- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.581
aman ağzından yel alsın canım..pes falanokuyoruz kaptanim
ay bugun spora gittim sonra bit pazarina yurudum yurudum eve geldim coook guzel izgara balik yaptim oglen de doner yedim ekmeksiz cook yoruldum yarin gene p.tesi hiic sevmiyorumtatil sonrasi insan hemen toparlayamio kendini ama yalniz oldugum icin ben sunu yiycem ben bunu yiycem diyenler olmadigindan (yani esim ve oglum) diyette zorlanmiyorum onun icin p.tesi iyidir gelsin,c.tesi pazar onlarla olmak ve diyete sadik kalmak zor gercekten ilk baslarda daha rahattim simdi hedefe yaklastimya heran pes edebilirim aman allah korusuuuun:18:
oyy fulişim o küçük aşkitonun ne yaramaz olduğunu bilmezsin sen51 yasinda, ama yuzu haric yasini pek gostermez arkadan baksan benden genc bile duruyor olabilir :26:
yalniz kahvalti severim ben, pc basinda haber okuya okuya yavas yavas :126: gezip tozmalar niye bitiyor kucuk askitonu koluna tak gezin gezebildiginiz kadarveya internet basinda ol ben seni eglendiririm ne de olsa 1 hafta bombos olucam evde kos kos oturmaktan baska pek isim de yok. bir gun alisverise cikmayi planliyorum bahar/yaz kiyafetleri gelmis tum magazalari tek tek gezmem lazim adettendir hem 3 tane hediye cekim var taaaaa dugunumden kalma, onlari harcayayim suresi dolmadan. bu yil sonunda bitiyor cunku.
Allah kabul etsin canım..regl olduğundan dolayıdır o..sen diyete devam et, bak nasıl gidecek o kilolar..selam kızlar,
dün babamın kuranı vardı açamadım.
malum bu günde pazar ev çocuk vakit bitti.
bu arada tam reglim anca başladı
kilom cuma gününden çok farklı
66 a çıkmışım.1,5 kg farketti.
aynen öyle, sonra soruyor millet noldu hastamisin diye...
zaten inan hep türk kizlari full makyaj ve bakimli geliyorlar almanlar hic takmiyorlar bile
fulya keske almanya fransa belcika luksenburg ya da hollanda da olsaydin walla bulurdum seni izindeyken aman allahtan degilim mi dedin walla busranin davasiyla vururum bak gafana gafana51 yasinda, ama yuzu haric yasini pek gostermez arkadan baksan benden genc bile duruyor olabilir :26:
yalniz kahvalti severim ben, pc basinda haber okuya okuya yavas yavas :126: gezip tozmalar niye bitiyor kucuk askitonu koluna tak gezin gezebildiginiz kadarveya internet basinda ol ben seni eglendiririm ne de olsa 1 hafta bombos olucam evde kos kos oturmaktan baska pek isim de yok. bir gun alisverise cikmayi planliyorum bahar/yaz kiyafetleri gelmis tum magazalari tek tek gezmem lazim adettendir hem 3 tane hediye cekim var taaaaa dugunumden kalma, onlari harcayayim suresi dolmadan. bu yil sonunda bitiyor cunku.
ayyy hopisim saol yaa yook yok artik kasmiyorum nasil olsa verdim cogunu ama sooole madem verdim iyi hos ama Turkiyede olsaydim anamin bubamin kardeslerimin gercek arkadas ve dostlarimin yaninda daha mutlu olurdum booole verdim ama biseyler eksik olunca hopisim guzel olmuyo yaaa neyse gene de sukur allaha saglimiz yerinde ayri olsak da tek derdimiz bu olsun yaaa booole buyuk laflar edince de bi korkuyom bi korkuyom eee beterin beteri var tabiiaman ağzından yel alsın canım..pes falansen haftada 100 gr. cık versende kafi senin için, maaşallah boy pos ..o yüzden çok kendini kasmadan devam et taammı emoşum..
