Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tebriklerrrrr

Kizlaaaaaar slm cooook uzgunum yalnizim dukandasim ,yolarkadasim,busem yok artiiiiiikneyse kardes takimda enazindan ama uzuldum genede

kizlar merhaba ben de katilmak istiyorum takima ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim
Inciiiiiiii umarim girersin takima, olursun birinciiiiiii

günaydın 9. takım..kilom dün ile aynı..birazdan okula ve oradan halama geçiyorum(anladınız siz onu)..herkese güzel bir gün olsun inşallah..
kiiiiiz dolmalari yedinmiiiiiiiiii kilo bildirimini da yaptinyaaa varya nasil yemissindir afiyet seker olsun hopisiiiiim

kiiiiz gecmis olsun kendi kendine nazarin mi degdi ne allah korumus eee nasil gecti kudurdunuz mu?

mervecim hosgeldin tatlim ben da Mainz'dayim yakin sayilirizzzz,hosgeldin

Takim ikinciligimiz hayirli olsuuuuuun herkesi ama ozellikle fulyacigimi kutluyoruuuuuum

benide kutlayın beeee.... FULYA YI dukana çeken o kiloları verdiren benimmmm :):) bananesi... fulyaaaa... benide tebrik edin bee özendim yaa nolur nolur nolur

allah bee akşam akşam ne iyi geldi türkü dinliyorum :) sanat müziği severimde halk müziğini denk geldikçe dinlerdim beyazın halk müziği gecesi bu gece.. çok güzel..

hepimizi tebrik ederim. 2. olmuşuz arkadaşlar fulyacım seni de ayrıca tebrik ederim

çok sağ ol canım benim, yan komşuya gittim farz et seninle hiçbir alakası yok gidişimin bunu ayrıca bil gamzecim. ben kendimi bu takıma anlatamadım, yanlış anlaşıldım vs. böylesi daha iyi

zaten günde ENAZ 3 7 hatta 150000000000 defa bu takıma uğrayacaksın buse... yoksa sana tokat yumruk terlik atar saçını çekeriz tamam mı

ilahi büşş tamam

Azını burnunu kıralım gelmezse

aa büşümle parçalayacaksınız beni ikinizin azmini bu takımda tek geçerim biliyorsunuz, aynen böyle devam edin. yüzümü kara çıkarmayın emine desen, o zaten kendini çoktan kanıtladı

ay kuzum dikkat et yaa aman diyeyim

sağ ol canım.

bu kız benim gibi düşünüyormuş resmen

kız emineeeeeee ben seni dünyalara değişmem, öyle söyleyeyim biz seninle özelden, telden, her yerden götürürüz bu işi. dukandaşından kurtuluş yook

parçalarız buseee.. çok fena hemdee... komşu falan olmaz bizim olan bizimdir :)

benide kutlayın beeee.... FULYA YI dukana çeken o kiloları verdiren benimmmm :):) bananesi... fulyaaaa... benide tebrik edin bee özendim yaa nolur nolur nolur
ay seni de tebrik ederim busraciiim dedimya butun takimi kutluyorum die yaa
hee bi de hopisin yolladigi o katilmak istiyorum mesaji ne yaaa hopiiiis sana da soruyorum o ne yaaaa ben biraz kalin kafaliyim bilionuz mu zor anliyom bacim biraz daha acik konusun yaaa kendimi walla uzayli gibi hissediom anlamayinca bi tuhaf oluyom ben

saat 11de aksam yemegi yedim kizlarr ama napayim cumalari 10bucukta geliyorum eve.. neyse, o yorgunlukla ozel bir sey de yapamadim izgara vejeteryan tavugu ve salata, mubarek icin de aynisi. bugun o da dukan yapti sayilir yarin bos gunum, sonra pazar ve pazartesi is, sonra TATIIIILLLL yihuuu 2.5 hafta ucretli iznim var oh yan gelip yatarak para kazanmak gibisi yok

hiiiii dikkat et aman 15 dk mikrodalgada kek olur mu komur olur olsa olsa hadi gecmis olsun

bir sürü şey anlatacaktım size ama

ne anlaticaktin hoppisim psikologun geldi hadi anlat dinliyorum

hmmm... yorumum su:

ya ama ama ben seni yerim Bus mincik mincik ederim ya oiiyy aglama tebrik ederim supersin dukankam benim aynen devam :124::118:

walla bugun coook yoruldum heeeee kahvaltya gittiim arkadaslarimla hem konusarak hem yiyerek cene kaslarimi epey calistirdim sooona yuzmeye sona alisveriseeeee kendime ciciler alllldiiiim ay bi yoruldum bi yoruldum zor yaziom walla behzat c.seyrettim simdi de busrayla beraber beyaz seyredip turkulere eslik ediom cay iciom
gunun menusu
sabah:1 haslama yumurta,peynir,caaay
oglen:kofte yogurt
aksam:balik izgara

kiiiiiz dolmalari yedinmiiiiiiiiii kilo bildirimini da yaptinyaaa varya nasil yemissindir afiyet seker olsun hopisiiiiim

]
emoşum yedim ama ben hergün kalori saymıda yapıyorum, günlük kalorimi geçmedim yani..o bakımdan için rahat olsun..

bu kız benim gibi düşünüyormuş resmen
yahu bizi okumuş zaten ..bir an "buseb ikinci bir hesabmı açtı" diyede düşünmedim değil yani..alsanıza 13. takıma

kızlar sabbehin köründe ağrıyla uyandım, regl olucam sanırsam..regl haftama göre ekside olmam beni ziyadesiyle memnun ve mes'ud etti onuda belirtmek isterim..istanbul da hava bugün çok güzel , bahar geldim diyor..herkese keyifli haftasonları..çıkmadan tekrar uğrarım..

evet hemen bi bakayım, böylesi az bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…