- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.321
oooooo seksü hatunlar toplantısı heeadresi ver bacım, kaynımla kayganayı yolluyorum aşırı makyaj neden onu anlamadım??benim yerimede 1 tanecik sarma yermisin betülüm???zira çook zaman oldu sarma yemeyeli..
kıııııııız sen benim kocamı tanımıyosunda o yüzden öyle konuşuyosun..tamam, boğa burcu olduğu için ara ara emoşun tabiriyle "ökküz" lüğü oluyo emme o da kadı kızında bile oluyo anacım..çevreme baktıkça şükrediyorum yinede ..tabii bunu ona hiç çaktırmıyorum o da ayrı mesele
dun de ben ooleydim sanirim ayin etkisiymis hopis oole dedi bugun daha iyi basladim cok sukurrrSelam kızlar, güne hiç iyi başlamadım, bir yoğunluk vardi ki sormayın gitsin( betüş sabah lahanamı aldım, ben hazırım ama cumartesi başlayalım beraber ben de şöyle bir kaç gün detoks yapayım diyorum.
Kilomu bildireyim, 68.7
Şu lahana şişkinlik yapıyor ben de, yeşil çaya yüklenicem bugün yarına kadar daha az çıkmayı ümid ediyorum
kiiiiz daha iyi ya ekstra kalori harciyosun iste super yani ben makina varken de elimde coook yikarim ozellikle tencere ve tavalarimakina yok bende.... ellerimden öperler :))) valla muhabbet güzel oluyo harbiden.... biz her hafta buluşuyoruz her hafta bir haftalık enerjimi depoluyorum....
Selam kızlar, güne hiç iyi başlamadım, bir yoğunluk vardi ki sormayın gitsin( betüş sabah lahanamı aldım, ben hazırım ama cumartesi başlayalım beraber ben de şöyle bir kaç gün detoks yapayım diyorum.
Kilomu bildireyim, 68.7
Şu lahana şişkinlik yapıyor ben de, yeşil çaya yüklenicem bugün yarına kadar daha az çıkmayı ümid ediyorum
anaaaaaaaa kiz millete yazdim yazdim ben ne yedigimi kilomu yazmamisssiiiiiim
Kilom :119::119: 63,100 :119::119:
menum
ispanaklarim hazirdi fulyanin boregi yapcaktim ama omlete karar verdim cunku ekmek hakkimi bugun kekte kullancaaaam tatli krizi istemiorum buguuuuun
Diyet arkadaşım.com daki kalori hesabıma göre günde 1000 kcal almıyorum.Bu şekilde ayda 5-6 kg vermem lazım ama bakacayizz...
Fadimenin kardeşi içinse üzgünüm.Kahrolsun bu kafa yapısı ne diyeyim.
Buseeee bugun daha iyi olmana sevindiiim ama dikkar et usutmeee ayaklarini ozellikle sicak tuuuut kiz bu hafta biz de iyiyiz haaaa ilk uce gircez ozellikle fulyanin sayesinde kacmaz diorum ben hadi bakalim yarina hepimiz bi kilo su tutmazsak tabiii
ooh miss gibi köftelerimi de yedim :)sabahtan beri yulaf kepekli dukan tost eekmeği ile tost yaptım içerisine füme koydum çemensiz pastırma ve üçgen peynir ekledim :) mis gibi olduu :) sabah kalkar kalkmaz yoğurt ve yarım litre su ve şimdide yarım litre su :) etti 1 litre akşama tavuk ızgaraaa aslında aklımda köfte değil mantı yapmak vardı ama yulaf kepeği hakkımı bitirdim diyerekten yapmadım :)
azimlisin hilalcim, başaracaksın bence senşuan 1 büşra, 2 sensin azim konusunda bana göre
ben diyorum biz sizden öğrenicez menüleri diye
hadi bakalım yüklen yeşil çayına gamzecim. 295. etapta 68 kg ile ayrılmışsın. şimdi 298. etapa artı +700 ile gireceksin yani bu 3 haftada kilo verememiş ve üzerine kilo almışsınburdan ayrılmak sana pek yaramamış. umarım yarına tartı daha iyi sonuç verir bu artılar şişliktir.
maşallah kuzum 1300 gram gitmiş heyarına 1500 olur o hastalanmadan devam et de gersi kalsın. sağlığın yerinde olsun yeter kuzum. teşekkr ederim bu arada azim konusunda söylediğin güzel sözler için dukan diyeti için android uygulamalardan i dukan diye bir uygulma indirdim kk dana birinin tavsiyesi ile gayet hoş kilo takibi çizelge takibi grafikler falan var birde üstüne seyişr atak v.s. evrelerini takvim üzerinden gösteriyor çok beğendim bu arada seyir bitiş günüm tam 4 hazirana denk geliyor çok sevindim tamda doğum günüm yaa düşünsene çifte doğum günü olacak resmen :)
Busecimm bugün yeşil çaya yükleneyim hem şişkinlik insin hem de kayısılı yeşil çay beni wc'ye çıkarıyor wc'ye de çıkarsam yarına kadar en azından 400-500 gr gider düşünüyorum.En azından kilomu korumuş olsaydım bu hafta çok iyi olurdu.