:[/B]
oyy fulişim o küçük aşkitonun ne yaramaz olduğunu bilmezsin senonunla ancak parka falan giderim, alışverişda falan bana rahat huzur vermiyor..iki hafta önce alışveriş yaparken yanımdaydı, sonra anında kayboldu. .mağazayı yıktım, " aşkitom nerdesin " diye..millet bana bakıyo..sonra kadının biri reyonun altını gösterdi, saklanmış orda, bir yandanda gülüyor..o an dünyalar benim oldu, nasıl kendimi dışarı attım bilmiyorum
en iyisi ben evde oturayımda burada takımımla çen çen yaparız..benim için en güvenlisi..yarın 2-3 saat yokum, spora gidicem..geri kalan hep buradayım..
zaten inan hep türk kizlari full makyaj ve bakimli geliyorlar almanlar hic takmiyorlar bile
fulya keske almanya fransa belcika luksenburg ya da hollanda da olsaydin walla bulurdum seni izindeyken aman allahtan degilim mi dedin walla busranin davasiyla vururum bak gafana gafana
fulya keske almanya fransa belcika luksenburg ya da hollanda da olsaydin walla bulurdum seni izindeyken aman allahtan degilim mi dedin walla busranin davasiyla vururum bak gafana gafana
ingiliz kizlari oyle bi makyaj yapior ki akliniz hayaliniz durur. takma kirpik ve tirnaksiz kiz yok desem yalan olmaz yani.. 13 yasinda basliyorlar. bir ton makyaj ayni sahne makyaji gibi. 16lik kizlarin hepsi en az 25 gosteriyor o yuzden de.
:
canım bendede gecikme yapıyo ve kızkardeşimdekizlar daha önce birinizin basina geldi mi bilmiyorum ama ben daha önce kilo verdigimde yaklasik 4-5 ay regl olmadim
yine böyle olacak diye cok korkuyorum
kız sende tr gidince sürersin keyfini..salına salına yürürsün topuklularla, accuk sabret..ayyy hopisim saol yaa yook yok artik kasmiyorum nasil olsa verdim cogunu ama sooole madem verdim iyi hos ama Turkiyede olsaydim anamin bubamin kardeslerimin gercek arkadas ve dostlarimin yaninda daha mutlu olurdum booole verdim ama biseyler eksik olunca hopisim guzel olmuyo yaaa neyse gene de sukur allaha saglimiz yerinde ayri olsak da tek derdimiz bu olsun yaaa booole buyuk laflar edince de bi korkuyom bi korkuyom eee beterin beteri var tabii
Allah cezanı verecek fulya..gülerken nelere sebebiyet veriyodun bir bilsenyevrum emosum bak fransa'dan benim evime kadar yuzebilirsin oyle bi olasilik var, 2 dane buyuk boy davayi ayaklarina palet gibi baglarsan hele cok daha hizli olur gelmensonra biriyle gafama biriyle de totoma vurabilirsin tabi benim ellerim de armut toplamiyor onu belirteyim evde ne kadar dava dencere varsa indirdim siper aldim bekliyorum bebegim
canım bendede gecikme yapıyo ve kızkardeşimde
[:[/B]
o da cok kötü yainsan herseyi yasinda yapmali...yoksa güzel yerine komik duruyor...
olur :)davaynan giriselim o vakit
bizim türklere yetişemiyorum ki ben
öyle olunca resmen depresyona giriyorum
Allah cezanı verecek fulya..gülerken nelere sebebiyet veriyodun bir bilsen
o da cok kötü yainsan herseyi yasinda yapmali...yoksa güzel yerine komik duruyor...
Bulacam seni hopis Kiz madem halan var burda lutfighafen da gelsene onlari bi ziyaret et bak teeeey ne zamandir gormemissindir bende de kalirsin lutfeeen hopiiiis gel n'oluuur bak Fulya bak duyda ogren ooole inasana davayla bekliom falan denir mi kiz buyur gel,basimin ustunde yerin var,kapim herzaman acik,mutfakta biri mi var(bu pek olmadi) ay biton laf var denecek Fulyacim one oole davalari bagla ayagaina hadi yuz yuzebiliosan kiz bi gel de bak ne yuzmesi ucar gelirim benbenide bulsana emoşş
sebebinin ne olduğunu bilirsen panik yapmana gerek olmaz canım..tabii regl olmamanın verdiği şişkinliği saymazsak tabii
katiliyorum.. buraya ilk geldigimde (o zaman daha esimle nisanliydik) bir gun evde otururken kapi caldi actim, esimin 14 yasinda erkek kardesi var (o zaman daha 12 yasindaydi) onun arkadaslari gelmis... ama ben afalladim cunku 12 yasinda kizlar hepsi full makyajli saclar falan acayip frapan modeller.. cok tuhafima gitmisti. sonra gore gore alistim tabi. istisnasiz hepsi oyle malesef. benim cocuklarim da boyle olmasa bari. benim bu yasta yaptigim tek makyaj rimel ve belli belirsiz ten rengi tonlarinda rujo da her gun degil yani. ozel gunlerde ama ben de takarim takma kirpiklerimi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?