Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızz hopiş misin nesin alırım seni ayağımın altın abak... burda yuva kurup ece yi evimin gadını çocuklarımızın anasu yapacağım ben..

dip not: hopiş benden adam olmaz. olsa olsa MADAM olur :)

tomunan ceri gibi kavga etmeyin bahayim aaaa

amin canim amiiin ee tabii damat mamat onlar da sonucta bizim evlatlarimiz olacak anne diycekler kiiiz:26:

canim karnabahar yetmez zaten sebze oldugu icin fazla degil proteinin 1/3'u kadar yiycen sen bence kiymali pogacaya dayan ama istiosan biraz da karnabahar al ama pogacasiz olmaaaz karnabahar tek basina bikere tok tutmaz cok acikirsin bu da kacamak yapmana neden olabilir hadi pogacalarini basla yapmaya bence

tomunan ceri gibi kavga etmeyin bahayim aaaa
hahhahahaa fulya yaaa cok hossun tomunan ceri heeeee cok komikkiz espri de yapiyosun anlasilan bugun iyi gecmis ya da ucretli izin yaklastiya keyiflenmissin sen bak anladim ben onu

yaptımkii :) ben sadece hani et olarak yeterli geliri demiştim :) karnabaharlarda fırında :) poğaçalarımda pişti misss oldu miss :) arını kaçamaksız atlatırım baktım çok açım hala gider tavuklu salata yerim :) ne yapayım :) gerçi bunca şey yeter bana bee :)

kızlar yarın ders arasında telefondan uğrarım şimdilik kaçtım iyi geceler hepiciğinize :)

Kizlaaaaar ben yatiyoruuum yatmazsam seytana uyup bisey yiyceeeeem hadi ben kacar iyi geceleeeeeer burnunuzu yesin cuceleeeeeer

sağ ol tatlım benim bizim takımda paylaşım çok fazla oraya anca yetişiyorum diyebilirim çok kalabalık olduk bir de bir sürü yeni var

evet dukandaşım bu hafta benim için iyi bi hafta oldu her açıdan kız senin yerin ayrı sen niye kıskanıyorsun kimse benim dukandaşım gibi olamaz

bak şuna bak yaa bir de rakip yapmış bizim takımı kendineeeeeeee rakibin çok büyük o zaman emineeeeeeeee haberin olsuuun

ay estafurullah ne miras bırakması kız yanlız şu var ki aranızda en iyi, en doğru ortalama hesaplayan hilal, o bakımdan kaptan yardımcılığı yapabilir bence zaten geçen haftada görevini layıkıyla yerine getirip bizim takımdan yardım istemiş sorumluluk sahibi insan aferin sana kız hilaaal

tabi siz kendi aranızda kararlaştırın, birbirinizi yiyin takım kaptan yardımcısı koltuğunu kapın

aramazsan küserim büşüüüm

aa dedim ya dukankalar ve hilal dedim. dukanka kiiim sen emine fulyaaaaaaaa hepiniz kilo verin tabiki yahu ama gönlümden ilk siz geçtiğiniz, gönül bu

evet büşüm 53 leri gördüm sonunda yaa. en son lise de 53 tüm az kaldı aaaz darısı hepinizin başınaaaaaaaa

ay devretmiş demişin sen deeeee olur mu kız, kararlaştırın işte aranızda, ben hesaplama olayında aranızda en iyi, en doğru sonuçları bulan hilal olduğu için o gün görevi devrettim hilal e, ve hilal her hafta benim liste yapmama en çok yardım eden kişiydi, o bakımdan yani herkes takım yardımcısı olmalı, taşın altına elini koymalı. birbirinize destek olun işte, sen ve emine de biliyorsunuz hesaplamayı, kontrol eder yayınlarsınız. bizim kaptan ebru da kontrol eder zaten

kizlaaar menum
sabah: yumurtaaa,b.peynir,hindi salam,domates dukan ekmegi
oglen: balik izgara brokoli
aksam: ton balik salata
yatmadan: yogurt yerim sanirim:26:

vaay güzel menü dukandaşıım her ne kadar beni artık rakip olarak görsen de

ayyyy bayilirim ayakkabi ve cantayaaa bugun 3 ciftte ben aldim bak bu kararsiz halim heeee bi booooot kirmizi zimbali zimbali 8 cm topuk,bi zimbali zimbali siyah babet,bi tanede murdum rengi suet bilekten baglamali 8cm topuklu

canım çekti heeeeee sanki yemek iyi günlerde kullan emineem

bak bak yaa laflara bak mahçup ol da gör o zaman gıcık emineee, rakip emineeeeeeee böööööööööö

Son düzenleme:
fulyammm varsın böyle kavga edelim yaa :) sen de bakayım nasıl gidiyor diyet?? bugün nasıl geçti?? bak ben yarın dershane için bu saatte fırın çalıştırdım :)

acim acccc valla karnim gurulduyor, yalan dunya izliyorum laptoptan ama karnimdan gelen gurultu yuzunden net duyamiyorum cottage peyniri var turkcesini bilmiyorum cokelek mi acaba ama attim valla olmaya da bilir. ondan biraz yemeye niyetliyim yoksa uyuyamicamm.. ama genel olarak iyi gidiyor motivasyon baya yuksek kendime geldim cok sukur o eski halimden eser yok simdiiii

hahhahahaa fulya yaaa cok hossun tomunan ceri heeeee cok komikkiz espri de yapiyosun anlasilan bugun iyi gecmis ya da ucretli izin yaklastiya keyiflenmissin sen bak anladim ben onu

avrupa yakasi'ndan burhanin lafi tomunan ceri her dediginde kopardim niyeyse burhan ve dilber hala fanatigiyim :26: neyse, evet tatilim yaklasti kilo da veriyorum ya neselenmeye basladim yine yavastan

