- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.501
walla 9.takimda morali bozulacak son kisi hopis onun nesesi,enerjisi karsisin da moral bozuklugu birak hopisin yanindan, turkiye karasularindan bile gecmeeeez onun nesesi,enerjisi 9.takima ornek olsun kizlar hicbiseye kafanizi takip moralinizi bozmayin CARESIZ degiliz allaha sukur CARE SIZSINIZ....
hatta butun forum'aaaa
yahu zımba modası falan var her yerde ..vallahi spor adidas çantaya bile basmışlar zımbayıayyyy bayilirim ayakkabi ve cantayaaa bugun 3 ciftte ben aldim bak bu kararsiz halim heeeebi booooot kirmizi zimbali zimbali 8 cm topuk,bi zimbali zimbali siyah babet,bi tanede murdum rengi suet bilekten baglamali 8cm topuklu
topuklarla yurumeyi bi ben mi beceremiyorum yabunu bilmezmis gibi gecen yil kendime essek kadar topuklu platformlar almistim sonra ebay'de sattim yuruyemedim cunku. yani evin icinde tutunmadan 2-3 adim atmaya calistim ama neredeyse dusecektim. fobi sanirim bende :18: 13 yasindayken ilk kez topuklu bi ayakkabi aldirmistim anneme cok ozenip. giyip ciktim ve tabi ki 2 dakika icinde yeri optum. on disimin kenarini da kirdim bu arada :26: sonra yapildi disim tabi ama ne aglamistim.. sanirim o zaman bi fobi olustu yuksek topuklara karsi
sorma yaa fulya bakma aldiklarima aslinda ben de cok rahat edemiyorum ancak cok yurumeyecek bi davet ev oturmasi falan ooooole giyiyorum ben cok hizli yururum ve cok harketliyimdir bi de boy 1.72 olunca 8 cm tiouk 1.80 kazulet gibi oluyorum aslinda ama kiyafeti cok kaldiriyo hos duruyo biraz da sexytopuklarla yurumeyi bi ben mi beceremiyorum yabunu bilmezmis gibi gecen yil kendime essek kadar topuklu platformlar almistim sonra ebay'de sattim yuruyemedim cunku. yani evin icinde tutunmadan 2-3 adim atmaya calistim ama neredeyse dusecektim. fobi sanirim bende :18: 13 yasindayken ilk kez topuklu bi ayakkabi aldirmistim anneme cok ozenip. giyip ciktim ve tabi ki 2 dakika icinde yeri optum. on disimin kenarini da kirdim bu arada :26: sonra yapildi disim tabi ama ne aglamistim.. sanirim o zaman bi fobi olustu yuksek topuklara karsi
ben babeti cok seviyorum ama topukluyla insan kendini daha iyi hissedio yaaa her nekadar cok rahat olmasalardaayy çok geçmiş olsun fullliiibende spor ayakkabı hastası hatta müptelasıyım :) babet giyemem topuklu giysemde şuan kıyafet yakıştırmadığım için kendime giymiyorum :) ama giyicemm uzun veee topuklu birçizme alıcam kendime kışa..
kiz dur oyle ne yasi masi takimin en yaslisi benim ben varken ama haklisin 20 leri geceli cooook oldu ben de senin gibiyim ruhum hic degismedi umarim da degismez valla benim oglan da cok olgun anne ayip yaa die sik sik uyarir yapma der ''oglum ne olacak icimden gelio sen de birak kendini hayatini rahat yasa'' derim ama,cocuk olgun hiic taviz vermez neyse aileyi bi dengeleyen cikio amaaaaan hayat oyle fazla kasip,dertlenmeye gelmio zaten bi ton sikici sey var bi de kasarsak,frenlersek hic gitmez bu hayat hee bosveeeerakilli olup dunyanin kahrini cekecegime deli olurum dunya benim kahrimi ceksin yaaaa yemisim derdi tasayi ucgunluk dunya bugun var yarin yokuzzzzz yuru bee Emine kim tutar beniiii hopis kiiiz cok fena gaza geldim anam duramiyooomoo baby baby..ayy başım göğe erdi, göğsüm kabardı emoşş..valla yaşım ilerledi ama ruhen kendimi pek yaşlı hisssetmiyorum yani. .bu kötü bir şeymi yoksa iyi birşeymi onuda bilmiyorum..kızım benim yanımda pek olgun kalıyo bazen..
