- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.281
btlbetl=betül olduğuna göre noranın adıda ....olduğuna göre ikiside değil...
Birdaha soruyorum daha sormak yok söz
Nurcan btlbetl müydü..Noramıydı:18::18:
[][/COLOR]
btlbetl=betül olduğuna göre noranın adıda ....olduğuna göre ikiside değil..
kızlar morelim çok bozuk kardeşimin durumundan bahsetmiştim dün gece ögrenmiş kocası bunu aldatıyormuş hemde 6 yıldır daha yeni ortaya çıktı kardeşimin 2 . evliligiydi
benim kilom 90.1 ben önümüzdeki hafta izine ayrılmak istiyorum kardeşimin yanında olmalıyım
canim yaa allah rahmet eylesin cok aci..sizden onceki devreden o da 9. takimdaydi, sonra hamis kalmisti simdi bebisi var minicik. bir ara buraya gelmisti merhaba demeye birkac ay once ama hatirlar misiniz bilmiyorum..
yavrum bence pratik ama mumkun oldugunca az kullan normal firinda da yapabiliosun ayni seyleri ben aldigim ev araclarindan en cok mikro dalgaya pismanim olmasa da olur yaniyok valla hatırlamadım canımcımbu arada sen paylaşa dur bende eppmeeeğimi yapayımm hadi gelirim birazdan ben bu mikrodalgayı keşke daha önce alsaymışız dedi anacım :) yeni başına geldi aklı 3 dk da kek yapınca
Fulyaaa sorma ben de carsamba yapmistim ve yemediiiim ama oldum o kokusu yokmuuu ben de ispanakli yapmistim veeee bunu da kendime yapcam saol yaaaaa ohhh ispanakli boreeeeek yupppiiiiiisevgili dukankalar, su begendigim borek tarifini paylasiyorum notlarinizi alin, bundan yapicam seyire gecer gecmez. cok iddiali konusmus en guzel borek bu diyor denemezsem catlarim cidden guzel gorunuoyr ya oooff simdi olsa da hepsini yesem
[/FONT][/COLOR]
Canim allah rahmet eylesin ailesine sabir versin ozellikle annesine, rabbim kimseyi evlat acisiyla imtihan etmesin,cok zor yaaaabu topiğin eskilerinden canım..bebeği olunca gitmişti..küçülenleri kızkardeşime veririm derdi hep, iyice baktım, evet kızkardeşi vefat etmiş..20 li yaşlarda bir kız, çook güzel..kendisi hiç yorum yapmamış, ben msj attım..
tatlim bigunden bisey olmaz diycem ama sen zaten normalden bigun fazla yapmadin mi yani burda 10 gun atak yapanlari da okudum ama bobrekler ne duruma geliyo bilemiyoruz kendini cok kotu hissetmiosan olabilir belki ama zaten cok farkli diyetlerle dukana geldin daha fazla metabolizmani yorma bence hem seyire gecince de haftada bir kilo verebiliosun bazen de 100 gr ya da hiiic 300 gr mi dert etme o kadar benceperşembe bildirimi: 68.3
hala atağa 1 gün daha devam edip etmemek konusunda kararsızım kızlar aslında istiyorum 300 gr mıda vermek ve tam 68 ile devam etmek ama ne yapsam bilemedim :S
Gunaydiiiiiin kizlaaaaaaaar firinda ekmekler cizlaaaaaaarrr bakiyim sabah sabah kimleer varlaaaaar
yavrum bence pratik ama mumkun oldugunca az kullan normal firinda da yapabiliosun ayni seyleri ben aldigim ev araclarindan en cok mikro dalgaya pismanim olmasa da olur yani
tatlim bigunden bisey olmaz diycem ama sen zaten normalden bigun fazla yapmadin mi yani burda 10 gun atak yapanlari da okudum ama bobrekler ne duruma geliyo bilemiyoruz kendini cok kotu hissetmiosan olabilir belki ama zaten cok farkli diyetlerle dukana geldin daha fazla metabolizmani yorma bence hem seyire gecince de haftada bir kilo verebiliosun bazen de 100 gr ya da hiiic 300 gr mi dert etme o kadar bence
