- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.521
neeeesen beni daha tanımıyosun hacı :117:bulmuşsun saf köylü kızını, kimi kimseside yok garibin sesini çıkartamıyo..onu ben himayeme alıcam, hamama götürcem, yeni elbiseler alıcam, özel öğretmenler tutucam küççük bir hanfendü yapıcam..sende adam olursan, resmi nikah kıyarsan belki birşeyler düşünürüz:123:ama önce adam ol, dellendirme beni, alırım façanı bak!!.. .
hopişşşşş...
1.si niye aile sadetimi bozuyorsun??
2.si karışırım ben nolcek severimde döverimde ( davaynan )
laaann garıı
1.si ben sana bensiz gezip tozma demedimmi? ne gelip te haber vermiyon?
2.si elin heriflerinin önünde na elim kadar topuklu geyipte ne etcen uf fıstığa bak dedirtipt beni katilmi edecen lan sen??
3.sü anana söyle o kursa boşuna para ödemesin bi men sports bag okuyamıyon daha bi body cream okuyamıyorsun sen.. nasıl ingilizce kursu o??
4.sü davaynan totonda tefal yazısı çıkartırım aklın şaşar bak...
not: iyice moda girdim atlayıp istanbula geliyom elimde davaynan
tomunan ceri gibi kavga etmeyin bahayim aaaa
amin canim amiiin ee tabii damat mamat onlar da sonucta bizim evlatlarimiz olacak anne diycekler kiiiz:26:aaaaaamin canım ..Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin..benim her gün ettiğim dua budur:"Allahım beni çocuklarımla imtihan etme"..bütün herkesin acısına katlanabilirim, hepsi vız gelir tırıs gider ama çocuklarımın acısına bilmem katlanabilirmiyim..bu saatten sonra belki eşim bile beni incitemez, üzemez belki ama çocuklarım beni tek bir hareketle, tek bir sözle çok üzebilirler..benim kendimi aciz hissettiğim tek noktam budur.
edit:son bir-iki seneden beri damatlarıda kattım işin içine..dua ederken damatlarıda ekliyorum:)).
canim karnabahar yetmez zaten sebze oldugu icin fazla degil proteinin 1/3'u kadar yiycen sen bence kiymali pogacaya dayan ama istiosan biraz da karnabahar al ama pogacasiz olmaaazkızzzz emineee...acele yetiş bana... şimdi yarın dershaneye yanımda karnabahar prenses yapıp götürcem. ama yanına kıymalı poğaça alsam diyorum malum etde tüketmek gerek ve tok tutar beni en azından.. ama yeter mi ki?? ne dersin?? başka bişi yapayımmı yoksa? elimde kavrulmuş kıymam var :) değerlendirmek istiyorum. kepek hakkımda içinde olacağından gün içinde onuda yemiş olurum :) ama kararsız kaldım karnabaharıda suya koydum haşlanıoacilen cevap yaz kızz
hahhahahaa fulya yaaa cok hossun tomunan ceri heeeee cok komiktomunan ceri gibi kavga etmeyin bahayim aaaa
canim karnabahar yetmez zaten sebze oldugu icin fazla degil proteinin 1/3'u kadar yiycen sen bence kiymali pogacaya dayan ama istiosan biraz da karnabahar al ama pogacasiz olmaaazkarnabahar tek basina bikere tok tutmaz cok acikirsin bu da kacamak yapmana neden olabilir hadi pogacalarini basla yapmaya bence
Canımmm tebrik ederimmmbu arada hep böyle uğra e mi, alışmışız senin hoş sohbetine, kendinden mahrum bırakma bizi
Senin, fulyanın bazen hopişin mesajları uzun oluyor ve ben o uzun mesajları okurken hiç sıkılmıyorum keyifle okuyorum da okuyorumm :))
9.Takimin guzelleriiiiii gu.....naaaaay......diiiiiiiiiiin
kahvaltimi yaptiiiim dukan ekmegiiiim,yumurtaaaa,b.peyniiiir,domateeeees,hindi salaaaaam yam yammmm yammmm
Buseeeem tebrik ederim bu hafta atak yapmis gibi oldun sen yaaa walla maasallahin var tatlim allah nazarlardan esirgesin tütütütü kirkbirbucuk kere
ettim tabiii etmem miiii bakiyim dedim Buse bizde neyi bulamamista 13.takimi tercih etmis orda da emosu gorunce dedim ohhh busenin burda eminesi de var ben de eceye soyliycem o da bizim takima hemen bi Buse bulsunilahi hepiniz ajan olmussunuz kiiiz korkulur bu 13.takimdan aha da yaziyom kardes mardes dinlemem en buyuk rakibimsiniz artik adasima da selam tanimasam da kiskandim
ececim o konu halloldu die dusunuyorum sanirim Hilal ustlendi onu ya da Buse ona miras biraktiama sorun olmaz ne yapilacak nasil yapilacak bilirsek hepimiz yapariz yaaa Hilalimize de yardim ederiz sen dert etme beceririz biiiiz bak ben liste hazirlarim % hesaplarim ama baska bisey yapamam yani bilmiyorum ama sooooleyin anlatin ogrenirim di mi kiiiz Hilalla yapariz biiiz no problem yaniiii
hadi herkese en superinden bi hafta sonu diliyorum insallah enerjiniz en tepede istahiniz yerlerde olsuuuun caniniz hiiiic biseyler cekmesiiiiin suuuuu suuuu die gezinin opuyorum
aramammııı :) dur bi markete gidelim bak nasıl arıyorum :)
hani bize?? anaaa kıza bak yaa hilale zayıflasın die dualar ediyor bizi dışlıyor. seni döverim bakkkzati bıraktın yaban kardeş ellere gittin. birde üstüne bize dua yok he
bu arada şaka bi yana tebrik ederim canım maşallah nede güzel gidivermiş artık 53 sün yaa :)bende istiyorum o rakamları :)
canım buse hilale devretti eminede söylemiş zaten ve bende yardımcı olabilirim. yani takımdakilerden itiraz çıkmazsa. kaptan yardımcısı yada hilalin yardımcısı farketmez bnm için:)
kizlaaar menum
sabah: yumurtaaa,b.peynir,hindi salam,domates dukan ekmegi
oglen: balik izgara brokoli
aksam: ton balik salata
yatmadan: yogurt yerim sanirim:26:
ayyyy bayilirim ayakkabi ve cantayaaa bugun 3 ciftte ben aldim bak bu kararsiz halim heeeebi booooot kirmizi zimbali zimbali 8 cm topuk,bi zimbali zimbali siyah babet,bi tanede murdum rengi suet bilekten baglamali 8cm topuklu
Busraaaaaaaaaaaaaaaaaa
nbr tatliim geldin mi antremandan?
