Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın bayanlar.., teşekkür ederim hilalcim :)

Fulya hemen almak gerek evet tatlım da bu ay şu dukan amca yüzünden beş kuruşum kalmadı vallahi işten arasınlarda gideyim diye bekliyorum :) annemde fırını ben aldım içini sen diz diyor :) martta inşallah alacagim :)

perşembe bildirimi: 68.3

hala atağa 1 gün daha devam edip etmemek konusunda kararsızım kızlar aslında istiyorum 300 gr mıda vermek ve tam 68 ile devam etmek ama ne yapsam bilemedim :S

kızlar morelim çok bozuk kardeşimin durumundan bahsetmiştim dün gece ögrenmiş kocası bunu aldatıyormuş hemde 6 yıldır daha yeni ortaya çıktı kardeşimin 2 . evliligiydi
benim kilom 90.1 ben önümüzdeki hafta izine ayrılmak istiyorum kardeşimin yanında olmalıyım

btlbetl=betül olduğuna göre noranın adıda ....olduğuna göre ikiside değil..

noranın adısı gamze özdeminin adısı nurcan btlbetülün adısı betül :) benim adım büşra lypsa nın adısı hilal buseb in adısı buse marti nin adısı emine seng in adısı ece vaarmı saymadığım daha?? birtek hopişim senin adısını bilemiyorum ben oda sana hep hopiş hopiş diyoruz ondan sanırım :)

canım ne denirki bu duruma. izin konusunda buse ile ece kararına saygı duyacaklardır kardşin içinde çok üzüldüm. çok kötü birşey heleki evlilik yaptığı insanın böyle bir insan olması

Gunaydiiiiiin kizlaaaaaaaar firinda ekmekler cizlaaaaaaarrr bakiyim sabah sabah kimleer varlaaaaar

sizden onceki devreden o da 9. takimdaydi, sonra hamis kalmisti simdi bebisi var minicik. bir ara buraya gelmisti merhaba demeye birkac ay once ama hatirlar misiniz bilmiyorum..
canim yaa allah rahmet eylesin cok aci..

yavrum bence pratik ama mumkun oldugunca az kullan normal firinda da yapabiliosun ayni seyleri ben aldigim ev araclarindan en cok mikro dalgaya pismanim olmasa da olur yani

Fulyaaa sorma ben de carsamba yapmistim ve yemediiiim ama oldum o kokusu yokmuuu ben de ispanakli yapmistim veeee bunu da kendime yapcam saol yaaaaa ohhh ispanakli boreeeeek yupppiiiiii

Canim allah rahmet eylesin ailesine sabir versin ozellikle annesine, rabbim kimseyi evlat acisiyla imtihan etmesin,cok zor yaaaa

hala atağa 1 gün daha devam edip etmemek konusunda kararsızım kızlar aslında istiyorum 300 gr mıda vermek ve tam 68 ile devam etmek ama ne yapsam bilemedim :S
tatlim bigunden bisey olmaz diycem ama sen zaten normalden bigun fazla yapmadin mi yani burda 10 gun atak yapanlari da okudum ama bobrekler ne duruma geliyo bilemiyoruz kendini cok kotu hissetmiosan olabilir belki ama zaten cok farkli diyetlerle dukana geldin daha fazla metabolizmani yorma bence hem seyire gecince de haftada bir kilo verebiliosun bazen de 100 gr ya da hiiic 300 gr mi dert etme o kadar bence

yok tatlım ben 4 gün çıkmıştı testte bugünde yapıp 5e tamamlamak istiyorum :) sonrasında sebzelere geçerim :) herhangi bir sıkıntım yok :) böbreklerde yerinde :) fırınıda ekmekler v.s. için kullanıcam hadi ben kaçtım fulyanın deyimiyle duKANKAlar :) bugünüde atak yapıciiiim :) tost yapıcam şimdik akşam yaptığım ekmekten arasına üçgen peynir ve füme koyup :) hadi kahvaltıdan sorna anam temizliğe başlarsa gelemem ama arada uğramaya çalışırım. akşama hem idmanım hemde fitness ım var kendinize cici bakın seviyorum sizleri hatuncanlar :)

Aldatan kendini aldatir,ne kadar onursuzca ustelik, 6 yil kardesinle ayni yastiga bas koymus bu insan,yemegini yap,camasirini yika,omrunden ver,hayatini paylas bu mu bedeli yaziklaaar olsun hem aldatan herife hem de onu tesvik eden hemscinsimize,ilahi adalete guvensin kardesin Fadimecim,allah ona da sabir versin kolay degil umitlerle basladigin bi yolun yarida kesilmis olmasi ama dunyanin sonu degil baska yollar var bizleri amaca goturecek,oyle biriyle yasamaktansa yalnizligi tercih ederim bosversiiiin bi yalanci icin uzulmeye degmezzzzzz

Son düzenleme:
artık ALLAHA havale ediyorum bizden uzak ALLAH CEZASINI VERSİN KARDEŞİMİ GÖRSEN HERKES ONUN GÖZLERİNE TÜRKAN ŞORAY GÖZLÜ DER

artık ALLAHA havale ediyorum bizden uzak ALLAH CEZASINI VERSİN KARDEŞİMİ GÖRSEN HERKES ONUN GÖZLERİNE TÜRKAN ŞORAY GÖZLÜ DER

