- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.361
1.72 boya göre kilon gayet iyi şu an canım..bence daha fazla zayıflamazsan bile olur, malum türkler manken gibi kadından hoşlanmazlar..kız benim babanem ne der biliyonmu:kadına elini attınmı ele azıcık birşeyler gelecekbana elini atsan eline löp löp yağ geliyo başka tabii.. ..
valla ne bilem soyunup dökünürken kendi eşyalarımı anca topluyorum birde laf yetiştirmeyeyyim dedim de birşey demezler pek yaa :) zaten diyet yaptıımı falan biliolar birde kaptan olduum için biraz çekince varben onları danam kuzum manyak falan diye severim ama onlar hala neşe modunda gerçi mesajda falan karamelim derler ama idman ortamı farklı o çöplüğün horozu benim :)
*** 9. Takım 298. Etap ***
marti (64,2/63,1/1,1/%1,71)
btlbetul (67,8/67,7/0,1/%0,15)
bsrmhmmt(69,6/68,3/1,3/%1,87)
buseb (55,5/54,2/1,3/%2,34) 13. takıma transfer olmak istiyor.
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99/99,1/-0,1/%-0,10) İzine ayrılmak istiyor.
trulyscrumptions (80,1/77,6/2,5/%3,12)
lypsa (93,2/93,8/-0,6/%-0,64)
hoppidicik (90,8/90,1/0,7/%0,77)
noraaa (68/68,7/-0,7/%-1,03) 295. etapta 68 kg ile ayrılan üye 68,7 ile geri döndü, hesaplamasını bilmiyorum.
9. takım yüzdesi: %
bu kararımın kimsenin şahsıyla alakası yok kızlar. bundan sonrasında herkese başarılarbir an önce kilolarınızdan, bol paylaşımınız ve aziminizle kurtulursunuz inşallah ve tabi ki sağlıklı bir şekilde
gitmez gitmez diyecektimki oda yazmış zatineyse yarın sebze yersin kuzum bnm bende fulyada yarın seyir evresine geçiyoruz çok şükür :) yarına eğer 68.0 çıkarsam hoplayıp zıplayacağım vala :)
Dur kız belki zayıflarık yarına kadar:18::18:
üzülme kuzucum sizi de ziyaret edeceğim tabi, özellikle emineyi ve seni
Buse noldu ya bi sorun mu var diye gecmisi okudum sana cevap yazmadan once ama bir sey de goremedim hayirdir? Arkadaslarin mi var 13. takimda o yuzden mi gecmek istiyorsun, cunku eger sorun derece ise bak bisuru dukanka olduk takimda. bu hafta bence kesin derece yapariz zaten de bundan sonra da istikrarli gider yani eger problem buysa bence bi daha dusunbak sen beni yollamadin ben de seni yollamak istemiyorum simdi, durum 1-1 hadi otur oturdugun yere bakiim
EDIT: simdi baktim da 13. takima coktan basvurunu yapmissin bile yani artik kal demenin bir anlami yok. arada ugrarsin ne de olsa kardes takimiz. umarim orada daha mutlu olursun simdiden bol sans ve basarilar en kisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle :)
ama...ama......
bi de annem derki kadini sooole halinin ustune bi oturtacan ne kadar yer kaplio bi bakican kadin iste o kadar kadindir puhahhahahaha ben paspasin ustune otursam kaplamam hele dukandan sonraaa1.72 boya göre kilon gayet iyi şu an canım..bence daha fazla zayıflamazsan bile olur, malum türkler manken gibi kadından hoşlanmazlar..kız benim babanem ne der biliyonmu:kadına elini attınmı ele azıcık birşeyler gelecekbana elini atsan eline löp löp yağ geliyo başka tabii.. ..
desen de ben kabul etmeeeeeeem bana ne bana neee hopis ciksin ben cikmam derimburda takım olarak hep beraber, takımca bir şey yapmak istedim. geldiğimden beri hiç olmayan bir şey olan, dereceye girme durumu mesela. bunun neresi psikolojik bozukluk şuan anlamadım :26:
gamzeciiim kusuruma bakmaaaaaaaa seni de listeye alırız tabiki, zaten alacağız ama ben bi rica da bulunmuştum. kusuruma bakma tatlım, şahsına yapılmış bir şey değil asla, kim olsa hatta emine de olsa ben bunu derdim, hatta emine olsa daha rahat derdim
gelmemmm miiii 55 kiloya da dussem geliriiiim dukandasiiiim,yolarkadasiiiim ozlerim kiz ben duramamolur mu öyle şey canım benim, tabi ki de sorun derece falan değilo derece psikopat olsam çoktan gitmiştim sorma nolur neden gittin diye, böyle kendimi daha iyi hissediyorum yalnızca bunu bil. sana da kırgın değilim hiç bunu da bil, hatta seni gayet de seviyorum
aa ama ayrılmış sayılmayız, ben yine rahat bırakmam arada uğrarım merak etmeyindeliyim gözü kara deliyim hem yabancı yere gitmedim kardeş takımdayım kızlaar, ne zaman isterseniz sizde gelin iki çift laflarız
çok güldürdün hilalim beni yaa verirsin sen verirsin, veremezsen de sen elinden geleni yapıyorsun zaten üzülme. canın sağ olsun güzel arkadaşım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yahu bir sabahta geleyimde bir sürpriz görmemeyim.
buseb (55,5/54,2/1,3/%2,34) 13. takıma transfer olmak istiyor.
lypsa (93,2/93,8/-0,6/%-0,64)
noraaa (68/68,7/-0,7/%-1,03) 295. etapta 68 kg ile ayrılan üye 68,7 ile geri döndü, hesaplamasını bilmiyorum.
