Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maalesef o arkadaş 4. takım tarafından davet edilmiş, ama neyseki bizim takımdaki insanların kafa yapısı zaten bu kızınkine benzer. yalnız değilim orada

emineeeeeeee kız emineeeeeee inanılır gibi değil sbah tartıldım 53.8 ahanda gözlerim böle böle oldu inanamadım sonra indim biraz bekledim yine tartıldım, yine 53.8 allahıııım bugünleri de mi görecektiiim, 53 leri de mi görecektim sana şükürler olsuuun dün o kadar nazar değdiren kadına rağmen, gece kolum bacağım kasılıp tutulmasına rağmen nasıl inmişim fos diyeee tüm gün ayakta hizmet ettim ne kol kaldı ne bacaaak bundan iyi spor mu olurdu zateen

oohh oohhh sefaaam olsuuun
oohh oohh nazar değmesiin
darısı tüm dukandaşlarımın başına olsuuun veeeeeee tabiki hilalimin

eminee dün beni ziyarete gelmişsin, hemen bi takım arkadaşım fark etmiş dedim o benim eminemdir, dukandaşımdır, yol arkadaşımdır harika bi insandır o dedim, böyle tanıttım seni şimdi bizim takımda bi emine geldi 23 yaşında, emoş diyoruz. o an aklıma dank etti ben niye sana hiç emoş demedim ki emoşuummmmm

Canımmm tebrik ederimmm bu arada hep böyle uğra e mi, alışmışız senin hoş sohbetine, kendinden mahrum bırakma bizi
Senin, fulyanın bazen hopişin mesajları uzun oluyor ve ben o uzun mesajları okurken hiç sıkılmıyorum keyifle okuyorum da okuyorumm :))

Günaydın kızlar, herkese mutlu, huzurlu, kaçamaksız, bol sporlu bir haftasonu diliyorum
İstanbul'da hava bir güzel ki... Yani insanın bu havada ofise ya da evde durası hiç gelmiyor maalesef ki ofisteyim ben de.

betüşümmmmmmmmmm dün lahana çorbasını yaptımm akşam çok güzel oldu ben hiç böyle güzel olacağını tahmin etmiyordumm ve baya çokta çıktı bana bu 2-3 gün yeter.
Bu arada dün ne o böreklerden yedim ne de çaklık yedim ve bugün tartıda 700 gr eksik çıktım
Bu sabah çorbamı da içtim limon sıkıcaktım unuttum ama tavsiyem acıyı seviyorsan bol acı koy ve limon sık.

Bugünkü Menüm.
Sabah
1 kase dolusu lahana çorbası

Ara: 1 elma

Öğle
1 kase lahana çorbası

1 portakal

Akşam
1 kase lahana çorbası

SPOR: 30 DK

Yazarken bile sıkıldım hep aynı çorba, elma Neyse bunu detoks niyetine yapayım artık..Sonrasına da bakıcaz..

nefret ediyorum regl sancisindan
fazla agrin olmaz umarim.... bizim burda havalar hala soguk ya ben de istiyorum güzel hava

bak böreklere dokunmamanin ödülü o 700 gr.

eevt güzelde. bahara daha var be hopişim daha mart ayındayız

Busenin ayrılmasıyla, çözülmüş olan bir sorunumuz tekrar gündeme geliyor ve ben yalvara yalvara soruyorum 9. takımım::

kaptan yardımcısı aranıyorr!!!

9.Takimin guzelleriiiiii gu.....naaaaay......diiiiiiiiiiin
kahvaltimi yaptiiiim dukan ekmegiiiim,yumurtaaaa,b.peyniiiir,domateeeees,hindi salaaaaam yam yammmm yammmm
Buseeeem tebrik ederim bu hafta atak yapmis gibi oldun sen yaaa walla maasallahin var tatlim allah nazarlardan esirgesin tütütütü kirkbirbucuk kere

ettim tabiii etmem miiii bakiyim dedim Buse bizde neyi bulamamista 13.takimi tercih etmis orda da emosu gorunce dedim ohhh busenin burda eminesi de var ben de eceye soyliycem o da bizim takima hemen bi Buse bulsunilahi hepiniz ajan olmussunuz kiiiz korkulur bu 13.takimdan aha da yaziyom kardes mardes dinlemem en buyuk rakibimsiniz artik adasima da selam tanimasam da kiskandim

hmmm , gerisini koyver gitsin diyosun yaniitamam öyle olsun be gulüm (eziğe bağlan hopiş..)
hahhahhaa hopis ya bu tavirlarin beni cok gulduruyoooooo cok tatlisin

haydin ben kaçtım kızlar, akşama görüşürüz..
bak sadece mideye degil cuzdana da uygula diyet cok para harcama heeeeeeee

