Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

silmiyoruuuummmmmm dukandaş emineee dukandaş emineeeeeeee lay lay loom lay lay laaaaayyyyyyy

senin kötülüğüne bile razıyım eminetosum, doritosum vıyy doritos dedim :18: şaka şaka canım çekmiyor

takımdan gittik diye senden de mi gittik hemen kovmuşsun beni gönlünden

su için herkese bi önerim vaaar, her ne kadar rakibe olsam da bazılarının gözünde

su içemiyorsanız, unutuyorsanız, her wc den sonra su içmeyi hafızanıza yerleştirin, böylece wc ye çıkmak siz su içmeyi çağrıştırır. ben ilk olarak su içmeye bu şekilde alıştım. pet şişe almıyordum yanıma ki, biraz hareket olsun gidip gidip içeyim, onu bile hesaplıyordum yeter ki kalori harcayayım diye

kahvaltııııı
menemen biberli domatisli peynirli (soğan aklıma gelmediii ühüü)
üçgen peynir

füme ve jambonum bitti dün, jambonumu kardeşim yemiş almam lazım derhal, tatlandırıcım da finito, her an bi tatlı krizi vurabilir.

*******büşraaa bi yoğurt buldum bizim yandaki bakkalda varmış meğeer, markası efeoğlu 750 gr ve %1,5 yağlı. 2.60 kuruş ve tadı enfes kabı açık turuncuu, orada varsa görürsün bul onu al onu büşraa

kizlaaaaaar mart sonunda istanbula gidiyorum bir arkadasla cok sevincliyim
kilo vermeliyim o tarihe kadar ablamin dügüne icin abiye bakarim belki :)

ingilizce kursu ismeğin ücretsiz kursu canım... az buçuk zamanları falan öğreniyom en azından.. totomda tefal yazısı mı
koru beni bu madam** hep dövüyo beni. tefal yazılı davaynan..

Kizlaaaaar ben yatiyoruuum yatmazsam seytana uyup bisey yiyceeeeem hadi ben kacar iyi geceleeeeeer burnunuzu yesin cuceleeeeeer

bunu görünce şöyle bir hayal ettim. düşünsenize biz hepimiz bir zayıflama kampı oluşturuyoruz bir ormanda falan neyse işte. ne makara olur

kızz ben bu mesajı yeni gördüm eminem canımcım ben + 400 çıktım da kas şişliği falan değil bildiğin regl şişliği o bi olamadım gitti ama geçer yani cumaya kadar inerim tam gaz devam ediyorum diyetime. zaten diyette olduğumu anlamıyorumki..

emineee o sular içilecek.. bak buse gitti ama ben varım valla mızraklarım seni. birşey yapamazsam davaynan döverim tefal çıkar totonda seninde.. eceye sor istersen...

maşallah güzel menü ama az mı sanki akşam eksik gibi??

yok yavrum ben buldum burda yoğurt peynir varmış yani uygun olanlar vardıya aldığım pempe pempe :) onalrı alıyorum yani :)

kizlaaaaaar mart sonunda istanbula gidiyorum bir arkadasla cok sevincliyim
kilo vermeliyim o tarihe kadar ablamin dügüne icin abiye bakarim belki :)

hee yemek yemek istediğimizde hooop çadırlara girip uyku tulumumuzda uyuyoruz :)

bugün dershanedeydim ve hiç kaçamak yapmadım :) arkadaşlarım çikolata ikram edip durdular hayır dedim :) mutluyum :)

menüm:

bütün gün:
karnabahar prenses
kıymalı dukan poğaça

akşam:
karnabahar graten
yoğurt

su:
1.5 litre

spor:
maalesef bugün yok

bu arada regl oldum o yüzden +400 gördüm ama olsun gider bunalrda elbette diyeti bırakmayacağımki çok daha fazla eksi göreyim :) yarında + görüp 69 bile çıkabilirim ama dert etmeyeceğim. çnkü sebebini biliyorum ve dönemim geçince tartının bir anda hoooop aşağıları göstereceğini biliyorum :)