SABAH
1 bardak lahana suyu
2 dilim k.ekmeği
2 yumurta
ÖĞLE
1 kase çorba
2-3 parça küçük turşu
Ara: 1 elma
AKŞAM
1 elma
Yarım ayva.
SPOR: 40 dk yürüyüş
YEŞİLÇAY: 3-4 fincan
Kek yaptiiiim sabah omletle ekmek yemedim ama simdi de canim kek istemio yaaa bana ne oluo booole gerci ben en cok aksam tatli yemekten hoslaniyorum keske aksama yapsaydim sooole sicak sicak cayla ii giderdi bu kek neyse isitirim ben de
oglen: tofu ve sebze kavurup yediiiim mmmm guzeldi
gerci busenin dedigi gibi bugun sebzeye yuklenmemek daha iyiydi ben abarttim mi sebzeyi ne sabah ispanak simdi kabak biber sogan brokoli:26: ama neyse arti aksam az yerim sebzeyi sadece ''brokoli ve balik''
ne demek büşracım rica ederim, çok iyi gidiyorsun bana kalırsa, mızıklamıyorsun bile yahuaman nazar değmesin baktım o dediğin uygulamaya apple store da 7 lira, hayatta almam
7 haziran olayı da süper olmuş yaaa, harika yani olaya bak
yoook yoook merak etme akasama cok az yiycem kek de yiycem yaa sanirim seker rezervlerimi tukettim vucutta o yuzden bu krizler sadece seker degil yag mag kalmadi heee annemle nette konustum o da kizim iyice suzulmussun sen yaaa deyip durdu bi kalk ayaga dedi kadin aglayacakti hicbiseyin kalmamis ye biraz kendine bak ne bu booole dedikız emine dikkat et kız, yarına bildirimimiz güzel olsun 1. olalım. bak gamze de uğraşıyor artılardan kurtulmak için, yapma etme gözünü seveyim, yiyeceğin kadar sebze yemişsin, akşamı sebzesiz geçirsen bile olurbu aralar şu tatlı olayın fena nüksetti, ona da dikkat et bence :26:
Mrb kızlar,
ne kadar çok yazmışsınız
oku oku bitmedi,
bu gün öğlen eti nin kızarmış ekmeklerinden alsım.
Bir kase çorba ile 4 adet tükettim.
Ara yok.
Bakalım akşamada hafif atlacam yarına bir fark olacak mı?
yoook yoook merak etme akasama cok az yiycem kek de yiycem yaa sanirim seker rezervlerimi tukettim vucutta o yuzden bu krizler sadece seker degil yag mag kalmadi heee annemle nette konustum o da kizim iyice suzulmussun sen yaaa deyip durdu bi kalk ayaga dedi kadin aglayacakti hicbiseyin kalmamis ye biraz kendine bak ne bu booole dedi
aaaaaamin inşallah canım..önce betüşe nasip etsin bence, baksana halen öyle erkekler olduğuna inanmıyor kız..Hopisim kilo bildiriminden dolayi terbüüük ederim baciiiim evet yaa benim ki de allaha sukur iyidir azcik okuzluk dukan diyetindeki sinirli izinliler gibi herzaman degil ve siniri asmamak kaydiyla iyidir yani olabilir duraklama yasanirsa da hemen kesmelidiiiiir
Allah bi yastikta kocatsin mutlulugunuzu bozmasin insallah butun bekarlara da bizimkilerden birer tane nasip etsin insallllaaaaah
vallahi hep sebze hep sebze....benden sonra kocam gidip et alıyo, bir şekilde bana yediriyor tabii o da ayrı mesele..hadi bye...tehlikeli seyler alma marketten bi de karnini doyur ooole git
betüşşş kızım benim kıymetimi bil, el üstünde tut beni, sev beniayy yeriim valla sabah bi tattııım anaam dedim ben koca tencereyi bi başıma yerim dedim.... bak güzel olmuş heee.....
aman onlar bi kalem sürer gözüne, birde dudağa rujumsu bişi bizim aşırı makyajımız bu yani :)))
oküz moküzz iyiyse valla kıymetini bil...Allah ayırmasın beybim .... bak varmış iyisi biz de hep böle başkalarından duyuyoz işte
betüşşş kızım benim kıymetimi bil, el üstünde tut beni, sev beni..biraz önce halam aradı " sarma sarıyorum, yarın gel" dedi yani bir insanın kalbi bu kadarmı temiz olur yahu..başka şey istesem olacağımış
ay ben yerim senin anneni yaacanım benim yaa kadın üzülmüş napsın kızı süzülmüş kafiyeli oldu hee
emineeee senin boyun kaç bi de bakim sen onu bi banaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?