- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.541
Buseeeeeeee artik dukandas emineyi hafizandan siiiiil , rakibemsiiiin ama teksiiiiiin bunu bil yani tek rakibem sensiiin, ben de kotuyuuuuuuuum ama coook kotuuyum bunu da biiil hem de bu kadar kotuyum izle http://www.youtube.com/watch?v=SUswgo_2sRM:9:
ben de ayni beyaaaaaaahkacamak yok ama su icemiyoruuuum anlamadim nie senin gitmenden mi etkilendim ki psikolocik mi acep gunde en az 2,5 icen ben 1 lt zor iciyorum yaaaaa cok kotu oldu ama zorluyorum bakiiim bak eminenin durumu coook kotu geri don seni bi gorsun belki duzelir derlerse doner misin Buseeeeee
Kahvalti: taze dukan ekmegi mmmmmmmmm,(haaaa fulyaaklimdayken sen cottage chees dedin yaaa o bizim kesik dedigimiz peynir yaaa sadece sutun sirke ya da benzeriyle kestirilmesiyle ve dukan icin uyguuuun )
somon fumeee,beyaz peyniiir sandvic yaptim yumyum yumcayla
ingilizce kursu ismeğin ücretsiz kursu canım... az buçuk zamanları falan öğreniyom en azından.. totomda tefal yazısı mıhopişşşşş...
1.si niye aile sadetimi bozuyorsun??
2.si karışırım ben nolcek severimde döverimde ( davaynan )
laaann garıı
1.si ben sana bensiz gezip tozma demedimmi? ne gelip te haber vermiyon?
2.si elin heriflerinin önünde na elim kadar topuklu geyipte ne etcen uf fıstığa bak dedirtipt beni katilmi edecen lan sen??
3.sü anana söyle o kursa boşuna para ödemesin bi men sports bag okuyamıyon daha bi body cream okuyamıyorsun sen.. nasıl ingilizce kursu o??
4.sü davaynan totonda tefal yazısı çıkartırım aklın şaşar bak...
not: iyice moda girdim atlayıp istanbula geliyom elimde davaynan
neeeesen beni daha tanımıyosun hacı :117:bulmuşsun saf köylü kızını, kimi kimseside yok garibin sesini çıkartamıyo..onu ben himayeme alıcam, hamama götürcem, yeni elbiseler alıcam, özel öğretmenler tutucam küççük bir hanfendü yapıcam..sende adam olursan, resmi nikah kıyarsan belki birşeyler düşünürüz:123:ama önce adam ol, dellendirme beni, alırım façanı bak!!.. .
Kizlaaaaar ben yatiyoruuum yatmazsam seytanauyup bisey yiyceeeeem hadi ben kacar iyi geceleeeeeer burnunuzu yesin cuceleeeeeer
Busraaaaaaaaaaaaaaaaaa
nbr tatliim geldin mi antremandan?
nasil gectiii,yoruldun muuuhadi fulyayla senden ayni performansi bekliyoruz bu hafta da walla Buselerin takima dedim yok ooole kardes mardes basbayagi rakibimizsiniz aman gozunuzu sevayim beni mahcup etmeyin kizlar hadi asilin dukana:18:
ben de ayni beyaaaaaaahkacamak yok ama su icemiyoruuuum anlamadim nie senin gitmenden mi etkilendim ki psikolocik mi acep gunde en az 2,5 icen ben 1 lt zor iciyorum yaaaaa cok kotu oldu ama zorluyorum bakiiim bak eminenin durumu coook kotu geri don seni bi gorsun belki duzelir derlerse doner misin Buseeeeee
Kahvalti: taze dukan ekmegi mmmmmmmmm,(haaaa fulyaaklimdayken sen cottage chees dedin yaaa o bizim kesik dedigimiz peynir yaaa sadece sutun sirke ya da benzeriyle kestirilmesiyle ve dukan icin uyguuuun )
somon fumeee,beyaz peyniiir sandvic yaptim yumyum yumcayla
*******büşraaa bi yoğurt buldum bizim yandaki bakkalda varmış meğeer, markası efeoğlu 750 gr ve %1,5 yağlı. 2.60 kuruş ve tadı enfeskabı açık turuncuu, orada varsa görürsün bul onu al onu büşraa
kizlaaaaaar mart sonunda istanbula gidiyorum bir arkadasla cok sevincliyim
kilo vermeliyim o tarihe kadar ablamin dügüne icin abiye bakarim belki :)
ingilizce kursu ismeğin ücretsiz kursu canım... az buçuk zamanları falan öğreniyom en azından.. totomda tefal yazısı mı
koru beni bu madam** hep dövüyo beni. tefal yazılı davaynan..
bunu görünce şöyle bir hayal ettim. düşünsenize biz hepimiz bir zayıflama kampı oluşturuyoruz bir ormanda falan neyse işte. ne makara olur
kızz ben bu mesajı yeni gördümeminem canımcım ben + 400 çıktım da kas şişliği falan değil bildiğin regl şişliği o bi olamadım gitti ama geçer yani cumaya kadar inerim tam gaz devam ediyorum diyetime. zaten diyette olduğumu anlamıyorumki..