kızlar morelim çok bozuk kardeşimin durumundan bahsetmiştim dün gece ögrenmiş kocası bunu aldatıyormuş hemde 6 yıldır daha yeni ortaya çıktı kardeşimin 2 . evliligiydi
benim kilom 90.1 ben önümüzdeki hafta izine ayrılmak istiyorum kardeşimin yanında olmalıyım
artık ALLAHA havale ediyorum bizden uzak ALLAH CEZASINI VERSİN KARDEŞİMİ GÖRSEN HERKES ONUN GÖZLERİNE TÜRKAN ŞORAY GÖZLÜ DER
Aldatan kendini aldatir,ne kadar onursuzca ustelik, 6 yil kardesinle ayni yastiga bas koymus bu insan,yemegini yap,camasirini yika,omrunden ver,hayatini paylas bu mu bedeli yaziklaaar olsun hem aldatan herife hem de onu tesvik eden hemscinsimize,ilahi adalete guvensin kardesin Fadimecim,allah ona da sabir versin kolay degil umitlerle basladigin bi yolun yarida kesilmis olmasi ama dunyanin sonu degil baska yollar var bizleri amaca goturecek,oyle biriyle yasamaktansa yalnizligi tercih ederim bosversiiiin bi yalanci icin uzulmeye degmezzzzzz
artık ALLAHA havale ediyorum bizden uzak ALLAH CEZASINI VERSİN KARDEŞİMİ GÖRSEN HERKES ONUN GÖZLERİNE TÜRKAN ŞORAY GÖZLÜ DER
yok canim ziyaretci gozukmez mumkun degil. hoppisin de gosterdigi gibi, mesela 4 uye online diyorsa ama listede 3 uyenin adi varsa, o adi gozukmeyen uye ben olabilirim. ama ziyaretci dedigi baska, kk'da kayitli hesabi olmayip da oyle bizi dikizleyenler onlar
sevgili dukankalar, su begendigim borek tarifini paylasiyorum notlarinizi alin, bundan yapicam seyire gecer gecmez. cok iddiali konusmus en guzel borek bu diyor denemezsem catlarim cidden guzel gorunuoyr ya oooff simdi olsa da hepsini yesem
ALINTI:
Eda Dukancan
tekrar ediyorum şimdiye kadar yediğiniz bütün dukan böreklerini unutun bu kadar da iddalıyım:)) bu tarif ıspanaklı gözleme yapma amacıyla çıktığım yoldan yoğurtlu krebi yine tutturamayıp tavadan kazımam üzerine geri dönmemle ortaya çıktı:)
buyrun size el açması tadında mis gibi peynirli ıspanaklı börek
içi:
200 gr ıspanak
100 gr light beyaz peynir
tuz, karabiber
hamuru:
3 yk yulaf kepeği
2 yk süt tozu
1 tk mısır unu
1 tk tatlandırıcı (kepek tadını yok ediyor olmazsa olmaz)
2 yumurta
1 çok tepeleme yk yoğurt
yarıdan biraz fazla çay bardağı süt
1 çk kabartma tozu (ben karbonat koydum)
hamurun tüm malzemeleri karıştırılır. (çırpmayın çok sulanıyor. sadece topak kalmayacak şekilde karıştırın). ıspanak ocakta kavrulur. pişmesine yakın peynir içine eklenir ve hafif eritilir. çırpılan hamurun yarısı baton kek kalıbına dökülür. ıspanaklı karışım ortasına alınıp üstüne kalan hamur eklenir. 150 derecede ısıtılmış fırında 20 dk piştikten sonra 10 dk da 100 derecede pişirilir. bunu içi iyice pişsin diye yapıyoruz. en son tekrar 5 dk 200 dereceye çıkarılıp üstü kızartılır. servis edilip afiyetle yenir. denemeyen kalmasın:))
Eki Görüntüle 643981
görüntü harikaymış :) ben ilk defa tatlandırıcı kullandım yaa :) umarım yarına etki etmez 1 yemek kaşığı kullandım yarısını yedim say işte65 e inenen kadar sınırlı olan yiyecekleri tüketmeyeceğim karar verdim :)
Günaydın Bacılar..Okumayı ancak bitirdim.
Edaya başsağlığı diliyorum.Allah sabır versin.
