Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar herkes bildirim yaptıysa bugün listeyi hazırlasak ya:26:yarın kimi bulalımda kime yaptıralım..off bak yine gerildim şimdi..

hopişcim katılıyorum çünkü yarın bizim evde kadınlar matinesi var, sıra bize geldi bu kez sabahın köründe evi temizlemeye başlayacağız, şuan mamaları hazırlıyoruz. yarın çok telaş olacak, ben ilgilenemem. bildirimi bile anca yaparım yani düşün birazdan uğraşıp yapcam ben listeyi. yarın kilosu azalanlara göre hemen tekrar yapmaya çalışırım.

lütfen arkadaşlar yarın saat 12.00'a kadar herkes bildirim işini tamamlamış olsun. saat 1 de misafirlerimiz gelecek, ben o saatten sonra burda olamayacağım.

Dur kız belki zayıflarık yarına kadar:18::18:

çok güldürdün hilalim beni yaa verirsin sen verirsin, veremezsen de sen elinden geleni yapıyorsun zaten üzülme. canın sağ olsun güzel arkadaşım

anaa kız sen o boya bu kilo vallahi manken gibisin 62 yeter bence de sanaaa ben 15 cm topuklu giysem, sen de babet giysen anca birlikte yürürüz yolda göze batmadan sen bakma onlaraaa, sen aynada kendine baak onlar ne anlasıın hem bi yandan da sevin, demekki hiçbi zaman şişman gözükmedin, bu da güzel bir şey sonuçtaa benim gibi tombiş kızım diye sevilmekten iyidir teyzeler tarafından ama tombiş kızı gömdüm, rahmetli ettim o da ayrıı şimdi ben o teyzeleri tombiş teyzem diye seviyorum. görsünler bakalım öyle sevilmek güzel miymiş

oh olsun

kızlaar yarın artıda görünen arkadaşlarımız azıcık daha kilo verirse kesiiin ilk 3 teyiiizz

*** 9. Takım 298. Etap ***

marti (64,2/63,1/1,1/%1,71)
btlbetul (67,8/67,7/0,1/%0,15)
bsrmhmmt(69,6/68,3/1,3/
%1,87)
buseb (55,5/54,2/1,3/%2,34)
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99/99,1/-0,1/%-0,10) İzine ayrılmak istiyor.

trulyscrumptions (80,1/77,6/2,5/%3,12)
lypsa (93,2/93,8/-0,6/%-0,64)
hoppidicik (90,8/90,1/0,7/%
0,77)

9. takım yüzdesi: %1,02

gamzecim seni listeye ekleyemedim çünkü seni eklersem ortalamayı hesaplayamam, izine ayrılan üye olduğun için senin hesaplamanın yapılmasını bilmiyorum. :26: bir de bu hafta takımda da pek aktif göremedim seni, sabah kilonda mühim bi eksilme olmazsa, haftaya listeye alsam seni, senin için sorun olur mu? bu hafta hepimiz ilk 3'e kilitlenmiş durumdayız. paylaşımların elbette devam etsin, bizimle ol ama haftaya listeye gir, ne dersin canım bunları da korkarak söyledim ama senin açından bir kayıp olmayacağı için söyledim. umarım beni yanlış anlamazsın. :18:

dukankalar ben bugün istemeden de olsa saf protein günü yapmış oldum. hastalık yüzünden sanırım hiçbir şey yapasım gelmedi, kendime sebze yemeği yapamadım. annem de evde yoktu. o da yapamadı yani bana uygun yemek. ben de saf protein yapayım bari dedim, o yüzden salata falan da yemedim. artık yarın sebze protein günümde yiyeceğim. hem yarın biz de matine olduğu için bi açıdan da iyi oldu

şimdi onlar bana bakarlar hiçbir şey yemiyor mu bu falan diye, zorla ağzıma sokmaya çalışırlar yine ben de anneme diycem tavuk salatasını bana uygun yapsın ya da ben kendi hakkımı ayırayım da kadınları aynısından yiyormuş gibi kandırayım, yoksa halim duman

büşra ve fulyaaa evrelerim artık sizinle aynı dukankalar zaten emine de haftaya düşer 62 ye bırakır gider beni

