- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.381
kesin başlıyoruz..... o çorbayı günlük mü yapıcaz acaba bir gün iki gün yenmiyo mu ki.... tembelliğim her durumda gösteriyo kendini
Kızlar yeni kalktım :) pc ye geçeceğim şimdi telefondan biraz gecmise baktım akşamdan beri üzülüyorum neyse geliyorum birazdan bekleyin kahvalti yapayim da :) fulya dönersen kaybolma emi :)
Merhabalar:)
Ben Merve 21 yasindayim ve almanya'da yasiyorum....Maalesef cogu kadinda olan kilo sorunu bende de var ve bir türlü bir düzen kuramadim.
Boyum 165 ve kilom su anda 59 kilo. Kilo vermeye 65 kilo ile basladim ve gectigimiz yaz 54 kiloya kadar düstüm ama okul dersler sinavlar derken yine oldum 62.
Yaklasik 3 haftadir spora gidiyorum ve bu da kiloma tekrardan yansidi ve 3 kiloyu rahatlikla verdim. Benim sorunum genelde kilo vermek degil onu korumak oluyor, cünkü verdikten sonra asiri düsüyorum yemek yemege bu da en büyük hata
Bir süredir motivasyonum yükselsin diye diyet gruplarin paylasimlarini takip ediyorum ve en cok sizin grup beni cekti...özellikle trulyScrumptious yazilari diyette inis cikislari insani cok etkiliyor, hepimizin yasadiklarini cok güzel yaziya döküyor.
Grup'ta yer var mi yok mu beni istermisiniz bilmiyorum, ama sizinle yarisamazsam bile sohbetlerinize ben de katilmak ve paylasimlarda bulunmak isterim uygun görürseniz, ögrenci oldugum icin genelde zaten laptop basinda oluyorum o yüzden paylasim konusunda sktinti cekecigimi sanmiyorum ve bu kilolardan bir ömür kurtulmak istiyorum:)
saglikli günler hepinize:)
Betüş ben 2 günlük yapıcam bu akşamdan yapıcam mesela cumartesi pazar içerim sonra pazar akşamı yaparım yine 2 gün tüketirim.
Yarın sabah, öğle ve akşam çorbayı içicez ve istediğimiz kadar meyve yiyebilicez, meyveyi de çok abartmadan yiyelim tabi.
cok memnun oldum fulya:)
umarim hepimiz en kisa zamanda veririz su kilolari:) evet fazla kilom yok ama insan yinede daha fit olmak istiyor ve ben ipin ucunu kacirinca hemen kilo aliyorum
hedefim simdilik 54-55 kilo olmak yaza ablamin dügünü var fistik gibi olmak istiyorum:):)
Ben genelde iki ögün yiyorum cünkü sabahlari gec kahvalti ediyorum ve öglen yemek yemek hic huyum degildir, aslinda benim sorunum yemek yemek degil daha cok abur cubur.
cips vs. tuzlu gidalar degil ama cikolata, pasta bunlar en büyük düsmanim. Gectigimiz yazdan beri asitli icecekleri hayatimdan cikardim sadece su iciyorum ama yinede bi türlü günde 2-3 litre icebilen biri degilim. Su icince resmen üsüyorum
hoş geldin beybiii,
bizde zaten aburcuburzede olarak burdayız :)
Harbi senle kafalarımız uyuyo bizim yaa :))) eviit bende bu akşam yapayım iki gün yerim..... meyve zaten abartmam.... bu akşam son bi çaklıt yesek mi :)))
Ben Merve 21 yasindayim ve almanya'da yasiyorum....Maalesef cogu kadinda olan kilo sorunu bende de var ve bir türlü bir düzen kuramadim.
Boyum 165 ve kilom su anda 59 kilo. Kilo vermeye 65 kilo ile basladim ve gectigimiz yaz 54 kiloya kadar düstüm ama okul dersler sinavlar derken yine oldum 62.
Yaklasik 3 haftadir spora gidiyorum ve bu da kiloma tekrardan yansidi ve 3 kiloyu rahatlikla verdim. Benim sorunum genelde kilo vermek degil onu korumak oluyor, cünkü verdikten sonra asiri düsüyorum yemek yemege bu da en büyük hata
Bir süredir motivasyonum yükselsin diye diyet gruplarin paylasimlarini takip ediyorum ve en cok sizin grup beni cekti...özellikle trulyScrumptious yazilari diyette inis cikislari insani cok etkiliyor, hepimizin yasadiklarini cok güzel yaziya döküyor.
Grup'ta yer var mi yok mu beni istermisiniz bilmiyorum, ama sizinle yarisamazsam bile sohbetlerinize ben de katilmak ve paylasimlarda bulunmak isterim uygun görürseniz, ögrenci oldugum icin genelde zaten laptop basinda oluyorum o yüzden paylasim konusunda sktinti cekecigimi sanmiyorum ve bu kilolardan bir ömür kurtulmak istiyorum:)
Eneeeee hemencik aramıza girivermişsin:))))))))))))))Hoşgeldin sefalar getirdin.Ben senin kilona gelmek için taklalar şaklalar atarımAma sen inebildiğinm kadar in hayat zayıfladıkça güzel sanki
Başarılar dilerim aramıza hoşgeldin.
Allah korumuş betülcüm.Geçmiş olsun.
