Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaaa hakkaten ben sen miyim acaba

tamam tamam iticez şimdiii.... lahana çorbası ile iticez inşallah....
Lahana da benim yuzumu gulduren diyet sekillerinden biri sabah aksam ben ikiser yaprak kaynatip suyunu ictim ki ayda 8 kilo vermistim ama ben coook sevmistim yaaa hatta hasladigim lahanayida uzerine limon sikip yiyodum coook guzel oluyodu o zamanlar 68 flandim lahanayla 60 olmustummmmmm hem de tama yaz zamani gorenler bayiliyodu keske birakmasaymisim lahanayi ama neyse simdi de dukan var bunu bari birakmasam yaaa yani insan incecik olunca hah tmmm bi daha almam saniyo kendini saliyo hastayken antibiyotik kullanmak gibi bisey yaa azcik ii hissedince birakiriz hemen
kiiiz yakin olsaydik gelir yardim ederdim coook severim misafir hazirligini hele hersey hazir onlarin geldigi ani beklemek gelince de hiiic gitmesinler demek cocukken de oooleydim ben kapilari kitlerdim gitmesinler diye

yemek mi cay mi?ne yapicaksin tarif paylasalimkolay ama guzel tariflere bayilirim bak hopis bana cemenli piza tarifi verdi misafirlere yap mmmmm hatta kucuk kucuk kanepe seklinde de olur ben misafirler gelince onden istah acici ikramlari cok seviyorum

gunun menusu
sabah: iki yumurta haslama b.peynir dukan ekmegi cay
oglen:izgara tofu:120:yogurt
aksam:firinda soya soslu hardalli tavuk

yaaaaa ben de mi bi dukan puding yapsaaaam ama ben booole hamurlu bi tatli istiyorum sut ve sut urunlerinden gina geldiiii yani seviyorum ama yetti gariiiiii

tmm buldum ben yarin dukan kek yapicam ekmek yerine onu yiycem bugun yapsam yulaf kepegi hakkimi ekmekte tukettim ama yarin kek olarak alabilirim
bu tatli kriziyle yarina kadar olmezsem tabii, resmen ellerim titriyo gibi tattli verin verin bana bana tatli verin verin diorum sizeeee tatliiiitatliiiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlar pek iyi değilim. bagırsak sorunumu çözdum gbi ama cok kırgınlık var vucudum mikroplarla savasıo. üşüme falan geliyo arada. hafif de olsa atesm var :18: buugu dnlenemedm misafr geldi bi de onlara hzmet ettim yeni uzandm yataga...

sağ ol eminem. gerek kalmadı gibi, şimdi ateş sorunum var

geçmiş olsun canım

bol bol yoğurt yedm hopişim, suyumu da degstrdm. saat 22 gbi antbıotık alcm.

Yapalım yapalımmm betüş cumaya kadar lahana suyuna devam o zaman, cumartesı başlayalım

haftada 7-8 size saglıklı geliyor mu kızlar :26: en fazla 3 kg verirsiniz ama metabolizmanıza yazık edersiniz, uzun süre duraklarsınız. uyarmak istedim sizi. bi iki günlük detoks yapın ama bu bi haftalık diyet iyi değil

Kız o yabancımız değil kardeş takım.Hoşgeldin şakası yaparız

ay kim bu diyordum ben de

kızlar ben bugün leslie bile yaptım biliyonuzmuhemide 3 mil..

helaaal

bayıldm bu harekete bnm gibi yatan hastalar için düşünülmüş büşcüm hayırlı olsun fırın, iyi günlerde kullan

emineeee şaşırtma beni al eline tatlandırıcılı yogurdunu cabuk bastır krizii :18:

Aaaaa Busecim gelmiiis nasil oldun dukandasim ?

geldim dukandaşım ama pek iyi değilim sen nasılsın neler yaptın, sporunu yaptın mı günün hareketini

ben ziyaretci olarak cikmiyorum zaten canim yani o gordugun ben degildim, simdi geldim zaten

kızzz bende seni hep offline görüyorum var bak bunda birşey gözükmüyorsun burda online olduğunda

busecim teşekkür ederim kuzum sağol desteklerin için bir an önce toparlan git uyu kendiciğine gel yavrucanım kıyamam sana ben dinlenemedinde zaten ateşin için sürekli ölçte ekstra bişi olursa doktora git mutlaka zehirlenmişsin belliki tavuktan olabilir muhtemelen

yahu benim koca yemek hazırlarsa yiyip gelicem,menü ekleyecem canlar..halen mutfakta, bekliyorum..

vaaaaayyyyyyy

dimii bnde de hep offline :26:

sağ ool büşüm, ne demkk ne isttersen sorablrsn. evet tavuktan belki de :26:
ben saati kurup biraz kestirecegm.sonra da antibiyotiğimi alır yatarım. duruma göre doktora gidebilirim.

iyi geceler kızlar

fulyacım ay oluyor sen ziaretci gözüküyorsun ben de :26: hiç nickn faln çıkmıyor. emnede de durum bndeki gibi oolabilir :44:
bak buseb fuyada durum aşağıdaki gibi oluyo..esk mesajımdan alıntı yaptım..o ziyaretç gibi gözükmüyo, üye gözüküyo

fully geliyosan gel, yoksa hoppiş kaçar.. ...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
bsrmhmmt+

fulyacım ay oluyor sen ziaretci gözüküyorsun ben de :26: hiç nickn faln çıkmıyor. emnede de durum bndeki gibi oolabilir :44:

yok canim ziyaretci gozukmez mumkun degil. hoppisin de gosterdigi gibi, mesela 4 uye online diyorsa ama listede 3 uyenin adi varsa, o adi gozukmeyen uye ben olabilirim. ama ziyaretci dedigi baska, kk'da kayitli hesabi olmayip da oyle bizi dikizleyenler onlar

bak sen şu an offline oldun..topikte ben , fully ve iki ziyaretçi varız şimdi..

.Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
hoppidicik
.

Son düzenleyen: Moderatör:
fully napıyosun canım..yolunda gitmeyen birşeyler yoktur inşallah, topiğe geldiğnde okuyup çıkıyosun çünkü..yoksa bze küstünmü, bak küstüysen nihat doğan çalarım sanada..bir daha küsmemeye tövbe edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…