Allah iyiliği versin, bilgisayar başında gülüyorumsorma yaa fulya bakma aldiklarima aslinda ben de cok rahat edemiyorum ancak cok yurumeyecek bi davet ev oturmasi falan ooooole giyiyorum ben cok hizli yururum ve cok harketliyimdir bi de boy 1.72 olunca 8 cm tiouk 1.80 kazulet gibi oluyorum aslinda ama kiyafeti cok kaldiriyo hos duruyo biraz da sexytabii ben hep duz babaet ya da kis icin cizme giyerim ama dolabimda topuklu sayisi duzle esittir ebayde ben de dusunuyorum satmayi ama kiyamiyorum yaa bi de cok ucuza da gidebiliyooo
disine cok uzuldum gecmis olsun allah korusun korkma dusmezsin bi daha ben de esimle cikarken ooole cok kotu bi dusmustuuumama ucuz atlattim
ben babeti cok seviyorum ama topukluyla insan kendini daha iyi hissedio yaaa her nekadar cok rahat olmasalarda
kiz dur oyle ne yasi masi takimin en yaslisi benim ben varken ama haklisin 20 leri geceli cooook oldu ben de senin gibiyim ruhum hic degismedi umarim da degismez valla benim oglan da cok olgun anne ayip yaa die sik sik uyarir yapma der ''oglum ne olacak icimden gelio sen de birak kendini hayatini rahat yasa'' derim ama,cocuk olgun hiic taviz vermez neyse aileyi bi dengeleyen cikio amaaaaan hayat oyle fazla kasip,dertlenmeye gelmio zaten bi ton sikici sey var bi de kasarsak,frenlersek hic gitmez bu hayat hee bosveeeerakilli olup dunyanin kahrini cekecegime deli olurum dunya benim kahrimi ceksin yaaaa yemisim derdi tasayi ucgunluk dunya bugun var yarin yokuzzzzz yuru bee Emine kim tutar beniiii hopis kiiiz cok fena gaza geldim anam duramiyooom
emo sen ludwigshafen e yakınmısın:26::26:beni halam var orada..
hilal kimdi :18::18::18::18::18::18::18:
madem topuklu konusu açılmış bende dicem bananebir kerecik denedim giymeyi. yürümeyi başardım ancak benim ayaklarım kısa geniş tiplerden. dolayısıyla ayağıma uygun bir topuklu bulacağımdan şüpheliyim. klasik ayakkabıyı zor buluyorum.
bi de okuyabilsem şu ismibüşraya sorabilirsiniz ingilizceyi bilem okuyamıyorum..
hilal=lypsa canım..ayakkabıcılar sana uygun olan ayakkabı modellerini gösteriyor zaten, onlardan yardım iste minnak..
kıızz o adam senin ing. öğrenmeni engelliyo, gezmeni engelliyo tozmanı engelliyoboşa sen onu boşa
duymasın duymasın :18::18::18: davaynan döver beni
amiiiiin canim allah onlarin acisini bize gostermesinAllah iyiliği versin, bilgisayar başında gülüyorum..valla söylediklerine harfiyen katılıyorum emoş..önceden bende herşeye takılır, kendimi çok üzerdim..ama zamanla o kadar güçlendim (manevi olarak), kendimi o kadar aştımki artık beni kolay kolay herşey üzemiyor..bu saatten sonra çocuklarım ve sevdiklerimden başka beni kimsenin üzebileceğini zannetmiyorum..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaemo sen ludwigshafen e yakınmısın:26::26:beni halam var orada..
yok yaa 41 numaralilar buluyo sen mi bulamiyacaksinhilal kimdi :18::18::18::18::18::18::18:
madem topuklu konusu açılmış bende dicem bananebir kerecik denedim giymeyi. yürümeyi başardım ancak benim ayaklarım kısa geniş tiplerden. dolayısıyla ayağıma uygun bir topuklu bulacağımdan şüpheliyim. klasik ayakkabıyı zor buluyorum.
hepsi doğru..9. takımdan eski arkadaşım demoş paylaşmış...
Anne olmadan önce, sıcak yemekler pişirir ve yerdim. Elbisemde küçük bir leke bile olmazdı.
Telefonda sakin görüşmeler yapardım.
Anne olmadan önce, istediğim zaman yatar ve bunu dert etmezdim. Saçımı her gün fırçalardım.
Anne olmadan önce, evimi her gün temizlerdim. Ne oyuncaklara takılırdı ayağıma,ne de biberon
Bağışıklık sistemi diye bir şey yoktu dünyamda.
Anne olmadan önce, üzerime ne kimse kustu, ne çişini yaptı.
Anne olmadan önce, kontrol bendeydi, bütün gece uyuyabilirdim.
Anne olmadan önce, doktorların tahlil ya da iğne yapabilmesi için ağlayan bir çocuğu asla susturmadım.
Yaşlı gözlere bakıp, asla ağlamadım. Basit bir gülümsemeye asla dünyaları vermedim.