9. takım yüzdesi: %
bu kararımın kimsenin şahsıyla alakası yok kızlar. bundan sonrasında herkese başarılarbir an önce kilolarınızdan, bol paylaşımınız ve aziminizle kurtulursunuz inşallah ve tabi ki sağlıklı bir şekilde
Ay verdim verdim allah söyletmişhaha ben de ayni seyi dusunmustumama sabah yetisemem diye mecbur bugunku kilo islenecek neyse haftaya daha cok vermis gibi oluruz boylece bosver
kizlar merhaba ben de katilmak istiyorum takima ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim
desen de ben kabul etmeeeeeeem bana ne bana neee hopis ciksin ben cikmam derimya ben hepinizi cok seviyoruuum atisin booole yiyin birbirinizi, bulmussunuz birbirinizi inatci keciler siziiii meeeeeeeee
gelmemmm miiii 55 kiloya da dussem geliriiiim dukandasiiiim,yolarkadasiiiim ozlerim kiz ben duramamaman hadi yaaa cikin sizde almanyaya gelin hopiscim bunun biri degil ikisi de psikopat dedigini duyar gibiyim ama cok samimiyim keske birarada sanal degil gercekten arkadas olsaydik yaaa bu kadar acik sozlu durust dusundugu gibi konusan,olan insanlarla beraber olmak gercekten cok guzel dedim mi hic hepinizi seviom ben hem de coook
İyiki öyle demişim vallahide indi baskül birden:)))))))))))))))))) baktım tuvalete gideceğim yok ayıptır söylemesi kızımın şurubundan içtim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yahu bir sabahta geleyimde bir sürpriz görmemeyim.Çok üzülüyorum ama ben
selam beybiler,,
heç sormuyorsunuz acemi ev sahibesi dün naptın bakalım diye ayyy hiç bi şey yetiştiremedim yetmezmiş gibi üç parmağımı bildiğin doğruyodum Allah tan bıçağım kördüde parmaklar hala yerinde akşamdan beri sayıp duruyorum tamlar mı diye... Çok korktum ama varyaa.....havucu yanlamasına ikiye ayırıyordum ki havuç elimden fırlayıverince bende bıçağa abanınca valla gidiyodu parmacıklarım haaa....
bu günkü kilom 67.8
İyi iyi Kazasız belasız atlattın betüş, gerçi parmaklarından oluyormuşssunyarın çorbaya başlıyoruz betüşş
ay eminee der miyim ben sana hiç takımdan çık diye, zaten gamzecim izinli olduğu için dedim. bahsettiğim şeyin takımda olmak paylaşımda bulunmakla hiiç ilgisi yoktu. liste olayıydı yaniamaaan çok da umurumda değil açıkcası kimin ne düşüneciği, ben açıklamamı yapayım da gerisi takdiri ilahi
canım yaa keşke ben de senin şu şuruptan içeymişim, biliyorsunuz ki motoru bozduğumda her yerden boşalttım içini beno yüzden dünde hiç wc olmadı :26: dün 54.2 gösteren tartı bu sabah 54.8 gösterdiii nasıl oldu anlamadım reglim de geldi gelecek, onun şişkinliği de olabilir, arada bir sancı gelip gidiyor :26: neyseki yine eksideyim seni de tebriik ederiiim helal olsun hilalciiim, böyle devam et
üzülme beybiiiğğ kardeş takımdayım yaban ellere gitmedim yine birlikte sayılırız
buseb (55,5/54,8/0,7/%1,26) 13. takıma transfer olmak istiyor.
lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75) Takımına uçan tekme atmak istiyor.
kızlar ben tekrar gelemeyebilirim, bu işi benim ardımdan en iyi yapan kişi hilal, görevi hilal'e bırakıyorum. annem tek kaldı, iş yapmam lazım benim. pc başında durdukça göze batıyor, üzülüyor kadın.
hilalciiim benim kaptanım ebrudan ya da bizim takımdaki herhangi birinden yardım isteyebilirsin yapamadığın yerde
görüşürüüzz
heyyt bee kimin arkadasi, hepsini kir gecir Bus - gestapom benim. bu arada ben de 7 yasindan uniye kadar voleybol oynamistim bunu biliyor muydun - baya bi ortak noktamiz var aslinda seninle
SEBZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
üzülme kuzucum sizi de ziyaret edeceğim tabi, özellikle emineyi ve seniama böyle olmasının benim için de bu takım için de daha iyi olacağını düşündüm.
selam beybiler,,
heç sormuyorsunuz acemi ev sahibesi dün naptın bakalım diye ayyy hiç bi şey yetiştiremedim yetmezmiş gibi üç parmağımı bildiğin doğruyodum Allah tan bıçağım kördüde parmaklar hala yerinde akşamdan beri sayıp duruyorum tamlar mı diye... Çok korktum ama varyaa.....havucu yanlamasına ikiye ayırıyordum ki havuç elimden fırlayıverince bende bıçağa abanınca valla gidiyodu parmacıklarım haaa....
bu günkü kilom 67.8
zaten günde ENAZ 3 7 hatta 150000000000 defa bu takıma uğrayacaksın buse... yoksa sana tokat yumruk terlik atar saçını çekeriz tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?