Son düzenleme:

aaaaa benim dukandasim yol arkadasim beni yalniz biraktiii kustum yapilir mi bu benim gibi dukandasa ben ise haftaya kilo vermemek seninle devam etmek icin kacamak mi yapsam diodum ehhh napiiim tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dur daha yaaa 200 gr 200 gr verdigim haftalari unuttun galiba daha nerden baksan bir ay seyirdeyim gibi gelio hatta yarina tekrar almis bile olabilirim biliosun sebze gununden sonra hiiic ekside olmadik neyse saka bi yana ben sona yaklastim yaaa saka maka ama dun gibi umarim guclendirmede de basariyla sonunu getiririm ne diyem artik seninle baslamam cok iyi oldu busecim yaaaa saol desteklerin icin yarin bol hareket az yemek lutfen sana uzatilanlarin uygun olanlarini ye lutfen
aaaa boy kilo olayina gelince ben babeti cok severim sorun yok giyerim ama sen de giy babet ne olacak ayni boyda olmasak da dukandasiz biz yolarkadasisiyz boyumuz degil huyumuz guzel olsun tatlim.yarin ben de spora gidiyoruuum ama once kahvaltiya arkadasima mmmmmm cok erken cikicam ama telden mutlaka girerim umarim kilo ilavem olmaz:18:tek vermeyim o sorun degil

dukandaşım yol arkadaşım canımın içiii vallahi üzülürüm heeee 1 kilon kaldı 62 olmana onun için beni bırakır gider haftaya dedim aaa iyice veda konuşması gibi yapmışsın ben burdayım sen merak etme, sen yeter ki gitme ben seninle yine aynı evre yaparım kendimiii seni yerim sosiiiss, ince uzun çıtır sosiiss

bu arada babetim bir tane bile yok ben hiçbir zaman rahat edemedim babetle, zaten nedeni de ortaya çıktı kemik yapımdaki özür sağ olsun babet gibi ayakkabılar bana yasak 15 cm topuklu olayını da şaka şey ettim yoksa senin boyun 2 metre benim boyum 1 metre olsa bile gezerim ben seninle, dukandaşım benimmmm yerin ayrııııı

valla elimizden gelini yapıyoruz, kaçamak desen 0, ee artık artıda çıkarsak da metabolizmamızın, evrenin bize oyunudur. canımız sağ olsundur. hiiç kafaya takmak yok

aha da simdi karar aldim 60 olucam leeeynnn gitmiom burdayim daaaaaa hehehheee ben seninle dukandas oldum veda etsek kac yazar artik benim arkadasimsin beeeeeaaaah

aha da simdi karar aldim 60 olucam leeeynnn gitmiom burdayim daaaaaa hehehheee ben seninle dukandas oldum veda etsek kac yazar artik benim arkadasimsin beeeeeaaaah

olleeeğğğyyyy dukandaşııım sevinsem mi ama üzülsem mi bilemediiim :26: eskiden de 60 kg mışsın öyle demiştin, sağlıklı güzel miydin 60 kilodaaa, eğer öyleyse ol tabii 60 oool, beni de bırakmamış ool, güçlendirmeyi de birlikte yapalıım, hep destek tam desteeekkk

gitmez gitmez diyecektimki oda yazmış zati neyse yarın sebze yersin kuzum bnm bende fulyada yarın seyir evresine geçiyoruz çok şükür :) yarına eğer 68.0 çıkarsam hoplayıp zıplayacağım vala :)

1.72 boya göre kilon gayet iyi şu an canım..bence daha fazla zayıflamazsan bile olur, malum türkler manken gibi kadından hoşlanmazlar..kız benim babanem ne der biliyonmu:kadına elini attınmı ele azıcık birşeyler gelecekbana elini atsan eline löp löp yağ geliyo başka tabii....

gitmez gitmez diyecektimki oda yazmış zati neyse yarın sebze yersin kuzum bnm bende fulyada yarın seyir evresine geçiyoruz çok şükür :) yarına eğer 68.0 çıkarsam hoplayıp zıplayacağım vala :)

68 den de aşağı çıkarsın da bi havalara uçarsın inşallah büşraaaaaaaaaa

dimi dimi ama sonra gidip o manken gibi olan hatunları kesiyorlar bunlar evdekini besili seviyor ki kadın çok güzel olmasın, diğer erkekler beğenmesin diye bence

hopiiiş senin fikrini alayııım, bildirim konusunda yine yanlış mı yaptım söyle bakim, kulağımı çekeceksen de çek. ne yapayım benim de içim dışım bir kendimi tutamıyorum, bir haftada biz dereceye girelim istiyorum, fuli ve büşra da atak evresindeler, bu fırsat bir daha ele geçmez dedim, bir öneri atıverdim, bir rica ediverdim gamzeciğimden fena mı ettim bilmiyorum fenaysa da tutamadım kendimi