nasil gectiii,yoruldun muuuhadi fulyayla senden ayni performansi bekliyoruz bu hafta da walla Buselerin takima dedim yok ooole kardes mardes basbayagi rakibimizsiniz aman gozunuzu sevayim beni mahcup etmeyin kizlar hadi asilin dukana:18:
fulyammm varsın böyle kavga edelim yaa :) sen de bakayım nasıl gidiyor diyet?? bugün nasıl geçti?? bak ben yarın dershane için bu saatte fırın çalıştırdım :)
hahhahahaa fulya yaaa cok hossun tomunan ceri heeeee cok komikkiz espri de yapiyosun anlasilan bugun iyi gecmis ya da ucretli izin yaklastiya keyiflenmissin sen bak anladim ben onu
bekliyorum menünü canım :)
:
sağ ol tatlım benimbizim takımda paylaşım çok fazla oraya anca yetişiyorum diyebilirim çok kalabalık olduk bir de bir sürü yeni var
evet dukandaşım bu hafta benim için iyi bi hafta oldu her açıdankız senin yerin ayrı sen niye kıskanıyorsun kimse benim dukandaşım gibi olamaz
bak şuna bak yaa bir de rakip yapmış bizim takımı kendineeeeeeeerakibin çok büyük o zaman emineeeeeeeee haberin olsuuun
ay estafurullah ne miras bırakması kızyanlız şu var ki aranızda en iyi, en doğru ortalama hesaplayan hilal, o bakımdan kaptan yardımcılığı yapabilir bence zaten geçen haftada görevini layıkıyla yerine getirip bizim takımdan yardım istemiş sorumluluk sahibi insan aferin sana kız hilaaal
tabi siz kendi aranızda kararlaştırın, birbirinizi yiyin takım kaptan yardımcısı koltuğunu kapın
ay devretmiş demişin sen deeeeeolur mu kız, kararlaştırın işte aranızda, ben hesaplama olayında aranızda en iyi, en doğru sonuçları bulan hilal olduğu için o gün görevi devrettim hilal e, ve hilal her hafta benim liste yapmama en çok yardım eden kişiydi, o bakımdan yani herkes takım yardımcısı olmalı, taşın altına elini koymalı. birbirinize destek olun işte, sen ve emine de biliyorsunuz hesaplamayı, kontrol eder yayınlarsınız. bizim kaptan ebru da kontrol eder zaten
vaay güzel menü dukandaşıımher ne kadar beni artık rakip olarak görsen de
bak bak yaa laflara bakmahçup ol da gör o zaman gıcık emineee, rakip emineeeeeeee böööööööööö
emineem altta seni görüyoruuum
büşraaa üstte de senii
günaydın kızlaaar
kilom sabah itibari ile 53.2
dün sp gününden sonra 600 gr gitmiş
tmm sen istedin bitti ooole dukandas falan artik benim tek rakibimsin Buseeeeeene kiz o ooole bizim takim cok yogun bizde paylasim cok falan biz de yok mu bitti mi haaaaa hele bi de bakiiim biz öldük müü kiz biz hic yazmasak noluuur bizim takimizla gonul bagimiz taaaaaaaam miiiii hem bizde ooole koltuk kapma falan hiiic olmaz bizim birimiz hepimiz,hepimiz birimiz icin ölürüz beeeeaaaaaa kimin biseye bi yardima ihtiyaci olsun walla kopar yetisiriz heeeeee sen bizi hafife alion ama bak biz akrep gibiyiz normalde normaliz deeee biri dokunursa zehrimizi bi akitirsak donusu yok heeeee bak dime di dime Buseeeee rakip Buseeeeeeee nananannennannenee nananannnnenennnanne kiz rakip Buseeeee boole daha zevkli oldu iiyki gitmissin heeeee
Gunaydin rakibeeeeeem gene mi gittiiii kilolar oooh ohhh cok uzuldum diyemedigim icin uzgunum kotuyum ben kotuyuuum kotuyum kotuuuuyuuuum, ha bi de gene de aferin kizzzz aaaaaa Buseeeee yoksa sen 9.takimdan ayrildim die uzuntuden mi zayifliyon kiiiiiz oooiyyyyyyyyy kiyamam sanaaaaa
ben de ayni beyaaaaaaahsen de durumlar nasıl dukandaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?