Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok ne kusmesi canim ama sen yine de cal bi nihat dogan cok istiyorsan, dinlerik ben de sana ferhat guzel veya ajdar calarim ama bak uyariyorum bastan.

butun gun evdeydim hicbisey yapmadim. internetten muge anli falan seyrettim oyle tuhaf bir gundu bi suru ev isi vardi elimi bile surmedim. canim hicbir sey yapmak istemiyor ama cok fena cikolata falan istiyorum :26: allahtan evde yok cikolata tatli hicbir sey... yoksa diyet sakata gelebilirdi o kadar fenayim. kafami dagitmak icin de iste birseyler seyrediyorum vs...

mubarek simdi eve geldi yemegi bile ona yikma hayallerim var ama henuz kendisi bunu bilmiyor.. uygun bir dille soylemeyi dusunuyorum birkac tane film indirip onlari izlemek istiyorum butuunnnn aksam... oyle iste hoppisim

ben ziyaretci olarak cikmiyorum zaten canim yani o gordugun ben degildim, simdi geldim zaten
Hosgeldin Fulyaciiim dogru yerdesin nasi gecti gunun Dukanin biraz yorgun musun sesin ooole geldi bana:26:

emineeee şaşırtma beni al eline tatlandırıcılı yogurdunu cabuk bastır krizii :18:

geldim dukandaşım ama pek iyi değilim sen nasılsın neler yaptın, sporunu yaptın mı günün hareketini
aldim aldim quark dedikleri bisiii var bunlarin suzme yogurtla krem peynir karisimi %O,2 yagli icine tatlandirici attim napiiim cheescake niyetine yok yaaa zaten bugun ayin etkisinde bi hosum dedim yaaa diyet ve saglikli yasam adina herseyden uzak hissediom kendimi hopis sorarsan gene nasi bi hosluk buuu amaaaaan dunya yanmis umrumda degil 4 tane birden sakinlestirici almis gibi bi hosluk iste umarim yarina daha iyi olurum cuma spora gidicem kosucam alet caliscam ve yuzceeeeeeem

fulyacım ay oluyor sen ziaretci gözüküyorsun ben de :26: hiç nickn faln çıkmıyor. emnede de durum bndeki gibi oolabilir :44:

iveeeeeet iveeeeeet :111:

Hosgeldin Fulyaciiim dogru yerdesin nasi gecti gunun Dukanin biraz yorgun musun sesin ooole geldi bana:26:

hosbuldum :2: ivit ya bugun niyeyse sacma sapan bi haldeyim. dukanim iyi geciyor gecmesine de zorlanmiyorum desem yalan olur. butun gun kek pasta cikolata hayalleri ile yasiyorum. kalk dukan tariflerinden birini yap desen, yok, cik, i-ih - hicbisi yapmak istemiyorum. mubarek dukan tatlilari yapsa butun gun mutfakta mesela bana tepsi tepsi getirse ben de tikinsam.. ne guzel olurdu

iyi geceler tatlım dikkat et kendine :)

hee adı çıkmayan üye sensin demekki hee :) nasıl gidiyor diyet fulllyyy :) merakla bekliyorum seni dukandaşım sen daha önceleri çok daha fazla online olurdun şimdi pek gelemiyorsun çok mu yoğunsun kuzucanım

yo aslinda yogunlugum gecti bu hafta normal saatlere dondum isyerinde ama iste ne bileyim baya sessizlestim. mesela dun isten geldim mubarek evdeydi, merhaba dedim yatak odasina gectim. butun aksam orada oturdum laptop basinda bir seyler izledim. esim de biraz bozuk atti surekli onu yalniz birakiyorum diye, sonra oturma odasina gectim film izledik bir tane beraber. cidden bana ne oldu bilmiyorum kuzularim, yine icime kapandim baya bi. aldigim kilonun etkisi de olabilir bunda. dukan iyi gidiyor iste tek sorun az once dedigim gibi, biraz zorlaniyorum

kesinlikle aldığın kilolar yüzündendir canım ama sıkma canını dukanlayarak tez zamanda eskisi gibi olucazz.. sık sıok uğra buralara biliyorsun kuzum burdan uzak kalınca motivasyon yerle bir oluyor.. tatlı krizi banada geliyor arada bir unutmaya hatırlamamaya çalışıyorum baktım olacak gibi değil bir bardak light kola içiyorum :) iyi geliyor hemen :)

ya evet, isin kotusu kola da yok. eve kola stoklayamiyorum mubarek bitiriyor cunku. neyse alicam yarin kesinnnn

