- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.301
anammmama yaa yarın kaşıkcık neyse allahtan + çıkmadım tatlandırıcı olayını bilemiyordum kuzum yaa bende öyle düşünüyorum canım ve şu var sizin ardınızdan gidersek en azından görmüş oluruz menülerinizi v.s. ertesi güne beelki örnek bilee alırız :)
hiiiiii tam ben kadar mışın ve 60 a düşmüşüüünn ayyyyy.... niye bıraktın bacım yaa.... cumartesi kesin başlıyorum....
ayyy keşke soraydım kızzz.... gece bire kadar sarma sarıdm deli gibi :)) acemilik böyle bir şey arkadaşlar..... ama lezzt on numara olmuşş... akşama bayılcaklar... ona eminim...
bende fırın yok pastabandan keki bir tarife göre kremalı falan hazırlıyayım dedim ayyy krema bildiğin cıvık oldu.... ıslak kekim yüzen kek halini aldı.... hiiiç o resimdeki gibi olmadı... sütü çok koymuşum(( çok kızdım kendime.... akşamada erken çıkıcam işten.... yemek yaptım ama mutfağı savaş alanına çevirdim.... onlar gelmeden hokus pokus toparlamam lazım birde rus ve makarna salatası yaparım biber közlerim benden bu kadar.... bide şööle seksü giyince kalın kalın bacaklarıma giyicem miniyi hepsi bayan nasılsa onlarada söyledim seksü gelin dedim aşırı makyaj yapın dedim :)))
kızlar morelim çok bozuk kardeşimin durumundan bahsetmiştim dün gece ögrenmiş kocası bunu aldatıyormuş hemde 6 yıldır daha yeni ortaya çıktı kardeşimin 2 . evliligiydi
benim kilom 90.1 ben önümüzdeki hafta izine ayrılmak istiyorum kardeşimin yanında olmalıyım
çok üzülmesin boşversin.... hayatta ondan değerli bir şey mi var.... valla değmez üzülmesin hiç....
ben de atak yaptığımda sınırlı izinlilerin yasak olduğunu bilmiyordum. sonra simlanın sitesinden öğrenmiştimneyse az kaldı zaten atak bitimine
vay canınaaa kadınlar matinesiiiiiii
perşembe bildirimi yaptın mı betüş? :44:
çocuğu var mıydı acaba yaa, çocuk varsa üzüntüsü iki katıdır :26:
ben de atak yaptığımda sınırlı izinlilerin yasak olduğunu bilmiyordum. sonra simlanın sitesinden öğrenmiştimneyse az kaldı zaten atak bitimine
büşracım bence emineyle biz sizi örnek alıcaz gibi görünüyor. biz standart şeyler yiyoruz siz yeni tarifler yapıyorsunuz. ilk zamanlar bende öyleydim ama sonra boşladım çünkü çok alıştım yediklerime, yeni şeyler aramıyorum bile. tek vazgeçilmezim tatlı krizlerim için pudingsebze günlerinde de az zeytinyağlı yemek yiyorum dukana uygun yaninda da ya tavuk ya köfte. o şekilde yani. bana yetiyor ama şu tatlandırıcıyı bi tekrar alayım da hoşmerim yapcam dukana uygun simlanın sitesinde var
biz hepimiz evdekalmış kızlarız kadın demeyelim reca ediyorum :)))
kız kuruları partisi....
Perşembe bildirimim :67.7
Gunaydinnnn
Persembe bildirimim 77.6 :O
Simdi gecmisi biraz okuyayim
dukandiyetitariflerim: PEYNİRLİ TAVA BÖREĞİ bunu daha önce göreydim keşke kızlara yapardım....
biz hepimiz evdekalmış kızlarız kadın demeyelim reca ediyorum :)))
kız kuruları partisi....
Perşembe bildirimim :67.7
Gunaydinnnn
Persembe bildirimim 77.6 :O
Simdi gecmisi biraz okuyayim
bişi olmaz ne ilkler ne tekler.... biz bayanlar üzüntünün dibine vurmaya efkara arabeske çok meyilliyiz... Türk kadını böyle.... bırakın gitsin o adam çocuğuna ne verebilir... aklı oyanşındayken... çocuklar her türlü büyür.... hayat her tülü devam eder... dimdik durcan bu hayatta... benim peder 60 yaşındayken annemi aldattı aradakileri saymıyorum bile... 60 yaş teneşire çeyrek kala yediği haltlar peehhh.... neler etti be.... erkekler böyle malesef... iyisi var mı ben görmedim vallahi ama var diyolar duyuyorum iyi olanda varmış....
hepsini bi kazana koyup kaynatcan bunları
aaa seksuuuu haaahiiiiii tam ben kadar mışın ve 60 a düşmüşüüünn ayyyyy.... niye bıraktın bacım yaa.... cumartesi kesin başlıyorum....
