Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aman ağzından yel alsın canım..pes falansen haftada 100 gr. cık versende kafi senin için, maaşallah boy pos ..o yüzden çok kendini kasmadan devam et taammı emoşum..

oyy fulişim o küçük aşkitonun ne yaramaz olduğunu bilmezsin senonunla ancak parka falan giderim, alışverişda falan bana rahat huzur vermiyor..iki hafta önce alışveriş yaparken yanımdaydı, sonra anında kayboldu..mağazayı yıktım, " aşkitom nerdesin " diye..millet bana bakıyo..sonra kadının biri reyonun altını gösterdi, saklanmış orda, bir yandanda gülüyor..o an dünyalar benim oldu, nasıl kendimi dışarı attım bilmiyorum

en iyisi ben evde oturayımda burada takımımla çen çen yaparız..benim için en güvenlisi..yarın 2-3 saat yokum, spora gidicem..geri kalan hep buradayım..

Allah kabul etsin canım..regl olduğundan dolayıdır o..sen diyete devam et, bak nasıl gidecek o kilolar..

aynen öyle, sonra soruyor millet noldu hastamisin diye...
zaten inan hep türk kizlari full makyaj ve bakimli geliyorlar almanlar hic takmiyorlar bile
almanlarda benden o zaman..ya da bende almanlardan..

fulya keske almanya fransa belcika luksenburg ya da hollanda da olsaydin walla bulurdum seni izindeyken aman allahtan degilim mi dedin walla busranin davasiyla vururum bak gafana gafana

kizlar daha önce birinizin basina geldi mi bilmiyorum ama ben daha önce kilo verdigimde yaklasik 4-5 ay regl olmadim
yine böyle olacak diye cok korkuyorum

aman ağzından yel alsın canım..pes falansen haftada 100 gr. cık versende kafi senin için, maaşallah boy pos ..o yüzden çok kendini kasmadan devam et taammı emoşum..
:[/B]
ayyy hopisim saol yaa yook yok artik kasmiyorum nasil olsa verdim cogunu ama sooole madem verdim iyi hos ama Turkiyede olsaydim anamin bubamin kardeslerimin gercek arkadas ve dostlarimin yaninda daha mutlu olurdum booole verdim ama biseyler eksik olunca hopisim guzel olmuyo yaaa neyse gene de sukur allaha saglimiz yerinde ayri olsak da tek derdimiz bu olsun yaaa booole buyuk laflar edince de bi korkuyom bi korkuyom eee beterin beteri var tabii

ayy ama ne korkmussundur cidden dedigin kadar varmis kucuk cadi isiririm ben onun o tombis yanaklarini oiyy cok tatli cookkk

tamam sen evde otur o zaman kahvemizi icer dedikodu yapariz :102:

aynen öyle, sonra soruyor millet noldu hastamisin diye...
zaten inan hep türk kizlari full makyaj ve bakimli geliyorlar almanlar hic takmiyorlar bile

ingiliz kizlari oyle bi makyaj yapior ki akliniz hayaliniz durur. takma kirpik ve tirnaksiz kiz yok desem yalan olmaz yani.. 13 yasinda basliyorlar. bir ton makyaj ayni sahne makyaji gibi. 16lik kizlarin hepsi en az 25 gosteriyor o yuzden de.

fulya keske almanya fransa belcika luksenburg ya da hollanda da olsaydin walla bulurdum seni izindeyken aman allahtan degilim mi dedin walla busranin davasiyla vururum bak gafana gafana

yevrum emosum bak fransa'dan benim evime kadar yuzebilirsin oyle bi olasilik var, 2 dane buyuk boy davayi ayaklarina palet gibi baglarsan hele cok daha hizli olur gelmen sonra biriyle gafama biriyle de totoma vurabilirsin tabi benim ellerim de armut toplamiyor onu belirteyim evde ne kadar dava dencere varsa indirdim siper aldim bekliyorum bebegim

o da cok kötü ya insan herseyi yasinda yapmali...yoksa güzel yerine komik duruyor...

kizlar daha önce birinizin basina geldi mi bilmiyorum ama ben daha önce kilo verdigimde yaklasik 4-5 ay regl olmadim
yine böyle olacak diye cok korkuyorum
canım bendede gecikme yapıyo ve kızkardeşimde

kız sende tr gidince sürersin keyfini..salına salına yürürsün topuklularla, accuk sabret..

Allah cezanı verecek fulya..gülerken nelere sebebiyet veriyodun bir bilsen

Allah cezanı verecek fulya..gülerken nelere sebebiyet veriyodun bir bilsen

ihihihihihi

o da cok kötü ya insan herseyi yasinda yapmali...yoksa güzel yerine komik duruyor...

katiliyorum.. buraya ilk geldigimde (o zaman daha esimle nisanliydik) bir gun evde otururken kapi caldi actim, esimin 14 yasinda erkek kardesi var (o zaman daha 12 yasindaydi) onun arkadaslari gelmis... ama ben afalladim cunku 12 yasinda kizlar hepsi full makyajli saclar falan acayip frapan modeller.. cok tuhafima gitmisti. sonra gore gore alistim tabi. istisnasiz hepsi oyle malesef. benim cocuklarim da boyle olmasa bari. benim bu yasta yaptigim tek makyaj rimel ve belli belirsiz ten rengi tonlarinda ruj o da her gun degil yani. ozel gunlerde ama ben de takarim takma kirpiklerimi falan

Son düzenleme:
benide bulsana emoşş
Bulacam seni hopis Kiz madem halan var burda lutfighafen da gelsene onlari bi ziyaret et bak teeeey ne zamandir gormemissindir bende de kalirsin lutfeeen hopiiiis gel n'oluuur bak Fulya bak duyda ogren ooole inasana davayla bekliom falan denir mi kiz buyur gel,basimin ustunde yerin var,kapim herzaman acik,mutfakta biri mi var(bu pek olmadi) ay biton laf var denecek Fulyacim one oole davalari bagla ayagaina hadi yuz yuzebiliosan kiz bi gel de bak ne yuzmesi ucar gelirim ben evlenmeyeydim Pilot olmustum haberin va miiii senin ama pilotlugu birakip kocisimi sectim :79: beeeeen ahhh beeeeeen ahhhh:111:

Son düzenleme:
her akşam geliyonus,
bakıp bakıp gidiyonus.
korkma, birşey yapmayıs,
sevgi pıtırcıklarıyıs.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
hoppidicik,
seng,
maBaby

tabiki kadin dedigin makyaj'da yapar süslenirde ama yas ve yer önemli iste...her gün yapinca bir anlami kalmiyor sanki

hoppidicik, maBaby, seng,TrulyScrumptious ben yatiyoruuum basim agriyooo,midem bulanio bi de uykum var yarin gorusuruz kizlar cok yazmayin yarin okurken zorlanmayim hatta sizde yatin hadi bakiiiiim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…