Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

daha simdi iceri girdim kizlarrr oldum yorgunluktan. neyse atagin son gununu cok sukur atlattim yarin gelsin sebzeler yalniz ben 12'ye kadar (buranin saati ile 10 oluyor) bildirim yapamam, yetisemem yani. o yuzden bugunku bildirimim islensin lutfen yarinki listeye. tamam mi kuzucuklarim

babanen bana da bir el atsin hopis

heyyt bee kimin arkadasi, hepsini kir gecir Bus - gestapom benim. bu arada ben de 7 yasindan uniye kadar voleybol oynamistim bunu biliyor muydun - baya bi ortak noktamiz var aslinda seninle

Buse noldu ya bi sorun mu var diye gecmisi okudum sana cevap yazmadan once ama bir sey de goremedim hayirdir? Arkadaslarin mi var 13. takimda o yuzden mi gecmek istiyorsun, cunku eger sorun derece ise bak bisuru dukanka olduk takimda. bu hafta bence kesin derece yapariz zaten de bundan sonra da istikrarli gider yani eger problem buysa bence bi daha dusun bak sen beni yollamadin ben de seni yollamak istemiyorum simdi, durum 1-1 hadi otur oturdugun yere bakiim

EDIT: simdi baktim da 13. takima coktan basvurunu yapmissin bile yani artik kal demenin bir anlami yok. arada ugrarsin ne de olsa kardes takimiz. umarim orada daha mutlu olursun simdiden bol sans ve basarilar en kisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle :)

gitmez gitmez diyecektimki oda yazmış zati neyse yarın sebze yersin kuzum bnm bende fulyada yarın seyir evresine geçiyoruz çok şükür :) yarına eğer 68.0 çıkarsam hoplayıp zıplayacağım vala :)

SEBZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Dur kız belki zayıflarık yarına kadar:18::18:

haha ben de ayni seyi dusunmustum ama sabah yetisemem diye mecbur bugunku kilo islenecek neyse haftaya daha cok vermis gibi oluruz boylece bosver

Son düzenleme:

olur mu öyle şey canım benim, tabi ki de sorun derece falan değil o derece psikopat olsam çoktan gitmiştim sorma nolur neden gittin diye, böyle kendimi daha iyi hissediyorum yalnızca bunu bil. sana da kırgın değilim hiç bunu da bil, hatta seni gayet de seviyorum

aa ama ayrılmış sayılmayız, ben yine rahat bırakmam arada uğrarım merak etmeyin deliyim gözü kara deliyim hem yabancı yere gitmedim kardeş takımdayım kızlaar, ne zaman isterseniz sizde gelin iki çift laflarız

bi de annem derki kadini sooole halinin ustune bi oturtacan ne kadar yer kaplio bi bakican kadin iste o kadar kadindir puhahhahahaha ben paspasin ustune otursam kaplamam hele dukandan sonraaa

desen de ben kabul etmeeeeeeem bana ne bana neee hopis ciksin ben cikmam derim ya ben hepinizi cok seviyoruuum atisin booole yiyin birbirinizi, bulmussunuz birbirinizi inatci keciler siziiii meeeeeeeee

gelmemmm miiii 55 kiloya da dussem geliriiiim dukandasiiiim,yolarkadasiiiim ozlerim kiz ben duramam aman hadi yaaa cikin sizde almanyaya gelin hopiscim bunun biri degil ikisi de psikopat dedigini duyar gibiyim ama cok samimiyim keske birarada sanal degil gercekten arkadas olsaydik yaaa bu kadar acik sozlu durust dusundugu gibi konusan,olan insanlarla beraber olmak gercekten cok guzel dedim mi hic hepinizi seviom ben hem de coook

Son düzenleme:
günaydın 9. takım..kilom dün ile aynı..birazdan okula ve oradan halama geçiyorum(anladınız siz onu)..herkese güzel bir gün olsun inşallah..

