Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de atak yaptığımda sınırlı izinlilerin yasak olduğunu bilmiyordum. sonra simlanın sitesinden öğrenmiştim neyse az kaldı zaten atak bitimine

büşracım bence emineyle biz sizi örnek alıcaz gibi görünüyor. biz standart şeyler yiyoruz siz yeni tarifler yapıyorsunuz. ilk zamanlar bende öyleydim ama sonra boşladım çünkü çok alıştım yediklerime, yeni şeyler aramıyorum bile. tek vazgeçilmezim tatlı krizlerim için puding sebze günlerinde de az zeytinyağlı yemek yiyorum dukana uygun yaninda da ya tavuk ya köfte. o şekilde yani. bana yetiyor ama şu tatlandırıcıyı bi tekrar alayım da hoşmerim yapcam dukana uygun simlanın sitesinde var

vay canınaaa kadınlar matinesiiiiiii

perşembe bildirimi yaptın mı betüş? :44:

çok üzülmesin boşversin.... hayatta ondan değerli bir şey mi var.... valla değmez üzülmesin hiç....

biz hepimiz evdekalmış kızlarız kadın demeyelim reca ediyorum :)))

kız kuruları partisi....

Perşembe bildirimim :67.7

çocuğu var mıydı acaba yaa, çocuk varsa üzüntüsü iki katıdır :26:

bişi olmaz ne ilkler ne tekler.... biz bayanlar üzüntünün dibine vurmaya efkara arabeske çok meyilliyiz... Türk kadını böyle.... bırakın gitsin o adam çocuğuna ne verebilir... aklı oyanşındayken... çocuklar her türlü büyür.... hayat her tülü devam eder... dimdik durcan bu hayatta... benim peder 60 yaşındayken annemi aldattı aradakileri saymıyorum bile... 60 yaş teneşire çeyrek kala yediği haltlar peehhh.... neler etti be.... erkekler böyle malesef... iyisi var mı ben görmedim vallahi ama var diyolar duyuyorum iyi olanda varmış....

hepsini bi kazana koyup kaynatcan bunları

ayy kız hoşmerim tatlısnı ben burda paylaşmadımmı kii :S gördüm hoşmerim tarifini direkt sen geldin aklıma :) artık kaçamak yok :) sende hoşmerim yiyeceksin buseee... :)

kız kuruları partisi....

ahahah kız çok güldüm allah seni ne etmesin kız kuruları partisi he :92:

Gunaydinnnn
Persembe bildirimim 77.6 :O
Simdi gecmisi biraz okuyayim

fulyaaa
çok iyisinnn....

kız kuruları partisi....

ilahi betüüş ben de aranıza katılmak isterdim valla oohh kız kıza eğlenceee
yarın da biz de gün var ama bizimki kız kuruları değil kadın kuruları partisi olcek

Gunaydinnnn
Persembe bildirimim 77.6 :O
Simdi gecmisi biraz okuyayim

fulyaaaaaa geçen haftaki kilo bildirimin trulyscrumptions (78,5/80,1/-1,6/%-2,04)

2,5 kg vermişsiiin, takımın gururusuuun, bireyselde derecedesin kesiiin

korkulur senden kız haklısın valla katılıyorum ama iyileri de var ona da katılıyorum, hatunun da iyisi kötüsü var erkeğinde. sonuçta bu erkekler kendi kendilerine aldatmıyor, en büyük kötülüğü bize hem cinslerimiz yapıyor

aaa seksuuuu haaa alemsin koptum kiz makinaya doldur fazlaliklari yika bi de cifle heryeri missss bi de yerleri pasapas tmm olmadi mi gelenlere hadi kizlar o seksuuu halinizle el atinda su mutfagi bi adam edlim deyiver ben hep derim yemek icmek walla bahane muhabbet sahaneeeeee yikiliosunuz kizlaaaaaaaaarrrrr

Selam kızlar, güne hiç iyi başlamadım, bir yoğunluk vardi ki sormayın gitsin ( betüş sabah lahanamı aldım, ben hazırım ama cumartesi başlayalım beraber ben de şöyle bir kaç gün detoks yapayım diyorum.

Kilomu bildireyim, 68.7

Şu lahana şişkinlik yapıyor ben de, yeşil çaya yüklenicem bugün yarına kadar daha az çıkmayı ümid ediyorum

fadime kardeşine söyle hiç üzülmesin, hatta sevinsin bile..arkasına bakmadan direk yoluna devam etsin..dışardan demesi kolay tabii ama zamanla insanlar ölümün acısına bile alışıyorlar be bacım..o öldü desin ve devam inşllah..dünyada tek erkek o değil ya, o da bulur kendini hakedeni..

vaaayy hopişim geçen hafta 90.8 mişsin -700 yani süpersiiin hellaaaaall
aç geziyom aççç

evt canım...benimde dikkatimi çekti..99.1 en iyisi

oooooo seksü hatunlar toplantısı heeadresi ver bacım, kaynımla kayganayı yolluyorumaşırı makyaj neden onu anlamadım??benim yerimede 1 tanecik sarma yermisin betülüm???zira çook zaman oldu sarma yemeyeli..

kıııııııız sen benim kocamı tanımıyosunda o yüzden öyle konuşuyosun..tamam, boğa burcu olduğu için ara ara emoşun tabiriyle "ökküz" lüğü oluyo emme o da kadı kızında bile oluyo anacım..çevreme baktıkça şükrediyorum yinede ..tabii bunu ona hiç çaktırmıyorum o da ayrı mesele

anaaaaaaaa kiz millete yazdim yazdim ben ne yedigimi kilomu yazmamisssiiiiiim
Kilom :119::119: 63,100 :119::119:

menum
ispanaklarim hazirdi fulyanin boregi yapcaktim ama omlete karar verdim cunku ekmek hakkimi bugun kekte kullancaaaam tatli krizi istemiorum buguuuuun

Hopisim kilo bildiriminden dolayi terbüüük ederim baciiiim evet yaa benim ki de allaha sukur iyidir azcik okuzluk dukan diyetindeki sinirli izinliler gibi herzaman degil ve siniri asmamak kaydiyla iyidir yani olabilir duraklama yasanirsa da hemen kesmelidiiiiir
Allah bi yastikta kocatsin mutlulugunuzu bozmasin insallah butun bekarlara da bizimkilerden birer tane nasip etsin insallllaaaaah

makina yok bende.... ellerimden öperler :))) valla muhabbet güzel oluyo harbiden.... biz her hafta buluşuyoruz her hafta bir haftalık enerjimi depoluyorum....

cumartesi başlıccaz inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…