım ay oluyor sen ziaretci gözüküyorsun ben de :26: hiç nickn faln çıkmıyor. emnede de durum bndeki gibi oolabilir :44:
fully geliyosan gel, yoksa hoppiş kaçar.. ...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
bsrmhmmt+
bak buseb fuyada durum aşağıdaki gibi oluyo..esk mesajımdan alıntı yaptım..o ziyaretç gibi gözükmüyo, üye gözüküyo
eşinde boğa burcu olunca durum bööle oluyovaaaaayyyyyyy
:
kız o eski mesajdı..ben de 2 üye 1 ziyaretçi olarak gözüküyor.
neysse iyi değilim şimdi
fulyacım ay oluyor sen ziaretci gözüküyorsun ben de :26: hiç nickn faln çıkmıyor. emnede de durum bndeki gibi oolabilir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?