hemen bitiriyor ya valla :26: haklisin bak o iyi fikir, ona normalinden alayim bari. simdiye kadar bunu dusunememis olmam da sasirtici

evet evet hatta sen kendine al kendininkini dolabın dibine doğruda sakla her seferinde canında istemesin yani :) onunkinide gözünün önüne koy dolabada yazı as light olanı içmesin diye :)

al ben den de bugun gercekten ben de bi tuhaftim canim benimde cook kotu tatli istiooo esim yanimda cevizli sucuk ,lokum,kopuk karisik bi kutu var onu yiyooooo ben de tatlandiricili quark:120:

aaaa ben de oyun oynuyorum durmadan gozlerim yandi bugun ama parmaklarim orda olunca aklimda oyunda elim hicbiseye gitmio iyi oluyoooo ya Fulyacim bak bizi mahveden Turkiyeden ayri olmamiz oralari ozlememiz ben biliyorum ama bak senin annenler gelecek topla kendini ne guzel

ben de oyun oynuyorum veya film izliyorum butun gun pijamalarimi bile cikarmadim oyle yattim valla, insan kendini hasta gibi hissediyor oyle de olunca.. neyse annemlerle skype yapicam birazdan o beni toparlar

evet evet hatta sen kendine al kendininkini dolabın dibine doğruda sakla her seferinde canında istemesin yani :) onunkinide gözünün önüne koy dolabada yazı as light olanı içmesin diye :)

evet oyle yapayim canim diplere saklayayim. onunkileri de en gorunur yere koyayim boylece kurtaririm gitti simdi verdim eline listeyi, borek istiyor ya evde oklava bile yok iyi mi tamamen unutmusum bisuru alinacak sey cikti sirf bunun borek sevdasi yuzunden. umarim ozenip de kendim yumulmam o boreklere

cıssss burda kal fulyaaa burda kall... ayrıca madem börek yapacaksın bak bunu yap sende ye :)

dukandiyetitariflerim: PEYNİRLİ TAVA BÖREĞİ

müge anlı seyrettinse durum bayağı ciddi fulişimbende diyorum fulyanın bugün izin günü,muhakkak uğrardı ama ev yerleştiriyo zaar..ne biliim böyle olduğunu..bazen bende böyle senin gibi oluyorum ,bütün gün yatayım hiç yataktan çıkmayayım diyorum..ama çocuklarla nerdeebunalıma bile sokmuyorlar adamı..diyetle alakalı değil aslında bu durum, insanlar ara ara kalabalıktan uzaklaşmak, kendini dinlemek istiyor...

fulişim bence sende şu aralar kendini dinliyosun,bir-iki gün iyi ama ondan sonrası ı-ıhh tavsiye etmem..insanın kendini fazla dinlemeside iyi değil, deştikçe deşiyorsun, yeni sorunlar üretiyorsun..dukan yapmak istemiyorsan yapma, eğer sana mutsuzluk veriyorsa..ya da bir süre ara ver, birkaç gün, bir hafta..kendini toparlayana kadar yani..sen bilirsin yinede..

aaaaaaa unutuyordum ..senin ve emoşun bu halleri dolunaydanda kaynaklanabilir canlarım..ama bugünden sonra hooop kendimizi toparlayalım, küçülen ayla küçülelim tamammı tontoşlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
fadimeeeeeeeeee nerde menüüüüüüüü

menüm:

sabah:domates,peynir,zeytin,1dilim ekmek

ara:1 havuç

öğle:1 tabak çorba

ara:1 paket light eti form, 1 kupa ısırgan çayı

akşam:ciğer sote,1 bardak zero

su:2 litre

Aaa bende menümü yazmayı unutmuşum :)

sabah:
peynirli dukan tava böreği
delight hindi salam

öğlen:
1 yoğurt
1 yemek kaşığı kadar goji berry

akşam:
palamut balığı tava ( yağsız pişmiş )
ıce tea

şimdi:
light ton balığı

spor:
2.5 saate yakın yürüyüş

su:
2 litre

kızlar ben kaçar sonra yine uğrarım ekmek yapıcam yarına :) artık tost yemek istiyorum :) birde kek yapacağım fincanda :) tabi becere bilirsem :) kahve fincanı mikto dalgada olur mu ki yaa :S

kizlaaaaar yatiyorum ben yatiyim uyuyum da sabah yeni bi benle uyaniyim bugun kendimi hiiiiic sevmedim yaaa
hopis yarin yeni bi ayla yeni bir ben lazim banaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…