ayyy keşke soraydım kızzz.... gece bire kadar sarma sarıdm deli gibi :)) acemilik böyle bir şey arkadaşlar..... ama lezzt on numara olmuşş... akşama bayılcaklar... ona eminim...
bende fırın yok pastabandan keki bir tarife göre kremalı falan hazırlıyayım dedim ayyy krema bildiğin cıvık oldu.... ıslak kekim yüzen kek halini aldı.... hiiiç o resimdeki gibi olmadı... sütü çok koymuşum(( çok kızdım kendime.... akşamada erken çıkıcam işten.... yemek yaptım ama mutfağı savaş alanına çevirdim.... onlar gelmeden hokus pokus toparlamam lazım birde rus ve makarna salatası yaparım biber közlerim benden bu kadar.... bide şööle seksü giyince kalın kalın bacaklarıma giyicem miniyi hepsi bayan nasılsa onlarada söyledim seksü gelin dedim aşırı makyaj yapın dedim :)))
fadime kardeşine söyle hiç üzülmesin, hatta sevinsin bile..arkasına bakmadan direk yoluna devam etsin..dışardan demesi kolay tabii ama zamanla insanlar ölümün acısına bile alışıyorlar be bacım..o öldü desin ve devam inşllah..dünyada tek erkek o değil ya, o da bulur kendini hakedeni..kızlar morelim çok bozuk kardeşimin durumundan bahsetmiştim dün gece ögrenmiş kocası bunu aldatıyormuş hemde 6 yıldır daha yeni ortaya çıktı kardeşimin 2 . evliligiydi
benim kilom 90.1 ben önümüzdeki hafta izine ayrılmak istiyorum kardeşimin yanında olmalıyım
aç geziyom açççvaaayy hopişim geçen hafta 90.8 mişsin -700 yani süpersiiin hellaaaaall
evt canım...benimde dikkatimi çekti..99.1 en iyisiarkadaşlar sanırım fadime 99.1 yazacağına 9 un yanındaki 0 a basmış, eğer bu üzüntü ve stres durumu içinde tekrar gelemezse kilosunu 99.1 olarak belirteceğim.amaa 98,1 de olabilir :44: ay napcaz şimdiii :18:
oooooo seksü hatunlar toplantısı heehiiiiii tam ben kadar mışın ve 60 a düşmüşüüünn ayyyyy.... niye bıraktın bacım yaa.... cumartesi kesin başlıyorum....
kıııııııız sen benim kocamı tanımıyosunda o yüzden öyle konuşuyosun..tamam, boğa burcu olduğu için ara ara emoşun tabiriyle "ökküz" lüğü oluyo emme o da kadı kızında bile oluyo anacım..çevreme baktıkça şükrediyorum yinede ..tabii bunu ona hiç çaktırmıyorum o da ayrı meselebişi olmaz ne ilkler ne tekler.... biz bayanlar üzüntünün dibine vurmaya efkara arabeske çok meyilliyiz... Türk kadını böyle.... bırakın gitsin o adam çocuğuna ne verebilir... aklı oyanşındayken... çocuklar her türlü büyür.... hayat her tülü devam eder... dimdik durcan bu hayatta... benim peder 60 yaşındayken annemi aldattı aradakileri saymıyorum bile... 60 yaş teneşire çeyrek kala yediği haltlar peehhh.... neler etti be.... erkekler böyle malesef... iyisi var mı ben görmedim vallahi ama var diyolar duyuyorum iyi olanda varmış....
hepsini bi kazana koyup kaynatcan bunları
kıııııııız sen benim kocamı tanımıyosunda o yüzden öyle konuşuyosun..tamam, boğa burcu olduğu için ara ara emoşun tabiriyle "ökküz" lüğü oluyo emme o da kadı kızında bile oluyo anacım..çevreme baktıkça şükrediyorum yinede ..tabii bunu ona hiç çaktırmıyorum o da ayrı mesele
hadi bye...kızlar spor ve ardından market günü..öğleden sonra görüşmek üzere.. esen kalın..
aaa seksuuuu haaaalemsin koptum kiz makinaya doldur fazlaliklari yika bi de cifle heryeri missss bi de yerleri pasapas tmm olmadi mi gelenlere hadi kizlar o seksuuu halinizle el atinda su mutfagi bi adam edlim deyiver ben hep derim yemek icmek walla bahane muhabbet sahaneeeeee yikiliosunuz kizlaaaaaaaaarrrrr
Selam kızlar, güne hiç iyi başlamadım, bir yoğunluk vardi ki sormayın gitsin( betüş sabah lahanamı aldım, ben hazırım ama cumartesi başlayalım beraber ben de şöyle bir kaç gün detoks yapayım diyorum.
Kilomu bildireyim, 68.7
Şu lahana şişkinlik yapıyor ben de, yeşil çaya yüklenicem bugün yarına kadar daha az çıkmayı ümid ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?