Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fulişim bende yarın pek yalnız ve mutlu olucam, nihayet eşimin izni bitiyor..elveda sabah kahvaltıları, sabah keyifleri, gezmeler tozmalar..hoşgeldin sabbehin köründe uyanıp çocukları okula göndermeler, yalnız ( ve diyete uygun)kahvaltılar..

yok canim dogru hatirliyorsun:)

keyfim yerinde canim seni sormali?
saol canım iyiyim bende.. anlat bakalm neler yapıyorsun.

hadi gözün aydııın

saol canım iyiyim bende.. anlat bakalm neler yapıyorsun.

yaklasik bi aydir evdeyim canim okul tatil:)
bol bol dinleniyorum kendime bakmaya calisiyorum.... ders calisinca insan kendini saliyor maalesef
18.3 dersler yine basliyor ama ben arkadasla bir kacamak yapip 4 gün istanbul turu yapicam ins
sen neler yapiyorsun hayat nasil gidiyor?

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
seng,
maBaby,
marti,
hoppidicik

kaçaklaaaar nabıyonuz bakem orda..

hmm ders çalışmak ve kendini salmak konusunda katılıyorum ben de üni. hazırlanıyorum. dershane ilk başladığında öyle ya da böyle en süslü bendim. şimdi en pasaklı benim

merve tebrikler canım çok iyi bir menü :)

fulyam gelmiş ececim gelmiş hopişim gelmişşş yirim sizi hoş geliverdiniz :)

okuyoruz kaptanim
ay bugun spora gittim sonra bit pazarina yurudum yurudum eve geldim coook guzel izgara balik yaptim oglen de doner yedim ekmeksiz cook yoruldum yarin gene p.tesi hiic sevmiyorumtatil sonrasi insan hemen toparlayamio kendini ama yalniz oldugum icin ben sunu yiycem ben bunu yiycem diyenler olmadigindan (yani esim ve oglum) diyette zorlanmiyorum onun icin p.tesi iyidir gelsin,c.tesi pazar onlarla olmak ve diyete sadik kalmak zor gercekten ilk baslarda daha rahattim simdi hedefe yaklastimya heran pes edebilirim aman allah korusuuuun:18:

Son düzenleme:
hmm ders çalışmak ve kendini salmak konusunda katılıyorum ben de üni. hazırlanıyorum. dershane ilk başladığında öyle ya da böyle en süslü bendim. şimdi en pasaklı benim

aynen inanirmisin ilk zamanlar makyaj, kiyafet taki vs o kadar dikkat ediyordum ki simdi hic birsey yapmiyorum.
ünide süs bir zaman sonra tarihe karisiyor
yas kac canim?

kız senin kaygana kaç yaşındaki...

51 yasinda, ama yuzu haric yasini pek gostermez arkadan baksan benden genc bile duruyor olabilir :26:

yalniz kahvalti severim ben, pc basinda haber okuya okuya yavas yavas :126: gezip tozmalar niye bitiyor kucuk askitonu koluna tak gezin gezebildiginiz kadar veya internet basinda ol ben seni eglendiririm ne de olsa 1 hafta bombos olucam evde kos kos oturmaktan baska pek isim de yok. bir gun alisverise cikmayi planliyorum bahar/yaz kiyafetleri gelmis tum magazalari tek tek gezmem lazim adettendir hem 3 tane hediye cekim var taaaaa dugunumden kalma, onlari harcayayim suresi dolmadan. bu yil sonunda bitiyor cunku.

selam kızlar,
dün babamın kuranı vardı açamadım.
malum bu günde pazar ev çocuk vakit bitti.
bu arada tam reglim anca başladı
kilom cuma gününden çok farklı
66 a çıkmışım.1,5 kg farketti.

allah kabul etsin.
olsun kilo hallolur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…