- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.441
yeni gelen arkadaş hoşgelmiş, sefalar getirmiş..bir de kokteyl geleydi iyiydi..
cok tesekkür ederim:)
kızlarrr... sonunda zafer geldi...
Cuma zayıflama Yarışmaları 298. Etap Sonuçları
(23 Şubat - 1 Mart )
Takım Dereceleri
1)4.Takim(%1,38)
2)9. Takım (%0,93)
3.)6. Takım (%0,82)
Bireysel Dereceler
1) fatos0808 (%4,36) 6. Takım
2) topraks (%3,33) 4. Takım
3) trulyscrumptions (%3,12) 9. Takım
fulyacım seni ve takımdaki tüm arkadaşları tebrik ederim :)
ayağın uğurlu geldi , bak derece yapmışız
Inciiiiiiii umarim girersin takima, olursun birinciiiiiiikizlar merhaba ben de katilmak istiyorum takima ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim
kiiiiiz dolmalari yedinmiiiiiiiiii kilo bildirimini da yaptinyaaa varya nasil yemissindir afiyet seker olsun hopisiiiiimgünaydın 9. takım..kilom dün ile aynı..birazdan okula ve oradan halama geçiyorum(anladınız siz onu)..herkese güzel bir gün olsun inşallah..
kiiiiz gecmis olsun kendi kendine nazarin mi degdi ne allah korumus eee nasil gecti kudurdunuz mu?selam beybiler,,
heç sormuyorsunuz acemi ev sahibesi dün naptın bakalım diye ayyy hiç bi şey yetiştiremedim yetmezmiş gibi üç parmağımı bildiğin doğruyodum Allah tan bıçağım kördüde parmaklar hala yerinde akşamdan beri sayıp duruyorum tamlar mı diye... Çok korktum ama varyaa.....havucu yanlamasına ikiye ayırıyordum ki havuç elimden fırlayıverince bende bıçağa abanınca valla gidiyodu parmacıklarım haaa....
bu günkü kilom 67.8
mervecim hosgeldin tatlim ben da Mainz'dayim yakin sayilirizzzz,hosgeldinMerhabalar:)
Ben Merve 21 yasindayim ve almanya'da yasiyorum....Maalesef cogu kadinda olan kilo sorunu bende de var ve bir türlü bir düzen kuramadim.
Boyum 165 ve kilom su anda 59 kilo. Kilo vermeye 65 kilo ile basladim ve gectigimiz yaz 54 kiloya kadar düstüm ama okul dersler sinavlar derken yine oldum 62.
Yaklasik 3 haftadir spora gidiyorum ve bu da kiloma tekrardan yansidi ve 3 kiloyu rahatlikla verdim. Benim sorunum genelde kilo vermek degil onu korumak oluyor, cünkü verdikten sonra asiri düsüyorum yemek yemege bu da en büyük hata
Bir süredir motivasyonum yükselsin diye diyet gruplarin paylasimlarini takip ediyorum ve en cok sizin grup beni cekti...özellikle trulyScrumptious yazilari diyette inis cikislari insani cok etkiliyor, hepimizin yasadiklarini cok güzel yaziya döküyor.
Grup'ta yer var mi yok mu beni istermisiniz bilmiyorum, ama sizinle yarisamazsam bile sohbetlerinize ben de katilmak ve paylasimlarda bulunmak isterim uygun görürseniz, ögrenci oldugum icin genelde zaten laptop basinda oluyorum o yüzden paylasim konusunda sktinti cekecigimi sanmiyorum ve bu kilolardan bir ömür kurtulmak istiyorum:)
saglikli günler hepinize:)
mervecim hosgeldin tatlim ben da Mainz'dayim yakin sayilirizzzz,hosgeldin
Takim ikinciligimiz hayirli olsuuuuuun herkesi ama ozellikle fulyacigimi kutluyoruuuuuum
Kizlaaaaaar slmcooook uzgunum yalnizim dukandasim ,yolarkadasim,busem yok artiiiiiik neyse kardes takimda enazindan ama uzuldum genede
Inciiiiiiii umarim girersin takima, olursun birinciiiiiii
kiiiiiz dolmalari yedinmiiiiiiiiii kilo bildirimini da yaptinyaaa varya nasil yemissindir afiyet seker olsun hopisiiiiim
kiiiiz gecmis olsun kendi kendine nazarin mi degdi ne allah korumus eee nasil gecti kudurdunuz mu?
Takim ikinciligimiz hayirli olsuuuuuun herkesi ama ozellikle fulyacigimi kutluyoruuuuuum
Günaydın kızlar, dün akşam lazer randevum ve alışveriş yapmam dolayısı ile eve geç gittim, bu sabahta işe geç geldim yazdıklarınızı şimdi okuyabildim.
busecim ben yanlış mı anladım, sen 13.takıma mı geçtin, keşke daha önce girebilseydim de sana cevap yazabilseydim konu buralara gelmeseydi
benim için listeye bu hafta için alınmamak problem değil, ben burda sizlerle sohbet ederek motive oluyorum, hepimiz birbirimize destek oluyoruz benim için önemli olan bu arada benim de dereceye girme hevesim oluyor ama benim için hiç önemi yok bu hafta listeye alınmamamın, bana daha önce uyarıda bulunmayıp senin paylaşımın az takımdan çıkaralım desen o zaman alınırım ki mesajını okurken ilk öyle anladım :) ama sonunu okuyunca anladım tabii.