he yaaa bi çıksam 68 in altında varyaaa off yani belki derece bile gelir yani ayy heyecan yaptımmm :) ahanda böyle atliiiycammm :) 2 saat idman yaptım bee.. bu arada kızlar bizim takımdakiler yani farkettiler ana sen bi süzülmüşsün diyorlar :) mutlu oldumm.. ama ağzımdan dukan yaptığımı kaçırdım yaa göbüş inmiş diyince ödem gitti tabi dedim o arada ardımdan bir güzel elma kütürdemesi geldi ikramda ettiler yemem dedim ki ben her idman sonrası bir yeşil elma yerim bildikleri için ne den falan dediler meyve yasak dedim niye dediler dukan deyiverdim

anaaa keşke demeseydin kııızz yasak demeseydin de bugün meyve hakkım yok diyeydin, ya da meyve hakkımı akşam tv karşısına saklıyorum diyeydin olsun ama üzülmeee, olan olmuş artıkın. dillerine dolamasınlar yeter ben diyet bitiminde söylemeyi düşünüyorum, böyle dile dolanmadan temizcene

busecim senin kulağını çekmek benim ne haddime, tabii ki istediğini söyleyebilirsin, yazabilirsin..öyle düşünmene sevkettimse özür dilerim ..ama madem sormuşsun bende kendi düşüncemi söyleyeyim o zaman..

öncelikle bana yapmış olsaydın böyle bir teklifi yani bana deseydinki " hopiş, biz bu hafta derece yapmak istiyoruz , seni listeye almasak olurmu" hakkaten çok kırılırdım..haa sana söylermiydim bilmiyorum, o tamamen o zamanki ruh halimle alakalı ama üzüleceğim bir gerçek..ama dedim ya bana yapmış olsaydın..ama teklifi gamzeye yapmışsın, gamze ne der ne düşünür bilemem..çok fazla tanımıyorum kendisini, o yüzden tam kestiremiyorum yani..bir genellemede yapmak istemiyorum şu an, onun yerine konuşmakta..

şimdi bende sana bir soru sormak istiyorum..senin bu derece hevesinin altında yatan nedir acep buse??ama hakkaten merak ediyorum??psikolog olsamda bir çocukluğuna falan döndürsem seni, ne bilimm ..neden yani neden??:26:

valla ne bilem soyunup dökünürken kendi eşyalarımı anca topluyorum birde laf yetiştirmeyeyyim dedim de birşey demezler pek yaa :) zaten diyet yaptıımı falan biliolar birde kaptan olduum için biraz çekince var ben onları danam kuzum manyak falan diye severim ama onlar hala neşe modunda gerçi mesajda falan karamelim derler ama idman ortamı farklı o çöplüğün horozu benim :)

burda takım olarak hep beraber, takımca bir şey yapmak istedim. geldiğimden beri hiç olmayan bir şey olan, dereceye girme durumu mesela. bunun neresi psikolojik bozukluk şuan anlamadım :26:

gamzeciiim kusuruma bakmaaaaaaaa seni de listeye alırız tabiki, zaten alacağız ama ben bi rica da bulunmuştum. kusuruma bakma tatlım, şahsına yapılmış bir şey değil asla, kim olsa hatta emine de olsa ben bunu derdim, hatta emine olsa daha rahat derdim

vay canınaaa süpermiiiş o zaman sorun yok horooozz

burda takım olarak hep beraber, takımca bir şey yapmak istedim. geldiğimden beri hiç olmayan bir şey olan, dereceye girme durumu mesela. bunun neresi psikolojik bozukluk şuan anlamadım :26:

psikolojik bozukluk demek istemedim, yani altında yatan sebep ne??..neyse..

*** 9. Takım 298. Etap ***

marti (64,2/63,1/1,1/%1,71)
btlbetul (67,8/67,7/0,1/%0,15)
bsrmhmmt(69,6/68,3/1,3/
%1,87)
buseb (55,5/54,2/1,3/%2,34) 13. takıma transfer olmak istiyor.
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99/99,1/-0,1/%-0,10) İzine ayrılmak istiyor.

trulyscrumptions (80,1/77,6/2,5/%3,12)
lypsa (93,2/93,8/-0,6/%-0,64)
hoppidicik (90,8/90,1/0,7/%
0,77)
noraaa (68/68,7/-0,7/%-1,03) 295. etapta 68 kg ile ayrılan üye 68,7 ile geri döndü, hesaplamasını bilmiyorum.

9. takım yüzdesi: %

bu kararımın kimsenin şahsıyla alakası yok kızlar. bundan sonrasında herkese başarılar bir an önce kilolarınızdan, bol paylaşımınız ve aziminizle kurtulursunuz inşallah ve tabi ki sağlıklı bir şekilde

vay canınaaa süpermiiiş o zaman sorun yok horooozz

buseeee??? ne oluyor yaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…