- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.481
günaydın bayanlarrrr... nasılsınız keyifler nasıl bakalım??? FULYAAAA EMİNEEEE kızlar hani sebze günlerinin ardından + görülebiliyordu yaaa sabah ne kadar fark olacak acaba diye kalktım tartıldım veee fark çıkmadı :) yani + yok ama - de yok :) bir sevindimki sormayın :)yani ben tartıya en az +500 diye çıkmıştım :) ama göremeyince olan sevincim sanki kilo vermişim gibiydi :) bugün sp günü :) yarına inşallah 67 küsürlerde çıkarım çıkmasamda sağlık olsun motivasyonu bozmak yok her seferinde kilo vericez diye birşeyde yok. görenler inceldiğimide söylüyorlar :) bugün idmanım var :) 2 saat full time koşturucam. yinede yormak istemiyorum kendimi. kaslar şişmesin diye. ama idmandan önce bacak çalışıcam:) sonunda soğumadada zaten çalıştırıyorum karın sırt bacak kaslarımı ama bu defa başındada çlıştırıcam ki bacaklarda incelsin. şunu farketti annem sabah göbüşün gidiyor dei. nereye gidecekse artık taş gibi göbek var zayıflasamda o göbek sert yani zor küçülür. kas eritmem lazım ama simitlerim var birazcık onlar gitse iyi olur :) bu arada bu ifadeyi gördükçe aklıma hulahop geliyor hala bulamadım yaa
ben bu sabah artilardayim yeeewrum, gece 11de aksam yemegi yiyip yatmanin etkisi de olabilir gerciama olsun pes etmek yok
Hay ağzın diyet cikolata yesin merve :):)
Fulyaa sebze gününün ardından artı görmek çok normal. Bozmak yok morali. Ayrıca akşam yemeğini yedikten 1.5 2saat sonra uyumaya özen göster kuzum
Emine kuzum evet spor kas yaptırıp kalınlasmaya sebep olabilir ama dikkatli olursan senden giden yağların yerini doldurup fit görüntü elde etmeni sağlar. Eğer çok ağır spor yaparsan incelmek yerine kalınlasırsin ağırlık kullanmamaya da özen göster günde 30 dakika yada haftada 3 gün 1er saat düzgün bir fizik için ideal ve her yanını eşit calistirmaya özen göster kuzum birde kas şişmesi olmaması için spor yaparken su tüket mutlaka spor bittikten sonra yapacağın soğuma hareketleri de şişmeyı engeller. :)
Kızlar havanın güzelliğine dayanamadım annemle 30 dakika yürüyüş yaptık. Belediyenin spor aletlerini kullandık şimdi yoldayım idmana gidiyorum bi kolaçan edeyim ne var ne yok diye baktım :):):)
Bu arada merve unuttum sanma ara öğünler yapacaksın bugün zorla kendini lütfen canım. 1er meyve ye aralarda yada yoğurt ye ama birşeyler ye yani. Bir avuç leblebi de bir seçenek
Gamzecim çorbanın tadı güzel görüntüsü kötüydü bana göre. :) ama merak etme kilona etki etmez. Bu arada börekleri yemediğin için tebrik etmemişim seni ben. Bravo canım bak daha da eksiler gelecek inşallah. Çorbaya fazla limon sıkma tansiyonun düşmesin
hava günlük güneşlik ama güneş halihazırda çok ısıtmıyor canım..sert bir hava var..nefret ediyorum regl sancisindan
fazla agrin olmaz umarim.... bizim burda havalar hala soguk ya ben de istiyorum güzel hava
hahhahhaa hopis ya bu tavirlarin beni cok gulduruyoooooo cok tatlisin
bak sadece mideye degil cuzdana da uygula diyet cok para harcama heeeeeeee
:[/QUOTE ]o senin tatlılığın emoşum..güzel bakan güzel görürmüş .. kııız mideye diyet uygulanıyor ama cüzdana en azından benim için durum böyle..kızım spor çanta istemişti girdik mağazaya..onun istediği model yokdu, ben beğendim, tak diye aldım.. çocuğumda şaşırdı, " anne görür görmez nasıl içine sindide aldın "diyor..bende "ilk gördüğümde etkilenmezsem almam zaten" dedim.."ilk görüpde etkilenip alıp, sonra pişman olduğum tek şey babandı" dedim tabii latife ettiğimi ettiğimi biliyor, yoksa severim kocamı yani .
heyy yaşasınKızlaar geri döndümBuraya giremediğim zamanlarda diyette yapamadım düzgün kilo aldım sanırım pazartesi eski moduma dönüyorum ve sporuma tekrardan başlıyorum hoşgeldin buzz
aaaa seyma gelmiiiiis hosgelmis madem dondun hadi basliyoruuuuz gunun hareketiiii bogazimizi tutuyoruuuuz totolar yukariiii evet 1.... 2..... 1..... 2......Kızlaar geri döndümBuraya giremediğim zamanlarda diyette yapamadım düzgün kilo aldım sanırım pazartesi eski moduma dönüyorum ve sporuma tekrardan başlıyorum
hava günlük güneşlik ama güneş halihazırda çok ısıtmıyor canım..sert bir hava var..
hahhahhaa hopis ya bu tavirlarin beni cok gulduruyoooooo cok tatlisin
bak sadece mideye degil cuzdana da uygula diyet cok para harcama heeeeeeee
:[/QUOTE ]o senin tatlılığın emoşum..güzel bakan güzel görürmüş .. kııız mideye diyet uygulanıyor ama cüzdana en azından benim için durum böyle..kızım spor çanta istemişti girdik mağazaya..onun istediği model yokdu, ben beğendim, tak diye aldım.. çocuğumda şaşırdı, " anne görür görmez nasıl içine sindide aldın "diyor..bende "ilk gördüğümde etkilenmezsem almam zaten" dedim.."ilk görüpde etkilenip alıp, sonra pişman olduğum tek şey babandı" dedim tabii latife ettiğimi ettiğimi biliyor, yoksa severim kocamı yani .
