Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biliyorum
yarin kahvaltimi erken yapip öglen yemegi yicem artik napiyim

bende bugünki menümü yazayım :) sebze günümün ilkinde neler yedim neler :)

sabah:
dukan ekmeğim ( 1 yk kepek hakkımla)
2 dilim hindi füme
3 dilim çemensiz pastırma
1 tane light üçgen peynir
3 dilim salatalık
2 dilim domates
1 bardak yeşil çay

öğlen:
1 tabak karnabahar graten ( kıymalı )
ıce tea light

akşam:
dukan mantı ( yarım porsiyon)

ara:
dukan kakaolu kek yarım porsiyon :) ( şimdi yaptım 3 dakikada hazılandı )

bugün sınırlı izinlilerimi tükettim sanırım :) ama ilk sebze günüm diye böyle oldu artık 65 altını görene kadar sınırlı izinliler yok :) yarın+ görebilirim diye tartılmayacaktım ama merak ettiğimden dolayı tartılmak istiyorum :)

spor:
1 saat yürüyüş
50 mekik ( birazdan çekicem )

biliyorum
yarin kahvaltimi erken yapip öglen yemegi yicem artik napiyim

ben diyetisyene de gittim 3 ay sporculuktan dolayı ve pek sallamamaktan dolayı kilo veremedim maalesef. son dönemde 7 öğün yiyordum yaa.. şaka gibi. ama kilo veriyordum :) sadece az ye ama çok sık ye senin metabolizmayı hızlandırmamız lazım. olmaz böyle.. yarın 2 ara 3 ana öğün yap canım :)

afiyet olsunnnnn:)

tamam canim dediklerini dikkate alicam:)

vaaaaaayy
selam kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama katılmak bugüne kısmetmiş.boyum 166 ve kilom 95.evlendikten sonra kilo ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım.öncelikli hedefim 80 kilo olmak.hayatımda bu kiloları göreceğimi söyleseler inanmazdım.ancak hırslıyımdır ve istediğimi yaparım.artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve bu yolda eğer aç kalınması gerekiyorsa aç kalırım.çalışmıyorum paylaşımda yapabilirim.ancak grupları inceledim bazıları diyet yolundan uzaklaşmışlar burda evet sıkı arkadaşlıklarda olmalı ama öncelikli hedef zayıflamak olmalı(yanlış düşünüyorsam söyleyin)bu yüzden takımının hırslı olduğuna,bunun bir yarışmsa olduğuna inanan bir takıma girmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

he ya oda olabiler :) gelsin canımm herkese kapımız sonuna kadar açık hopişim :)

büşra şimdi profil fotona baktımda..bizim spor salonunda bir kız var,benim aerobik bölümünde değilde ftness yapıyo, adını bilmiyorum o yüzden.. ..senin tıpkının aynısı..böyle senin gibi kaşlı gözlü, gözlüğün bile aynı kızyoksa o senmisin, ya da sen o musun??söyleeeee

bu ne kızzz???

anammm gördüm valla bravo pek hırslı bir giriş yapılmış inşallah devam eder bu şlekilde uygun olan ekip takım alırda kavuşur istediği kilosuna..

kızlarrr... sonunda zafer geldi...
Cuma zayıflama Yarışmaları 298. Etap Sonuçları
(23 Şubat - 1 Mart )

Takım Dereceleri

1)4.Takim(%1,38)
2)9. Takım (%0,93)
3.)6. Takım (%0,82)

Bireysel Dereceler
1) fatos0808 (%4,36) 6. Takım
2) topraks (%3,33) 4. Takım
3) trulyscrumptions (%3,12) 9. Takım

fulyacım seni ve takımdaki tüm arkadaşları tebrik ederim :)

vay beeederecemi istiyosun, al sana derece!!! helal olsun 9.takım ve tabiiki fulyaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…