çok güldürdün hilalim beni yaa verirsin sen verirsin, veremezsen de sen elinden geleni yapıyorsun zaten üzülme. canın sağ olsun güzel arkadaşım

İyiki öyle demişim vallahide indi baskül birden:)))))))))))))))))) baktım tuvalete gideceğim yok ayıptır söylemesi kızımın şurubundan içtim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yahu bir sabahta geleyimde bir sürpriz görmemeyim.Çok üzülüyorum ama ben
haha ben de ayni seyi dusunmustum ama sabah yetisemem diye mecbur bugunku kilo islenecek neyse haftaya daha cok vermis gibi oluruz boylece bosver
Ay verdim verdim allah söyletmişSabah bana da sürpriz oldu.Malum tuvalet olayı yüzündenmiş.

kizlar merhaba ben de katilmak istiyorum takima ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim

İnci senin Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazman gerekiyor canım.Bir kaptan seni oradan kapıverir

*** 9. Takım 298. Etap ***

marti (64,2/63,1/1,1/%1,71)
btlbetul (67,8/67,7/0,1/%0,15)
bsrmhmmt(69,6/68,3/1,3/
%1,87)
buseb (55,5/54,2/1,3/%2,34) 13. takıma transfer olmak istiyor.
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99/99,1/-0,1/%-0,10) İzine ayrılmak istiyor.

trulyscrumptions (80,1/77,6/2,5/%3,12)
lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75) Takımına uçan tekme atmak istiyor.
hoppidicik (90,8/90,1/0,7/%
0,77)
noraaa (68/68,7/-0,7/%-1,03) 295. etapta 68 kg ile ayrılan üye 68,7 ile geri döndü, hesaplamasını bilmiyorum.

9. takım yüzdesi: %

ay eminee der miyim ben sana hiç takımdan çık diye, zaten gamzecim izinli olduğu için dedim. bahsettiğim şeyin takımda olmak paylaşımda bulunmakla hiiç ilgisi yoktu. liste olayıydı yani amaaan çok da umurumda değil açıkcası kimin ne düşüneciği, ben açıklamamı yapayım da gerisi takdiri ilahi

canım yaa keşke ben de senin şu şuruptan içeymişim, biliyorsunuz ki motoru bozduğumda her yerden boşalttım içini ben o yüzden dünde hiç wc olmadı :26: dün 54.2 gösteren tartı bu sabah 54.8 gösterdiii nasıl oldu anlamadım reglim de geldi gelecek, onun şişkinliği de olabilir, arada bir sancı gelip gidiyor :26: neyseki yine eksideyim seni de tebriik ederiiim helal olsun hilalciiim, böyle devam et

üzülme beybiiiğğ kardeş takımdayım yaban ellere gitmedim yine birlikte sayılırız

btlbetul (67,8/67,7/0,1/%0,15)
bsrmhmmt(69,6/68,3/1,3/
%1,87)
buseb (55,5/54,8/0,7/%1,26) 13. takıma transfer olmak istiyor.

lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75) Takımına uçan tekme atmak istiyor.
hoppidicik (90,8/90,1/0,7/%
0,77)
noraaa (68/68,7/-0,7/%-1,03) 295. etapta 68 kg ile ayrılan üye 68,7 ile geri döndü, hesaplamasını bilmiyorum.

kızlar ben tekrar gelemeyebilirim, bu işi benim ardımdan en iyi yapan kişi hilal, görevi hilal'e bırakıyorum. annem tek kaldı, iş yapmam lazım benim. pc başında durdukça göze batıyor, üzülüyor kadın.

hilalciiim benim kaptanım ebrudan ya da bizim takımdaki herhangi birinden yardım isteyebilirsin yapamadığın yerde

görüşürüüzz

günaydın kızlar,
işe şimdi gelebildim.
uyuya kalmışım.
evden çok acele çıktığım için tartılamadım.
düne göre kilom geçen haftayla aynı 64 ,5

Günaydın kızlar, dün akşam lazer randevum ve alışveriş yapmam dolayısı ile eve geç gittim, bu sabahta işe geç geldim yazdıklarınızı şimdi okuyabildim.