heyy yaşasınhoşgeldin buzz
hoppppppppisss.....emoooooooooo
cantani gule gule kullan tatlim,iyi yapmissin ben ooole bi cirpida karar verenlere bayilirim hemen alamam ellikere giderim magazaya hatta calisanlarin yuzunden,bakisindan hihh.. gene geldi dediklerini gorurum ama eve bi giderim pisman olurum doner alirim ama eve gelince gene pisman hadeeee iade icin geri donus sorma yaaaa esim bana dio ki sen gercekten alis veris yapiyosun haftanin 3 gunu ALIS 4 gunu aldiklarini VERIS napiyim yaaa beni coook yoruyo bu huyum amaaaaa huy atsan atilmio satsan satilmio sekerimhaaaa kocalar konusunda kesinlikle haklisin ben de gordum ahanda bu dedim walla buu buldum iste bu allah pisman etmesin herikimizi de cok sukur ben de saka yollu arasira derim seni nasil begendim yaaa die ama bitanedeir kendi yok allahi var simdi
hoppppppppisss.....
cantani gule gule kullan tatlim,iyi yapmissin ben ooole bi cirpida karar verenlere bayilirim hemen alamam ellikere giderim magazaya hatta calisanlarin yuzunden,bakisindan hihh.. gene geldi dediklerini gorurum ama eve bi giderim pisman olurum doner alirim ama eve gelince gene pisman hadeeee iade icin geri donus sorma yaaaa esim bana dio ki sen gercekten alis veris yapiyosun haftanin 3 gunu ALIS 4 gunu aldiklarini VERIS napiyim yaaa beni coook yoruyo bu huyum amaaaaa huy atsan atilmio satsan satilmio sekerimhaaaa kocalar konusunda kesinlikle haklisin ben de gordum ahanda bu dedim walla buu buldum iste bu allah pisman etmesin herikimizi de cok sukur ben de saka yollu arasira derim seni nasil begendim yaaa die ama bitanedeir kendi yok allahi var simdi
eveeeett..gelelim zurnanın zırt dediği yere..kızlar utanarak söylüyorum ama benim zurna bugün bayağı zırtladı, hatta bayağı bir uzunhava çaldı yani..aslında öğlene kadar iyiydi ama öğlen yemeğinden sonra cozuttum..bir saat sonra yapabilirsem leslie yapıcam bakalım..
walla 9.takimda morali bozulacak son kisi hopis onun nesesi,enerjisi karsisin da moral bozuklugu birak hopisin yanindan, turkiye karasularindan bile gecmeeeez onun nesesi,enerjisi 9.takima ornek olsun kizlar hicbiseye kafanizi takip moralinizi bozmayin CARESIZ degiliz allaha sukur CARE SIZSINIZ....olsun yarin yeni bi gün öyle düsün moral bozmak yok:)
ayyyy bayilirim ayakkabi ve cantayaaa bugun 3 ciftte ben aldim bak bu kararsiz halim heeee3 gün alış 4 gün veriş.. harika..spor olur kız sana benimde başıma öyle durumlar geliyor, birkaç kere olmadığı için değiştirdiğim kıyafetlerim olmuştur ..ama çantamı değiştirmem, tamam dedimmi tamamdır..zaten 1-2 seneden beri kıyafetten çok çanta-ayakkabı alıyorum..e üzerime göre birşey bulamayınca bende bari çanta alayımda kendimi mutlu edeyim diyorum napim..
hatta butun forum'aaaawalla 9.takimda morali bozulacak son kisi hopis onun nesesi,enerjisi karsisin da moral bozuklugu birak hopisin yanindan, turkiye karasularindan bile gecmeeeez onun nesesi,enerjisi 9.takima ornek olsun kizlar hicbiseye kafanizi takip moralinizi bozmayin CARESIZ degiliz allaha sukur CARE SIZSINIZ....
merak etme dediklerini dikkate aliyorum canim...yemek isini tamamen bitirince yazarim yediklerimi degerlendirirsin...
hoppppppppisss.....
ayyyy bayilirim ayakkabi ve cantayaaa bugun 3 ciftte ben aldim bak bu kararsiz halim heeeebi booooot kirmizi zimbali zimbali 8 cm topuk,bizimbali zimbali siyah babet,bi tanede murdum rengi suet bilekten baglamali 8cm topuklu
ayyyy bayilirim ayakkabi ve cantayaaa bugun 3 ciftte ben aldim bak bu kararsiz halim heeeebi booooot kirmizi zimbali zimbali 8 cm topuk,bi zimbali zimbali siyah babet,bi tanede murdum rengi suet bilekten baglamali 8cm topuklu
topuklarla yurumeyi bi ben mi beceremiyorum yabunu bilmezmis gibi gecen yil kendime essek kadar topuklu platformlar almistim sonra ebay'de sattim yuruyemedim cunku. yani evin icinde tutunmadan 2-3 adim atmaya calistim ama neredeyse dusecektim. fobi sanirim bende :18: 13 yasindayken ilk kez topuklu bi ayakkabi aldirmistim anneme cok ozenip. giyip ciktim ve tabi ki 2 dakika icinde yeri optum. on disimin kenarini da kirdim bu arada :26: sonra yapildi disim tabi ama ne aglamistim.. sanirim o zaman bi fobi olustu yuksek topuklara karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?