Şu da var, benim için problem olmayan takımdakiler için problem olur mu onu bilemiyorum ama benim için betüşün de dediği gibi no problemo :)
Ya canımm dön gell lütfen yaa, sensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz
zaten günde ENAZ 3 7 hatta 150000000000 defa bu takıma uğrayacaksın buse... yoksa sana tokat yumruk terlik atar saçını çekeriz tamam mı
Azını burnunu kıralım gelmezse
evet kızlarrr büşra arkadaşınız kazadan döndü.. kek yaptıydım browni dukan usulü. ama ben fırın yazan yeri okumayıp mikrodalgada pişirmeye kalkınca yandı üstelik çıkartayım derken frından birde elimde patladılarmeğer 15 dk fırındaymış şimdik yine mutfağa giriyorum mantı yapıcam dukan usulü kendime :) tatlı hevesim kaçtı kepek hakkımı mantı yapayım bari
busebcim böyle bir karar almana çok üzüldüm, vaktinde burada olsaydım elimden geleni yapar seni durdururdum..hatta sen gitme diye bundan sonra üç maymunu bile oynamaya bile razı olabilirdim ama..gitmişsin..ne diyeyim..seni özlüycem..
vaaaaaayy
selam kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama katılmak bugüne kısmetmiş.boyum 166 ve kilom 95.evlendikten sonra kilo ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım.öncelikli hedefim 80 kilo olmak.hayatımda bu kiloları göreceğimi söyleseler inanmazdım.ancak hırslıyımdır ve istediğimi yaparım.artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve bu yolda eğer aç kalınması gerekiyorsa aç kalırım.çalışmıyorum paylaşımda yapabilirim.ancak grupları inceledim bazıları diyet yolundan uzaklaşmışlar burda evet sıkı arkadaşlıklarda olmalı ama öncelikli hedef zayıflamak olmalı(yanlış düşünüyorsam söyleyin)bu yüzden takımının hırslı olduğuna,bunun bir yarışmsa olduğuna inanan bir takıma girmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim
Kizlaaaaaar slmcooook uzgunum yalnizim dukandasim ,yolarkadasim,busem yok artiiiiiik neyse kardes takimda enazindan ama uzuldum genede
Inciiiiiiii umarim girersin takima, olursun birinciiiiiii
kiiiiiz dolmalari yedinmiiiiiiiiii kilo bildirimini da yaptinyaaa varya nasil yemissindir afiyet seker olsun hopisiiiiim
kiiiiz gecmis olsun kendi kendine nazarin mi degdi ne allah korumus eee nasil gecti kudurdunuz mu?
hepimizi tebrik ederim. 2. olmuşuz arkadaşlarfulyacım seni de ayrıca tebrik ederim
ilahi büşştamam
aa büşümle parçalayacaksınız beniikinizin azmini bu takımda tek geçerim biliyorsunuz, aynen böyle devam edin. yüzümü kara çıkarmayın emine desen, o zaten kendini çoktan kanıtladı
ay kuzum dikkat et yaa aman diyeyim
parçalarız buseee.. çok fena hemdee...komşu falan olmaz bizim olan bizimdir :)
ay seni de tebrik ederim busraciiim dedimya butun takimi kutluyorum die yaabenide kutlayın beeee....FULYA YI dukana çeken o kiloları verdiren benimmmm :):) bananesi... fulyaaaa... benide tebrik edin bee özendim yaa nolur nolur nolur
evet kızlarrr büşra arkadaşınız kazadan döndü.. kek yaptıydım browni dukan usulü. ama ben fırın yazan yeri okumayıp mikrodalgada pişirmeye kalkınca yandı üstelik çıkartayım derken frından birde elimde patladılarmeğer 15 dk fırındaymış şimdik yine mutfağa giriyorum mantı yapıcam dukan usulü kendime :) tatlı hevesim kaçtı kepek hakkımı mantı yapayım bari
bir sürü şey anlatacaktım size ama
vaaaaaayy
selam kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama katılmak bugüne kısmetmiş.boyum 166 ve kilom 95.evlendikten sonra kilo ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım.öncelikli hedefim 80 kilo olmak.hayatımda bu kiloları göreceğimi söyleseler inanmazdım.ancak hırslıyımdır ve istediğimi yaparım.artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve bu yolda eğer aç kalınması gerekiyorsa aç kalırım.çalışmıyorum paylaşımda yapabilirim.ancak grupları inceledim bazıları diyet yolundan uzaklaşmışlar burda evet sıkı arkadaşlıklarda olmalı ama öncelikli hedef zayıflamak olmalı(yanlış düşünüyorsam söyleyin)bu yüzden takımının hırslı olduğuna,bunun bir yarışmsa olduğuna inanan bir takıma girmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim
benide kutlayın beeee....FULYA YI dukana çeken o kiloları verdiren benimmmm :):) bananesi... fulyaaaa... benide tebrik edin bee özendim yaa nolur nolur nolur
emoşum yedim ama ben hergün kalori saymıda yapıyorum, günlük kalorimi geçmedim yani..o bakımdan için rahat olsun..kiiiiiz dolmalari yedinmiiiiiiiiii kilo bildirimini da yaptinyaaa varya nasil yemissindir afiyet seker olsun hopisiiiiim
]
bu kız benim gibi düşünüyormuş resmen
ama geç geldin fulyaaane anlaticaktin hoppisim psikologun geldi hadi anlat dinliyorum
:
emoşum yedim ama ben hergün kalori saymıda yapıyorum, günlük kalorimi geçmedim yani..o bakımdan için rahat olsun..
yahu bizi okumuş zaten ..bir an "buseb ikinci bir hesabmı açtı" diyede düşünmedim değil yani..alsanıza 13. takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?