Canim kiyamam yaaa bence bi sure psikolojik yardim alsin ya da sen ve aileden guvenebilecegi kisiler elinizden geldikce destek olun konussun ayni seyleri de anlatsa milyon kez anlatsin aglasin acisini yasayin o usanana kadar, simdi onun icinde nasil bi ofke vardir hem koca olacak o herife ,hem aldattigi kadina ama biliyomusun biz sevince tam seviyoruz gene de eminim ofkesi kocasina degil aldattigi kadinadir hatta kendinedir acaba ben nerde hata yaptim diye kendinde arar hatayi biz kadiniz iste boyleyiz muhakkak istisnalar vardir ama genelimiz boyleyiz.
adam adam degilmis ki Gozden ne anlasin (OKKUUUUUZ) ozur dilerim ama tutamadim kendimi.

günaydın kızlar. düne göre -300 çıktım. bugün daha iyiyim, karnımda bi ağrı var ama sanırım bu regl habercisi bi ağrı :26: antibiyotik kullanıyorum. dün biraz ateşlendim ama annem sürekli kontrol etti gece ben uyurken, antibiyotikte iyi geldi. şaka maka bu halde bile diyeti bırakmadım. kendimi çok tebrik ediyorum

perşembe bildirimim: 54.2

eda arkadaşınız içinde gerçekten üzüldüm gencecik bir kızmış üstelik. başı sağ olsun, kardeşinin mekanı cennet olsun

kuzum peki neden senin adın gözükmüyor, sen mi ayarladın onu :26:

vaoov harika görünüyooorr hemen yapcam ıspanak alıp teşekkürler dukanka fuliii

büşraaaa sınırlı izinliler atak boyunca yasak sana o tatlandırıcı da yasak kolay mı sandınız atağı öyleeeeeeeeee sakın kullanma bi daha

aaa nazar oldu +600 yaniii vallaa nazar oldu benim kuzuma :26: ben mi nazar ettim acabaaa

yazdıklarımı okudum da çok düşük kelimeler kullanmışım.

perşembe bildirimi 64,5

böyle daha bi güzel görünüyor.​

kilon aynı olsa bile regl öncesi bu büyük bi başarı nurcancım, tebrik ederim.

büşracııım harikasııın tebrik ederim seni dukanka bence vücudu ne kadar erken şaşırtırsan o kadar iyi, esas kilo vereceğin evre olan seyire geç derim ama fuliyle aynı gün sebze yapmış olman adına bugün de atak yapabilirsin. eğer bugün atak yapmazsan emine ve benimle aynı günde sebze yemiş olursun. bugün bizim sebze günümüz, iki türlü de takım arkin var ama fuliş tek kalmasın bence sen bugün de atak yap

fadimeciim inan çoook üzüldüm, hem de 6 yıl olmasına ekstra üzüldüm bu kadar da olmaz 6 yıl yani, nasıl bi yalan adammış kardeşine destek ol elbetteki bu kararını çook yerinde buluyorum. seni bu hafta listede izine ayrılmak istiyor olarak yazacağım, 2 hafta izinde olacaksın. biliyorsun ki süre en az 2 hafta olmak zorunda zaten ortalık anca durulur, hatta belki de durulmaz

perşembe bildirimi:90.1

vaaayy hopişim geçen hafta 90.8 mişsin -700 yani süpersiiin hellaaaaall

fadimecim bi yanlışlık var. geçen haftaki kilo bildirimin

fadime02 (98/99/-0,5/%-0,51 )

bu haftaki kilo bildirimin için 90.1 yazmışsın :26:

arkadaşlar sanırım fadime 99.1 yazacağına 9 un yanındaki 0 a basmış, eğer bu üzüntü ve stres durumu içinde tekrar gelemezse kilosunu 99.1 olarak belirteceğim. amaa 98,1 de olabilir :44: ay napcaz şimdiii :18:

Son düzenleme:

anammm ama yaa yarın kaşıkcık neyse allahtan + çıkmadım tatlandırıcı olayını bilemiyordum kuzum yaa bende öyle düşünüyorum canım ve şu var sizin ardınızdan gidersek en azından görmüş oluruz menülerinizi v.s. ertesi güne beelki örnek bilee alırız :)

hiiiiii tam ben kadar mışın ve 60 a düşmüşüüünn ayyyyy.... niye bıraktın bacım yaa.... cumartesi kesin başlıyorum....

ayyy keşke soraydım kızzz.... gece bire kadar sarma sarıdm deli gibi :)) acemilik böyle bir şey arkadaşlar..... ama lezzt on numara olmuşş... akşama bayılcaklar... ona eminim...
bende fırın yok pastabandan keki bir tarife göre kremalı falan hazırlıyayım dedim ayyy krema bildiğin cıvık oldu.... ıslak kekim yüzen kek halini aldı.... hiiiç o resimdeki gibi olmadı... sütü çok koymuşum (( çok kızdım kendime.... akşamada erken çıkıcam işten.... yemek yaptım ama mutfağı savaş alanına çevirdim.... onlar gelmeden hokus pokus toparlamam lazım birde rus ve makarna salatası yaparım biber közlerim benden bu kadar.... bide şööle seksü giyince kalın kalın bacaklarıma giyicem miniyi hepsi bayan nasılsa onlarada söyledim seksü gelin dedim aşırı makyaj yapın dedim :)))

nayıırr..... dayanacaksın.....

çok yazık Allah sabır versin ....

ben direk betülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…