Busenin ayrılmasıyla, çözülmüş olan bir sorunumuz tekrar gündeme geliyor ve ben yalvara yalvara soruyorum 9. takımım::

ececim o konu halloldu die dusunuyorum sanirim Hilal ustlendi onu ya da Buse ona miras biraktiama sorun olmaz ne yapilacak nasil yapilacak bilirsek hepimiz yapariz yaaa Hilalimize de yardim ederiz sen dert etme beceririz biiiiz bak ben liste hazirlarim % hesaplarim ama baska bisey yapamam yani bilmiyorum ama sooooleyin anlatin ogrenirim di mi kiiiz Hilalla yapariz biiiz no problem yaniiii
hadi herkese en superinden bi hafta sonu diliyorum insallah enerjiniz en tepede istahiniz yerlerde olsuuuun caniniz hiiiic biseyler cekmesiiiiin suuuuu suuuu die gezinin opuyorum

ay canımsın yaaa yine bi soracağın falan olursa ara heee beniii, küserim yoksa

aramammııı :) dur bi markete gidelim bak nasıl arıyorum :)

banane ben özel kutlama istiyom kupa istiyommm.. şımarıklığım tuttu banane

dukankaaaaa bende seni yerim hazır protein günümdeykne iyi gider yani :) bu arada yorumunada hasta oldum hee :)
sorma dukankam yaa.. getti güzelim kekler ama ben yine yaptım yedim meğer 3 dk yetiyormuştu :) ne bilem mikro dalga ayarını ben. neyse öğrenicem artık adım adım :) her türlü mutfak edevatını bilirim kullanırım mikrodalgaya gelince zırtladık iyi mi :)

anam akşam nede güzeldiii :) valla bittim hee.. ama yarıda bırakıverdim maalesef uykum geldi

hani bize?? anaaa kıza bak yaa hilale zayıflasın die dualar ediyor bizi dışlıyor. seni döverim bakkk zati bıraktın yaban kardeş ellere gittin. birde üstüne bize dua yok he

bu arada şaka bi yana tebrik ederim canım maşallah nede güzel gidivermiş artık 53 sün yaa :) bende istiyorum o rakamları :)

canım buse hilale devretti eminede söylemiş zaten ve bende yardımcı olabilirim. yani takımdakilerden itiraz çıkmazsa. kaptan yardımcısı yada hilalin yardımcısı farketmez bnm için:)

günaydın bayanlarrrr... nasılsınız keyifler nasıl bakalım??? FULYAAAA EMİNEEEE kızlar hani sebze günlerinin ardından + görülebiliyordu yaaa sabah ne kadar fark olacak acaba diye kalktım tartıldım veee fark çıkmadı :) yani + yok ama - de yok :) bir sevindimki sormayın :) yani ben tartıya en az +500 diye çıkmıştım :) ama göremeyince olan sevincim sanki kilo vermişim gibiydi :) bugün sp günü :) yarına inşallah 67 küsürlerde çıkarım çıkmasamda sağlık olsun motivasyonu bozmak yok her seferinde kilo vericez diye birşeyde yok. görenler inceldiğimide söylüyorlar :) bugün idmanım var :) 2 saat full time koşturucam. yinede yormak istemiyorum kendimi. kaslar şişmesin diye. ama idmandan önce bacak çalışıcam:) sonunda soğumadada zaten çalıştırıyorum karın sırt bacak kaslarımı ama bu defa başındada çlıştırıcam ki bacaklarda incelsin. şunu farketti annem sabah göbüşün gidiyor dei. nereye gidecekse artık taş gibi göbek var zayıflasamda o göbek sert yani zor küçülür. kas eritmem lazım ama simitlerim var birazcık onlar gitse iyi olur :) bu arada bu ifadeyi gördükçe aklıma hulahop geliyor hala bulamadım yaa

Kızlaar geri döndüm Buraya giremediğim zamanlarda diyette yapamadım düzgün kilo aldım sanırım pazartesi eski moduma dönüyorum ve sporuma tekrardan başlıyorum

betüşş nerdesinnnnn :) ben öğle yemeğimi de yedim, tabii ki lahana çorbası yine, ya benim aklıma birşey takıldı benim çorbanın tadı çok güzel hele limon sıkınca içtikçe içesi geliyor insanın hiç abarttıkları gibi değil, acaba benim çorbanın tadı güzel ya kilo vermeme gibi bir durum olur mu

canim ben de haftada bir kac gün spora gidiyorum, genelde kosu bandi bisiklet sürüyorum. bir arkadas dikkat et kas olusmasin sonra incelemezsin dedi ama bunu nasil engeliyebilirim ki? E sonucta sporsuzda kilo cok zor veriiyor ve insanin vücüdü hemen sekile girmiyor :/
genelde bi bucuk saat yapmaya calisiyorum sporu, bazen haftada bes gün gidiyorum bazen 3-4 belli olmuyor.Aslinda bakarsan bana göre cok degil ama yinede sormak istedim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…