busecim ben yanlış mı anladım, sen 13.takıma mı geçtin, keşke daha önce girebilseydim de sana cevap yazabilseydim konu buralara gelmeseydi

benim için listeye bu hafta için alınmamak problem değil, ben burda sizlerle sohbet ederek motive oluyorum, hepimiz birbirimize destek oluyoruz benim için önemli olan bu arada benim de dereceye girme hevesim oluyor ama benim için hiç önemi yok bu hafta listeye alınmamamın, bana daha önce uyarıda bulunmayıp senin paylaşımın az takımdan çıkaralım desen o zaman alınırım ki mesajını okurken ilk öyle anladım :) ama sonunu okuyunca anladım tabii.
Şu da var, benim için problem olmayan takımdakiler için problem olur mu onu bilemiyorum ama benim için betüşün de dediği gibi no problemo :)

Ya canımm dön gell lütfen yaa, sensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz

selam beybiler,,

heç sormuyorsunuz acemi ev sahibesi dün naptın bakalım diye ayyy hiç bi şey yetiştiremedim yetmezmiş gibi üç parmağımı bildiğin doğruyodum Allah tan bıçağım kördüde parmaklar hala yerinde akşamdan beri sayıp duruyorum tamlar mı diye... Çok korktum ama varyaa.....havucu yanlamasına ikiye ayırıyordum ki havuç elimden fırlayıverince bende bıçağa abanınca valla gidiyodu parmacıklarım haaa....

bu günkü kilom 67.8

İyi iyi Kazasız belasız atlattın betüş, gerçi parmaklarından oluyormuşssun yarın çorbaya başlıyoruz betüşş

İyi iyi Kazasız belasız atlattın betüş, gerçi parmaklarından oluyormuşssun yarın çorbaya başlıyoruz betüşş

kesin başlıyoruz..... o çorbayı günlük mü yapıcaz acaba bir gün iki gün yenmiyo mu ki.... tembelliğim her durumda gösteriyo kendini

Üff ya Neyse gelirim artık bende oralara ziyarete.Bir ayağımızda orda desene bundan sonra..

Eneeee bak gider ayak bana iş iteledi gördünmü :18::18::18:
Kız ben nasıl yapılacağını bile bilmiyorum ama listeyi hazırlayıp dediğin gibi birinden yardım isterim.

Kızlar yeni kalktım :) pc ye geçeceğim şimdi telefondan biraz gecmise baktım akşamdan beri üzülüyorum neyse geliyorum birazdan bekleyin kahvalti yapayim da :) fulya dönersen kaybolma emi :)

btlbetul (67,8/67,8/0/%0)
bsrmhmmt(69,6/68,3/1,3/
%1,87)

lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75)
hoppidicik (90,8/90,1/0,7/%0,77)

9.Takım Yüzdesi : %

Son düzenleme:

btlbetul (67,8/67,8/0/%0)
bsrmhmmt(69,6/68,1/1,5/
%2,15)

lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75)
hoppidicik (90,8/90,1/0,7/%0,77)

9.Takım Yüzdesi : %

kızlar 200 gram daha gitmiş :) bende listeye ekledim hemencik :)

ayy evet sebzeee... karnabahar çekiordu canım kaçgündür pişiricem bugün :) sabahta domates salatalık yedim kahvaltıda ama çok az :) bugünki 1 yemek kaşığı kepeğimi yedim 1 kaşık kaldı ne yapsam diye düşünüyoprum ya karnabahar brokoli karştırıp kiş yapıcam yada öğlen karnabaharlı graten , gökkuşağı salatası akşama kolay mantı yapıcam :) kepek hakkımı tutuyorum o yüzden :)

üzülme kuzucum sizi de ziyaret edeceğim tabi, özellikle emineyi ve seni ama böyle olmasının benim için de bu takım için de daha iyi olacağını düşündüm.

zaten günde ENAZ 3 7 hatta 150000000000 defa bu takıma uğrayacaksın buse... yoksa sana tokat yumruk terlik atar saçını çekeriz tamam mı

Allah korumuş betülcüm.Geçmiş olsun.

zaten günde ENAZ 3 7 hatta 150000000000 defa bu takıma uğrayacaksın buse... yoksa sana tokat yumruk terlik atar saçını çekeriz tamam mı

Azını burnunu kıralım gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…