Azını burnunu kıralım gelmezse
burdayim bebegim ya sen neredesinnnnbirazdan ise gitcem yalniz bugun yine gec geliyorum hof pof yalniz acayip bir sey oldu internetten yazlik kiyafet icin fikir ararken bir anda motivasyonum tavan yapti yani bildigin tavan. aclik hissim falan tamamen gitti yani. o resimleri print alip buzdolabina yapistirmayi dusunuyorum inan ki yapicam bunu
merhaba Merve, takimimizda yer var buyur bekleriz zaten bol paylasimli tatli sohbet birine her zaman yer vardir buradabenim adim da Fulya 29 yasindayim, 30'u doldurmadan once 36 bedene girmeye cabaliyorum (38 de olur ama gonlumden gecen 36) gerci benim yolum uzun isim zor ama yilmak yok. senin cok fazla kilon yokmus ama olsun, burada hep beraber yardimlasarak birbirimize destek olarak hepimiz hedef kilomuza ulasacagiz plan bu
cok memnun oldum fulya:)
umarim hepimiz en kisa zamanda veririz su kilolari:) evet fazla kilom yok ama insan yinede daha fit olmak istiyor ve ben ipin ucunu kacirinca hemen kilo aliyorum
hedefim simdilik 54-55 kilo olmak yaza ablamin dügünü var fistik gibi olmak istiyorum:):)
Ben genelde iki ögün yiyorum cünkü sabahlari gec kahvalti ediyorum ve öglen yemek yemek hic huyum degildir, aslinda benim sorunum yemek yemek degil daha cok abur cubur.
cips vs. tuzlu gidalar degil ama cikolata, pasta bunlar en büyük düsmanim. Gectigimiz yazdan beri asitli icecekleri hayatimdan cikardim sadece su iciyorum ama yinede bi türlü günde 2-3 litre icebilen biri degilim. Su icince resmen üsüyorum
kesinlikle!!!
canım hoşgeldin ama öncelikle cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümünde derdini anlatman lazım ordan bir kaptan seni seçecek. ben eceye telefondan ulaşırım girip hemen davet yollasın sana :) bu arada ece ( seng) bizim kaptanımız :) he elbette o arada istediğin kadar yazabilirsin burada :) öğrenciyim demişs,in bende öğrenciyim :) hedefim senle aynı benimde abur cubur hastalığım var allahım özellikle çikolata. ama biz fulya ile birlikte dukana başladık 5 gün önce :) birde marti nickli emineciğimiz var oda dukancılarımızdan :) ömür boyu korumak istiyorsan sanada tavsiye ederim. ama tamamen yerine getirmek gerekiyor. he ama şu var dukandada bissürü bissssssürü aburcubur var :) ilgini çeker sanırım :) bi araştır kitap edin derim :)
anaaammm dukankam benim bende istiyorum o fotoğrafların hepsisinihattaben mesela dukan yapıp hooop öncesi sonrası yapanlar varya onlarında fotoğraflarını istiyorum :) onlar beni çok daha fazla etkiliyor :) birde kocaman harflerle şöyle yazacağım İNSANLAR İÇLERİNDEN SENİN ŞİMDİKİ HALİN KADAR KİLO ÇIKARTIYORLAR SEN 15 KİLO MU VEREMEYECEKSİN!!!!
yaza daha çoook vakit var kız ben 3 ay sonra için planlıyorum 55 i :)benimde mezuniyetim var ve belkide nişanım :) birde ablamın oğlu ile en yakın arkadaşım evleniyor oda var amanin yazınca bir sürü oldular ya bunlar :) tabiki birde yaza fit vücuda bikini hayallerim var :) FULYAAAA ile birlikte şort giyinmek üstüne t-shirt yerine bikini üstü çekmek sahilde fink fink öylece dolaşmak hayalimiz varrr :) burada her gün takımın sporcusu olarak ( voleybolcuyum ) günün hareketini veriyorum 20 şerden 2 set yada 15 erden 3 set yapıyoruz. sende takip et yap kaslarını çalıştır yağlardan kurtul sıkılaş :)
tamam hemen yaziyorum oraya:) öyle belirli bir diyet yapmiyorum az ve saglikli yemeye calisiyorum.Dukan icin mutfaga girip kendim yapmam gerekiyor ki sevmiyorum öyle ugrasmayi, neyseki annem cok saglikli yemekler yapar o yönden cok sansliyim :) Spora gelince spor salonuna gidiyorum baya ise yariyor bana göre, ama fazla spordan birseycik olmaz size katilirim ben de:)
yaz canım bende eceye msj attım zaten kota problemi yoksa girer zati :)girmezse de ilk girişte teklif gönderir sana. o arada bir çok takımda istek yollar ancak sen eceyi bekleye bilirsin girmek istediğin takım burası olduğu için :) kızz yemek yapmak sevilmezmiii benim en sevdiğim iştir yemek yapmak. böyle 7/24 mutfakta olsam zerre offf demem :) bende hem spor salonuna gidiyorum hem evde kendim yapıyorum hemde haftada 2 gün 3 gün idmanlarım oluyor oraya gidiyorum. benim derdimde vücudum zaten spora alışık ve sıkı o yüzden kilo vermem çok zor
Kızlar şu an resmen kendimle savaşıyorum mutfakta börek var iki kez elime alıp geri bıraktım, ben napıcam yaa yine beynime soktum o kötü düşünceleri ( ne de olsa yarın lahanaya başlayacaksın bu akşam ye bari gibi kötü düşünceler):2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?