Büşracım sana hayırlı olsun mikrodalgan.Gerçekten hayat kurtarıyor.Olmasa çok zorlanacağım kankilerden biri kendisi.
Hoppişim sana ne oldu yaw.Hemen de kaçmışsın bi soramadım.
Perşembe bildirim :93,8
yazdıklarımı okudum da çok düşük kelimeler kullanmışım.
perşembe bildirimi 64,5
böyle daha bi güzel görünüyor.​
perşembe bildirimi: 68.3
hala atağa 1 gün daha devam edip etmemek konusunda kararsızım kızlar aslında istiyorum 300 gr mıda vermek ve tam 68 ile devam etmek ama ne yapsam bilemedim :S
perşembe bildirimi:90.1
günaydın kızlar. düne göre -300 çıktım. bugün daha iyiyim, karnımda bi ağrı var ama sanırım bu regl habercisi bi ağrı :26: antibiyotik kullanıyorum. dün biraz ateşlendim ama annem sürekli kontrol etti gece ben uyurken, antibiyotikte iyi geldi. şaka maka bu halde bile diyeti bırakmadım.kendimi çok tebrik ediyorum
perşembe bildirimim: 54.2
büşraaaa sınırlı izinliler atak boyunca yasaksana o tatlandırıcı da yasak kolay mı sandınız atağı öyleeeeeeeeee sakın kullanma bi daha
büşracııım harikasıııntebrik ederim seni dukanka bence vücudu ne kadar erken şaşırtırsan o kadar iyi, esas kilo vereceğin evre olan seyire geç derim ama fuliyle aynı gün sebze yapmış olman adına bugün de atak yapabilirsin. eğer bugün atak yapmazsan emine ve benimle aynı günde sebze yemiş olursun. bugün bizim sebze günümüz, iki türlü de takım arkin var ama fuliş tek kalmasın bence sen bugün de atak yap
Lahana da benim yuzumu gulduren diyet sekillerinden biri sabah aksam ben ikiser yaprak kaynatip suyunu ictim ki ayda 8 kilo vermistim ama ben coook sevmistim yaaa hatta hasladigim lahanayida uzerine limon sikip yiyodum coook guzel oluyodu o zamanlar 68 flandim lahanayla 60 olmustummmmmm hem de tama yaz zamani gorenler bayiliyodu keske birakmasaymisim lahanayi ama neyse simdi de dukan var bunu bari birakmasam yaaa yani insan incecik olunca hah tmmm bi daha almam saniyo kendini saliyo hastayken antibiyotik kullanmak gibi bisey yaa azcik ii hissedince birakiriz hemen
kiiiz yakin olsaydik gelir yardim ederdim coook severim misafir hazirligini hele hersey hazir onlarin geldigi ani beklemek gelince de hiiic gitmesinler demek cocukken de oooleydim ben kapilari kitlerdim gitmesinler diye
yemek mi cay mi?ne yapicaksin tarif paylasalimkolay ama guzel tariflere bayilirim bak hopis bana cemenli piza tarifi verdi misafirlere yap mmmmm hatta kucuk kucuk kanepe seklinde de olur ben misafirler gelince onden istah acici ikramlari cok seviyorum
tmm buldum ben yarin dukan kek yapicam ekmek yerine onu yiycem bugun yapsam yulaf kepegi hakkimi ekmekte tukettim ama yarin kek olarak alabilirim
bu tatli kriziyle yarina kadar olmezsem tabii, resmen ellerim titriyo gibitattli verin verin bana bana tatli verin verin diorum sizeeee tatliiiitatliiiiiiiiii
bu topiğin eskilerinden canım..bebeği olunca gitmişti..küçülenleri kızkardeşime veririm derdi hep, iyice baktım, evet kızkardeşi vefat etmiş..20 li yaşlarda bir kız, çook güzel..kendisi hiç yorum yapmamış, ben msj attım..
Günaydın Bacılar..Okumayı ancak bitirdim.
Edaya başsağlığı diliyorum.Allah sabır versin.
Büşracım sana hayırlı olsun mikrodalgan.Gerçekten hayat kurtarıyor.Olmasa çok zorlanacağım kankilerden biri kendisi.
Hoppişim sana ne oldu yaw.Hemen de kaçmışsın bi soramadım.
Perşembe bildirim :93,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?