- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.461
maalesef o arkadaş 4. takım tarafından davet edilmiş, ama neyseki bizim takımdaki insanların kafa yapısı zaten bu kızınkine benzer. yalnız değilim orada
emineeeeeeee kız emineeeeeee inanılır gibi değil sbah tartıldım 53.8ahanda gözlerim böle böle oldu inanamadım sonra indim biraz bekledim yine tartıldım, yine 53.8 allahıııım bugünleri de mi görecektiiim, 53 leri de mi görecektim sana şükürler olsuuun dün o kadar nazar değdiren kadına rağmen, gece kolum bacağım kasılıp tutulmasına rağmen nasıl inmişim fos diyeee tüm gün ayakta hizmet ettim ne kol kaldı ne bacaaak bundan iyi spor mu olurdu zateen
oohh oohhh sefaaam olsuuun
oohh oohh nazar değmesiin
darısı tüm dukandaşlarımın başına olsuuun veeeeeee tabiki hilalimin
hmmm , gerisini koyver gitsin diyosun yaniioohh oohhh sefaaam olsuuun
kızlar sabbehin köründe ağrıyla uyandım, regl olucam sanırsam..regl haftama göre ekside olmam beni ziyadesiyle memnun ve mes'ud etti onuda belirtmek isterim..istanbul da hava bugün çok güzel , bahar geldim diyor..herkese keyifli haftasonları..çıkmadan tekrar uğrarım..
Günaydın kızlar, herkese mutlu, huzurlu, kaçamaksız, bol sporlu bir haftasonu diliyorum
İstanbul'da hava bir güzel ki... Yani insanın bu havada ofise ya da evde durası hiç gelmiyor maalesef ki ofisteyim ben de.
betüşümmmmmmmmmmdün lahana çorbasını yaptımm akşam çok güzel oldu ben hiç böyle güzel olacağını tahmin etmiyordumm ve baya çokta çıktı bana bu 2-3 gün yeter.
Bu arada dün ne o böreklerden yedim ne de çaklık yedim ve bugün tartıda 700 gr eksik çıktım
Bu sabah çorbamı da içtim limon sıkıcaktım unuttum ama tavsiyem acıyı seviyorsan bol acı koy ve limon sık.
Bugünkü Menüm.
Sabah
1 kase dolusu lahana çorbası
Ara: 1 elma
Öğle
1 kase lahana çorbası
1 portakal
Akşam
1 kase lahana çorbası
SPOR: 30 DK
Yazarken bile sıkıldım hep aynı çorba, elmaNeyse bunu detoks niyetine yapayım artık..Sonrasına da bakıcaz..
eevt güzelde. bahara daha var be hopişim daha mart ayındayızkızlar sabbehin köründe ağrıyla uyandım, regl olucam sanırsam..regl haftama göre ekside olmam beni ziyadesiyle memnun ve mes'ud etti onuda belirtmek isterim..istanbul da hava bugün çok güzel , bahar geldim diyor..herkese keyifli haftasonları..çıkmadan tekrar uğrarım..
Buseeeem tebrik ederim bu hafta atak yapmis gibi oldun sen yaaa walla maasallahin var tatlim allah nazarlardan esirgesin tütütütü kirkbirbucuk keremaalesef o arkadaş 4. takım tarafından davet edilmiş, ama neyseki bizim takımdaki insanların kafa yapısı zaten bu kızınkine benzer. yalnız değilim orada
emineeeeeeee kız emineeeeeee inanılır gibi değil sbah tartıldım 53.8ahanda gözlerim böle böle oldu inanamadım sonra indim biraz bekledim yine tartıldım, yine 53.8 allahıııım bugünleri de mi görecektiiim, 53 leri de mi görecektim sana şükürler olsuuun dün o kadar nazar değdiren kadına rağmen, gece kolum bacağım kasılıp tutulmasına rağmen nasıl inmişim fos diyeee tüm gün ayakta hizmet ettim ne kol kaldı ne bacaaak bundan iyi spor mu olurdu zateen
ettim tabiii etmem miiii bakiyim dedim Buse bizde neyi bulamamista 13.takimi tercih etmis orda da emosu gorunce dedim ohhh busenin burda eminesi de var ben de eceye soyliycem o da bizim takima hemen bi Buse bulsuneminee dün beni ziyarete gelmişsin, hemen bi takım arkadaşım fark etmişdedim o benim eminemdir, dukandaşımdır, yol arkadaşımdır harika bi insandır o dedim, böyle tanıttım seni şimdi bizim takımda bi emine geldi 23 yaşında, emoş diyoruz. o an aklıma dank etti ben niye sana hiç emoş demedim ki emoşuummmmm
hahhahhaa hopis ya bu tavirlarin beni cok gulduruyoooooo cok tatlisinhmmm , gerisini koyver gitsin diyosun yaniitamam öyle olsun be gulüm (eziğe bağlan hopiş..)
