- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.561
merve (mababy) adını yanlış hatırlıyorsam özür cnaım..
nasılsın.
ben geldiiimmm pazar pazar pek hareketlilik olmamis neyse gecmisi okumak cok zaman almadibugun kaygana geldi ondan biraz gec girdim nete. daha dogrusu esim beni isyerinden alacakti 4te isten ciktim bir de ne goreyim esim yok yerine annesini yollamis cunku mac varmis kaciramazmis babasiyla mac izleyeceklermis, annesine fulyayi isyerinden al eve birak demis kadini ta oradan buraya yollamis ya bakar misiniz yaptigina utandim ben de ama napayim benim sucum degil, iceri davet ettim tabi ve daha yeni gitti. mubarek de futbol oynuyor 2 saate anca gelir oh su an evde yalniz ve coook mutluyum
saol canım iyiyim bende.. anlat bakalm neler yapıyorsun.yok canim dogru hatirliyorsun:)
keyfim yerinde canim seni sormali?
fulişim bende yarın pek yalnız ve mutlu olucam, nihayet eşimin izni bitiyor..elveda sabah kahvaltıları, sabah keyifleri, gezmeler tozmalar..hoşgeldin sabbehin köründe uyanıp çocukları okula göndermeler, yalnız ( ve diyete uygun)kahvaltılar..
saol canım iyiyim bende.. anlat bakalm neler yapıyorsun.
yaklasik bi aydir evdeyim canim okul tatil:)
bol bol dinleniyorum kendime bakmaya calisiyorum.... ders calisinca insan kendini saliyor maalesef
18.3 dersler yine basliyor ama ben arkadasla bir kacamak yapip 4 gün istanbul turu yapicam ins
sen neler yapiyorsun hayat nasil gidiyor?
pazar günlerinden cok korkarim genelde ama bu sefer gayet iyi beslendim
kahvalti: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 zeytin domates sekersiz cay (börek, simit ve kizartmalar vardi, misafir oldugu icin onlara dokunmadim tabii)
ögle: salata ve yogurt yedim
ara: 2 ceviz
aksam: corba, brokoli ve karnibahari yogurtla yedim (tabii haslanmis)
ara: bir elma
30 dakika yürüyüs yaptim :)
merve tebrikler canım çok iyi bir menü :)
fulyam gelmiş ececim gelmiş hopişim gelmişşş yirim sizi hoş geliverdiniz :)
hmm ders çalışmak ve kendini salmak konusunda katılıyorum ben de üni. hazırlanıyorum. dershane ilk başladığında öyle ya da böyle en süslü bendim. şimdi en pasaklı benim
kız senin kaygana kaç yaşındaki...
fulişim bende yarın pek yalnız ve mutlu olucam, nihayet eşimin izni bitiyor..elveda sabah kahvaltıları, sabah keyifleri, gezmeler tozmalar..hoşgeldin sabbehin köründe uyanıp çocukları okula göndermeler, yalnız ( ve diyete uygun)kahvaltılar..
ayneninanirmisin ilk zamanlar makyaj, kiyafet taki vs o kadar dikkat ediyordum ki simdi hic birsey yapmiyorum.
ünide süs bir zaman sonra tarihe karisiyor
yas kac canim?
51 yasinda, ama yuzu haric yasini pek gostermez arkadan baksan benden genc bile duruyor olabilir :26:
selam kızlar,
dün babamın kuranı vardı açamadım.
malum bu günde pazar ev çocuk vakit bitti.
bu arada tam reglim anca başladı
kilom cuma gününden çok farklı
66 a çıkmışım.1,5 kg farketti.
selam kızlar,
dün babamın kuranı vardı açamadım.
malum bu günde pazar ev çocuk vakit bitti.
bu arada tam reglim anca başladı
kilom cuma gününden çok farklı
66 a çıkmışım.1,5 kg farketti.
anaaam desene seni de öldürür beni de
:2::2:
19 :)) en iyisi ben baştan pasaklı gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?