- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.401
sakin dokunma cizzz o...saka maka insan cok pisman oluyor sonra, benim de en büyük hatam hep o oluyor amaaan nasil olsa yarin dikkat ederim diyip yiyorum ama insan sadece kendini kandiriyor. bak yeme onu yarin cok mutlu olacaksin.
mababy canım daveti gönderdim :) katılımına göre önümüzdeki ya da sonraki cuma günü listeye girebilirsin.
Evet o pişmanlık çok kötü, o an sinirden ağladığım çok olmuştur, bir de şöyle bir durum var tam düzeni sağlıyorsun birşey görüyorsun bozuyorsun yarın başlarım diye baştan yenidendüzen oluşturmaya çalışıyorsun ve kendine olan inancında bitmeye başlıyor, ve sürekli boz başla artık iyice sıkılıyor insan, elmamı yiyip spora gidicem böreklere de dokunmucam.
gamzeeee.... bak şimdi böreği yersen eğer yarın tekrar 59 60 olabilirsin ve lahana diyetini bir kaç gün yapınca şuanki kilona geri ineceksin. birde şunu düşün şimdi 58.5 sin ve lahan diyetiyle daha altı rakamlar göreceksin. böreği yemek yada yememek sana kalmış ama senizayıflatmayacak seni şuan bulunduğun noktaya geri getirecek eğer yedikten sorna lahana diyeti yaparsan... !!!!Kızlar şu an resmen kendimle savaşıyorum mutfakta börek var iki kez elime alıp geri bıraktım, ben napıcam yaa yine beynime soktum o kötü düşünceleri ( ne de olsa yarın lahanaya başlayacaksın bu akşam ye bari gibi kötü düşünceler):2:
sapeki beklerim:)
bilmem beceremiyorumda acikcasi hic sevmedim sevmem de herhalde bu saaten sonra
ben daha önceleri pek spor yapmadigim icin hemen vücüdümda degisikler olustu ama eti ski olanlarin isi tabii daha zor.
ne okuyorsun sen?
busenin ayrılmasına üzüldüm.geçmişe mutlaka döneceğim. Tek dileğim öyle istediği için gitmiş olması, umarım yine yanlış anlamalarla başlayan konuşmalar geçmemiştir.
yeni arkadaşı hemen davet ediyorum. gerek yok pek ama (davete) yinede görülsün
gamzeeee.... bak şimdi böreği yersen eğer yarın tekrar 59 60 olabilirsin ve lahana diyetini bir kaç gün yapınca şuanki kilona geri ineceksin. birde şunu düşün şimdi 58.5 sin ve lahan diyetiyle daha altı rakamlar göreceksin. böreği yemek yada yememek sana kalmış ama senizayıflatmayacak seni şuan bulunduğun noktaya geri getirecek eğer yedikten sorna lahana diyeti yaparsan... !!!!:18::18::18:
sa
ğolsun benim gadınım ( ece ) hemen girmiş kırmamaış beyini :) turizm öğretmenliği okuyorum canım ben. 4. sınıfım sen ne okuyorsun?
hoş geldin gadınım der ve sana bunu hedaaaye ederim yavrummm :)
HOŞ GELDİN KADINIM TAHİR İLE ZUHRE VOLKAN KONAK - YouTube
evet kızlarrr büşra arkadaşınız kazadan döndü.. kek yaptıydım browni dukan usulü. ama ben fırın yazan yeri okumayıp mikrodalgada pişirmeye kalkınca yandı üstelik çıkartayım derken frından birde elimde patladılarmeğer 15 dk fırındaymış şimdik yine mutfağa giriyorum mantı yapıcam dukan usulü kendime :) tatlı hevesim kaçtı kepek hakkımı mantı yapayım bari
geçmiş olsun bey'immantı mı bana da bana daaaa
*** 9. Takım 298. Etap ***
marti (64,2/63,1/1,1/%1,71)
btlbetul (67,8/67,7/0,1/%0,15)
bsrmhmmt(69,6/68,3/1,3/%1,87)
buseb (55,5/54,2/1,3/%2,34) 13. takıma transfer olmak istiyor.
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99/99,1/-0,1/%-0,10) İzine ayrılmak istiyor.
trulyscrumptions (80,1/77,6/2,5/%3,12)
lypsa (93,2/93,8/-0,6/%-0,64)
hoppidicik (90,8/90,1/0,7/%0,77)
noraaa (68/68,7/-0,7/%-1,03) 295. etapta 68 kg ile ayrılan üye 68,7 ile geri döndü, hesaplamasını bilmiyorum.
9. takım yüzdesi: %
bu kararımın kimsenin şahsıyla alakası yok kızlar. bundan sonrasında herkese başarılarbir an önce kilolarınızdan, bol paylaşımınız ve aziminizle kurtulursunuz inşallah ve tabi ki sağlıklı bir şekilde
geçmiş olsun bey'immantı mı bana da bana daaaa
ben ekonomi okuyorum canim daha cok uzun bir yolum var benim
aaaa biri manti mi dedi?? aklima kötü kötü seyler sokuyorsunuz:):):):)
selam beybiler..çok geç oldu farkındayım ama nihayet gelebildim..
bir sürü şey anlatacaktım size ama
gel yavrum buyur ben sana bol bol yediririm :)
olsun canım nasıl geçtiğini anlamıyorsun bitiyor hemen :)hangi üni?
canımcım bu dukan usulü mantı :) sağlıklı lezzetli mis gibi valla :) no karbonhidrat yes dukan yes kilo kaybı :)
hoşgeldin hopişimm :)anlat hopişim sen anlat :) bak böyle açtım gözlerimi seni dinliyorum :)
almanya köln üniversitesi canim:)
aaa bizim eminede almanyadan :) doğma büyüme mi ordansın yoksa üni. içinmi gittin canım??
dogma büyüme buraliyim canim:)
kizlar bugün yediklerimi yazayim hemen size...
sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim beyaz peynir (cok seviyorum beyaz peyniri zor tutuyorum kendimi daha fazla yememek icin), 2 yesil zeytin ve domates yaninda sekersiz cay
ara: 1 elma
aksam: bir kase mercimek corbasi, 3 yemek kasigi kuru fasulye salata ve yogurt
sonra belki iki-üc kuru kayisi yerim onun haricinde birsey yemem bugünlük...
ögle yemegi yemek pek huyum degildir, aslinda daha saglikli oldugunu biliyorum ama sanki bosuna kalori alacakmisim gibi geliyor rahat rahat yiyemiyorum
su maalesef yine cok icmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?