bak sadece mideye degil cuzdana da uygula diyet cok para harcama heeeeeeeehaydin ben kaçtım kızlar, akşama görüşürüz..
ececim o konu halloldu die dusunuyorum sanirim Hilal ustlendi onu ya da Buse ona miras biraktiBusenin ayrılmasıyla, çözülmüş olan bir sorunumuz tekrar gündeme geliyor ve ben yalvara yalvara soruyorum 9. takımım::
kaptan yardımcısı aranıyorr!!!
ay canımsın yaaayine bi soracağın falan olursa ara heee beniii, küserim yoksa
ay seni de tebrik ederim busraciiim dedimya butun takimi kutluyorum die yaa
hee bi de hopisin yolladigi o katilmak istiyorum mesaji ne yaaa hopiiiis sana da soruyorum o ne yaaaa ben biraz kalin kafaliyim bilionuz mu zor anliyom bacim biraz daha acik konusun yaaa kendimi walla uzayli gibi hissediomanlamayinca bi tuhaf oluyom ben
saat 11de aksam yemegi yedim kizlarr ama napayim cumalari 10bucukta geliyorum eve.. neyse, o yorgunlukla ozel bir sey de yapamadim izgara vejeteryan tavugu ve salata, mubarek icin de aynisi. bugun o da dukan yapti sayiliryarin bos gunum, sonra pazar ve pazartesi is, sonra TATIIIILLLL yihuuu 2.5 hafta ucretli iznim var oh yan gelip yatarak para kazanmak gibisi yok
hiiiii dikkat et aman 15 dk mikrodalgada kek olur mu komur olur olsa olsahadi gecmis olsun
hmmm... yorumum su:
Eki Görüntüle 645588
ya ama ama ben seni yerim Busmincik mincik ederim ya oiiyy aglama tebrik ederim supersin dukankam benim aynen devam :124::118:
walla bugun coook yoruldum heeeee kahvaltya gittiim arkadaslarimla hem konusarak hem yiyerek cene kaslarimi epey calistirdim sooona yuzmeye sona alisveriseeeee kendime ciciler alllldiiiim ay bi yoruldum bi yoruldum zor yaziom walla behzat c.seyrettim simdi de busrayla beraber beyaz seyredip turkulere eslik ediom cay iciom
gunun menusu
sabah:1 haslama yumurta,peynir,caaay
oglen:kofte yogurt
aksam:balik izgara
maalesef o arkadaş 4. takım tarafından davet edilmiş, ama neyseki bizim takımdaki insanların kafa yapısı zaten bu kızınkine benzer. yalnız değilim orada
Busenin ayrılmasıyla, çözülmüş olan bir sorunumuz tekrar gündeme geliyor ve ben yalvara yalvara soruyorum 9. takımım::
kaptan yardımcısı aranıyorr!!!
günaydın bayanlarrrr... nasılsınız keyifler nasıl bakalım??? FULYAAAA EMİNEEEE kızlar hani sebze günlerinin ardından + görülebiliyordu yaaa sabah ne kadar fark olacak acaba diye kalktım tartıldım veee fark çıkmadı :) yani + yok ama - de yok :) bir sevindimki sormayın :)yani ben tartıya en az +500 diye çıkmıştım :) ama göremeyince olan sevincim sanki kilo vermişim gibiydi :) bugün sp günü :) yarına inşallah 67 küsürlerde çıkarım çıkmasamda sağlık olsun motivasyonu bozmak yok her seferinde kilo vericez diye birşeyde yok. görenler inceldiğimide söylüyorlar :) bugün idmanım var :) 2 saat full time koşturucam. yinede yormak istemiyorum kendimi. kaslar şişmesin diye. ama idmandan önce bacak çalışıcam:) sonunda soğumadada zaten çalıştırıyorum karın sırt bacak kaslarımı ama bu defa başındada çlıştırıcam ki bacaklarda incelsin. şunu farketti annem sabah göbüşün gidiyor dei. nereye gidecekse artık taş gibi göbek var zayıflasamda o göbek sert yani zor küçülür. kas eritmem lazım ama simitlerim var birazcık onlar gitse iyi olur :) bu arada bu ifadeyi gördükçe aklıma hulahop geliyor hala bulamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?