Anne olmadan önce içimden geldiği için uyuyan bir bebeği kucağımda taşımaya devam etmedim. Ağrısı dinmediği zaman kalbimin asla milyonlarca parçaya bölündüğünü hissetmedim. Bu küçük bir şeyin hayatımı bu kadar çok derinden etkileyebileceğini hiç düşünmedim. Birisini bu kadar çok sevebileceğimi, anne olmayı bu kadar çok isteyebileceğimi hiç aklıma getirmedim.
Anne olmadan önce, kalbimin bedenimin dışında atacağını bilmezdim.
Aç bir bebeği beslemenin ne özel bir şey olacağınıbilmezdim.
Anne ile bebeği arasındaki o bağdan asla haberim yoktu. Bu kadar küçük bir şeyin bana kendimi bu kadar önemli hissettireceği bilemezdim.
Anne olmadan önce gece yarısı her on dakikada bir kalkıp her şeyin yolunda gidip gitmediğine bakmazdım.
Anne olmanın sıcaklığını, lezzetini, yürek acısını, muhteşemliğini, duygusal doygunluğunu hiç tatmadım.
Anne olmadan önce, bu kadar çok şeyi hissedebileceğimden habersizdim.
hopis coook guzel ve dogru ama anne olmasaydik cok fazla sey ifade etmezdi bu duyguyu yasamayan anlayamaz allah isteyen butun kadinlara annelik duygusunu tattirsin insallah hayirli evlatlarlaa biliyor musun ben evlenmeden ve evlenip cocugumuz olmadan once cocuk istemiyordum hep diyordum ki esim cocuk olunca beni unutur cocugu kiskanir die dogmamis cocugu kiskanirdim amaaaa allaha cok sukur oglumu kucagima aldigimda dunya durdu ben ve ondan baska gozumde hiiic bisey gorunmuyordu hele biraz buyuyup paylasimlarimiz arttikca nasil guzel bi duyguymus dedim o minicik kollariyla sana sariliyo opuyooo gozlerinin icine bakioya dunyadaki en buyuk servet budur, ben oglumla buyudum, ogrendim, agladim, guldum ,onunla yasadigimi anladim ,onsuz bi hayat coook bos. o da bana hep der ki ‘‘ anne sen benim en iyi cocukluk arkadasimsin'' canim yaaa simdi okula giderken de anne seni seviyorum demeden gitmez allahim acisini gostermesin,onu buyuk imtihanlardan gecirmesin hayirli bi evlat olsun,hayirli bi omur versin hem ona hem butun diger cocuklara.ne kadar etkileyici bir cümle..ve çoook doğru canlarım
Anne olmadan önce, kalbimin bedenimin dışında atacağını bilmezdim
aaaaaamin canım ..Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin..benim her gün ettiğim dua budur:"Allahım beni çocuklarımla imtihan etme"..bütün herkesin acısına katlanabilirim, hepsi vız gelir tırıs gider ama çocuklarımın acısına bilmem katlanabilirmiyim..hopis coook guzel ve dogru ama anne olmasaydik cok fazla sey ifade etmezdi bu duyguyu yasamayan anlayamaz allah isteyen butun kadinlara annelik duygusunu tattirsin insallah hayirli evlatlarlaa biliyor musun ben evlenmeden ve evlenip cocugumuz olmadan once cocuk istemiyordum hep diyordum ki esim cocuk olunca beni unutur cocugu kiskanir die dogmamis cocugu kiskanirdim amaaaa allaha cok sukur oglumu kucagima aldigimda dunya durdu ben ve ondan baska gozumde hiiic bisey gorunmuyordu hele biraz buyuyup paylasimlarimiz arttikca nasil guzel bi duyguymus dedim o minicik kollariyla sana sariliyo opuyooo gozlerinin icine bakioya dunyadaki en buyuk servet budur, ben oglumla buyudum, ogrendim, agladim, guldum ,onunla yasadigimi anladim ,onsuz bi hayat coook bos. o da bana hep der ki ‘‘ anne sen benim en iyi cocukluk arkadasimsin'' canim yaaa simdi okula giderken de anne seni seviyorum demeden gitmez allahim acisini gostermesin,onu buyuk imtihanlardan gecirmesin hayirli bi evlat olsun,hayirli bi omur versin hem ona hem butun diger cocuklara.
bi de okuyabilsem şu ismibüşraya sorabilirsiniz ingilizceyi bilem okuyamıyorum..
hilal=lypsa canım..ayakkabıcılar sana uygun olan ayakkabı modellerini gösteriyor zaten, onlardan yardım iste minnak..
kıızz o adam senin ing. öğrenmeni engelliyo, gezmeni engelliyo tozmanı engelliyoboşa sen onu boşa
duymasın duymasın :18::18::18: davaynan döver beni
hopişşşşş...
1.si niye aile sadetimi bozuyorsun??
2.si karışırım ben nolcek severimde döverimde ( davaynan )
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?