emineeeo sular içilecek.. bak buse gitti ama ben varım valla mızraklarım seni. birşey yapamazsam davaynan döverim tefal çıkar totonda seninde.. eceye sor istersen...
maşallah güzel menü ama az mı sanki akşam eksik gibi??
yok yavrum ben buldum burda yoğurt peynir varmışyani uygun olanlar vardıya aldığım pempe pempe :) onalrı alıyorum yani :)
hee yemek yemek istediğimizde hooop çadırlara girip uyku tulumumuzda uyuyoruz :)
bugün dershanedeydim ve hiç kaçamak yapmadım :) arkadaşlarım çikolata ikram edip durdular hayır dedim :) mutluyum :)
menüm:
bütün gün:
karnabahar prenses
kıymalı dukan poğaça
akşam:
karnabahar graten
yoğurt
su:
1.5 litre
spor:
maalesef bugün yok
bu arada regl oldum o yüzden +400 gördüm ama olsun gider bunalrda elbette diyeti bırakmayacağımki çok daha fazla eksi göreyim :) yarında + görüp 69 bile çıkabilirim ama dert etmeyeceğim. çnkü sebebini biliyorum ve dönemim geçince tartının bir anda hoooop aşağıları göstereceğini biliyorum :)
valla yarım yağlı yani %1,5 efeoğlu yoğurt herkese tavsiyemdir, kabı turuncuuu tadı enfeesssvallaa içine gömülüp yiyorum o yüzden dedim sana da büşraaaaaaa
evet vur kırbacı emineye içsin suyunu
artıda çıkmış olmana üzülme, nasılsa inecek kilon regl sonrası fooss diyesen güzelce diyetine uy gerisi hikaayeee kafiyeye gel
helaaalll diyoruuumm
nasıl büşra beğendin mi karnabahar prenses i? tavsiye eder misinbir de dukan poğaçaları hayat kurtarıyor dimi
heç yani busecik :) iner gider o yüzden hiçdert etmiyrum kendime. aksine regl bitince b,r anda çok gidecek hooop diye inecek diye seviniyorum :)
ben karnabahara zehir katsalar yerim yavrum :) sevdim :) dukan poğaçalarımın içine loru biraz fazla koyduydum ben 2 kaşık kadar fazlaydı :) birde buğday ile yulaf kepeğini karıştırıp yaptım miss gibi olduseviyorum ben ilk günümdede ondan yaptıydım zati :) bu arada aldırdığın şu damlasakızlı muhallebi varya onu yapıvercem şimdik :) canım tatlı çekiyor. bugün sokak sokak dolaştım ders aramda girmediğim lokman hekim kalmadı valla krem tartar aradım taradım buldum :) bir sürüsü tatlılar yapabilicem artıkın ama regl olduğum için yapıcam sadece 1 kere yaptım oda kek yapmıştım şimdi yeniden 1 kerelik yapıciim. bu defa ya köpük yaparım kendime yada sakızlı muhallebi kararsızım
hee yemek yemek istediğimizde hooop çadırlara girip uyku tulumumuzda uyuyoruz :)
sakızlı muhallebi güzel ama bayıyor beni, öyle puding gibi yiyemiyorum ben onu :26: hadi bakalım aşçı başı harikasın
ben de yarın yapmayı düşünüyorum poğaça, senin usül denerim
davaları unutma.. toplu krize girene kadar birbirimizi davaynan durdurabiliriz
ben geldiiimmm pazar pazar pek hareketlilik olmamis neyse gecmisi okumak cok zaman almadibugun kaygana geldi ondan biraz gec girdim nete. daha dogrusu esim beni isyerinden alacakti 4te isten ciktim bir de ne goreyim esim yok yerine annesini yollamis cunku mac varmis kaciramazmis babasiyla mac izleyeceklermis, annesine fulyayi isyerinden al eve birak demis kadini ta oradan buraya yollamis ya bakar misiniz yaptigina utandim ben de ama napayim benim sucum degil, iceri davet ettim tabi ve daha yeni gitti. mubarek de futbol oynuyor 2 saate anca gelir oh su an evde yalniz ve coook mutluyum
ben geldiiimmm pazar pazar pek hareketlilik olmamis neyse gecmisi okumak cok zaman almadibugun kaygana geldi ondan biraz gec girdim nete. daha dogrusu esim beni isyerinden alacakti 4te isten ciktim bir de ne goreyim esim yok yerine annesini yollamis cunku mac varmis kaciramazmis babasiyla mac izleyeceklermis, annesine fulyayi isyerinden al eve birak demis kadini ta oradan buraya yollamis ya bakar misiniz yaptigina utandim ben de ama napayim benim sucum degil, iceri davet ettim tabi ve daha yeni gitti. mubarek de futbol oynuyor 2 saate anca gelir oh su an evde yalniz ve coook mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?