valla yarım yağlı yani %1,5 efeoğlu yoğurt herkese tavsiyemdir, kabı turuncuuu tadı enfeesss vallaa içine gömülüp yiyorum o yüzden dedim sana da büşraaaaaaa

evet vur kırbacı emineye içsin suyunu

artıda çıkmış olmana üzülme, nasılsa inecek kilon regl sonrası fooss diye sen güzelce diyetine uy gerisi hikaayeee kafiyeye gel

helaaalll diyoruuumm

nasıl büşra beğendin mi karnabahar prenses i? tavsiye eder misin bir de dukan poğaçaları hayat kurtarıyor dimi

heç yani busecik :) iner gider o yüzden hiçdert etmiyrum kendime. aksine regl bitince b,r anda çok gidecek hooop diye inecek diye seviniyorum :)

helaaalll diyoruuumm

nasıl büşra beğendin mi karnabahar prenses i? tavsiye eder misin bir de dukan poğaçaları hayat kurtarıyor dimi

ben karnabahara zehir katsalar yerim yavrum :) sevdim :) dukan poğaçalarımın içine loru biraz fazla koyduydum ben 2 kaşık kadar fazlaydı :) birde buğday ile yulaf kepeğini karıştırıp yaptım miss gibi oldu seviyorum ben ilk günümdede ondan yaptıydım zati :) bu arada aldırdığın şu damlasakızlı muhallebi varya onu yapıvercem şimdik :) canım tatlı çekiyor. bugün sokak sokak dolaştım ders aramda girmediğim lokman hekim kalmadı valla krem tartar aradım taradım buldum :) bir sürüsü tatlılar yapabilicem artıkın ama regl olduğum için yapıcam sadece 1 kere yaptım oda kek yapmıştım şimdi yeniden 1 kerelik yapıciim. bu defa ya köpük yaparım kendime yada sakızlı muhallebi kararsızım

sakızlı muhallebi güzel ama bayıyor beni, öyle puding gibi yiyemiyorum ben onu :26: hadi bakalım aşçı başı harikasın

ben de yarın yapmayı düşünüyorum poğaça, senin usül denerim

sakızlı muhallebi güzel ama bayıyor beni, öyle puding gibi yiyemiyorum ben onu :26: hadi bakalım aşçı başı harikasın

ben de yarın yapmayı düşünüyorum poğaça, senin usül denerim

dene dene çok hoş oluyor :) ben şimdi muhallebiyi yapıcam ben severim keskin tatları birde benim mübarek pizza yiycem deyince canım pizza çekti yapıcam ve dolabada atıcam :) sabahları pizza ile kahvaltı yapıcamm :)

pazar günlerinden cok korkarim genelde ama bu sefer gayet iyi beslendim

kahvalti: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 zeytin domates sekersiz cay (börek, simit ve kizartmalar vardi, misafir oldugu icin onlara dokunmadim tabii)

ögle: salata ve yogurt yedim

ara: 2 ceviz

aksam: corba, brokoli ve karnibahari yogurtla yedim (tabii haslanmis)

ara: bir elma

30 dakika yürüyüs yaptim :)

ben geldiiimmm pazar pazar pek hareketlilik olmamis neyse gecmisi okumak cok zaman almadi bugun kaygana geldi ondan biraz gec girdim nete. daha dogrusu esim beni isyerinden alacakti 4te isten ciktim bir de ne goreyim esim yok yerine annesini yollamis cunku mac varmis kaciramazmis babasiyla mac izleyeceklermis, annesine fulyayi isyerinden al eve birak demis kadini ta oradan buraya yollamis ya bakar misiniz yaptigina utandim ben de ama napayim benim sucum degil, iceri davet ettim tabi ve daha yeni gitti. mubarek de futbol oynuyor 2 saate anca gelir oh su an evde yalniz ve coook mutluyum

cikar evin tadini:)

kız senin kaygana kaç yaşındaki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…