Son düzenleme:
bekliyorum menünü canım :)

:

dün uyuya kalmisim yazamadim canim

sabah: 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 dilim beyaz peynir domates yedim ve sekersiz cay tabii
öglen: corba ve bi kase yogurt
ara: bir elma
aksam: balik ve salata
ara: 3 kuru kayisi

benim icin baya zor aslinda bakarsan cünkü ögle corbayi da yiyince sanki cok yemisim gibi geldi ama dediklerini yapmaya calistim...

Günaydın hatuncanlar :) nasılsınız bakalım? Benim tartı sabah +300 gösterdi hemde sp sonrası şaşırdım ama dün idmana fazla yuklendim muhtemelen kas şişligi yarına geçer :) zaten bacaklarımı hissetmiyorum şu anda :) bu kadar temposu yüksek idman yapmayali uzun zaman olmuş :) iyi geldi ama :) neyse bütün gün dershanedeyim sarj yeterse yine girerim.

Merve tebrik ederim menü güzel canım ilk 3 4 gün zor gelir ama alışırsın metabolizma hızlanıyor ve kilo veriyor olacaksın :)

Fulya aç birakma kendini canım benim yazık günah hem zaten dukan amca da aç kalmak zararlı diyor kilo verilmez aç kalarak kuzum.

emineem altta seni görüyoruuum
büşraaa üstte de senii

günaydın kızlaaar
kilom sabah itibari ile 53.2

dün sp gününden sonra 600 gr gitmiş

tmm sen istedin bitti ooole dukandas falan artik benim tek rakibimsin Buseeeeee ne kiz o ooole bizim takim cok yogun bizde paylasim cok falan biz de yok mu bitti mi haaaaa hele bi de bakiiim biz öldük müü kiz biz hic yazmasak noluuur bizim takimizla gonul bagimiz taaaaaaaam miiiii hem bizde ooole koltuk kapma falan hiiic olmaz bizim birimiz hepimiz,hepimiz birimiz icin ölürüz beeeeaaaaaa kimin biseye bi yardima ihtiyaci olsun walla kopar yetisiriz heeeeee sen bizi hafife alion ama bak biz akrep gibiyiz normalde normaliz deeee biri dokunursa zehrimizi bi akitirsak donusu yok heeeee bak dime di dime Buseeeee rakip Buseeeeeeeenananannennanneneenananannnnenennnanne kiz rakip Buseeeee boole daha zevkli oldu iiyki gitmissin heeeee

Son düzenleme:
emineem altta seni görüyoruuum
büşraaa üstte de senii

günaydın kızlaaar
kilom sabah itibari ile 53.2

dün sp gününden sonra 600 gr gitmiş

Gunaydin rakibeeeeeem gene mi gittiiii kilolar oooh ohhh cok uzuldum diyemedigim icin uzgunum kotuyum ben kotuyuuum kotuyum kotuuuuyuuuum, ha bi de gene de aferin kizzzz aaaaaa Buseeeee yoksa sen 9.takimdan ayrildim die uzuntuden mi zayifliyon kiiiiiz oooiyyyyyyyyy kiyamam sanaaaaa

pekala rakibe benim takımla gönül bağım yok, takımın içindeki bazı kişilerle var takımı bıraktım, gönlümdekilerin de yeri bellidir madem o kadar gönül bağınız var, lafla olmasın. hadi bakalım rakipler görelim sizi (belki bu gazla iyice galeyana gelir yine dereceye girersiniz kızlar) hala nasıl iyi niyetliyim gör emine

dipnot: sonuçta dereceye girmek "takımca" diyetlere uyup çok kilo vermek demek.

evet gene gitti kilolar, yakında bu takım işleri de biter. hedefimi 50 olarak girmişti ece ilk hafta. 50 kg olmama da 3 kaldı. gerçi belli de olmaz, takımda mutluyum. 47 diye diretebilirim tabi en önemlisi yüz güzelliği, o yüzden çirkinleşmeye başlarsam allah korusun hemen bırakcam diyeti emineeeeeee

sen de durumlar nasıl dukandaşım

Son düzenleme:
sen de durumlar nasıl dukandaşım
ben de ayni beyaaaaaaah kacamak yok ama su icemiyoruuuum anlamadim nie senin gitmenden mi etkilendim ki psikolocik mi acep gunde en az 2,5 icen ben 1 lt zor iciyorum yaaaaa cok kotu oldu ama zorluyorum bakiiim bak eminenin durumu coook kotu geri don seni bi gorsun belki duzelir derlerse doner misin Buseeeeee

Kahvalti: taze dukan ekmegi mmmmmmmmm,(haaaa fulyaaklimdayken sen cottage chees dedin yaaa o bizim kesik dedigimiz peynir yaaa sadece sutun sirke ya da benzeriyle kestirilmesiyle ve dukan icin uyguuuun )
somon fumeee,beyaz peyniiir sandvic yaptim yumyum yum cayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…